Φωτογραφικό υλικό από τα χθεσινά γυρίσματα!

Σε δελτίο τύπου που έχει σταλεί από το MAD TV, περιλαμβάνεται ειδικό φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα των video – clip που έγιναν χτες στο στούντιο του καναλιού και τα οποία είναι αυτά που θα χρησιμοποιηθούν για την παρουσίαση των υποψήφιων τραγουδιών, την ερχόμενη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στο Shamone στις 21:00 ώρα Ελλάδας.

Το δελτίο τύπου συγκεκριμένα αναφέρει:

“Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες, Θωμαή Απέργη, Αγγελική Ηλιάδη, o Alex Leon  με την Giorgina και οι Koza Mostra μαζί με τον ρεμπέτη Αγάθωνα Ιακωβίδη, που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό, για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας μας, στον 58ο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision, βρέθηκαν χθες στο στούντιο του Mad TV,  όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα για τα video clips  των υποψηφίων τραγουδιών. Τα υποψήφια τραγούδια, καθώς και οι συντελεστές τους, θα παρουσιαστούν τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου.”

Θωμαή Απέργη

Αγγελική Ηλιάδη

Alex Leon – Giorgina

Koza Mostra μαζί με τον ρεμπέτη Αγάθωνα Ιακωβίδη

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

 

58 ΣΧΟΛΙΑ

  1. γιατι παλι τα βιντεο κλιπ να γινουν σε στουντιο οπως περσυ? νομιζα οτι θα ηταν κανονικα τα βιντεο κλιπ ( βλ Αννα Βισση2006)

  2. Καταρχάς, οι Κοζα Μοστρα με τον Αγαθωνά ειναι 7 άτομα σύνολο! Αρα, αν μας εκπροσωπήσουν ετούτοι κάποιος πρέπει να μείνει εκτός, αφου σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΒU επιτρέπονται μέχρι 6!!!

  3. Proti xronia pou pragmatika kaneis den mporei na pei me sigoureia poios tha paei! Ante liges meres emeinan, giati ap to tragoudi tha exartithei! btw, pote tha vgoun ta eisitiria gia ton teliko?

  4. Περιμενω με αγωνια τα τραγουδια! Μου αρεσουν ολοι πολυ τελικα! Δεν μπορω να πω με σιγουρια ποιος θα παει πριν ακουσω τα τραγουδια! Παντως το οτι θα ειναι το καθε ενα διαφορετικο απο το αλλο θα αρεσει σε ολο τον κοσμο και ολα θα κριθουν στις λεπτομερειες! 🙂

  5. Paidia ta Mesa pion pezoyn pws porei na parei to kupelo??? H aki8eia einai oti e troazoyn aytes oi fwtografies den fantazoMe na ponsoyn ta aytakia Mas yparxei kanena spoiler gia tin poiotita twn tragoydiwn???

  6. Δεν έχω ακούσει τα τραγούδια, αλλά έχω την αίσθηση ότι το έλληνικο κοινό θα πέσει πάλι στη συνηθισμένη παγίδα του να επιλέξει σώνει και καλά το έθνικ, το “ελληνικό στοιχείο”, πολύ περισσότερο όταν αυτό παρουσιάζεται αξιοπερίεργα. Οπότε θα πάνε μαζίκα για τους Koza Mostra, οι οποίοι βλέπω να καταλήγουν σε κάτι σαν τους Inculto της Λθυουανίας το 2010. Δυστυχώς στην Ελλάδα ποτέ -και ούτε και τώρα φυσικά- δεν καταφέραμε να καταλάβουμε έγκαιρα τις αλλαγές στις τάσεις στον διαγωνισμό, γι’αυτό και στέλνουμε συμμετοχές με 4-5 χρόνια καθυστέρηση στο στυλ τους. Έχω την αίσθηση πάντως ότι θα ακούσουμε και πάλι τραγούδια εκτός των τάσεων της Eurovision του 2013.

      • Πιο σύγχρονα ακούσματα, και σίγουρα τα τελευταία χρόνια, λιγότερο “τσίρκο” στη σκηνή. Το βαλκανικό έθνικ με στοιχεία funky και μάλιστα παρουσιασμένο ως παρωδία στη σκηνή, είναι πια παλαιακό για τα δεδομένα του διαγωνισμού, όπως είδαμε και από τη συμμετοχή της Σερβίας το 2009 και το 2010 και του Μαυροβουνίου το 2012.

    • Κοίτα,αν τα υπόλοιπα είναι πιγκουϊνοι της Πόντε,να πάει το έθνικ με τα χίλια κι ας βγούμε και τελευταίοι!!!!!!!!!!!!!

      • Γιατί αυτή η ατάκα μου θυμίζει το περσινό “ψηφίστε Aphrodisiac, είναι σίγουρο για τη δεκάδα”; Το τι έγινε στο τέλος το θυμόμαστε όλοι….

      • Να το κάνω πιο λιανά λοιπόν:Κοινώς στους γκαβούς,ο μονόφθαλμος!Αν τα άλλα είναι χάλια?????Να μην πάει κανένα?

      • ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚ (ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΛΗ ΩΡΑ) ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ?ΠΕΡΥΣΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ! ΔΑΤΣ ΟΛ!!

    • @Μαριος ας ακούσουμε πρώτα τα τραγούδια και μετά μιλάμε για παγίδες! Επίσης καλό είναι να διαχωρίζουμε αυτό που θέλoυμε με αυτό που ισχύει στ πραγματικότητα! ναι, στη EUROVISION θέλουμε τραγούδια συγχρονα αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για τάση από τη στιγμή που τα σύχρονα τραγούδια είναι μετρημένα! και μέχρι στιγμής μόνο σύγχρονα δεν επιλέγονται!

      • Μα το είπα ότι δεν έχω ακούσει τα τραγούδια (υποθέσεις μόνο κάνω σύμφωνα με το γνωστό στυλ του καθενός), γι’αυτό και δεν έκρινα τα τραγούδια. Για την ψήφο του ελληνικού κοινού έκανα μία πρόβλεψη/εκτίμηση σύμφωνα με το παρελθόν.

      • ναι φίλε θα συμφωνήσω ότι είμαστε προβλέψιμοι στο τρόπο που ψηφίζουμε αλλά νομίζω ότι άυτό έχει να κάνει και με το τι έχουμε στ διάθεσή μας για να επιλέξουμε! επίσης δε θέλω να στείλουμε κάτι που βλέπαμε από άλλες χώρες και το κοροϊδεύαμε, αν καταλαβαίνεις τί λεω.. είμαι ο πρωτος που θέλω να δοκιμάσουμε διαφορετικά και σύγχρονα είδη τραγουδιών αλλά από ό,τι βλέπω δεν θα γίνει ποτέ αυτό ! και αναφορικά με τ τάση , όποιος έχει παέι σύμφωνα με αυτή έχει χάσει…

  7. Εγώ προτιμώ είτε Ηλιάδη είτε Απέργη!
    Βέβαια αν όπως είπαν στο Σταρ το τραγούδι του Αλεξ είναι σε στυλ Ισλανδίας 2009 ή Νορβηγίας 2008 δεν θα με χαλούσε!

  8. εύχομαι να έχουμε 4 τραγουδάρες και να μη ξέρουμε πιο να επιλέξουμε! … δύσκολο θα μου πείτε να συμβεί αυτό…. δίνω πάντως ένα προβάδισμα στο τραγούδι που θα έχει έθνικ ήχο!

  9. Παιδια το καλυτερο τραγουδι θα παει..εγω παντως.για μενα λεω δεν θα ηταν καλο να πανε κοζα μοστρα και αγαθωνας και το στιχειο αυτο ειναι λιγο ξεπερασμενο.επισης στο σταρ ειπαν οτι η τζω με τον αλεξ δεν θα παν με τραγουδι που εμοιαζαν ισλανδια 2009 η νορβηγια 2008 απλα οτι ειναι τετοιο στυλ,απλα λιγο ποιο δυνατο ποιο beatαδικο.. καταλαβαινετε.

  10. πιστευω πως η τζωρτζινα με τον alex leon θα εχουν ενα πολυ καλο τραγουδι (συμφωνα παντα με τα λογια τους)και πολυ μοντερνο το οποιο θα κανει αισθηση…πιστευω πως αυτοι θα ειναι η μεγαλη εκπληξη του φετινου τελικου

  11. πραγματικα απο της περιγραφες των κομματιων δεν ξερω ποιο να πρωτοεπιλεξω….αν κι κλεινω προς απεργη ή αλεξ λεον ft τζω. που κι οι τρεις τους 8α προσφερουν κομματια σε αλλα στυλ κι οχι στο γνωστο:”μπουζουκι-συρτακι-φλωγερη κοπελα”κι ετοιμο…γιατι περυσι φαγαμε τα μουτρα μας,αν κι βεβαια δεν υπηρχε κατι καλυτερο για να μας εκπροσωπησει αφου κι τα τρια ηταν παρε το ενα κι χτυπα το αλλο χιλιες φορες η 17η 8εση (βλ.ελευ8εριου) παρα να μην βλεπαμε ουτε καν τελικο(βλ.ντορα),τεσπα περυσινα ξυνα σταφυλλια…παντως κι φετος πολυ φοβαμαι οτι κι ο απλος ελληνας που δεν παρακολου8ει eurovision,κι 8α δει απλα τον ελληνικο τελικο κι τις τρεις βραδιες στην σουηδια,8α ψηφισει κατι “ελληνικο”(οπως κοζα μοστρα ή ηλιαδη) ακυρονωντας αλλα πι8ανως καλυτερα κομματια οποως πχ συνεβη το 2010 κι 2011… ¨/ αντε να δουμε κι φετος! 🙂

  12. γινεται να δουμε κι εμεις απο καπου την δευτερα την επισημη παρουσιαση των κομματιων ή 8α τα δει3ει στην τηλεοραση…?

  13. Περιμενω με αγωνια…αλλα και παλι η τελικη μου αποφαση θα παρθει οταν τους ακουσω να τραγουδουν λαιβ αρκετα με το πλευμπακ(θυμαμαι ειχα τρελλαθει με την Ποντε και δεν μπορουσε να παρει αναπνοες στο λαιβ….η κανεις ξεχναει το σοκ με την Ταμτα…πρεπει οπωσδηποτε να τραγουδησουν λαιβ και σας λεω οτι και εκει μπορει να γινει ανατροπη…).
    Το ενστικτο μου λει Τζωρτζινα αλλα περιμενωωωωωωωωωω!!!!
    ΕΠΙΣΗΣ ειναι χαζο να μιλαμε για τασεις οι Ελληνες απεδειξαν ως στιγμης οτι ψηφισαν σοφα και οσοι κοροιδευετε την Ελευθεριου ειτε σας αρεσε ειτε οχι ηταν η ΜΟΝΗ λυση περσυ και μια χαρα ηταν ανεξαρτητα απο την θεση….μαθαμε την δεκαδα καποια χρονια και μας ξυνιζει οτιδηποτε αλλο τι να πουν και χωρες που δεν εχουν δει τελικο πολλα χρονια….ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!
    Καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια και μακαρι ναναι ολα καλα και να μην ξερουμε τι να διαλεξουμε!

    • οταν συμμετεχεις με καραεμπορικούρα τραγουδι (ποπ τσιφτετελακι) λογικο ειναι να πηγαινεις ΜΟΝΟ για τη θεση και να ειναι χάλι η 17 θέση. Δεν πήγαμε με βαθυστόχαστο ή εστω ποιοτικό τραγούδι ώστε να λεμε εντάξει μπήκαμε τελικό και ας πατώσαμε εκεί. Ολα ειναι θεμα επιλογων. Αν κάποτε παμε με ΜΗ ευπεπτο τραγούδι, εκει δεν θα υπαρχουν γκρινιες γιατι θα εχουμε δειξει οτι το ρισκαραμε για να ακουστεί κατι διαφορετικό, κατι πιο διαχρονικό ισως και κατι που σε τελευταια αναλυση ειναι πιο δυσκολο να εκτιμηθει σε 3 λεπτα.

      • Κοίτα..το S.A.G.A.P.O είναι ότι πιο διαφορετικό έχουμε στείλει,πρωτοποριακό και μια επιλογή που ασχέτως παρατράγουδων βγήκε παμψηφεί απο κοινό και επιτροπές.Ρίσκαραν και άρεσε κάτι πολύ ξένο προς εμάς.
        Ομως με την παρουσίαση που είχε και το φωνητικό χάλι στην Ρίγα κατάντησε να θεωρείται απ τις πιο trash και γελοίες συμμετοχές στην ιστορία του διαγωνισμού.
        Με μια άλλη προσσέγγιση και ίσως σε μια καλύτερη διοργάνωση θα μπορούσε να τα πάει πολύ καλύτερα.
        Το κοινό ψηφίζει ότι του αρέσει στην τελική και δεν το σκέφτεται και πολύ.Δεν νομίζω πως έχουν αβανταζ οι Κοζα Μοστρα ή η Ηλιάδη επειδή θα έχουν ελληνικά στοιχεία.
        Ρόλο θα παίξει η δυναμική του κάθε τραγουδιού και η live παρουσίαση.
        Τον Αλκαίο κανείς δεν τον πίστευε και απάδειξε στον ελληνικό τελικό πως ήταν ο πιο επαγγελματίας που το δούλεψε και το ήθελε και ο κόσμος το είδε στο live και τον επέλεξε.

  14. Κι εγώ έχω αγωνία και περιέργεια για τα τραγούδια.Για το μόνο που είμαι αρνητικά προεδιασμένος είναι οι Κόζα μόστρα γιατί ανεξαρτήτως τραγουδιού και ξέροντας το τι ύφος έχουν τα τραγούδια τους δεν θα μου άρεζε να μας εκροσωπήσουν.
    Σαν ένστικτο και μόνο πιστεύω στην συμμετοχή της Giorgina με alex leon που τηρουν σιγή ιχθύος για το στυλ του τραγουδιού τους και απ τον ενθουσιασμό τους φαίνεται πως έχουν φτιάξει καλό κομμάτι.
    Επίσης το αργό τσιφτετέλι της Ηλιάδη δεν θα με χαλούσε αν είναι κάτι το εξαιρετικό.
    Αυτό που πρεσβεύει η Απέργη με αφήνει παγερά αδιάφορο.
    Όμως αν δεν ακούσουμε τα κομμάτια δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.
    Την Δευτέρα θα έχουμε να σχολιάσουμε παααρα πολλά!

  15. Παιδια συνέλθετε δεν υπάρχουν τάσεις στην Γιουροβίζιον ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε επιπεδο! Καλο ειναι να υπάρχουν διαφορετικά είδη μουσικής ! Πχ ο ζελικο δεν θυμάμαι να ακολούθησε καμια τάξη πέρυσι απλώς ήταν ο κλασικός πολυ κακός ερμηνευτής απο την Σερβία που άρεσε ! Δεν υπάρχουν τάσεις τα κομμάτια μόνα τους κερδίζουν τον κόσμο η χάνουν !
    Πιστεύω πως ολοι θα εχουν καλα κομμάτια ! Όσο για πέρυσι εχει βουηξει ο τόπος οτι πολλες χωρες έχασαν συ φόρους βαθμούς ελλαδα Κύπρος κλπ λες και ειναι καινούργιο το θεμα με την στημένη Γιουροβίζιον !

  16. Γιατι φοραν ολοι μαυρα? Κηδεια εχουμε??
    Τελος παντων, παιδια ακουω για Ηλιαδη και θεωρω πως ειναι πολυ λιγη για εναν διαγωνισμο τοσο δυτικο…Εαν επαιρνε μερος σε εναν διαγωνισμο ανατολικων χωρων τοτε θα ηταν καλυτερη…Γιατι να στειλουμε κατι που να θυμιζει ανατολη παλι?

    • Δυστυχώς η eurovision είναι διαγωνισμός ανατολικών χωρών εδώ και κάποια χρόνια. Τα 3/4 των χωρών είναι του πρώην ανατολικού μπλοκ, ασιατικές και βαλκανικές χώρες.
      Εκτός αυτού, τα τελευταία χρόνια στην ελλάδα έχει αναπτυχθεί ένας τυφλός και καθολικός αντιευρωπαισμός.
      Για ακόμα μια φορά θα γίνει αυτό που φοβάσαι φίλε μου. Δυστυχώς. Πάρτο στην πλάκα, δεν αξίζει να στεναχωριώμαστε.

      • …και στις 10-15 δυτικές χώρες της ευρωπής έχει μεταναστεύσει πολύς κόσμος από την ανατολή, οπότε κι εκεί πλέον έχει απήχηση το ντιχτιρντάχτα.

  17. Δηλαδη ρε παιδια εμεις πως θα μπορεσουμε να δουμε την παουσιαση……απαντηστε μου καποιος σας παρακαλω?
    Α μεσω live streaming απο ποιο site?
    Αλλιως πως?

    • Νομιζω οτι πλεον με τις επιτροπες θα πρεπει πρωτα απο ολα εκτος απο το τραγουδι να κοιταζουμε και την φωνη….μια κουκλαρα με μετρια φωνη ΠΛΕΟΝ μαλλον δεν θα παει καλα αντιθετα μια φωναρα με μετρια εμφανιση εως και αδιαφορη μπορει να παει ψηλα.Περσυ ολα τα ομορφα κοριτσια κατεληξαν απο την δεκαδα και κατω και οσα ψιλογδυθηκαν χαντακωθηκαν…!

  18. Οντως βασικά αφού είδα τη φωτό του αlex Leon και της Giorgina δε ξέρω αλλά έχω αρχίσει και πιστευω και σε αυτούς!αλλα νταξει εγώ πάω με θωμαηηηηηη χαχα α και σιγά τη φουρειρα ρε παιδιά έλεος δλδ την περάσετε για Alicia keys ξέρω γω!(για παράδειγμα)

  19. Asxeto-sxetiko, elpizo oi ithinontes OLOI autoi pou trone me xrisa koutalia ma i xoris krisi, pisteuo na exoune upopsin tous oti sti skini tou Malmo I opoiadipote Malmo mporoun na aneboune mono 6 atoma, opote elpizo na exoune arxisei idi na suzitanem oti sti periptosei pou pane autoi oi koza moza, kapoioa prepei na meinei ektos….mi ftasoune stas Souidias kai mas lene sas periseuei enas metanastis….

  20. τελικα δεν καταλαβα φετος θα ψηφησουμε συμφωνα με τις συμπαθειες και την εμφανιση?ας ακουσουμε βρε παιδια τατραγουδια και ας ψηφησουμε με το χερι στην καρδια και αυτο που μας αρεσει.Ολοι πλεον ειμαστε γνωστες τις καταστασης και των ρευματων που υπαρχουν στην eurovision .Φτανει πια!!!!

  21. Το τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη το έχει γράψει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο ίδιος που έχει συνθέσει και ένα από τα πιο όμορφα τραγούδια “Αν είσαι ένα αστέρι” <3

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ