EUROVISION 2013: Η Petra Mede παρουσιάστρια της Eurovision!

Ανακοινώθηκε πριν από λίγα λεπτά, κατά τη διάρκεια μιας ειδικής συνέντευξης τύπου, η παρουσιάστρια της φετινής Eurovision που δεν είναι άλλη από την Petra Mede! 

H Petra Mede είναι διάσημη κωμικός και τηλεοπτική παρουσιάστρια. Γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1970 στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Από το 2007 που άρχισε να ασχολείται με την παρουσίαση έχει παρουσιάσει διάφορα τηλεοπτικά shows ανάμεσα στα οποία και το Melodifestivalen 2009 ενώ την ίδια χρονιά ψηφίστηκε ως η καλύτερη γυναίκα κωμικός της χώρας! Από το 2010 έχει τη δική της εκπομπή (Petra Mede Show) στο κανάλι TV3 και πλέον θεωρείται η πιο κατάλληλη για παρουσιάσεις σημαντικών events της χώρας λόγω του αστείρευτου χιούμορ που διαθέτει.

H Petra θα παρουσιάσει τόσο τους δύο Ημιτελικούς (14 και 16 Μαΐου)  όσο και τον μεγάλο τελικό (18 Μαΐου) του 58ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision!

[youtube id=”_be9J_JfxUg” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”m07dW1AiW-A” width=”600″ height=”350″]

Κιφορκιάν Κρικόρ

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αχ, ναι-ναι!! Ακριβώς αυτήν είχα στο μυαλό μου!! Στο Melodifestivalen ήταν πολύ καλή! Ούτε που καταλάβαινες τι έλεγε και όμως σου τραβούσε το ενδιαφέρον! Θυμάμαι που είχε κάνει μια πλάκα στη Sarah Dawn Finer στο “Moving on” και είχα σκάσει να γελάω! Και η SDF το ίδιο!

      • Ναι!!! Χαχαχαχαχα!!! Νομίζω ότι θα μας δώσει μια παρουσίαση που θα έχουμε να τη θυμόμαστε!

  2. Άνοιξε πέεεεετραααααααα……..!!!!!!!! Αφηγητή δεν ανακοίνωσαν ακόμα; Το Βαλτινό να βάλουνε! Να το κάνουμε ”Ανατομία ενός εγκλήματος” εκεί μέσα….

      • Oute tinb 3erw alla den einai dinaton oi SOYHDOI na fimizonte gia tis omorfoteres 3anthes ginekes kai n m bazoun ena xouftalo asximi n parousiasi enas tetio diagonismo aparadekto kai episis poli 3eneroto na parousiasi enas ton diagonismo eprepe n einai toulaxiston duo enas adras mia gineka tr gia pious ipirxane ena karo aloi kaliteroi…

    • 42 χρονών χούφταλο?Την μάνα σου χούφταλο την λες?Την γιαγιά σου?
      Μη λες ασυναρτησίες.Ούτε άσχημη είναι ούτε χούφταλο..Και από πότε έχει σημασία η φάτσα του παρουσιαστή?Ελεος με τον ρατσισμό των κιλών της ομορφιάς ή της ηλικίας.
      Μεγάλη σκασίλα είχαμε ποιόν θα επιλέξουν οι Σουηδοί.
      Α και γράφε ελληνικά.

      • eisai me ta kala sou re megale?
        1ton den se afora pos apokalo tous gonis m kai tous sigenis m genikotera
        2ron MILAME GIA TIN SOYIDIA OXI GIA NOTIA AFRIKI einai dinaton na exoun ta top model tis omorfoteres ginekes tou planiti kai tr na m bgenis kai n m pes pipes…
        3ton sto thema parousiasi EEENOEITE pos kitame tin mostra tou alou den einai tragoudistis n pw ok exei gamato tragoudi den me niazi an einai asximos asximi alla sto thema parousiasis kai pio SIGEKRIMENA tin souidia kai n m bazi auth gia parousiasi tis eurovision h xiroteri mapa ever
        kai 4rton einai apopsi mou kai an den goustaris n tin akous min tin diabasis p tha m pis esu pos tha apokalo kai pious pws! ade mazepsou… -_-

      • Ουτε την ξερω αλλα δεν ειναι δυνατον οι ΣΟΥΗΔΟΙ να φημιζονται για τις ομορφότερες ξανθές γυναίκες και να μου βαζουν ενα χουφταλο ασχημη να παρουσιαση ενας τετοιο διαγωνισμο
        απαραδεκτο και επισης πολυ ξενερωτο να παρουσιασει ενας τον διαγωνισμο έπρεπε να ειναι τουλαχιστον δυο ενας αντρας μια γυναικα τωρα για ποιους υπάρχουν ένα κάρο αλοι καλυτεροι!
        ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΙΠΑ ΜΕ GREEKLISH!

  3. Δε λεω οκ καλη επιλογη αλλα μονη της;;;Τι θα τους πειραζε να ειχαν αν οχι αλλους 2 αλλα αλλον ενα τουλαχιστον (εγω θα ηθελα και τη Sarah Dawn Finer) …Παντως πρεπει να βαλει τα δυνατα της για να μην γινουν βαρετες οι βραδιες…

    • Και να μη φανεί γελοία σε τυχόν υπερβολική προσπάθειά της να φανεί διασκεδαστική και έτοιμη να καλύψει το κενό!

  4. είναι απλά θεάραααααααα!!! την λατρεύω !!! επιτέλους και μια καλή επιλογή από τους φετινούς διοργανωτές!

  5. Αχ ναι αγάπη μου, είναι Θεααα η κατέ. Μπουτ λατσή του θανατά. Θα δικέλουμε μια καρακαλλόνα για παρουσιάστρια. Η κατέ λατσέβεται τα μπουτ τις σκέτες και το σκετομάνι που θα πάει να δικέλει την βραδιά. Είναι σκετομάνα. Καλά έκαναν οι ιθύνοντες και την έβαλαν. Ιμάντες τους δίνω τα συχαρίκια μου. Τα χιλιάδες κοντροσόλια στην Πέτρα!!!

  6. Φανταστικη την θυμαμαι το 2009 πολυ γελιο και μετα οταν εκανε την Μαλενα Ερνμαν(που εκπροσωπησε την σουηδια το 2009)πεθανα στα γελια…!!!

  7. ΟΚ καλή αλλά μονη της;;;why?helen συμφωνώ πρεπει να βάλει τα δυνατά της για να μη βαρεθουμε…αν και παίζει να είναι λίγο πιο κυριλε από άλλες χρονιές!!αντε σιγά σιγά κοντευουμεεεε!!!!!!!

  8. Καλύτερα μία παρά 3! Πέρυσι είχαμε 3 και άχρηστους ενώ το 2011 μόνο η Άνκε είχε ενδιαφέρον. Αφού έχει χιούμορ, ΝΑΙ! μόνη της, χίλιες φορές μία και καλή παρά 3 και ελεεινοί!

  9. Μόνο καλά να τα πάει η κοπέλα γιατί φέτος θα είναι η πρώτη φορά στα 18 χρόνια που θα δούμε 1 παρουσιαστή (βλέπε EUROVISION 1995).

  10. πωωω πωωω 3 ωρες+ σοου μονο με ενα παρουσιαστη δεν παιζει α βαρε9ουμε… ¨/ μα γιατι να μην ηταν 3…η εστω 2!!!

  11. Φέτος θα είναι η πρώτη φορά στα 18 χρόνια που θα δούμε 1 παρουσιαστή (βλέπε EUROVISION 1995).

  12. Ουτε την ξερω αλλα δεν ειναι δυνατον οι ΣΟΥΗΔΟΙ να φημιζονται για τις ομορφότερες ξανθές γυναίκες και να μου βαζουν ενα χουφταλο ασχημη να παρουσιαση ενας τετοιο διαγωνισμο
    απαραδεκτο και επισης πολυ ξενερωτο να παρουσιασει ενας τον διαγωνισμο έπρεπε να ειναι τουλαχιστον δυο ενας αντρας μια γυναικα τωρα για ποιους υπάρχουν ένα κάρο αλοι καλυτεροι!
    ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΙΠΑ ΜΕ GREEKLISH!

  13. ΟΚ αλλά ρε συ επειδή έχουν πολλές ξανθεσ όμορφες πρέπει να μην έχουν και κάστανομαλες;;;;;δεν σε καταλαβαινωωωω..και εξάλλου σιγά την άσχημη ρε κούκλα είναι η γυναίκα και δεν είναι και 20 χρόνων.τωρα αν εσύ έτσι την ήθελες να παρακολουθήσεις κανά next top model σουηδικό…μπράβο για άλλη μια φορά ο ρατσισμός στα ακραααααααα Α και δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ δεν παρακολουθώ το διαγωνισμό για την παρουσίαση!!(χωρίς παρεξήγηση όμως γτ δεν θέλω να μαλωνω)

    • kala oute kan oute egw apla eipa tin gnomi m kai o alos arxise kai elege tin mana s tin les etsi kai ta lipa gia auto ta pira… 😛 siga pia eleos oute egw blepo ton diagonismo gia auto alla perimena kati kalitero min skalonete re gamoto kai lete oti sas kateui auto… egw den prosbala kapion edw gia n me prosbaloun emena!

  14. έλεος ρε,πόσες φορές θα τα γράψεις τα ίδια και τα ίδια??οκ,δε σ’αρέσει,ήθελες 2μετρη ξανθιά γαλανομάτα καυλιάρα γκόμενα,φτάνει όμως

  15. δηλωση θωμαις απεργη για το καμματι της: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά είναι πάρα πολύ χαρούμενο,χορευτικό,πολύ θετικό τραγούδι. Από το πρώτο άκουσμα το θυμάσαι πάντως! Είναι τραγούδι για eurovision. Το δικό μου έχει μόνο ξένο στίχο».
    με την περιγραφη της εμεινα αρκετα ικανοποιημενη κι πλεον ανυπομονω να ακουσω το κομματι της, το καμματι των alex leon ft georgina κα8ως κι των κοζα μοστρα… 😉 απτην αλλη παλι με τις δηλωσεις της αγγελικης ηλιαδης εμεινα παγερα αδιαφορη…λεει πως 9α ερμηνευσει ενα αργο τσιφτετελι…κι προσωπικα δεν 8α η8ελα να εμφανιστουμε με κατι τετοιο που 8α θυμιζει κατα πολυ μπουζουκια…! τελως παντων υπομονη ως την δευτερ… 😉 οριστε κι το σχετικο βιντεο με την μινι-συνεντευξη της 8ωμαις…. http://www.inews.gr/227/i-apergi-mila-gia-to-tragoudi-tis.htm δειτε!

  16. Για να την επιλέξουν οι Σουηδοί κάτι θα ξέρουν. Κι άλλωστε γιατί να χρυσοπληρώνουν 2 όταν τη δουλειά μπορεί να την κάνει ένας άνθρωπος
    Στο κάτω κάτω οι παρουσιαστές πρακτικά μόνο στη ψηφοφορία έχουν σημαντικό ρόλο. Εμένα δεν με χαλάει η ηλικία, φτάνει να έχει χιούμορ να δώσει ένα τρελιάρικο τόνο στη διοργάνωση.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ