ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Απόψε ο 2ος προκριματικός γύρος!

Απόψε 24 Ιανουαρίου 2013, στις 21:00 ώρα Ελλάδας, θα γίνει ο 2ος προκριματικός γύρος της εθνικής επιλογής της Φινλανδίας, το λεγόμενο Uuden Musiikin Kilpailu (UMK). Ο γύρος αυτός περιλαμβάνει 6 τραγούδια, που θα παρουσιαστούν ζωντανά στο κλαμπ Circus στο Helsinki, ενώ κοινό και κριτική επιτροπή, θα αποφασίσουν στη συνέχεια με ψηφοφορία 50 – 50%, τα 2 νικητήρια τραγούδια που θα περάσουν στον τελικό της 9ης Φεβρουαρίου. Τα επόμενα 3 θα έχουν ακόμα μια ευκαιρία στις 31 Ιανουαρίου, ενώ το 6ο σε κατάταξη τραγούδι θα αποχαορετήσει το διαγωνισμό οριστικά. Την κριτική επιτροπή αποτελούν οι Toni Wirtanen, Redrama, Aija Puurtinen and Tomi Saarinen, ενώ τη βραδιά θα παρουσιάσουν η Anne Lainto και ο Lle Uusivuori, ενώ στο διάλειμμα θα εμφανιστεί Jesse Kaikuranta.

Στη αποψινή βραδιά διαγωνίζονται οι:

Atlético KumpulaPaperilyhty

ArionLost in the woods

Elina Orkoneva He’s not my man

Great Wide NorthFlags

Krista SiegfridsMarry Me

Lucy Was DrivingDancing all around the universe

Η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά από το κρατικό κανάλι της Φινλανδίας, YLE, ενώ θα υπάρχει και διαδικτυακή αναμετάδοση εδώ καθώς και στο eurovisiontv εδώ (21:00 ώρα Ελλάδας).

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

[youtube id=”YC0682n216E” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”yZVPKIdgjPk” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”h19qSIHnsDE” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”84mjDDy0siM” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”WAdXcZFh4YE” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”4JlREbowQmU” width=”600″ height=”350″]

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το αγαπημένο μου τραγούδι σ’αυτόν τον ημιτελικό είναι μακράν του δευτέρου, το Lost απο τους Αrion, μου αρέσει πολύ αυτό το είδος μουσικής. Είμαι μεταξύ αυτών και του Μikael Saari, για το ποιός πρέπει να πάει για την Φινλανδία.
    Σχετικά καλά τραγούδια είναι και το He’s not my man και το flags, τα υπόλοιπα δεν μ’αρέσουν.

  2. sumfwnw me ton george axeman…apo ton simerino prokrimatiko ennoeitai pws to kalutero me diafora einai to lost twn Arion…kai genika tha paixtei anamesa se auto kai sto should be through tou Mikael Saari gia to poios tha ekproswpisei tin finlandia…

  3. Ναι αλλά δυστυχώς ο τραγουδιστής των ARION είναι χάλια φωνητικά!Elina Orkonevan,Atletico Kumpula και Great Wide North.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ