Αυτοί είναι οι επίσημοι υποψήφιοι!

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο, δημοσιεύτηκαν τα ονόματα των υποψηφίων για τον Ελληνικό Τελικό 2013, που θα καθορίσει τη συμμετοχή της χώρας μας στην επερχόμενη 58η Eurovision, το Μάιο στο Malmö της Σουηδίας. Μετά από μία περίοδο αβεβαιότητας αλλά και πολλών ζυμώσεων, η κατάσταση ξεκαθαρίζει με το επίσημο αυτό ανακοινωθέν και όλα πλεόν κινούνται γύρω από τον Ελληνικό Τελικό που θα λάβει χώρα στα μέσα Φεβρουαρίου.

Οι υποψήφιοι που θα συμμετέχουν στον τελικό μας είναι:

Αγγελική Ηλιάδη

Alex Leon & Τζωρτζίνα

Θωμαής Απέργη

KOZA MOSTRA & Αγάθωνας

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“H ΕΡΤ και το MAD TV ανακοινώνουν τα ονόματα των υποψήφιων καλλιτεχνών, που θα διαγωνιστούν στον Ελληνικό τελικό, για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας μας, στον 58ο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision.

Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες είναι με αλφαβητική σειρά :

Θωμαή Απέργη, από την Panik Records
Αγγελική Ηλιάδη, από την Platinum Records
Alex Leon feat. Giorgina, από την Panik Records
Koza Mostra μαζί με τον ρεμπέτη Αγάθωνα Ιακωβίδη, από την Platinum

Η ανακοίνωση των υποψήφιων τραγουδιών και των συντελεστών τους, θα γίνει σε ειδική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Ο Ελληνικός Τελικός, για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 58ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ειδικής βραδιάς στα μέσα Φεβρουαρίου, και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΝΕΤ.”

Αναμένουμε λοιπόν να ακούσουμε και τα τραγούδια.

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

 

 

123 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η αληθεια ειναι πως δεν ξετρελαθηκα με τις συμμετοχες…Η μονη που μου γεμιζει το ματι ειναι η Θωμαη Απεργη αλλα θα δουμε και απο τα τραγουδια και θα κρινουμε…Παντως φετος τα βλεπω πιο οργανομενα τα πραγματα…να’ναι καλα το mad…

  2. Πολύ καλές υποψηφιότητες φέτος! Ανυπομονώ να δω τα τραγούδια! Αν είναι σίγουρα μαζί με τον Alex Leon η Τζωρτζίνα Καραχαλιου τότε ΜΠΡΑΒΟ! Μπορεί να μην είναι πολύ γνωστή αλλά η γυναίκα έχει ΦΩΝΑΡΑ! Θα το διαπιστώσετε! Κάνει φοβερά Live!!!

  3. αναμενωμες οι συμμετοχε εκτος απο την τζωρτζινα….πραγματικα το mad φετος εκανε καλυτερη δουλεια απο ποτεεε….τωρα περιμενουμε εν αγωνιως τα τραγουδια!!!προσωπικα ειμαι αναμεσα στην θωμαη και στον alex leon ft τζωρτζινα(που εχει πολλη καλη φωνη) τωρα βεβαια δεν αποκλειω κι τις αλλες δυο υποψηφιοτητες γιατι ισως να με κερδισουν τα κομματια τους….αλλα για εμενα προς το παρον βαση ονοματων κι μονο ειναι :1.απεγη 2.alex leon ft τζωρτζινα 3.ηλιαδη και 4.κοζα μοστρα ft. αγα8ωνας!

  4. Καλοί φαίνονται οι υποψήφιοι!Ειδικά,αν τους συγκρίνεις με τους περσινούς είναι super!Alex Leon ft Giorgina δεν με τρελαίνουν!Koza Mostra και Θωμαή Απέργη οι πιο πολλά υποσχόμενοι.Καλή επιτυχία!

  5. εψαξε πολυ να την βρει αυτην ο alex ? ΕΛΕΟΣ ΡΕ Π..ΣΤΗ ΕΛΕΟΟΟΟΣ. και απο τι βλεπω αυτα που φοραει στις live εμφανισεις της… ΠΑΕΙ!

  6. Δεν τρελάθηκά με τους υποψηφίους αλλά οκ δεν με ενοχλεί κι όλας.Το θέμα είναι τα κομμάτια να είναι καλά και έχω περιέργεια να τα ακούσω.Την Αγγελική Ηλιάδη μετά το ”τραυματισμένε μου έρωτα” την έχω ψηλά.Με κάτι αντίστοιχο δεν θα με χαλούσε καθόλου.Τους Κοζα μόστρα τους προτιμούσα μόνους,ο συνδιασμός με Αγάθωνα δεν μου αρέσει ούτε εμπιστεύομαι οτι θα έχουν τραγούδι της προκοπής.
    Τον alex leon που εγώ προσωπικά δεν τον είχα ξανακούσει όπως και την Καραχάλιου δεν έχω άποψη.Είναι παντελώς άγνωστοι για μένα και δεν ξέρω τι τραγούδι μπορεί να έχουν.
    Η Θωμαη Απέργη αν έχει καλό τραγούδι τη θεωρώ την πιο επικρατέστερη επιλογή.
    Με λίγα λόγια ας ακούσουμε τα τραγούδια και τα ξαναλέμε…

  7. kala ti ipo4ifiotites ine aftoi???oute i mana tous dn tous gnorizi;;elpizo na mas ekprosopisi i aggeliki iliadi epidi exi kani tin kaliteri kariera apo tous ipo4ifious

    • tha eithela na do pote, tha sas ksekolisei apo ton, egkefalo, to oti pleon den metraei to onoma sti eurovision, apla des OOOOOOOOLOYS toys teleutaisous nikites meta Dima Bilan, oloi oitane neoi kalutexnes agnostoi eos pantelos agnostoi

  8. Kamia ekpliksi ths teleutaias stigmhs opote ta dedomena einai panw-katw gnwsta apo kairo…..Den tha viastw na dialeksw prin akousw ta tragoudia giati tis perissoteres fores ta onomata apo mona tous me odhghsan se lathos ektimhseis opws stis periptwseis twn Sarbel, tou Louka, tou Alkaiou pou den htan ta favori molis anakoinothikan ta onomata twn kallitexnwn tis antistoixes xronies alla eixan ta kalutera tragoudia kai emfaniseis kai telika to koino dialekse autous…..San proth eikona tha stathw sthn poikilia pou tha exei o fetinos telikos,kati pou to thewrw poly swsto, kai sthn aisiodoksia oti tha vgei ena prosegmeno apotelesma apo to MAD ……Perissotera sxolia molis anakoinwthoun ta kommatia….

  9. to kalo fetos einai oti tha exoume poikilia sto eidos twn tragoudiwn kathws to kathena tha ekproswpei diaforetiko ufos…mono apo ta onomata ennoeitai pws den mporoume na krinoume oute na poume protimiseis giati prwta prepei na akousoume ta kommatia kai auto mas to exei apodeiksei peritrana to parelthon…to mono sigouro einai oti prepei na poume ena megalo mpravo sto mad pou fainetai oti dinei pali aksia se auto ton agapimeno thesmo kai pistevw oti fetos tha tha einai apo tis kaluteres diorganwseis ellinikwn telikwn!

  10. Λοιπον, τα γνωστα ονοματα του ελληνικου τελικου φετος ειναι η Αγγελικη Ηλιαδη και ο Αγαθωνας! Ολοι οι αλλοι ειναι “αγνωστοι”… ειδικα η giorgina….που με αυτα που ειδα στο FB δεν με ενθουσιασαν! Βεβαια ποτέ μην κρινουμε απο την εμφανιση… ας περιμενουμε να ακουσουμε πρωτα τα τραγουδια και επειτα να τα δουμε στον τελικο…

  11. Βεβαια χωρις να εχει ακουσει καποιος τα τραγουδια… ευκολα μπορει να καταλαβει ποια συμμετοχη εχει το προβαδισμα… λογω ηχου αλλα και του Αγαθωνα… ειιναι το γκρουπακι…Κοζα Νοστρα… δειτε αυτο το βιντεακι…. ισως το παιξουμε τουρκια 2006…. ισωσ??
    http://www.youtube.com/watch?v=P3G2nOlydtQ

    • Ωστοσο θα τολμησω να γραψω το εξης… η Ελλαδα δεν εχει καμια σχεση μουσικα με το βαλκανικο στυλ…
      Αυτος ο ηχος ειτε μας αρεσει ειτε οχι, δεν ειναι γνωριμο Ελλαδας…. χωρις να λεω οτι ειναι προτιμοτερο τραδουδια aphrodisiac κτλ..

      • Καπου διαβασα οτι το βαλκανικο ποπ… πατωσε πχ με την Σερβια το 2010…. αλλα ηταν λογικο να πατωσει διοτι ο τραγουδιστης δεν “εκανε” για τετοιο ειδους τραγουδι…. Παντως θα ακουσουμε μιξη Βαλκανικου ηχου με Ρεμπετικο… χμμμμμμ μετα σχολιαζαμε για τον “αχταρμα” απο τα Σκοπια…

      • Ενοειται οτι ο βαλκανικος ηχος πατωνει καθε φορα… ο τραγουδιστης της Σερβιας 2010 ειναι πολυ γνωστος στα βαλκανια γι αυτο ακριβως το στυλ του…

    • Καλα φιλε εχεις φοβερες γνωσεις στην Γιουροβιζιον! Προφανως ηθελες να πεις Τουρκια 2004 γιατι εαν θελουμε να το παιξουμε Τουρκια 2006,καηκαμε…

  12. Η Αγγελική ηλιαδη αν παει με κάτι σαν το τραυματισμενε μου έρωτα θα τα παει πολυ καλα !!!!

  13. Εγω πιστευω οτι πρεπει να παμε με κατι πιο ασφαλες… Ο Αγαθωνας ειτε θα μας/τους ξετρελανει ειτε θα τον μισισουνε και θα βρεθουμε για πρωτη χρονια στην ιστορια εκτος τελικου! Απο την αλλη καμια απο αυτες τις συμμετοχες δεν μπορει να ”ψυχολογιθει” γιατι π.χ. η Ηλιαδη λεει οτι θα παει με ελληνικο στιχο αλλα οχι λαικια μπαλαντα αλλα κατι κοντα στο στυλ της… η θωμαις παλι με κατι στο στυλ της (σαουλ, τζαζ, αλτερνατιβ ποπ? τι απ’ολα) και τελος ο Αλεξ που χειροτερη επιλογη δεν θα μπορουσε να κανει απο μια αγνωστη αλλα δεν θελω να παιρνω βιαστικα συμπερασματα γιατι μπορει να κανουν την εκπληξη!

  14. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ?ΕΛΕΟΣ!ΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΑΣ ΕΠΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑTHENA MANOUKIAN Η ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΛΤΗ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ.ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ ΚΑΙ ΘΩΜΑΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ…..ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ

    • Είναι πολύ καλύτερη φωνητικά απο αυτές που αναφέρεις.Μήπως γνωρίζουν την Αθηνά Μανουκιάν στο εξωτερικό;Εδώ,εγώ δεν την ήξερα θα την γνώριζε ο Νορβηγός;Έλεος…Να είναι καλή φωνητικά και να έχει γράψει καλό τραγούδι ο Alex Leon είναι το θέμα…

  15. Εμενα δεν μου αρεσει κανενα απο τα μουσικα ειδη που αντιπροσωπευουν οι υποψηφιοι…και ουτε και ο καθενας ξεχωριστα δε μ’αρεσει δηλαδη,αλλα τελος παντων προτιμω την Ηλιαδη…αναμεσα στους τυφλους ο μονοφθαλμος!Περιμενω να ακουσω και τα τραγουδια βεβαια,αλλα φανταζομαι πως η Ηλιαδη μπορει να κανει μια πολυ αξιοπρεπη εμφανιση με μια δυναμικη μπαλαντα!

  16. Οτι να’ναι …. πληρης απογοητευση η επιλογη της Τζωρτζινας , δεν μπορω να καταλαβω τι της βρηκαν; δεν υπαρχουν αλλες τραγουδιστριες; Δεν εχω απογοητευτει ποτε τοσο πολυ … ειλικρινα δεν μπορουσε να μου περασει απο το μυαλο κατι χειροτερο….Ακομα και οταν ειδα το ονομα της, το πρωι σκεφτηκα οτι θα ειναι καποια νεα ανερχομενη, αλλα τελικα ειναι μια ωριμη,αφωνη κακη επιλογη ακομα και με καλο τραγουδι δεν τους ψηφιζω . Κριμα ο Αλεξ , εχασε μια μεγαλη ευκαιρια και ελπιζω να μην την επελεξε μονος του.

  17. Σας παρακαλώ,ΜΗΝ στείλουμε πάλι κάτι σαν το 2011 -_- Ας στείλουμε κάτι καινούργιο! 🙂 Θωμαϊς Απέργη! <3

    • OK, υπερβολικος στο αφωνη , αλλα εχω απογοητευτει τρελα…τι dance κομματι θα γινει με αυτην δεν μπορω να το καταλαβω , πρωτ’ απ’ολα δεν ειναι καλη επιλογη υπαρχουν τοσες κοπελες στην Panik…δεν μπορω να το πιστεψω…ειλικρινα προτιμω τον Αγαθωνα παρα την ”γεωργινα” και χαθηκε και καθε περιπτωση να παει ο Αλεξ ,αφου σε ολα τα σαιτ στα πολλ ηταν και παρεμεινε τελευταιος μετα απο αυτην την επιλογη…

  18. Ναι συμφωνώ στο ότι άνετα θα μπορούσε να βρει μια άλλη κοπέλα νέα που να ταιριάζει πιο πολύ σε αυτό το στυλ. Απλά μου φάνηκε πολύ υπερβολικό το άφωνη. Την έχω δει Live και έχει φωνάρα και κάνει ωραίο Live. Αλλά δεν ξέρω αν κάνει για eurovision και σαν ζευγάρι με τον Alex Leon. Ποτέ δεν ξέρεις όμως ας μην κρίνουμε από ονόματα μόνο ποτέ δεν ξέρεις… Ας δούμε τι τραγούδια θα ακούσουμε και μετά τι Live θα κάνουν. Όλα τότε θα κριθούν…..

  19. Οποια ητανε και η περσυνη «Dora»…τραγουδιστριες της μιας βραδυας,απλα και μονο για να εισελθουν στον κοσμο του lifestyle…ολο και καποιον θοδωρη δρακακη θα εχει και αυτη για να γινει η…αρχη.ως γνωστον
    το lifestyle ειναι μαγικο,σε κανει νουμερο απο μηδενικο…..
    και απο οτι ειδα και στο λινκ που ανηρτησε ο φιλος πιο πανω για τον λογαριασμο της στο facebook ειναι και ανορθογραφη!!!!!!!!!

    • Αν απεχθάνεσαι όλα αυτά που γράφεις…..τότε σχόλησε με λάθος μουσικό θεσμό όπως είναι η Γιουροβιζιον…

  20. Όταν ακούσω τα τραγούδια θα αλλάξει η γνώμη μου προς το παρόν όμως είναι η εξής:
    1) θωμαις απεργη: ωραία φωνή, όμορφη, διαφορετικο από αυτα που έχουμε συνηθίσει..
    2) Alex Leon ft giorgina: η εμφάνιση της γυναίκας δε μου αρεσει αλλά έχει πολύ ωραία φωνή.ο alex πολύ καλός..περιμένω με ανυπομονησία το τραγουδι γιατί πραγματικά θέλω να δω πως θα συνδυαστούν αυτοί οι 2 άνθρωποι.
    3) κόζα μόστρα-αγαθωνας: μου αρέσουν οι κόζα αλλά φοβάμαι για το τι θα βγει σαν τελικό αποτέλεσμα
    4) αγγελική ηλιάδη: ΤΡΑΓΙΚΟ..δε μου αρεσει καθόλου.

    • ε οχι και Τραγικη η Ηλιαδη… τουλαχιστον μπορουσες να πεις οτι ειναι Ωραια… μην πειτε καλη κουβεντα εσεις οι γυναικες για καμια αλλη…. πως κανετε ετσι… Κουκλαρα ειναι η Ηλιαδη….. σε λιγο θα την πειτε μπαζο…. τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα….

  21. Και η Chiara φάλαινα είναι αλλά έφερε και μια 2η θέση στη Μάλτα… μη κρίνετε από τα κιλά αλλά από τη φωνή και το τραγούδι. Και η άλλη που στείλαμε πέρυσι καλή ήταν εμφανισιακά αλλά ξέρουμε όλοι μας τί πήρε.. αρχίζει από ΜΠΟΥ… και τελειώνει σε …ΛΟ.

    • Η Chiara επειδη ειχε επιγνωση των…κιλων της και δεν το επεξε γκομεναρα, ερμηνευσε μπαλαντα!! Πονταρε στην Φωνη της και καλα εκανε! Εδω λεμε οτι αυτη θα πει dance κομματι… πατε καλα?? Την χοντρη απο την Ισαλνδια την ξεχασατε με το dance κομματι το 2010?? Καπου να μην ονειροβατουμε….

    • αν και το φαβαμαι… θεωρω πως θα πανε ανετοτατα! Αν και δεν με εκφραζει το βαλκανικο ποπ ως Ελληνα… το desire που ακουσα σημερα μαρεσε αρκετα…. αλλα σε καμια περιπτωση δεν αντιπροσωπευει Ελλαδα….

      • ετσι ειναι… ας λεμε οτι ειμαστε Βαλκανιοι…δεν ειμαστε…, Τουρκια, Πρωην Γιουγκοσλαβιες κτλ… ναι… εμεις ειμαστε αλλου…. Βεβαια δεν λεω ΟΧΙ (μην παρεξηγηθω)

      • @gus Η Ελλάδα είναι από τις χώρες που επισημα περιλαμβάνονται στα Βαλκάνια, μαζι με Μαυροβούνιο, Σερβια, Αλβανία, Κροατία, Βουλγαρία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη και ΠΓΔΜ. Η Τουρκία και η Ρουμανία ενιοτε περιλαμβάνονται στο καταλογο με τις χωρες των βαλκανιων (οποτε τις συμφερει). Σε ενοχλεί να δηλώνεις βαλκάνιος, περνιέσαι για κεντροευρωπαιος?

      • κοπελα μου, μαθε να διαβαζεις καλυτερα! Μουσικα εννοω, δεν αναφερομαι γωγραφικα!… απλα και γεωγραφικα μαθε οτι η σωστη ονομασια ειναι χερσονησος του Αιμου… μαθε και λιγο γεωγραφια να ξερεις…

      • σε όλα τα επίπεδα η Ελλάδα ανήκει στα βαλκάνια, ειδικά η βόρεια Ελλάδα ανήκει μουσικά μέχρι στη νοοτροπία του κόσμου….και αυτό για την οροσειρά του Αίμου τι μου το αναφέρεις, για επίδειξη γνώσεων που στο κάτω κάτω είναι και λανθασμένη?

      • μαλλον δεν στα μαθανε καλα! καλα εσυ ειμαι σιγουρος οτι το αυγο θα το γραφεις με Β (αβγο) οτι ναναι δηλαδη… Λοιπον, ελληνιστη ειναι ΑΙΜΟΣ, το βαλκανια προερχεται απο την τουρκικη λεξη που σημαινει ηφαιστειο και κακως επικρατησε…. μαλιστα το αναφερει η wikipedia αυτο… Εχεις δει δηλαδη εσυ πολλα ελληνικα τραγουδια με βαλκανικο ηχο τυπου Bregovic?? Οσο για την Βορεια Ελλαδα που λες επειδη ειμαι βορειοελλαδιτης κανεις λαθος…. αντιθετα το να πεις ειναι περισσοτερο γλεντζεδες και περισσοτερο λαικοι να το δεχτω!

      • Βορειοελλαδίτης, που φαντάζομαι θα μένεις Γερμανία?
        Το αυγό το γράφω με «υ» και τη μπουγάτσα με στουπί τη λέω ….«μολότοφ». Στο wikipedia λέει ακριβώς το αντίθετο, απ αυτό που λες εσύ.
        Βαλκανικός ήχος δεν είναι μόνο η μουσική με συνδιασμος κυριως πνευστά με κρουστα τύπου Μπρεκοβιτς, είναι και η μουσική πχ των βαλκανατόλια που είναι και από τα μέρη σου.

    • @maria δεν κατηγορω τους Κοζα Μοστρα, μια χαρα ειναι στο στυλ που εχουν και πιστευω πως αυτοι θα πανε… ειδικα με ενα τραγουδι οπως το desire!

      οσο για το αβγο κτλ… απλα θελω να σου πως οτι πολλες φορες οτι μας λενε οτι ειναι σωστο δεν ειναι απαραιτητο… αν ρωτησεις φιλολογους και σου αναλυσουν τις λεξεις και γιατι γραφονται οπως γραφονται , θα φριξουν που το αυγο εγινε αβγο, το τραινο εγινε τρενο κτλ…

  22. thomaii einai apo tinoo, tn 3erwwww!! tinos olee!
    alliws 9elww na akousw to dance kommati tou Alex Leon kai tis Georginas .. Epitelous mphkame se ru9mous Eurovision..! ;D

  23. έλεος και φέτος!!! ξεπέτα των δισκογραφικών πάλι; μα είναι ονόματα αυτά για να μας εκπροσωπήσουν σαν χώρα; πέρα απο την Θωμαή που διαθέτει μια υπέροχη φωνή και εμφάνιση όλοι οι άλλοι τι έχουν; Καμια εμπειρία, κα΄μιά επιτυχία, το απόλυτο τίποτα!! και μη μου πείτε για την Ηλιάδη με τα ψευτοσκυλάδικα!!!

  24. Μάλλον Gus δεν κατάλαβες καλά. Την αγγελική ηλιάδη δε τη θεωρώ τραγική σαν εμφάνιση..ίσα ίσα που τη θεωρώ πολύ όμορφη γυναίκα με πολύ ωραίο σώμα..απλά δε μου αρεσει καθόλου το είδος μουσικής που αντιπροσωπευει και θεωρώ τραγικό το να επιλεγεί για να μας εκπροσωπήσει στη eurovision

  25. Η Ελλάδα δεν θεωρείται βαλκανικό κράτος, αλλά κράτος της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Δεν έχει καμία σχέση με χώρες όπως Αλβανία, ΠΓΔΜ, Βουλγαρία και Σερβία και Κροατία οι οποίες είναι και οι κατεξοχήν χώρες της Βαλκανικής. Σε όλους τους μεγάλους διεθνείς οργανισμούς αλλά και στις εταιρείες, η Ελλάδα θεωρείται κράτος της Δ. Ευρώπης. Καλό το facebook αλλά ανοίξτε και κανένα βιβλίο πριν πετάξετε τη μαλακία σας εδώ μέσα.

  26. Παιδια να σας πω κατι αντικειμενικα!! ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ…ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΕ’ΤΕ ΤΑ!!!

  27. Το Mad Ανακοινωσε οτι κάποιες συμμετοχες μπορει να αλλάξουν και την τελευταία στιγμή!!! ————————————————————————————————————–το ειδα σε ενα σχολιο στο youtube. παιζει να ισχυει κατι τετοιο?

  28. Φέτος η Ελλάδα θέλω να πάει με κάτι διαφορετικό…. Όχι αλλά χορευτικά τραγούδια τύπου Aphrodisiac… Όχι άλλες ωραίες κοπέλες που να τραγουδάνε τραγικά live… να χορεύουν σαν παρδαλα κατσίκια! Κάτι ελληνικό! Όχι με αγγλικούς στίχους! Όπιο τραγούδι πάει με αγγλικό στίχο θα φάει Χ κατευθείαν από ΕΜΕΝΑ. Είμαστε Ελλάδα όχι Αγγλία η Αμερική! Μόνο την Ηλιαδη εμπιστευομαι! Η θωμαη δεν αντιπροσωπεύει ελληνικο τυπο μουσικής γι’αυτό δεν θέλω να πάει. Καλά τους άλλους δεν τους σχολιάζω ΚΑΝ.

  29. Πρώτον, ας ξεκαθαρίσουμε το εξής: Η Ελλάδα θεωρείται κράτος της Βαλκανικής χερσονήσου [ή αλλιώς χερσόνησος του Αίμου] για να μη διαβάζω ασυναρτησίες κ.λ.π..

    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1

    Δεύτερον, οι υποψηφιότητες είναι σαφώς καλύτερες σε σχέση με πέρσι και ανυπομονώ να ακούσω τα τραγούδια. Ας κερδίσει το καλύτερο τραγούδι. Το όνομα του ερμηνευτή πολλές φορές στη Eurovision δεν παίζει και μεγάλο ρόλο.

    • Δεν λεει κανεις το αντιθετο… γωγραφικα ναι στα Βαλκανια ειναι… απλα ρε παιδι μου, αν ακουγες το τραγουδι των Κοζα Νοστρα και ησουν νορβηγος… σε Σερβια κτλ δεν θα νομιζες οτι ειναι? αυτο λεω…

  30. koza mostra με τρεεεελα 😉
    αν πάνε εγω πιστευω πως θα σκισουνε 😉
    και τωρα περιμενουμε να ακουσουμε τραγουδια!!!
    η εναλλακτικη μου θα ητανε η ηιλαδη. εχει πιστευω ολο το πακετο αρκει να παει με ελληνικο! μην κανει το λαθος να παει με αγγλικο στιχοο.. παρακαλω!!!

  31. Όλα θα κριθούν όταν ακούσουμε τα τραγούδια. Πάντως, εγώ πιστεύω ότι το MAD δεν θα ήθελε με τίποτα να πάνε χαμένα τα χρήματά του, όλο και κάποιο καλό τραγούδι θα έχει βρει.

  32. + το ότι οι Koza Mostra δεν θα είναι κάτι ξένο για Γιουροβίζιον, η Μολδαβία αυτόν τον ήχο στέλνει κάθε χρόνο. Η Σερβία αρκετές φορές.

  33. Από το λινκ του κάθε τυχάρπαστου που αντιπαραβάλλει επιχειρήματα μέσω wikipedia, (τόσο υψηλό μορφωτικό επίπεδο), έστω όμως κι έτσι:

    “Βαλκανική χερσόνησος, καθιερώθηκε εσφαλμένα να χαρακτηρίζεται, περισσότερο ως πολιτικός όρος παρά γεωγραφικός, η περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης…”

    …εσφαλμένα πολιτικός, όμως έστω και εσφαλμένα είναι πολιτικός όρος και η Ελλάδα πολιτικά, οικονομικά και γλωσσολογικά δεν έχει καμία σχέση με τα Βαλκάνια.

    “Το όνομα της περιοχής αντλείται από τα Βαλκάνια όρη ή οροσειρά του Αίμου που διατρέχουν την περιοχή από το κέντρο της Βουλγαρίας έως την ανατολική Σερβία…”

    Δεν βλέπω μεταξύ Βουλγαρίας και Σερβίας να υφίσταται καμία Ελλάδα.

    Βάζεις που βάζεις λινκ, μάθε να διαβάζεις και τί βάζεις και να μη γράφεις δημόσια μαλακίες.

  34. Εγω θα περιμενω να ακουσω τα τραγουδια πρωτα οπως καθε χρονο.Παντως τα διαφορετικα στυλ μουσικης με τον MAD διοργανωτη δεν νομιζω να απογοητευτω!
    Παντως ενω δεν την ηξερα και εμφανησιακα δεν εντυπωσιαζει η Τζωρτζινα με εκανε και ανατριχιασα με την φωναρα της…..μην ξεχναμε ποια κερδισε το 2007!Περσυ εκτος απο την νικητρια και τις γιαγιαδες η δεκαδα ειχε μπαλαντες με φωναρες και ολα τα ομορφα κοριτσακια που ψιλογδυθηκαν οι επιτροπες τα ΕΘΑΨΑΝ!

  35. Σε σχεση με τον περισυνο αδιαφορο εθνικο τελικο οπου παρολο που ηταν 4 οι συμμετοχες απ την αρχη λεγαμε οτι παιζεται αναμεσα στις δυο (αν και εγω πιστευα οτι απ την αρχη ηταν ξεκαθαρο οτι θα πηγαινε ελευθερια) ο φετινος θα εχει πολυ ενδιαφερον! Ολα τελειως διαφορετικο στυλ αν κρινουμε απ τα εως τωρα δεδομενα! Βεβαια χωρις τραγουδι δεν κρινω τιποτα! Δεν θελω κατι παραδοσιακο (το εχουμε κανει αρκετες φορες και με επιτυχια το 2011 μη ξεχναμε οτι βγηκε πρωτο στον ημιτελικο και εντυπωσιασε στον τελικο) ουτε κατι στυλ pop που μας εχει βαρεθει η Ευρωπη να στελνουμε ειδικα μετα το 2004 που το ξεφτιλισαμε(2004,2005,2007,2008,2009, 2010,2012) γιατι κακα τα ψεματα ολες αυτες οι χρονιες παρολο που ειχαν ωραια κοματια ηταν ολα ιδιο στυλ! Απλα φετος ας στειλουμε κατι διαφορετικο και να λειπουν τα κραξιματα! Μια μπαλαντα κατι Βαλκανικο η jazz ενα dj στυλ και ας μην παμε καλα! τουλαχιστον θα λεμε κατι καινουριο! Ασχετα απο τις δικες μου προτιμησεις οπως ειπα πιστευω να εχω δικιο ως προς αυτο! Τωρα το τι θελω εγω θα το αποφασισω πιο σιγουρα μετα την ανακοινωση των τραγουδιων!

  36. Παιδια τι λετε τωρα?Απεργη ή Ηλιαδη! Οι κοζα μοστρα μου φένεται πως θα βγάλουν κάτι τρασ και στις επιτροπες δεν τα πάνε καλα αυτα τα τραγούδια (εκτος απο Ιρλανδια 2011) αρα δε θα ξαναπισει και κυριως τωρα που η Ευρώπη μας έχει στη μπουκα. Τωρα για τον Αλεξ λεων δε νομιζω να πιασει κατι γιατι θα πάει με κατι σαν μπιτακι που θα είναι μιδενικο μπροστα σε αυτο της Λοριν και η κοπέλα έχει ωραία φωνη αλλα για τετοια κομματια θέλει να είσαι ακι λίγο ξέκολο ή του ματς στο στηλ σου ( μπεθ ντιτο). Το στυλακι με τη γκόμενα που τραγουδαει και το ντι τζει απο πισω το εχουμε ξαναδει το 2008 με τη βουλγαρια και ουτε που περασε τελικο με τελεβοουτινγκ μονο ! Αλλα κομματια που αθυτικαν τετοιου τυπου είναι Φινλανδια 2009 Λετονια 2011 οπωτε δεν βλέπω κατι καλο!Απο την άλλη η Ηλιάδη αν πάει με μια λαικη όμορφη Ελληνικη το τονίζω ΕΛΛΗΝΙΚΗ μπλαντα και δώσει πόνο θα εντυποσιάσουμε τουλάχιστον τις επιτροπές και θα φύγουμε με το κεφάλι ψηλα γιατι κλατι τετοιο δεν έχει παει γιουροβιζιον τα τελευταία 15 χρόνια (1997 χορεψε) Τωρα για την Απέργη είναι νέα αρα αν τη στείλουμε με μια φρέσκια μπαλάντα κάτι μπορι να κάνει …ΔΑΞΑ ΤΟ ΘΕΩ δεν εχουμε παντοσ το γλυκαναλατο ποπ με μπουζουκι που έχουμε σιχαθει να στέλνουμε τα τελευταία χρονια και πλέω παολυφορεθηκε!
    συμπερασμα
    1.Ηλιάδη
    2.Απέργη
    ========
    3.Κόζα νόστρα (μπορεί να ξανακουφαθουν οι επιτροπεσ και να μασ δωσουν τπτ)
    4.Αλεχ Λεων + Τζορτζινα (σιγουρη αποτυχεια)
    Αντε τωρα αν ακουσουμε τα σονγκζ να βγαλουμε συμπέρασμα και να δολυμε κατα πόσο αυτα πουλέω θα ισχυουν ευχομαι πάντος και οι 4ις να έχουν καλό τραγουδι και να βγω ψευτης για τουσ δυο τελευταιους!

  37. χωρις λεφτα ειπαμε να παμε eurovision με τοοσο κοπο. και αυτες ειναι οι καλυτερες συμμετοχες που βρηκανε? ααχχ ρεεε αχ ρεεεε…που σαι ρε Νικη? που σαι ρε Φουρειρα..

    • Συγνώμη αλλά ποιές ακριβώς νοσταλγείς ή θέλεις?Ποιά είναι η νίκι πόντε που ξαφνικά όλοι την θεοποιούν?Εχει βγεί από ενα ριάλιτι και μέσα σε 3 χρόνια έκανε και 3 καλοκαιρινές επιτυχιες.και?Ποιά ειναι η Φουρειρα?Απο την περσινή τσόντα που στείλαμε να στέλναμε φέτος και την βασίλισσα της τσόντας?Η Φουρειρα δεν είναι τραγουδίστρια..δεν έχει πει καν ένα σοβαρο τραγούδι..το μόνο που ξέρει καλά είναι να χορεύει,να τρίβεται σε κοντάρια και να ξεβρακώνεται επί σκηνής…

      • σωστος φιλε… ποντε και φουρειρα και τριχες κατσαρες… που να ειχαν καθιερωθει κιολας… ημαρτον με τις θεοποιησεις …. σε λιγο θα πουν προτιμουμε την φουρειρα απο την Παπαριζου,,,,

    • sovara tora, persi paraponiontousan oloi oti ola ta tragoudia itan idia kai gia ton ftoxompinediariko teliko, kai fetos pou xoume kai poikilia kai ap oti fainetai enan axioprepestato teliko thes tin foureira? TI EINAI I FOUREIRA?

  38. Αν η Απεργη δεν τραγουδήσει καλά live στον ελληνικό τελικό μην τυχόν και την στείλουμε! Θα πάρουμε την ίδια αλλά και χειρότερη θέση από πέρσι! Θα λένε πάλι μια όμορφη άφωνη στείλατε τα σουργελα οι ευρωπαίοι! Δεν μου άρεσει καθόλου ο Αγαθωνας με τους Κοζα Μόστρα.. Έχει πάει συγκρότημα με βαλκανικο ήχο 10000 φορές και ΠΑΤΟΣΕ! Ο Άλεξ πάλι μαζί με την Τζορτζινα δεν έχουν ελπίδα με τους κριτές.. Εκτός και αν έχει Παρά πολύ καλή φωνή η Τζορτζινα! Τέλος με την Ηλιαδη θα ήθελα παρά πολύ να πάει εκείνη γιατί από ότι έχει πει θα τραγουδήσει ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ τραγούδι με δυναμική μουσική που άνετα θα κέρδιζε τους ευρωπαίους οι οποίοι βρίσκουν την ελληνική γλώσσα πολύ ενδιαφέρον και όμορφη… Αγγελική Ηλιαδη Για Μαλμο Φέτος!

  39. Το μονο διαφορετικο που θα ακουσουμε θα ειναι οι koza mostra και δεν καταλαβαινω γιατι αυτη η εμονη με τις συμπαθειες που εχει ο καθενας.Τα τραγουδια δεν τα ακουσαμε και δεν τους εχουμε δει στην σκηνη κατι πολυ σημαντικο .Αν θελουμε ομορφη παρουσια μπορουμε να στειλουμε καποια κοπελα απο τα καλλιστεια.Σε διαγωνισμο τραγουδιου πηγαινουμε.Εξ΄αλλου μπορουν να συμμετεχουν και οι ανδρες σ΄αυτον τον διαγωνισμο και οχι μονο οι ομορφες θυληκες(ξεκολα)παρουσιες.Λοιπον….θελουμε κατι διαφορετικο???? KOZA MOSTRA!!!!!! αλλα αφου πρωτα τους ακουσουμε.

  40. e nai re swkrath twra! poies einai autes oi 2 dhladh pou tis theopeoihsamee????(esu oxi emeis) h niki pode…h h foureira??o xristos kai h panagia dhladhhhhhhhh!!!!mia xara summetoxes exume!!(egw 3erw vasika mono thn thwmah kai thn iliadh alla ok xaxa) MH SUGKRINEIS THN ILIADH ME THN FOUREIRA RE! autaa an kai 3analew..protimw thn apergh th subatriwtissa!! <3

  41. Φετος θα εχουμε καλο ελληνικο τελικο,με πολυ καλες συμμετοχες,καλη διοργανωση,γενικα θα ειναι ποιο πολυ show..παρα ενας διαγωνισμος!!

  42. kt m leei pws o leon an k dn pisteuw tha prospathisei n kani kt prwtoporiako opws t euphoria omws m auth thn gorgia dn nmzw na apodosh..opote meni iliadh k apergh…h apergh dn m aresei h fwnh ths katholou :(…ara menei HLIADH (elpizo n mn m apogohteusei t song ths) kl t groupaki dn t suzhtame tha ine g KLAMATA…!!!!

  43. Η Επιτροπή απαρτίζεται από Ψινάκη, Παπαρίζου, Καπουτζίδη … οπότε τα παιδιά με τις φούστες θα πάνε… με τον μουστακαλή … (joke)

  44. Δυστυχώς απογοητεύτηκα και φέτος από τους διαγωνιζόμενους. Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Τουλάχιστον έχει αναλάβει την διοργάνωση το Mad και θα είναι καλύτερα τα πράγματα συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές. Όσον αφορά τους διαγωνιζόμενους κατά την άποψή μου :
    1) Αγγελική Ηλιάδη: δεν μου αρέσει το λαικό τραγούδι ούτε το στυλ της και με ελληνικό στίχο που θα έχει το κομμάτι της δεν εγκρίνω.
    2) Alex Leon & Τζωρτζίνα: μου αρέσει ο Alex, την Τζωρτζίνα δεν την ήξερα, είδα κάποιες εμφανίσεις της στο youtube και από φωνή καλή είναι αλλά από εμφάνιση απογοήτευση. Εύχομαι το κομμάτι να είναι ένα καλό δυνατό dance και οι δυο τους να έχουν καλή χημεία αλλιώς………..
    3) Θωμαής Απέργη: μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η κοπέλα, εύχομαι να έχει ένα πολύ καλό και ξεχωριστό κομμάτι.
    4) KOZA MOSTRA & Αγάθωνας: το συγκρότημα μου αρέσει αλλά το συγκεκριμένο στυλ το έχουμε ξαναδεί αρκετές φορές. Όσον για τον Αγάθωνα, έλεος δεν κάνει για τον διαγωνισμό.
    Όπως και να έχει μένει να ακούσουμε τα τραγούδια για να έχουμε καλύτερη και ολοκληρωμένη γνώμη. Στην αναμονή λοιπόν…

  45. ας ελπίσουμε οτι θα τραγουδήσουν live για να δούμε και τις φωνητικές τους ικανότητες μην έχουμε κανα playback show όπως πέρυσι γιατι ήταν μεγάλη ξενέρα!!

  46. Παιδιά εγώ θέλω πάρα πολύ να πάει η Αγγελική Ηλιάδη, για εμένα έχει σούπερ φωνή, λίγο αυτό με τον Ελληνικό στίχο που θα έχει το τραγούδι της δεν μου έρεσε και πολύ αλλά θα την ψηφίσω μάλλον με τα χίλια 🙂 🙂 🙂 🙂

  47. me koza moza patosame me mia epifila3i as dume kai to tragudi,me tin iliadi i europaio 8a fri3oun an einai kanena laiko 8omais kuklara kai fonara ass perimenume tragudi omos alex leon kalos alli gia to ft. den mporussse na diale3i

  48. Η Θωμαη προσωπικά δεν μου άρεσει καθόλου! Μόνο την ομορφιά έχει ,η φωνή της δεν με ενθουσιάζει τόσο ούτε και το τζαζ.

  49. Θα ψηφίσω Αγγελική Ηλιαδη και ας παει με κάποιο σκυλάδικο όπως λέτε πολύ από εσάς! Γκρουπακια βαλκανικου στιλ τυπου κοζα μόστρα έχουμε δει πολλές φορές στην Ευροβισιον.. Εγώ προσωπικά όταν παίζουν τέτοιου ιδους τραγούδια στην Ευροβισιον (βαλκανικου στιλ) βαριέμαι.. Μετά.. Η Θωμαη Απεργη από ότι ξέρουμε θα παει με τζαζ κομμάτι που το τζαζ το είδαμε Πέρσι και πρόπερσι με Ιταλία… Θα πουν ότι τους κοπιαραμε.. Αλλά και δεν μου άρεσει κιόλας το τζαζ.. Τώρα με τον Αλεξ και Τζορτζινα δεν ξέρω..περιμένω το τραγούδι τους..
    Α και ο λόγος που θα ψηφίσω Ηλιαδη είναι γτ δεν έχουμε δει η ακούσει γυναίκα με το δικό Της στιλ στην Ευροβισιον.. Την θεωρώ πολύ καλή συμμετοχή αν και δεν έχουμε ακούσει τα τραγούδια… Πάνω κάτω μας έχουν πει τι θα τραγουδήσουν όμως!

  50. Λοιπόν διαβασα ότι η Ελλάδα δεν έχει καμια σχέση με τα Βαλκάνια πραγμα το οποίο δεν ισχύει αλλα εσείς πείτε ότι ισχύει και σκεφτείτε την δική μας μουσική στην Μακεδονία και αν δεν την γνωρίζετε ακούστε αυτό http://www.youtube.com/watch?v=IlliJNr_HEw και ακούστε και παραδοσιακή μουσική απο βουλγαρια,ρουμανια,σερβια,…. ε σας το λεω δεν θα βρείτε διαφορά!Επομένως αφου ταιριάζουν οι μουσικές μας τόσο πολύ γιατί να αποτύχει μια προσπάθεια που θα περιλαμβάνει αυτή την μουσική!Οχι οτι πιστευω πως οι Κοζα μοστρα θα πετύχαιναν σ αυτο 100% διοτι τείνουν προς το κιτσ χωρίς να παρεξηγηθω βεβαια με αυτο που λέω!Και επειδή πολλοί απο εσάς δεν γνωρίζετε την επιτυχια π κανουν καποια ελληνικα τραγουδια στην βουλγαρια ας πουμε και την απηχηση που έχουν και επειδη και οι βουλγαροι και ρουμανοι βγαζουν ωραια τραγουδια που αρέσουν και στους έλληνες ακουστε αυτά http://www.youtube.com/watch?v=ozAgHZv4zLE
    http://www.youtube.com/watch?v=Jl1n75-fNPU τα τραγουδια τα οποια εχουν κ χαλκινα μεσα κ ενας ελληνας τα ακουει ευχαριστα πολυ!

  51. Η Ελλάδα ανήκει στα βαλκάνια διότι η κουλτούραη παράδοση και τα έθιμα των Ελλήνων είναι παρόμοια με αυτην των υπόλοιπων Βαλκανικών κρατών ή λαών,οπότε είναι καλό και δίκαιο να ψηφίζουμε τραγούδια που στην Ενορχήστρωση ακούγονται παραδοσιακά μουσικά όργανα και σας παρακαλώ να ψηφίσετε φέτος το τραγούδι της FYROM διότι το ερμηνεύει μια μεγάλη τραγουδίστρια της παραδοσιακής Βαλκανικής μουσικής η Esma Redzepova,Νιώστε επιτέλους και ακούστε τον ήχο των Βαλκανίων,καλή τύχη στους διοργανωτές της εθνικής Επιλογής και στους ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΈΣ.

    • Αν τα Σκόπια πάψουν να στέλνουν βλακείες και να θεωρούν τη γιουροβίζιον συνέλευση διεθνούς κοινότητας για την προώθηση των ”εθνικών” τους απαιτήσεων,μετά χαράς να τα ψηφίσουμε!Εδώ ψηφίσαμε την Τουρκία ας πούμε.(Αν το δούμε και γεωπολιτικά κι έτσι!!!).

  52. Οι ευρωπαίοι αλλά και παρα πολύ ελληνες (εκτός από τα πιτσιρικια 10-15 χρόνον που ούτε μισή Eurovision δεν έχουν δει και ακούνε David Guetta) θέλουν να ακούσουν ενα τραγούδι με ελληνικό στίχο φέτος.. Πρέπει να ακουστεί η γλώσσα μας φέτος και σταματήστΕ αυτή την καραμέλα “Δεν θα καταλαβαίνουν τίποτα” βαρέθηκα να ακούω τα άθλια αγγλόφωνα ποπ τραγούδια που στέλνουμε κάθε χρόνο. Το μόνο άτομο που μπορεί να μας αντιπροσωπευσει φέτος είναι η Αγγελική Ηλιαδη..έχω ακούσει πολλά θετικά σχόλια από ξένους για εκείνη..όσο για την Θωμαη Απεργη αρκετοί από εμάς θέλουμε να μας εκπροσώπησει αλλά από κάποιον ξένο δεν έχω άκουσει τίποτα για αυτήν, αυτό σημαίνει πως δεν προκαλεί και τόσο το ενδιαφέρον των ευρωπαίων, τους Κοζα Μόστρα μόνο κάποιοι Έλληνες τους υποστηρίζουν ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.. Δεν αρέσουν καθόλου έχω να σας πω. Ο Αλεξ & η Τζορτζινα προκαλούν το ενδιαφέρον μόνο σε νέα παιδιά αλλά μην φανταστητε τίποτα το σπουδαίο.. Απογοητεύτηκαν με την επιλογή της τραγουδίστριας!
    1.Αγγελική Ηλιαδη (Καλύτερη επιλογή)
    ή
    Θωμαη Απεργη

    • To oti den exeis akousei apo 3enous kati gia th 8wmah den exei na kanei. Oi 3enoi pou parakolou8oun to diagwnismo kai tous telikous twn xwrwn einai ena polu mikro pososto se sxesh me autous pou yifizoun thn vradua ths eurovision. K kuriws apth stigmh pou den exoume akousei ta tragoudia de mporeis na ekfereis apopsh gia to poios prepei na mas ekproswphsei. An h Hliadh einai h monh me ellhniko stixo alla to tragoudi einai mia mpourda tote xilies fores na pame me aggliko stixo alla kalutero tragoudi. Egw eimai ths apoyhs na steiloume to kalutero tragoudi kai kati diaforetiko apo auta pou stelnoume ta teleutaia xronia (pou kaka ta yemata htan apradekta).

      • Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου projectzero00. Εξάλλου ποιοι ξένοι έχουν εκφράσει θετικά σχόλια για την Ηλιάδη?? Και να το έχουν κάνει 5-10-20 άτομα δεν λέει κάτι…

  53. Το 2012 τον διαγωνισμό τον είχε αναλάβει η universal και μας παρουσίασαν 4 υποψηφιότητες με pop τραγουδάκια, απο τα οποία αυτό που στείλαμε έλαβε την 17 θέση στον διαγωνισμό και η Ελευθερίου γύρισε πίσω ως νικήτρια(καλά να πάθουμε με αυτά που μας πουλάνε).Φέτος τον διαγωνισμό τον ανέλαβε το mad(Κασιδοκωστας Panik,Platinum).Άρα οι μόνοι υποψήφιοι θα είναι απο τις εταιρείες αυτές.Η Ελλαδίτσα μας για άλλη μια φορά στέλνει τραγουδιστές από τον διαγωνισμό που αυτοί επέλεξαν και όχι εμείς.Έχω βαρεθεί τις στημένες διοργανώσεις όλων αυτών που μας καθοδηγούν.

  54. den mporw na katalavw ti provlhma exete oloi sas me thn tzwrtzina???epeidh exei kila ???telika ti 8elete na mas ekproswphsei kamia 8eogkomena ,3ekwliara ,2metrh 3an8ia??na mas deixnei to vraky ths???emena h tzwrtzina mou aresei san emfanish kai san fwnh kai mou aresei perissotero apo th 8wmah..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ