ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ 2013: Γνωρίστε τον Alex Leon και την Giorgina!

Σε συνέχεια της επίσημης ανακοίνωσης των υποψηφίων του Ελληνικού Τελικού 2013, δημοσιεύτηκαν από το MAD TV, τα βιογραφικά των καλλιτεχνών που θα λάβουν μέρος σε αυτόν. Ένα από τα σχήματα του τελικού είναι και ο μουσικός παραγωγός και συνθέτης Alex Leon και η νεαρή τραγουδίστρια Giorgina.

O Alex Leon μεγάλωσε σε μία καλλιτεχνική οικογένεια. Για μερικά χρόνια, η κλασική παιδεία πιάνου ήταν η κυρίως σπουδή του. Ο Alex γρήγορα ένιωσε ανήσυχος και έτεινε περισσότερο προς τα αναλογικά πλήκτρα, την σύνθεση αλλά και στα ντράμς. Πειραματιζόταν επίσης με αναλογικά συνθεσάιζερ. Το πάθος του για την ηλεκτρονική μουσική πιθανότατα είναι αυτό που τον φέρνει εδώ που στέκεται και σήμερα. Όλη τη περασμένη δεκαετία ο Alex Leon ασχολήθηκε αποκλειστικά με ενορχηστρώσεις, editing, μείξη ήχου και σύνθεση μουσικής για ραδιόφωνο, remixes, night clubs , και τηλεόραση!

Την Άνοιξη του 2011 ο Alex Leon υπέγραψε με την Panik Records και ένα μεγάλο κεφάλαιο μουσικής δημιουργίας ξεκίνησε στην Ελλάδα και στη ζωή του! Πρώτη μεγάλη επιτυχία ήταν το “Out Of My Head” μαζί με τους Playmen. Ο Alex Leon και οι Playmen συνέθεσαν το μνημειώδες κυρίως θέμα για τα Mad Video Music Awards, στο οποίο συμμετείχε και ο πολυβραβευμένος καλλιτέχνης και ερμηνευτής T-Pain. Το “Out Of My Head” παρουσιάστηκε ζωντανά στα Mad VMA2011 και η συνέχεια ήταν η παγκόσμια αποδοχή και επιτυχία για τον Alex Leon ως πρωτοπόρος της ελληνικής dance μουσικής σκηνής.

O Alex Leon παράγει μουσική στο στούντιο της Panik Records για τραγούδια και υπογράφοντας παραγωγές για τα Νο1 hits όπως το «Μια Ζωγραφιά (Ο Κόσμος Μας)» με 10.000.000 YouTube Views και hit singles για όλους τους Νο1 Έλληνες καλλιτέχνες …. Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Άννα Βίσση, Κώστας Μαρτάκης, Ελένη Φουρέιρα και φυσικά η Demy είναι λίγα από τα ονόματα που εμπιστεύονται τη χρυσή υπογραφή του δυνατού μουσικού παραγωγού!

[youtube id=”d0j1Ff0pC-s” width=”600″ height=”350″]

Η Giorgina (Τζωρτζίνα Καραχάλιου) ασχολήθηκε από πολύ νεαρή ηλικία κι εκείνη με τη μουσική, μιας και η οικογένεια της ήταν άρρηκτα δεμένη με το πεντάγραμμο! Αφού τελείωσε τις σπουδές της στο αρμόνιο, συγκεκριμένα στο «electon», κατόπιν ασχολήθηκε με το jazz piano και παρακολούθησε το εντατικό-επαγγελματικό τμήμα του Ωδείου «Φίλιππος Νάκας» από όπου και πήρε υποτροφία για το «Berklee Colege Of Music».

Έκτοτε έχει τραγουδήσει σε πολλές μουσικές σκηνές και νυχτερινά μαγαζιά και μετράει πολλές, σημαντικές συνεργασίες, μέσα σε αυτές και με το Γιώργο Μαζωνάκη και τον Σάκη Ρουβά!

[youtube id=”3b5sBkluPrI” width=”600″ height=”350″]

83 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ειναι γελοιο να λεμε…συνεργασιες με γνωστα ονοματα…επειδη ανοιγουν το προγραμμα… ΕΛΕΟΣ!
    Μακαρι η κοπελα να ειναι καλη και να αξιζει να γινει γνωστη σε σχεση με τους αφωνους που κυκλοφορουν!!! Βεβαια λιγο αφρατουλα μου κανει… δεν ξερω….Καλη επιτυχια!!!

  2. πο πο πο ελεος ρε αλεξ ελεος. εχασες τις ψηφους μου στο λεω. μια ευκαιρια ειχες να γινεις πασιγνωστος παντου και την εχασες απο μια τζωρτζινα γιαγια

    • αυτο το παρατηρησα και εγω… βεβαια οι φωτογραφιες στο FB της ειναι χαλια…. απο ολες τις αποψεις…

  3. Τίποτα το ιδαίτερο ο Leon. Ανύπαρκτες μελωδίες και ενορχηστρώσεις με απλά drums και bass και μετά από λίγο κουράζουν έντονα το αυτί. Υπάρχουν μακράν καλύτεροι ηλεκτρονικοί Έλληνες συνθέτες.
    Η Georgina απλά μια συμπαθητική φωνή, δεν είναι η φωνή που θα σε κάνει να πεις ουάου.

  4. Eίναι που περιμέναμε όλοι με κομμένη την ανάσα,το όνομα που θα συνεργαζόταν με τον Leon.Έξυπνο το τρικ,για να προσέξουμε την Τζορτζίνα,αλλιώς ποιος θα έδινε σημασία λίγες μέρες πριν.

  5. οπως εγραψα και αλλου… Koza Mostra…. ειναι σχεδον σιγουρο! με την Ηλιαδη θα παιχτει…. βασικα τα ονοματα ειναι δυο… Ηλιαδη και Αγαθωνας-Κοζα Μοστρα… και επειδη θα ειναι ξεσηκωτικο μαλλον των Κοζα… βλεπω τους Κοζα…
    Γ***το τραγουδακι:
    http://www.youtube.com/watch?v=P3G2nOlydtQ

  6. OK.απο που ξεφυτρωσε αυτη η τζορτζινα?μου θυμιζει κουμουνιστρια τραγουδιστρια σε μπουατ της πλακας στην δεκαετια του 70.βαζω στοιχημα οτι θα εχει αξυριστες μασχαλες απο αποψη……..

  7. καλυτερα να στειλουν την Φαραντουρη που την ξερουν κιολας εξω δεν εχει διαφορα απο αυτη την τζορτζινα την ποιοτικια αχχαχαχαχα

  8. ….και στο video στο ημιφως την εχουν για να μην φενεται και πολυ η τριχα απο τα ποδια χαχαχαχχαα..αλλα ετσι κι αλλιως αμπεχονο θα φοραει………

  9. Η κοπέλα είναι φωνάρα. Είναι τεράστια ανοησία να σχολιάζεις την εμφάνιση της(που εγώ μια χαρά τη βρίσκω).Το τραγούδι είναι το θέμα.Η Τζωρτζίνα μια χαρά μου φαίνεται!Μήπως η Loreen κέρδισε επειδή είναι κούκλα;Έλεος!!!

    • Περιμεν φιλε, καπου τα μπερδεψαμε… εμφανησιακα ειναι η μερα με την νυχτα η Giorgina με την Loreen… ας παταμε στη γη που και που….

      • Φίλε μου,δεν έκανα καμία σύγκριση.Είπα απλώς οτι και η Loreen δεν κέρδισε λόγω εμφάνισης.όπως και η Αλβανία ήρθε 5η σίγουρα οχι επειδή η Rona Nishliu είναι όμορφη…Ανοίξτε λίγο το μυαλό σας,περιμένετε να ακούσετε το τραγούδι και πως το ερμηνεύει και μετά μιλήστε…

    • dance κομματι απο χοντρουλα ειδαμε το 2010… δεν πηγε καλα… απλα ρε φιλε, σχολιαζουμε οτι εχουμε δει ως τωρα… οι φωτογραφιες που εχει στο FB ειναι αθλιες… πολυ τραγικο το επιπεδο…πολυ “βητα”…. εννοειτε πως θα πρεπει να περιμενουμε…εννοειτε… απλα τωρα με οτι εχουμε κανουμε κουβεντουλα… και λιγο χαβαλε…

      • Και λίγο trolling με άκρως ρατσιστική διάθεση…
        Επίσης,δεν ξέρουμε αν το τραγούδι είναι dance…

  10. συγγνωμη dimitrisecs αλλα η λεξη φωναρα εχει χασει την σημασια της πλεον στην ελλαδα.ετσι ειναι η φωναρες?

    • Από τα 3 τραγούδια που την άκουσα να τραγουδάει είναι πάρα πολύ καλή!Ποια ήταν καλή φωνητικά;Η Ελευθερία Ελευθερίου,η Ήβη Αδάμου η ο Sarbel,ο Stereo Mike και ο Ρουβάς;Τρελαθήκαμε να στέλνουμε καλές φωνές…

  11. Οτι να’ναι …. πληρης απογοητευση η επιλογη της Τζωρτζινας , δεν μπορω να καταλαβω τι της βρηκαν; δεν υπαρχουν αλλες τραγουδιστριες; Δεν εχω απογοητευτει ποτε τοσο πολυ … ειλικρινα δεν μπορουσε να μου περασει απο το μυαλο κατι χειροτερο….Ακομα και οταν ειδα το ονομα της, το πρωι σκεφτηκα οτι θα ειναι καποια νεα ανερχομενη, αλλα τελικα ειναι μια ωριμη,μετρια κακη επιλογη ακομα και με καλο τραγουδι δεν τους ψηφιζω . Κριμα ο Αλεξ , εχασε μια μεγαλη ευκαιρια και ελπιζω να μην την επελεξε μονος του.

  12. πεστα ρε Giorgos1997 τοσα φρεσκα κοριτσια υπαρχουν με καλες φωνες.διοτι οπως κ να το κανουμε ειναι θεαμα.διαφορετικα θα κανανε τον διαγωνισμο στο ραδιο να μη βλεπουμε αλλα να ακουμε μονο

  13. Οποια ητανε και η περσυνη «Dora»…τραγουδιστριες της μιας βραδυας,απλα και μονο για να εισελθουν στον κοσμο του lifestyle…ολο και καποιον θοδωρη δρακακη θα εχει και αυτη για να γινει η…αρχη.ως γνωστον
    το lifestyle ειναι μαγικο,σε κανει νουμερο απο μηδενικο…..

    • Ποιος ξερει, μπορει να εχει μεσο ,γιατι το Καραχαλιος πολυ γνωστο επιθετο…αν ψαξετε στο google εχει και πολιτικους με αυτο το επιθετο που ειναι μπλεγμενοι σε σκανδαλα…

  14. Συμφωνώ ότι θα μπορούσαν να είχαν επιλέξει μια πιο φρέσκια παρουσία, όμως τουλάχιστον η κοπέλα έχει μια πολύ καλή φωνή και εγώ προσωπικα περιμένω να ακούσω πως θα συνδυαστούν αυτοί οι 2 μουσικοί “κοσμοι” με “αγωνία”.

  15. Παντως το αρθρο με την συμμετοχη της ΓΕΩΡΓΙΑ (μαθαμε τωρα…giorgina και demy , θωμαης – θημιαινα λεγεται χωχωχωχωχktl…)…. εχεις τα περισσοτερα σχολια….

    • καλα τελειο τραγουδι και φωναρα η κοπελα…alex leon και Τζωρτζίνα πολυ γουσταρω..η ταλεvταρα του alex απο τι μια και η φωναρα της απο την αλλη=perfection!!!!

  16. Εγω δεν καταλαβαινω ολη αυτη την κακη προδιαθεση προς αυτη την τραγουδιστρια. Κρινετε απο ενα βιντεο που ειναι σκοτεινο και δεν εχει καλη ποιοτητα ηχου μια τραγουδιστρια που μπορει να εχει πολυ καλη φωνη και παρολο που δεν ειναι ανορεξικια και ειναι λιγο αφροτουλα να κανει τη διαφορα. Γιατι μηπως η Μαρια Χαουκας Στορενγκ για τη Νορβηγια το 2008 δεν ηταν αφροτουλα? Την 5η θεση την τσιμπησε ομως γιατι ειχε τραγουδαρα και φωναρα. Δηλαδη θα προτιμουσατε να δειτε ΠΑΛΙ καμοια κοπελα τυπου ΕΛευθερια? Οχι οτι ειχε κατι η Ελευθερια αλλα ειπαμε να στειλουμε κατι διαφορετικο και να εχουμε διαφορετικα μουσικα ειδη. Λυπαμαι που ορισμενοι καταρρακωνουν αυτη την τραγουδιστρια ενω δεν την εχουν καν ακουσει live.

    • σχολιαζουμε οπως θα το εκανε και η ιδια… οτι ειδαμε στο FB… τι να κανουμε τωρα οι φωτο της ειναι πολυ “Βητα”… δεν ειχε να βαλει μια φωτογραφια της προκοπης?

  17. Eseis pou tin krinetai, eiste oi idioi pou “glifate” tin dora persi, kai apodixtike oti den mporouse na kounithei. Opote isixia kai perimenete na akousete prota. I alvanida persi, den eixe kai proti omorfia kai irthe 5i. opote min milate.

    • εισαι πολυ σωστος φιλε μου…..και προσωπικα μια χαρα μου φαινεται η κοπελα…την ειδαμε την ελευθεριου πως τα πηγε περσι….

  18. ενω περσυ που ειχαμε την κορμαρα και την κουκλα τι καναμε? μπραβο στην φατσα βασιζεστε παλι βλεπω!

  19. αν ειναι dance τοτε, ναι παιζει ρολο η εμφανιση,,, c;est la vie… σκληρη και αδικη! Η Ισλανδια το 2010 με την χοντρουλα μπορει να περασε στον τελικο αλλα δεν πηγε καλα… γιατι ηταν ενα dance κομματι, αρκετα καλο…

    • Εχω διαβασει σχεδον ολα σου τα μηνυματα και επιτελους βρηκα ενα που συμφωνουμε! Οντως δεν πρεπει να παει με αυτη την εμφανιση με Dance κομματι… ουτε καν με ποπ! Με μια ροκ γρηγορη μπαλαντα συγχωρειται αλλα μεχρι εκει! Δεν ειμαι ρατσιστρια γιατι και εγω δεν ειμαι αδυνατη αλλα….

  20. me ti prosonta tha pei dance komati eleos tha trelathoume twra?an xasei 25 kila isws kai siga th fwnara xiliades tetoies fwnes yparxoun…….eipame h eurovision einai k theama kalws h kakws

    • xereis e, to oti exeis toso menos kai sxoliazeis sinexos meionontas tin kopela xoris kan na tin xereis (!) den dixnei oti o kosmos den tin paei, alla oti den exeis ti allo na kaneis…

  21. to an exi foni afto dn mporume na to gnorizoume .. e ke kai i ivi kai i eleftheria sto x factor oloi elegan pos ine fonares kai idame ti egine persi giafto min tin krinete kai tin vgazete fonara apo ena aplo video

  22. Μερικοι γραφου λες και θα δουν για πρωτη φορα eurovision…. πιστευεται οτι παιζει ρολο η φωνη? αν η παρουσιαση και το τραγουδι δεν ειναι καλο… δε μπα να εχει την καλυτερη φωνη στο κοσμο, θα πατωσει! εξαλλου γι’ αυτο λεγεται διαγωνισμος τραγουδιου… διαφορετικα θα λεγοταν διαγωνισμος τραγουδιστων… Εξαλλου καπου διαβασα οτι η Διονυσια Καροκη ειναι η μονη (ελληνικη συμμετοχη )που δεν τραγουδισε φαλτσα εστω και λιγο…. αλλα πατωσε….

    • Η Καρόκη είναι μουσικός και συνθέτις! Αλλά το 1998 οι Άγγλοι κάνανε ιστορία με τα πλάνα,τους τα χωσε ο υπεύθυνος και μας πάτωσαν όλοι! Απο το 2001 η Ελλάδα ανέβηκε στο διαγωνισμό γιατι άρχισαν τα παρατράγουδα των Ολυμπιακών,υπήρχε χρήμα στάδια για διοργάνωση και κάπως έτσι ήρθε το βραβείο το 2005! Προ του 2001 δλδ δε στείλαμε φωνές και τραγούδια;Η Μαντώ το 2003 τί ήτανε.Που την πέρασε ο Αυστριακός που φάτσαρε και είχε και γελάδες στη σκηνή!Η Βόσσου το 1991;Την σκότωσε η ορχήστρα και ησύχασαν!

      • Δε μετράει μόνο το τραγούδι θέλω να πω.Ο διαγωνισμός είναι πολιτικός!Το 2005 είχαμε δείξει τη δύναμή μας απο τους Ολυμπιακούς το προηγούμενο καλοκαίρι!Είχαμε τα στάδια του κουτιού ακόμη,είχαμε και τραγούδι και that’s all!

  23. re paidia lete gia tous koza mostra oti tha pane sigoura,min krinete ex idiwn ta allotreia mporei i kopela na min exei tin enfanisei me to meros tis alla sigoura exei poli kalliergimeni fwni alloste mn jexname oti to theathine den einai to pan stin eurovision (alvania 2012) Kata tin gnwmh mou i koza mostra den tairiazoun me tin eurovision kai den mou aresoun kai san sigkrotima parolla auta tha perimenw to tragoudi tous

  24. ..kai pou thn kaliergise thn fwnh ths eixe kanena strema xwrafi?eleos pia me to epidpeo thn kaliergeia kai thn poiotita….exoun perasei fwnares k fwnares apo thn eurovision k patwsane.sismaia exei to tragoudi na einai piasariko k na pernaei ston kosmo kai amesws meta to olo stisimo na einai ekspino kai h ztortzina apo stisimo k emfanisi ase ..eipame to tagari ths lieipei kai to ampexono……an h eurovison vasizotane mono sthn fwnh tha stelname thn agnh baltsa …….

  25. eidame kai ta apotelesma tis pop afonis xoreutarous tragoudistrias (17 thesi) eno ta apotelesmata mias antikeimenika oraias fwnis (esthonia 2012) ta pragmata allaxan . episi min petas otidipote xwris na to aitiologeis . egw den thymamai fwnares pou na patisan apo 2008 kai meta( ektos an to tragoudi itan aisxos)

  26. ma de katalaves CHRIS egw den eipa oti h persini htan kali ok ena tsulaki htna kai fenotan auto giauto kai patwse.alla de mporei na steiloume kai thn tzortzina?den exei kanena proson fwni oles kales exoun .alla eiapme h eurovision einai kai theama kai apo theama h sygekrimeni einai gia klamata thn stigmh pou exoume ena swro kalitexnes kalous pou exoun olo to paketo.h kopela den exei kapio styl ena opiodipote telos pantwn ena mix einai ligo apo ola eleos.as vrei to stylths opio k nane kai thn prospwikothta ths kai meta as paei

  27. Προτιμω Ελευθερία και ας ήταν όπως την αποκαλείται.1000 φορές.Και δεν καταλαωαίνω όλους εσάς που κατηγορείτε την Ελευθερία ενώ οι περισσότεροι από εσάς πέρυσι την ψηφίσατε για να μας εκπροσωπήσει.
    Μια χαρά αξιοπρεπέστατη ήταν! Δεν μπορεί κάθε χρόνο η Ελλάδα να είναι μέσα στην 10άδα! Ελεος δλδ!

    • πες τα ρε Αρη πες τα. Αντε ολα τα ζωα να πουμε καθονται και κραζουν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Αυτη φταιει που ολες οι χωρες μας γυρισαν την πλατη περσυ λογω κρισης? Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ εδωσε τα παντα πανω στην σκηνη και σεις αντι να την πειτε ενα μπραβο για την προσπαθεια της την βριζεται. ΖΩΑ. ΖΗΛΙΑΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..

      • Συμφωνώ!Απο την επιθεώρηση του 2009 με τον Sakis ΚΑΙ το φέρετρο που το κουβαλάγανε πέρα δώθε στη σκηνή και ο σκηνοθέτης έκανε μακρινά για να μη φανούν τα χορευτικά να κουβαλάνε σαν τον Κυρ Γιάννη στο ”Κλασσική περίπτωση βλάβης” η Elle ήτανε πολύ καλύτερη! Η περσινή ψηφοφορία ήταν ύποπτη.Άντε τώρα!Πολιτικός είναι ο διαγωνισμός! 1 απο Γερμανία με Ελληνική αποικία κει μέσα ολόκληρη! 0 απο Βρετανία και 2 απο Βέλγιο! ΕΛΕΟΣ! Πάλι θα τα λέμε?

  28. βασικά αυτό είναι το κακό με την Ελλάδα-πάντα τρώει τα παιδιά της φίλε Σωκράτη…..
    Λες και ήταν η μόνη συμμετοχή με μίνι φόρεμα και στο κάτω κάτω ήταν μια όμορφη κοπέλα και σέξυ δεν καταλαβαίνω που είναι το μεμπτόν σε αυτό.

    • Παιδια συμφωνω μαζι σας! Ειμαι μεγαλος φαν της Ελευθεριας και πιστευω οτι ειχε μια αξιοπρεπεστατη εμφανιση! Ουτε τσουλακι ειναι ουτε αφωνη οπως την αποκαλουν καποιοι απλα το τραγουδι δεν βοηθουσε να αναδειχθουν 100% οι φωνητικες της ικανοτητες! Και στο κατω κατω 9οι βγηκαμε στην βαθμολογια του κοινου! Τι σας νοιαζει με ποσους βαθμους? Τελος παντων ας μην γυριζουμε στα περσινα γιατι θυμαμαι αυτην την αδικια και νευριαζω!

  29. Μα πόσο ρατσιστές είστε όλοι σας ρεεε;; Έλεος.. Επειδή η γυναίκα έχει κάποια κιλά παραπάνω κάθεστε και την κραζεται! Δεν παίζει η εμφάνιση μόνο ρόλο αλλά και η φωνή στην Eurovision! Η Loreen ήταν κουκλαρα και κέρδισε;;;

    • Ουυυυ!!Καρακαλλόνα ήτανε η Λορίν!Για τα καλλιστεία!!!!!!Χαχαχαχα….
      Νταξει δεν ήτανε και μπάζο.Μία συμπαθής κοπέλα ήτανε!

    • καλα..πλεον στην Ελλαδα ολα τα αποκαλουμε “ρατσισμο”!!! Μα δεν ειπε κανεις για τα κιλα της… οι περισσοτεροι που την σχολιασαμε “αρνητικα” ειπαμε το εξης: αυτο που εχουμε δει εως τωρα ειναι απαραδεκτο…. ειδες φωτογραφιες στο FB?? Απάραδεκτες, οχι μονο επειδη ειναι τραγουδιστρια, αλλα επειδη ειναι γυναικα… το επιπεδο ειναι πολυ βήτα… τι να σου πω … θελει να το παιξει ροκ αλλα βγαινει πολυ ντεκαντασ… γουστα ειναι αυτα! Γενικα ως πακετο ειπαμε… δεν ειπαμε οτι ααα ειναι αφρατουλα αρα οχι δεν κανει… εγω προσωπικα εκρινα οτι ειδα και ειπα οτι ατομα τα οποια ειναι παχουλα δεν τους παει επι σκηνης ενα dance κομματι (Η Chiara πχ ειπε μπαλαντα συν το ντυσιμο της ηταν οτι επρεπε για τα κιλα της… οποιος το καταλαβε το καταλαβε… δεν βγηκε με κολαν!! )
      Τωρα οσο αφορα την Λοριν… καμια σχεση με την Τζορτζινα… ε οχι και ασχημουλα η Λοριν… τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα! τωρα εαν ειναι στο ιδιο επιπεδο εμφανησιακα η Λοριν με την gorgina… τοτε καποιοι εχουν ξεφυγει

  30. sinfono me tin sofia oso gia ta parapanw sxolia katigoro tin eleutheria oxi giat einai sexy kai omorfi (eipame) alla gt i foni tis den mou arese ( as einai kala ta fonitika ) kati pou oloi prepei na to paradextoume den einai mono i krisi pou eftaikse

  31. Ας σταματήσουμε κάποια στιγμή να συνδυάζουμε τη eurovision με όμορφα κορίτσια με μίνι και ποπ…κι ας είμαστε πιο ανοιχτόμυαλοι σε ό,τι αφορά τους μουσικούς μας ορίζοντες.Μουσική δεν είναι μόνο η Demy κι η Φούρειρα ( που δε μου φταίνε και σε τίποτα κιόλας , ίσα ίσα που είναι και πολύ δημοφιλείς σε αυτό που κάνουν ).
    Αυτά έχω να πω εν αναμονεί των τραγουδιών.Προς το παρόν κι ανάλογα με το δείγμα μουσικής που μας έχουν συνηθίσει , η σειρά προτίμησής μου είναι
    1)Koza Mostra
    2)Θωμαή
    3)Ηλιάδη
    4)Αlex Leon
    Καλή μας επιτυχία! Να’ναι καλα το MAD φέτος!

  32. Αυτή η υποψηφιότητα για εμένα είναι το μεγάλο ερωτηματικό, ο Αlex Leon έχει γράψει πολλά απο τα χιτάκια που ακούμε στο ραδιόφωνο, την Τζωρτζίνα πάλι, να πώ την αλήθεια δεν την γνώριζα μέχρι σήμερα, φαίνεται να έχει καλή φωνή, δεν ξέρω όμως αν είναι καλή live, και αν είναι η κατάλληλη να ερνηνεύσει τραγούδι του Alex Leon, που δεν είναι και στο στύλ της.
    Τα περι παραπανήσιων κιλών και άσχημης εμφάνισης τα ακούω βερεσέ, πολλοί καλλιτέχνες με εμφάνιση χειρότερη της Tζωρτζίνας έσκισαν στον διαγωνισμό.

  33. H κοπέλα ειναι φωνάρα μακάρι να ειναι άξιο το τραγουδι όσο η φωνη της!!! Πρέπει να ξέρετε ότι η eurovision ως beaty contest επαψε να υφίσταται από το 2010 και μετα.

    • δηλαδη το 2010 κερδισε η κακασχημη Lena… το 2011 το κακασχημο ντουετο των Eldar & Nigar και το 2012 το σκιαχτρο η Λοριν….
      παμε καλα? Δεν λεμε οτι κερδισαν λογω ομορφιας…. απλα ειχαν ωραια τραγουδια και σωστη με το στυλ τους εμφανιση! Η Λοριν σε καμια περιπτωση δεν συγκρινετε εμφανησιακα με την Τζορτζινα… η μερα με την νυχτα… δεν χρειαζεται να πω ποια ειναι η νυχτα!

  34. Στην ιστορία του διαγωνισμού υπάρχουν πολλά παραδείγματα με συμμετοχές που ενώ οι ερμηνευτές δεν είχαν αντικειμενικά καλή εμφάνιση τα πήγαν περίφημα ή νίκησαν.Εκτος από το απόλυτο παράδειγμα της Σερβίας του 2007.
    Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η eurovision μετριέται με ύψος,κιλά,στήθος,κοιλιακούς και λίγα ρούχα…Πιστεύω πως το euphoria και η γαλάνη να το έλεγε πάλι πρωτο θα έβγαινε.
    Οσον αφορα την Τζορτζίνα που δεν την είχα ξανακούσει ποτέ:Δεν μπορώ να την κρίνω απ τις λίγες φωτο που είδα ή απο λίγα ερασιτεχνικά βιντεάκια.
    Απλά η φωνή της γενικά μου άρεσε και μου θύμισε στο στυλ την Ζουγανέλη ή την Μποφιλιου.Μου φαίνεται μια χαρά στο πρόσωπο και έχει κάποια παραπάνω κιλά.Και?Τι σημαίνει αυτό,γιατί έγινε τόσο θέμα?Επίσης δεν μου φαίνεται μεγάλη σε ηλικία,κάπου στα 30 μου κάνει..
    Δεν έχουν νόημα οι υπερβολές πριν ακουστούν τα τραγούδια και πριν δούμε τους τραγουδιστές live.

    • εαν η Γαλανη εμφανιζονταν με κολαν και μινι… τοτε θα πατωνε…. ακομη και με το euphoria!
      Σχολιαζουμε οτι εχουμε δει… μπορει στον τελικο να μας αρεσει… δεν λεμε οχι!

      • Mα ουτε η λοριν εμφανιστηκε με κολαν και μινι…
        Αλλά φανταζομαι την Γαλανη με τετοια εμφανιση!Ολα τα λεφτα 😀

  35. ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Χ Ο Ρ Ε Υ Τ Ι Κ Ο DANCE ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΧΟΝΤΡΗ ΜΕ ΜΑΛΛΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΑΤΣΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΑ. ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ.

  36. εγω θα προτιμουσα την Τζωρτζινα μονη της με μια δυνατη μπαλαντα. αφου λετε οτι εχει φωναρα. ετσι ναι ναπηγαινε

  37. Ρε παιδες την εχετε θαψει την κοπελα και αυτο μονο για την εμφανιση, ενταξει δεν ειναι και καλλιστεια. Την Δευτερα θα δειξει ποιος αξιζει τελικα να παει, αλλα μεχρι τωρα εμενα μονο ο Alex Leon ft Giorgina με εχουν πεισει.

  38. paidia to kommati ta spaei mn lete mpourdes ….auth einai h nea genia ths mousikhs ….o alex einai enas polu gamatos tupos (ton 3erw)…exei megalo talento ….TELOS TO KOMMATI EINAI IDANIKO GIA MIA POLU KALH 8ESH GIA THN ELLADARA MAS!!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ