ΑΥΣΤΡΙΑ: Αυτά είναι τα 5 υποψήφια τραγούδια!

 

Ένα μήνα νωρίτερα, το εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο της Αυστρίας σε συνεργασία με το δημοφιλή ραδιοφωνικό σταθμό Hitradio Ö3 είχε ανακοινώσει τα ονόματα των 5 καλλιτεχνών, οι οποίοι είχαν επιλεγεί με πολύ μεγάλη προσοχή από εντεταλμένη κριτική επιτροπή, προκειμένου να εκπροσωπήσουν τη χώρα στον 580 διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο στο Malmö της Σουηδίας.

Σήμερα, λοιπόν, σε συνέντευξη τύπου που έλαβε χώρα στον πύργο Saturn στη Βιέννη, η Yela, η Natalia Kelly, το γκρουπ Bandaloop, ο Elija και ο Falco Luneau παρουσίασαν τα τραγούδια τους που θα διαγωνιστούν στον εθνικό τελικό της χώρας. Τα τραγούδια των πέντε καλλιτεχνών είναι τα εξής:

Yela- Feels like home

Natalie Kelly- Shine

The Bandaloop- Back to fantasy

Elija– Give me a sign

Falco Luneau- Rise above the night

Μπορείτε να ακούσετε και τα 5 υποψήφια τραγούδια πατώντας εδώ.

Από σήμερα, λοιπόν, και για τον επόμενο ένα μήνα τα τραγούδια θα παίζονται και θα προβάλλονται στα αυστριακά μέσα, προκειμένου το κοινό να εξοικειωθεί με αυτά και στις 15 Φεβρουαρίου, οπότε θα διεξαχθεί και ο εθνικός τελικός, να ψηφίσει και να επιλέξει ποιο από τα πέντε θα αποτελέσει τον 46 εκπρόσωπο της Αυστρίας στο διαγωνισμό.

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λοιπόν άκουσα τα 4 απο τα 5 τραγούδια της Αυστρίας (Το Shine δεν έπαιζε) και πραγματικά απογοητεύτηκα, 3 βαρετά κομμάτια και ένα μουσικό αίσχος των Bandaloop, μόνο του Falco Luneau είναι λίγο καλύτερο απο τα άλλα, αλλά και πάλι δεν νομίζω πως μπορεί να κάνει πολλά.
    Ελπίζω το Shine να είναι καλύτερο απο αυτά, ειδάλως η Αυστρία δεν πρόκειται να περάσει στον τελικό.

  2. Κατά σειρά εμφάνισης στην ιστοσελίδα:
    1. Ωραίο τραγουδάκι, αλλά με “ραδιοφωνικό χαρακτήρα” κυρίως.
    2. Μάλλον μας το φυλάνε για έκπληξη…
    3. Για κλαμπ καλό, για Γιουροβίζιον όχι.
    4. Ισχύει ότι και για το πρώτο.
    5. Συμπαθητικό, αλλά “ειδικού κοινού”.

  3. Μακράν το καλύτερο είναι το “Rise above the night” του Falco Luneau. Πολύ καλή συμμετοχή και αν κερδίσει τον Αυστριακό τελικό μπορεί και να δει 10άδα {θυμηθήτε Δανία 2011)! Αν ψάχνετε το τραγούδι της Natalie Kelly- Shine, ορίστε: https://soundcloud.com/esc2013/shine-nata-liakelly

  4. Τώρα που άκουσα και το τελευταίο κομμάτι, πιστεύω ότι η πρωτιά μεταξύ του Falco και της Natalia.

  5. Ολα τα τραγουδια ειναι κατω του μετριου.Τιποτα ιδιαιτερο.Θα ηθελα επισης να ακουσω και το shine για να εχω μια ολοκληρομενη αποψη.Πιστευω οτι θα βγαλουν το rise above the night η το shine αν τελικα ειναι καλο.Δεν τους βλεπω για τελικο φετος εκτος αν εχουν την τυχη που ειχε περυσι η Ουγγαρια (αν στειλουν το rise above the night).

  6. Το Falco Luneau – Rise Above The Night είναι το καλύτερο! Αν και γενικά κανένα δεν είναι τίποτα το φοβερό….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ