ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ 2013: Γνωρίστε την Αγγελική Ηλιάδη!

Σε συνέχεια της επίσημης ανακοίνωσης των υποψηφίων του Ελληνικού Τελικού 2013, δημοσιεύτηκαν από το MAD TV, τα βιογραφικά των καλλιτεχνών που θα λάβουν μέρος σε αυτόν. Ένα από τα ονόματα που  συμμετέχει σε αυτόν είναι η Αγγελική Ηλιάδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ από μικρή ηλικία έμαθε να αγαπά το λαϊκό τραγούδι μιας και «δασκάλα» της δεν ήταν άλλη από την μεγάλη κυρία του Ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, και γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ. Με την Καίτη Γκρέυ, η Αγγελική Ηλιάδη, έκανε και το πρώτο της ντουέτο ξεκινώντας την καριέρα της στο τραγούδι αμέσως αφού τελείωσε το σχολείο. 

Η εκθαμβωτική σκηνική της παρουσία σε συνδυασμό με τη χαρισματική φωνή που κληρονόμησε την οδήγησαν γρήγορα σε συνεργασίες με σημαντικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως ο Νότης Σφακιανάκης, ο Βασίλης Καρράς, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Δέσποινα Βανδή, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Πίτσα Παπαδοπούλου με πιο πρόσφατες τις συνεργασίες της με τον Αντώνη Ρέμο και τον Σάκη Ρουβά.

H πρώτη της δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2003 και ακολούθησαν 7 χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι καθώς και πολλές επιτυχίες μέσα από αυτούς.

Το 2011 αναδεικνύονται και οι εξαιρετικές χορευτικές ικανότητες της Αγγελικής μέσα από το τηλεοπτικό talentshowDancing with the Stars 2” στο οποίο κατέκτησε την τρίτη θέση, μετά τον Αργύρη Αγγέλου και τον Κώστα Μαρτάκη.

 Το 2012 η Αγγελική Ηλιάδη συνεχίζει να εξελίσσεται μουσικά και να εκπλήσσει το κοινό της με το single «Τραυματισμένε Μου Έρωτα», μια ευαίσθητη και δυναμική μπαλάντα που φέρει τις υπογραφές του Δημήτρη Κοντόπουλου (μουσική/ παραγωγή) και της Νίκης Παπαθεοχάρη (στίχοι) με τη νέα της δισκογραφική εταιρεία PlatinumRecords. Εικόνα στο μοναδικό κομμάτι δίνει ο χαρισματικός σκηνοθέτης Απόλλωνας Παπαθεοχάρης μεταμορφώνοντας την Αγγελική σε γυναίκα femmefatale και πρωταγωνίστρια σε ένα clip που μας μεταφέρει σε εποχές παλιού Hollywood!

[youtube id=”AZYrbpmG0BQ” width=”600″ height=”350″]

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχω την αίσθηση ότι το τραγούδι θα είναι πολύ αδιάφορο. Δεν ακούω το συγκεκριμένο είδος μουσικής, αλλά αν πολλοί εδώ θεωρούν το “τραυματισμένε μου έρωτα” ό,τι καλύτερο έχει πει, δεν κάνει για eurovision.

  2. K nai !! Epitelous me thn iliadih pistevw 8a pame para ma para poli kala!! Einai katallhlh Gia thn eurovision afou exei fwnara Kai to parousiastiko, to tragoudi pistevw 8a einai fovero 😉

  3. Ως ένα βαθμό την παραλληλίζω με την Γαρμπή. Διαθέτει το πακέτο: εμφάνιση, κίνηση και ικανοποιητική φωνή. Με το κατάλληλο κομμάτι, γιατί όχι;
    Υ.Γ. Περίμενα πάντως κάτι εντελώς διαφορετικό φέτος και το είχα γράψει παλαιότερα π.χ. Αρετή Κετιμέ.
    Ας περιμένουμε όμως τα τραγούδια.

    • Θες να μου πεις δηλαδη οτι σου αρεσει το αλλο το τσιρκο απ’οτι η Αγγελικη Ηλιαδη και οτι αν πανε οι Κοζα Μοστρα με τον Αγαθωνα θα βγουμε πρωτοι! Μαλλον σε βαραει η μανα σου γιατι δεν εξηγειται αλλιως! (πλακα κανω δεν θελω να παρεξηγηθω)

  4. Αν πάει με ένα ωραίο ελληνικό τραγούδι όπως αυτό του Λουκα το 2010 όχι μόνο δεν θα πατωσουμε αλλά θα σταματήσουν κ αυτοί οι ευρωπαίοι να λένε συνέχεια ότι στέλνουμε τα ίδια κ τα ίδια κάθε φορά! (χωρίς να έχουν άδικο βέβαια) ας στείλουμε κάτι διαφορετικό φέτος!

  5. Ελα ρε ΑΓΓΕΛΙΚΑΡΑ χτυπα μια 5δα τωρα και με τις επιτροπες να τους δειξουμε στους ξενερωτους τι ειναι ΕΛΛΑΔΑ!

  6. σωστο ivan!! (αν και καθε χρονο ας πουμε δεν μπορεις να πεις οτι δεν εχουμε ελληνικο στοιχειο…εξαλου αυτος ειναι κι ο λογος που ισως λεω ΙΣΩΣ καποιοι βαρεθηκανε και δεν ψηφισαν!)

  7. Το περσινό χαλι αν το μεταφράσεις στα ελληνικά πιο πολύ για gay τραγούδι θα το βγάλεις… Η Αγγελική Ηλιαδη καμία σχέση δεν εχει με την Ελευθερία,Παπαρίζου και Καλομοίρα
    1ον επειδή αντιπροσωπεύει μια πολύ διαφορετικη μουσική (Λαϊκή)
    Και
    2ον Δεν θα τραγουδήσει στα Αγγλικά όπως η Ελευθερία,Παπαρίζου και Καλομοίρα

    Οπότε αν παει δεν θα μας πούνε ότι στείλαμε για 100 φορά το ίδιο πράγμα

  8. Τα περισσότερα τραγούδια της Ηλιάδη δεν μου πολυαρέσουν, και δεν θα ήθελα να εκπροσωπηθούμε απο κάτι τέτοιο. Βέβαια η ίδια κακή φωνή δεν έχει, και δεν το αποκλείω να στείλει κάτι καλό.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ