ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Η Diandra και ο Mikael Saari στον τελικό της 9ης Φεβρουαρίου!

Ο 1ος προκριματικός γύρος της Φινλανδικής επιλογής 2013, Uuden Musiikin Kilpailu (UMK), ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο κλαμπ Circus στο Ελσίνκι, με τους 6 διαγωνιζόμενους να παρουσιάζουν ζωντανά μπροστά στο κοινό και την ειδική επιτροπή τις συμμετοχές τους. Μετά το τέλος της κάθε παρουσίασης τα μέλη της 4μελούς επιτροπής (Toni Wirtanen, Redrama, Aija Puurtinen and Tomi Saarinen) κατέθεταν τις εντυπώσεις τους για την ερμηνεία των καλλιτεχνών.

Σύμφωνα με τη σειρά παρουσίασης εμφανίστηκαν οι:

01.Iina Salin – Last Night
02.Last Panda – Saturday night forever
03.Mikael Saari – We should be through
04.Ilari Hämäläinen – Sytytä mut vaa
05.Rautakoura – Ilmalaivalla
06.Diandra – Colliding Into You

Μετά το τέλος της παρουσίσης, κοινό και επιτροπή αποφάσισαν να δώσουν το εισιτήριο για τον τελικό στους Mikael Saari και Diandra, ενώ οι επόμενοι τρεις καλλιτέχνες (Rautakoura, Last Pand και Iina Salin) θα συναντηθούν στις 31 Ιανουαρίου για τη 2η ευκαιρία.

Μπορείτε να δείτε αποσπάσματα από τη βραδιά με του καλλιτέχνες στην ιστοσελίδα του YLE, εδώ.

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. O Mikael Saari FWNARA….alla to song se kapia simia arketa vareto….se genikes grammes omos eine mia arketa kalh epilogh…..oson afora tin Diandra kai auti para poli kalh fwnitika kai to song kalo eine kai oxi toso vareto…me liges alages oxi mono teliko tin vlepw finlandia alla kai top 15…..twra tha di3ei…uparxun kai alloi ….

  2. Εξαιρετικός ο Mikael Saari, νομίζω ότι θα εκπροσωπήσει τελικά τη Φινλανδία, και στο Μάλμε θα κερδίσει τουλάχιστον στις επιτροπές.

  3. anamenomena apotelesmata kathws perasan ta duo favori apo ton simerino prokrimatiko…alla gia mena to rock tous kommati pou tha einai ston allo prokrimatiko einai to kalutero apo ola tous…

  4. Οι Φινλανδοί μιά ζωή είχαν καλούς τελικούς αλλά έστελναν το λάθος κομμάτι, λέτε φέτος να σοβαρευτούν? Εγώ υποστηρίζω πάντως ή Mikael Saari (που έκανε μία φοβερή εμφάνηση σήμερα) ή Arion.

  5. οι Φινλανδοί με τον Mikael Saari θα πάνε εξαιρετικά στο Μάλμε , ελπίζω οι Φινλανδοί να επιλέξουν ορθά.. από τα φαβορί θα είναι του διαγωνισμού !

  6. Mikael Saari αψεγάδιαστος!
    Diandra η κακογουστιά σε όλο της το μεγαλείο, στράφι πήγε το τραγουδάκι…..

  7. Θα συμφωνήσω με όλους σχεδόν τους προηγούμενους, ότι με το Mikael Saari η Φινλανδία θα έχει (εκτός εξαιρετικού απροόπτου) μία άνετη θέση στη 10άδα φέτος.

  8. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ…ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΓΕΝΙΚΑ…..ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ….ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ

    • Α σοβαρά? Πως θα σου φαινόταν αν η Ελλάδα έστελνε πάλι το number one έπιανε πάτο επειδή όλη η Ευρώπη σκεφτόταν μ’αυτήν την λογική, και κέρδιζε πχ κανένα Chiki chiki?
      Ο μόνος τρόπος για να μην χαντακώσουμε την συμμετοχή μας, είναι να επιλέξουμε το καλύτερο τραγούδι στον δικό μας τελικό, απο’κεί και πέρα ο καλύτερος ας κερδίσει (που δυστυχώς δεν συμβαίνει πάντα).
      Το να μην ψηφίζουμε τα καλά τραγούδια δεν βοηθάει την Ελλάδα, αλλά χαντακώνει τον διαγωνισμό.
      Φιλικά πάντα.

    • TI ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;!!!!! Επιβάλλεται να ψηφίζουμε τα καλά τραγούδια για να έχει τηλεθέαση και μέλλον ο διαγωνισμός!

  9. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Είναι μια εξαιρετική επιλογή ο Saari. Προσωπικά θέλω να πηγαίνουν καλά τραγούδια να ξεφύγει ο διαγωνσιμός από το στίγμα που τον θέλει “πανηγυράκι” κακοκουστιάς. Η Diandra στυλιστικά ήταν απαράδεκτη και το τραγούδι κάτι χιλιοακουσμένο αν και συμπαθητικό

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ