ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Μάθετε ποιοι νίκησαν στον 1ο ημιτελικό!

Απόψε στις 21:00 ώρα Ελλάδας θα λάβει χώρα ο 1ος ημιτελικός του Melodi Grand Prix (MGP) 2013, που αποτελεί για μια ακόμη χρονιά τη διαδικασία επιλογής τραγουδιού στην Eurovision, για τη Νορβηγία. 7 τραγούδια θα παρουσιαστούν σε ένα σόου που θα παρουσιάσουν οι Jenny Skavlan και Erik Solbakken από την πόλη Steinkjer και στη συνέχεια το κοινό (αποκλειστικά) θσ αποφασίσει για τα 3 εκείνα που θα πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό.

Οι συμμετοχές στον 1ο ημιτελικό είναι:

1: Vidar BuskPaid My Way
2: Carina DahlSleepwalking
3: Tom HugoIt’s You
4: Gromth feat. Emil Solli-TangenAlone
5: Julie BerganGive A Little Something Back
6: Mimi BlixCatch Me
7: DatarockUnderground

Τα τραγούδια μπορείτε να τα ακούσετε στην ιστοσελίδα του καναλιού NRK εδώ.

Το σόου θα μεταδοθεί ζωντανά stiw 21:00 ώρα Ελλάδας από το NRK 1, ενώ θα υπάρχει και διαδικτυακή αναμετάδοση την ίδια ώρα εδώ.

Η τηλεψηφοφορία ξεκίνησε με την έναρξη του σόου και ολοκληρώθηκε λίγο μετά το πέρας της παρουσίασης των τραγουδιών. Το κοινό αποφάσισε να στείλει στον τελικό της 9ης Φεβρουαρίου τους:

Vidar BuskPaid My Way

Gromth feat. Emil Solli-TangenAlone

DatarockUnderground

Ραντεβού της επόμενη Τετάρτη 23 Ιανουαρίου για την παρουσίαση των τραγουδιών του 2ου ημιτελικού που θα γίνει στις 26 Ιανουαρίου.

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι τρεις γυναικείες υποψηφιότητες επισκιάζουν τις τέσσερις αντρικές. Βέβαια το μοναδικό τραγούδι στα νορβηγικά είναι γλυκύτατο αλλά και πάλι οι γυναίκες κυριαρχούν κατά τη γνώμη μου. Θα πρέπει να κάνουν μετριότατες ερμηνείες και απαράδεκτες εμαφνίσεις για να μην προκριθούν!

  2. πιστεύω πως θα περάσουν Datarock και Tom Hugo σίγουρα .. για την άλλη θέση θα ήθελα Carina Dahl αλλά δεν φαίνεται να αρέσει και τόσο πολύ στους Νορβηγούς σύμφωνα με τον τύπο ! πάντως για μένα είναι όλα μέτρια..

  3. Κουλά και πάνκουλα αγάπη μου. Νάκα, δεν δείχνει τίποτα. Δεν καταφέραμε να δούμε τίποτα. Τι μας παραμυθιάζουν οι κατέδες απο την Νοργουίτα να δικέλουμε τα σάιτ τους?

  4. Μεγάλη απογοήτευση ο πρώτος ημιτελικός!Κα το τραγούδι που κέρδισε εντελώς μέτριο!Ελπίζω οι επόμενοι ημιτελικοί να είναι καλύτεροι.
    Θέλω να ακούσω και το τραγούδι που έγραψε ο Alexander Rybak!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ