ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Απόψε ο 2ος ημιτελικός! Δείτε τα αποτελέσματα!

Απόψε Σάββατο 26 Ιανουαρίου και στις 21:00 ώρα Ελλάδας θα λάβει χώρα ο 2ος ημιτελικός του Melodi Grand Prix (MGP) 2013, στην πόλη Florø της Νορβηγίας. Το σόου θα παρουσιάσουν οι Jenny Skavlan και Erik Solbakken και θα περιλαμβάνει την παρουσίαση 7 τραγουδιών, τα οποία θα διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό της 9ης Φεβρουαρίου. Μετά το τέλος της παρουσίασης, θα ακολουθήσει τηλεψηφοφορία όπου το κοινό (αποκλειστικά) θα δώσει στα 3 καλύτερα τραγούδια το εισιτήριο για τον τελικό.

Τα διαγωνιζόμενα τραγούδια είναι:

1: Martin Blomvik – «Det vakje mi tid»

2: Annsofi – «I’m With You»

3: Shackles – «On Hold»

4: Hank – «No One»

5: Fjellfolk – «Ulvetuva»

6: Haji – «Shine With Me»

7: Margaret Berger – «Feed You My Love»

Τα τραγούδια μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Το σόου θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21:00 ώρα Ελλάδας από το NRK 1, ενώ θα υπάρχει και διαδικτυακή αναμετάδοση την ίδια ώρα εδώ και εδώ.

Μετά την παρουσίαση το κοινό ψήφισε και έδωσε τις 3 πρώτες θέσεις στους:

1.Margaret Berger – I Feed You My Love
2.Fjellfolk – Ulvetuva
3.Annsofi – I’m With You

[youtube id=”1hnC6T3cOzo” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”zWwUBfnsMi0″ width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”LYXSXx6GNWk” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. se antithesi me ton prwto imiteliko auti tin fora h norvigia perase ta kommatia pou eprepe…’h h Margaret Berger ‘h h Annsofi einai pou tha ekproswpisoun tin xwra fetos…

  2. Εγώ πάλι δεν είδα ούτε μια παρουσίαση της προκοπής, κανείς δεν είχε να μου προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση που να αναδεικνύει το τραγούδι που ερμηνεύει. Μέχρι στιγμής ο μονόφθαλμος Vidar Busk βασιλεύει στους τυφλούς από άποψη παρουσίασης, ενώ καλύτερο τραγούδι είναι της Margaret Berger. Γενικά μέχρι στιγμής τίποτα το αξιόλογο…

  3. Margaret Berger – I Feed You My Love Πολύ δυνατό κομμάτι! Αν φτιάξουν την σκηνική παρουσίαση τότε μπορεί να τα πάει Πολύ καλά!!!

  4. Η Margaret για μενα ειναι η καλυτερη απο τους 6 που εχουν περασει μεχρι στιγμης,αλλα εχουμε αλλα 3 τραγουδια + μια συμμετοχη που θα επιλεξουν με wildcard ναr ακουσουμε,αν και μ αρεσει παρα πολυ το τραγουδι της Margaret και θελω να παει αυτη

  5. Το τραγούδι του Ρίμπακ που τραγουδάει η Annsofi είναι στην κατηγορία πιο βαρετό πεθαίνεις.
    Το I Feed You My Love της Margaret Berger κάτι πάει να πει..Βέβαια το στήσιμο και η τουαλέτα της είναι απλά τραγικά και άσχετα με το κομμάτι αλλά σαν τραγούδι έχει τη δυνατότητα να εκροσωπήσει φέτος τη Νορβηγία.

  6. Μέχρι στιγμής MARGARET FTW! Ο τι καλύτερο έχουν οι Νορβηγοί!Ποπ τραγούδι που μπορεί να γίνει hit από αυτά που δεν συναντάς συχνά στην esc.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ