ΑΡΜΕΝΙΑ: Στις 2 Μαρτίου ο εθνικός τελικός!

Και ενώ αρχικά η συμμετοχή της Αρμενίας θα επιλεγόταν εξ’ ολοκλήρου με απευθείας ανάθεση, τελικά τα πλάνα άλλαξαν και η κρατική τηλεόραση της χώρας αποφάσισε να διοργανώσει έναν εθνικό τελικό για να επιλεγεί το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Αρμενία στη Eurovision 2013!

Όπως δήλωσε σήμερα, Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013, επίσημα ο Αρμενικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας ο καλλιτέχνης που θα ταξιδέψει στο Malmö θα επιλεγεί με ανάθεση (οι περισσότερες φήμες θέλουν την Sirusho να είναι η βασική εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό) ενώ το τραγούδι θα επιλεγεί μέσω ενός εθνικού τελικού ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου 2013 και το αποτέλεσμα θα κριθεί τόσο από το κοινό όσο και από μια ειδική κριτική επιτροπή.

Οι ενδιαφερόμενοι συνθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να στείλουν τα τραγούδια τους στο inter@armtv.com από σήμερα 22 Ιανουαρίου 2013 έως και τις 20 Φεβρουαρίου 2013.

Ο εθνικός τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά από το πρώτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης της χώρας.

Η τελευταία εμφάνιση της Αρμενίας στον διαγωνισμό μέχρι στιγμής ήταν το 2011 όταν η Emmy εκπροσώπησε τη χώρα στο Düsseldorf της Γερμανίας με το τραγούδι “Boom-Boom”. Η συμμετοχή τερμάτισε 12η (54 βαθμοί) στον πρώτο Ημιτελικό του διαγωνισμού γενομένης η πρώτη συμμετοχή της χώρας που δεν κατάφερε να προκριθεί στη φάση του τελικού.

[youtube id=”mufVrqTJGb0″ width=”600″ height=”350″]

Κιφορκιάν Κρικόρ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. O τραγουδιστής των Dorians επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Αρμενία. Ονομάζεται Gor Sujyan.
    Και η Γαλλία επέλεξε την Amandine Burgeois.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ