Επίσημη πλέον η συμμετοχή μας στην Eurovision 2013!

Τη συμμετοχή της Ελλάδας στον 58ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, επίσημα πλεόν αποφάσισε το Διοικιτικό Συμβούλιο της ΕΡΤ σε σημερινή του συνεδρίαση. Η περιπέτεια της φετινής μας συμμετοχής πέρασε από διάφορα στάδια με φήμες να μας θέλουν κατά καιρούς εκτός του διαγωνισμού, δηλώσεις επισήμων και μη φορέων για το θέμα αυτό καθώς και πλήθος συζητήσεων για το κατά πόσο πρέπει ή όχι σε περιόδους κρίσης όπως αυτή που διανύουμε, να λάβουμε μέρος στο μουσικό αυτό γεγονός.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ ως προς το θέμα της συμμετοχής μας δίνει απάντηση σε όλα αυτά και τονίζει μεταξύ άλλων ότι η θετική απόφαση στηρίχθηκε στο γεγονός της υψλής τηλεθέασης του τελικού της Eurovision  στη χώρα μας κάθε χρόνο με την προϋπόθεση να μην υπάρξει πρόσθετη χρηματική επιβάρυνση της ΕΡΤ, αντιθέτως δε να υπάρχει και οικονομικό όφελος.  Ο τρόπος με τον οποίο θα λάβει χώρα η διαδικασία της επιλογής τραγουδιου και καλλιτέχνη θα γίνει κατόπιν σχετικής διερεύνησης των δυνατοτήτων και πρότασης αυτών στο Δικοικητικό συμβούλιο.

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

Πηγή: ert.gr

59 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μονο με αναθεση παιδια!πιστευω μια επιλογη αναμεσα σε Φουρειρα-Παπαριζου-Demy ειναι ιδανικη

    • xaxaxa Demy; Χάλια, εντελώς χάλια είναι αυτή η Demy. Με το ζόρι την άκουσα για λίγα δευτερόλεπτα και πάτησα το stop. Έλεος ρε φίλε, είπαμε να προτείνουμε καλλιτέχνες, αλλά όχι το κάθε κοριτσάκι που πιάνει ένα μικρόφωνο και παριστάνει την τραγουδίστρια. Και μ’ αρέσει που το Δήμητρα Παπαδέα το έκανε Demy. xaxaxa

  2. Ας πάμε κάπου πιο rock επιτέλους….φτάνει αυτή η τσίχλα τα τελευταία χρόνια.Ας κάνουμε τη διαφορά.Αλλά βαρύ rock, όχι χαζομάρες! Και με εναλλαγή φωνητικών (ανδρικά -γυναικεία)
    Συμφωνικό rock….αυτό θέλω 😀

    • Φίλε συνονόματε και εγώ γουστάρω ροκ και μάλιστα αυτού του είδους, αλλά κακά τα ψέματα δεν είμαστε Φινλανδία. Εδώ το γλυκανάλατο ποπ-ροκ κομμάτι της Sunny Μπαλτζή θεωρήθηκε πολύ extrim και εναλλακτικό για τα media.

      • της Μπαλτση ηταν βλακεια… δεν ηταν καν εξτριμ ουτε κατι διαφορετικο! Ηταν ενα απαραδεκτο τραγουδι με πολυ κιτσ εμφανιση!

  3. Η Παπαριζου φιλε δεν ξαναπαει…μας εφερε αρχικα την τριτη θεση και εν συνεχεια την πρωτια οποτε πλεον δεν υπαρχει λογος να ξαναπαρει μερος σε αυτο τον διαγωνισμο…ασε που πλεον η τακτικη ειναι να πηγαινουν νεα παιδια…κατι μου λεει οτι φετος θα παει η demy…δεν ξερω ετσι μου εχει κατσει…

  4. Εντάξει!Εδέησε η ΕΡΤ να βγάλει ανακοίνωση απλώς για να επιβεβαιώσει τη συμμετοχή μας…Από το ύφος της ανακοίνωσης μπορείτε να καταλάβετε οτι είναι με το ένα πόδι εκτός δλδ οτι δεν θα πολυασχοληθούν με το θέμα…Ας το δώσουν στο MAD να δουλέψει το project για να μη μας σερβίρουν τα περσινα ρεζιλίκια…

  5. ενταξει ρε φιλε ειπαμε να παμε με κατι διαφορετικο αλλα αυτο πεφτει πολυ βαρυ για γιουροβιζιον δεν θα το εκτιμησουν οι Ευρωπαιοι γνωμη μου 🙂

  6. Όπως καταλαβαίνεται μέχρι η ΕΡΤ να αποφασίσει τον τρόπο επιλογής του τραγουδιού και μέχρι να μάθουμε τα ονόματα έχουν να ακούσουν τα αυτάκια μας κάθε πιθανό και απίθανο όνομα.Αρχικά ακούσαμε για Φουρέιρα και Demy πού τώρα έχουν αποσυρθεί όπως και ο Μύρωνας Στρατής.Τώρα ακούμε για Αγγελική Ηλιάδη και κάποιους άγνωστους.Εγώ θα πρότεινα Ησαια Ματιάμπα που και φωνή έχει και σκηνική παρουσία,αδερφές Βουγιουκλή ή Αρετή Κετιμέ για το έθνικ και κάτι ενδιαφέρον για το alternative…

  7. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ του….σήμερα αποφάσισε το ΔΣ της ΕΡΤ την συμμετοχη…σκεφτειται να αποφάσιζε…ΟΧΙ…θα πληρωνε προστιμο…. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ…. αλλα ειπαμε….ετσι ειναιτ ο Δημοσιο…αυτοι ειναι αλλης κατηγοριας ανθρωποι και εργαζομενοι…οι υπολοιποι στον ιδιωτικο τομεα στην Πυρρα…..

  8. 1-Ελένη Φουρέϊρα
    2-Demy ft Goin Through
    3-Θωμαή Απέργη
    4-Μύρωνας Στρατής
    5-Playmen
    6-Αγάθωνας ft Koza Mostra
    7-Αγγελική Ηλιάδη
    8-Αθηνά Μανουκιάν
    9-Βέρα Μπούφη
    10-Slick Beats

  9. ΘΕΩΡΩ ΟΝΕΙΔΟΣ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΗΛΙΑΔΗ Η ΤΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΟΛΚΗΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!ΑΦΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ!!

  10. Ti lete re? Prwti tha vgei i Ellada an paei i Hliadi me mia elafrolaiki mpalanta….. Oi Ellines tis diasporas oloi tha treksoun na psifisoun kai den tha yparxei vathmologia xwris tin Ellada mesa
    Ksipnate, aste tis Foureires kai tis alles xazovioles
    Aggeliki Hliadi! <3

    • Με κουτοπονηριές θα πάμε, στείλτε ένα τραγούδι, με λίγο εθνικ που θα αρέσει στους ευρωπαίους, με λαικό ύφος που αρέσεις στους ομογενείς? Σκασίλα μας τι τους αρέσει εμείς θα ψηφίσουμε κ θα στείλουμε αυτό που αρέσει σε εμας και αν θέλουν το ψηφίζουν.
      κάνατε την δημιουργία ενός κομματιού, συνταγή μαγειρικής…

      • nai alla an den itan i omogenis tosa xronia tis plistes den tha vlepate teliko, oxi dekada… gi’auto voulwse to kai akou tin fwni tis logikis, min nomizis pws aresan ola ta tragoudia tis elladas stous evropeous, ta perissotera den piran psifo apo evropeo

    • αν ηταν ετσι… θα επρεπε να παιρναμε καθε χρονο την ιδια θεση! Αυτη ειναι μια δικαιολογια των αγγλων πχ για την ομογενεια κτλ!

  11. το project θα το αναλάβει το MAD αφού δώσει και το ΟΚ η ΕΡΤ .. η ΕΡΤ απλά θα μεταδώσει τον ελληνικό τελικό.. όσο για τις συμμετοχές το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχουμε τραγούδι.. ως προς την ενδεχόμενη συμμετοχή του Ιακωβίδη την θεωρώ κάπως υπερβολική. είπαμε να στείλουμε κάτι διαφορετικό αλλά όχι και κάτι τόσο βαρυ! βέβαια , δεν ειμαι και 100% αντίθετος αλλά να ακούσουμε και το τραγούδι πρώτα ! θα δώσουμε το παρόν και αυτό έχει σημασία!

  12. sxedon sigouroi ine oi ekshs:aggelikh iliadh h opoia dn apeklise n na dokimasei aggliko stoixo.thomahs apergh standard jazz soul kommati.playmen me kapoio dance kai cosamostra me athinagora iakwbidh rempetiko me balkaniko hxo t exoun hdh etoimo t tragoudi..tgn epomenh bdomada anamenonte epishmes anakoinwseis..thewrw pws fetos tha exei endiaferon o ellhnikos telikos…!!!ti lete???

  13. Καλα ρε παιδια για 4η φορα θα στειλουμε μπουζουκι?? Ποιον Αγαθωνα, ποια Ηλιαδη?? ΘΩΜΑΗΣ ΑΠΕΡΓΗ! Φωναρα,ταλεντο,ομορφη! Εχει ολο το πακετο, ασε που το τραγουδι της θα ειναι soul/jazz δηλαδη κατι αρκετα διαφορετικο!!

  14. Καλημέρα,έλεος με τισ υποψηφιότητες που αναρτούν καθημερινά εδώ.Ετσι λέγανε και πέρυσι,ακούγονταν ένα σωρρό ονόματα και στο τέλος άλλα βγήκαν!
    Το MAD έχει αναλάβει όλα τα έξοδα και τον ελληνικό τελικό.
    Οπότε αποκλείεται να μην θέσει και τα δικά του ονόματα στους υποψήφιους.
    Λίγη υπομονή και θα δούμε ποιοι θα διαγωνιστούν.

  15. Μεχρι στιγμης απο τα ονοματα που διαβαζω οτι μπορει να ειναι στον τελικο,να πω την αληθεια δεν με ενθουσιαζει κανενα,αλλα φυσικα περιμενω την επομενη εβδομαδα με τις επισημες ανακοινωσεις,θα ηθελα παντως να ειναι πολλοι καλλιτεχνες και διαφορετικα ειδη μουσικης οπως ειχαμε το 2010 και το 2011

  16. Εμένα τα ονόματα που ακούγονται μου αρέσουν είναι όλοι απο πολύ διαφορετικά ήδη και θα έχει έτσι ενδιαφέρον ο εθνικός μας τελικός. Αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα ισχύουν στο τέλος όλα αυτά γιαυτό ας κρατάμε μικρό καλάθι όπως πάντα…..

  17. Ante epiteloys kala nea apo tin ERT elpizw na kanoyn ekplixi fetos kai na na steiloyme kati wraiao kai elpizw na exoyme kai polaples epiloges kai oxi na8eseis kamia xwra den kerdizei me ana8eseis eleos

  18. Λαμβάνοντας υπόψιν τα πιθανά σενάρια που κυκλοφορούν και κρίνοντας από προηγούμενο υλικό τους , η σειρά προτίμησής μου για τους ?υποψήφιους? είναι :
    1)Κόζα Μόστρα.Η ιστορία έχει δείξει πως όποτε μένουμε πιστοί σε αυτό που είμαστε ως χώρα και ήχος και δε στέλνουμε κακέκτυπα προηγούμενων συμμετοχών μας , πάμε καλά , με την προυπόθεση όμως το τραγούδι να κυμαίνεται σε επίπεδο Τουρκίας 2004 κι όχι Σλοβενίας 2010.Αλλιώς πρόκειται για μεγάλο ρίσκο…
    2)Θωμαις Απέργη.Εναλλακτικό ποπ ακούγεται ενδιαφέρον κι αν μη τι άλλo πρωτότυπο από Ελλάδα για eurovision και ίσως συμφωνήσουν και για πρώτη φορά κι οι επιτροπές ( ΑΜΗΝ ) βλέπε Ιταλία 2012.
    3)PLAYMEN : Ok , πολύ καλοί στο είδος τους δε λέω , αλλά DANCE/HOUSE κέρδισε πέρσυ με μια εκπληκτική ερμηνεία/σκηνική παρουσία απο την Loreen που εφάμιλη της δύσκολα πετυχαίνεις ξανά και καλό θα ήταν να αποφύγουμε αν δε θέλουμε να θεωρηθούμε πως αντιγράφουμε την περσινή συνταγή.
    4)Αγγελική Ηλιάδη.Αν κρίνω από την ήδη υπάρχουσα δισκογραφία της , δεν πολυενθουσιάζομαι , αλλά ποιός ξέρει : Ίσως κρύβει στο μανίκι της την Ελληνική μπαλάντα που θα μιλήσει στην καρδιά του μέσου Έλληνα ( μπυζουκόφιλου και μη ).’Ομως προς Θεού : OXI ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ !!!

  19. Παιδια, οχι ο ρεμπετης και οι κοζα μοστρα!!! θα γελανε ολοι! ασε που θας μας καταταξουν στις αστειες συμμετοχες!

  20. Donnie Darko Άψογη η ανάλυση σου και θα συμφωνήσω απόλυτα!
    Ας ακούσουμε και τα τραγούδια πρώτα και ας ελπίζουμε ότι θα εκπλαγούμε ευχάριστα από όλους!

    H Demy που ακούγετε πάρα πολύ, είναι γλυκύτατη άλλα ακόμα δεν είναι έτοιμη για ESC!
    Όσο για την Ε.Φουρέιρα, που κάθε χρόνο τα media παρουσιάζουν σαν το απόλυτο φαβορί για την εκπροσώπηση μας, πολύ σέξι κορίτσι, υπέροχο σώμα αλλά φωνητικά…δεν….. αφήστε το!

    Eλπίζω το Mad να δώσει νέα πνοή και ενδιαφέρον στον Ελληνικό τελικό!

  21. EISTE SOBAROI..??SUGKRINETE O ATHINAGORAS ME TA PROHHGOUMENA XRONIA? PITE KT ALLA NA PIANEI TOPO.EPISHS H HLIADH OUTE EGW IME FAN TWN SKYLADIKWN ALLA GIA EUROVISION MIA ELLHNIKH MPALANTA P N ANADIKNIEI TIS FWNITIKES THS IKANOTHTES THA SKHSEI ST MALMO.APERGH OK KALH TALENTO EXEI ALLA MN PERIMENETE K POLLA EDW H NINA ZILLI MPHKE 10ADA LOGO T ONOMATOS.OI EURWPAIOI dn AKOUNE TETOIO EIDOS MOUSIKHS FANATIKA..TELOS,OI PLAYMEN OK KALOI ALLA DN M KANOUN ENTUPWSH POLLH KOIKO TRAGOUDAKI THA EXOUN MEXRI N FTASEI H WRA T TELIKOU OI FANS THA T BARETHOUNE…SKEFTITE LOGIKA K ME SUNESH KAI MN DIABAZW BLAKEIES…

  22. Παιδιά, το θέμα δεν είναι ποιος θα πάει, αλλά το τραγούδι με το οποίο θα πάει. Η Ηλιάδη δεν θα πήγαινε πολύ καλά αν πήγαινε με το “Τη μοναξιά φοβάμαι”; Στέλνουμε καλούς τραγουδιστές αλλά με μ@λακιες τραγούδια. Ρουβάς, Βίσση, Αλκαίος πχ. Ενώ αν τραγουδούσαν επιτυχίες τους συνέχεια πρωτιές θα ‘χαμε πιστεύω.

  23. Ακούστε παιδιά εγώ προτιμώ με το παραπάνω τη Θωμαη Απεργη που είμαστε και συμπατριωτισσες δεν είναι φυσικά αυτός ο λόγος απλά μαρεσει έτσι όπως κινείται και είναι και καλλιφωνη αντιθέτως θα μισουσα τη συμμετοχή μας αν η εκπρόσωπος θα ήταν η φουρειρα…ξέρετε πως είναι στην σκηνή για να μην τα λέω πάλι και δεν μαρεσει ΑΥτα για εμενααααααα

  24. για εμενα,και πιστευω για τις περισσοτερους απο εσας,αποκταει τεραστιο ενδιαφερον το φετινο προτζεκτ με τη γιουροβιζιον.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κανουμε την διαφορα,ασυνηθιστα ειδη μουσικης απο ελλαδα που εχει ρημαξει καθε χρονια τον ευρωπαιο με τις γιουρο-κονσερβες που πηγαινουν.μας εχουν βαρεθει.αμα ο ελληνικος τελικος εχει και ενα βαρυ ροκ κομματι οπως π.χ οι manga της τουρκιας θα ειναι το ιδανικο…εγω εχω ψηθει παντως!γιατι ποικιλια ηθελα.θυμαστε οτι κατι το εντελως “ξενο” ειχαμε στειλει με τον λουκας και σκισαμε…
    οι ιδανικες επιλογες για να απολαυσουμε εναν τελειο εθνικο τελικο
    1)ρεμπετικο-βαλκανικο κομματι(θα το υποστηριξω με τα 1000 αμα παει εγω ο…περιθωριοποιημενος-το παιδι του λαου)
    2)jazz-soul κομματι σε στυλ amy winehouse η l’amore feminna
    3)euro dance-house κομματι(τα κλασσικα)
    4)ροκ κομματι στυλ manga
    5)μπαλαντα κλασσικη/ροκ μπαλαντα

  25. Λοιπόν διάβασα όλα τα σχόλια σας ! Και Αχ να επισημάνω τα εξής
    1) δεν ειναι ντροπή να πάμε ούτε με μπουζούκι ούτε λαϊκό γενικα ! Τι παει να πει δεν θα το εκτιμήσουν ; Χεστηκαμε ! Εμείς παιδια έχουμε παράδοση σε όλα ! Ας δείξουμε και αυτήν την πλευρά και ας αφήσουμε τα χαζόποπ! Σιγα που θα γελάνε ! Εδω βγάλαμε τις γριες πέρυσι 2η θεση με δουλεύετε ! Σημασία εχει να ειναι ελληνικο και οχι γιουφτικο!
    2)οι playmen κάνουν πολυ καλη δουλεια !
    Οσο για το αν θα πανε σε τραγούδι του ίδιου είδους με το euphoria καμια σημασία δεν παιχτεί ποια αντιγραφή ; Να σας θυμίσω πως το euphoria δεν άφησε και τιποτα που να μην αντέγραψε ! ( εννοω μουσικά / σκηνικά κλπ. Απο ταινια κσι αλλο κομμάτι) η ποντε με το love’s like breathing την είχε άνετα !
    Οπως και να εχει ανεξάρτητα του είδους πρεπει το κομμάτι να ειναι πολυ καλο !και να επιλέξουμε κατι όμορφο που να αρέσει κυρίως σε εμάς και να μας κανει περήφανους !
    Η ηκιαδη ειναι καλη φωνη! Αν πήγαινε με ανά τραγούδι σαν το τραυματισμενε μου έρωτα θα πήγαινε πολυ καλα πιστεύω !

  26. Ό,τι να ναι..έστω και πάει ο Αγάθωνας Ιακωβίδης εγώ δεν παρακολουθώ ESC φέτος..σιγά μην κάτσω να δω πώς θα γινόμαστε ρεζίλι με το τσαντίρι αυτό…DEMY ρεε να στείλουμε,είναι θεά και με τέλεια τραγούδια<3 Μια παράκληση άμα τέλος πάντων ένας από τους υποψήφιους είναι ο Αγάθωνας ΜΗΝ τον ψηφίσετε pleaseeeee!

  27. Kalo tha nai na katalavoun kapioi oti i sintagi ligo mpouzouki ligo pop ligo kounima kai etoimo teleiose kai episima persi. kai poli kratise. 10 xronia sxedon. opos to idio simvainei kai me tin souidia. gia xronia estelne copies ton abba, kai tis teleiose to 2008-2009 me apokorifoma to 2010. to katalavan, eksixronistikan kai to 11 vgikan 3 kai to 12 1! kales oi sintages alla teleionoun.

  28. Από αυτά που διαβάζω νομίζω ότι θα παιχτεί ανάμεσα σε Ηλιάδη και Cosa Mostra + Αγάθωνα.
    Αν έχει μια ωραία μπαλάντα με Ελληνικά στοιχεία προτιμώ την Ηλιάδη.

  29. Θωμαις απεργη: μου αρεσει πολύ το ειδος μουσικής που εκπροσωπεί. Πιστεύω ότι με ένα ωραίο τραγουδι θα πηγαίναμε μια χαρά!
    Playmen: φοβεροί στο είδος του..δε θα ήταν υπερβολή αν έλεγα ότι είναι οι καλύτεροι στην ελλαδα!
    Κόζα μόστρα: απλά ΟΧΙ!!!
    Αγγελική ηλιάδη: Δε μου αρεσει καθόλου.

    Αυτα που έγραψα αφορούν την προτίμηση που εχω στο είδος μουσικής που εκπροσωπεί ο καθένας. Από εκεί και πέρα όλα θα κριθούν όταν ακούσουμε τα τραγούδια..γιατί μπορεί τώρα εγώ να πω θέλω να πάνε οι playmen αλλά να πάθω πλάκα με το τραγουδι των κόζα μόστρα και να θέλω να πάει αυτό στη eurovision..

  30. Επιτέλους και μια επίσημη ανακοίνωση από την ΕΡΤ. Όσον αφορά τα ονόματα που ακούγονται έχω να πω τα εξής :
    1) Αγάθωνας Ιακωβίδης : τι να υποστηρίξει αυτός ο άνθρωπος στην Eurovision? Μπορεί να είναι καλός στο είδος του, δεν ξέρω, αλλά όχι για Eurovision…έλεος και μόνο που το αναφέρουμε!!!
    2) Αγγελική Ηλιάδη : καλή φωνή και παρουσία αλλά νομίζω δεν το χει για Eurovision. Για κει που τραγουδάει καλή είναι…
    3) Koza Mostra : περίεργη και ξεχωριστή περίπτωση, αν είναι υποψήφιοι μένει να ακούσουμε το τραγούδι και μετά θα κρίνουμε.
    4) Θωμαή Απέργη : πολύ φρέσκια παρουσία με ξεχωριστό στυλ και πολύ καλή φωνή, πολύ μου αρέσει, αν έχει ένα πολύ καλό τραγούδι νομίζω να μπορέσει να πάει καλά.
    5) Playmen : εδώ και πολύ καιρό υποστηρίζω ότι είναι οι ιδανικοί για την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision. Ίσως και οι καλύτεροι μουσικοί των τελευταίων ετών στην Ελλάδα με κριτήρια για διεθνής επιτυχίες. Πολύ θα ήθελα να λάβουν μέρος και ειδικά με μία καλή συνοδεία, π.χ. Demy θα ήταν ότι καλύτερο.
    Ότι και να λέμε πάντως δεν μετράει, μένει να ακούσουμε ποιοι τελικά θα είναι υποψήφιοι αλλά και μετά τα τραγούδια και στη συνέχεια θα έχουμε ολοκληρωμένες απόψεις…

  31. Πρώτα απ’όλα η Ελένη Φουρέιρα ενώ κάθε χρόνο το Star Channel την παρουσιάζει ως την ερμηνεύτρια που θα πάρει ανάθεση,δεν θα συμμέτεχει διότι όπως είχε δηλώσει η ίδια στην πρωινή εκπομπή του alpha ”Μες την καλή χαρά” και στην εκπομπή του Π.Κωστόπουλου πως το όλο θέμα είναι με το πια εταιρία αναλαμβάνει τα οικονομικά και πως είναι δύσκολο για την δικιά της δισκογραφική.
    2ον τα δημοσιεύματα θέλουν όλο και πιο πολύ τον Αγάθωνα Ιακωβίδη με τους Koza Mostra αν και όπως είπατε είναι αρκετά βαρύ και δεν θα προσέγγιζε το ευρωπα’ι’κό κοινό.
    Αγγελική Ηλιάδη:Είναι μια ωραία εξωτερική παρουσία μα καλύτερα θα ήταν να συνεχίσει να τραγουδά στα μπουζούκια.
    Demy:Ένα πολύ γλυκό και όμορφο κορίτσι,έχει ταλέντο,έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στην Ρωσία με το ”Fallin” αλλά είναι πολυ μικρή και δεν είναι κατάλληλα προετοιμασμένη.
    Playmen:Πολύ dance κομμάτια και χρειαζόμαστε κάτι τελείως διαφορετικό φέτος.
    Θωμαή Απέργη:Όμορφη και φρέσκια παρουσία με ωραίο ταλέντο με πιο διαφορετικά ακούσματα απ’οτι εχουμε συνηθίσει πιστεύω είναι η κατάλληλη επιλογή!

  32. Διαβάζω παντού οτι αύριο θα ανακοινωθούν οι 4 που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό που θα διεξαχθεί στις 21 Φεβρουαρίου. Ισχύει;;;

  33. Μπορεί η ΕΡΤ να συμπεριλάβει αυτό το κομμάτι στα υποψήφια;;;; http://www.youtube.com/watch?v=OfQkAV47Ec0 Μαρίνα Σάττη , από τον Kristian Efremidis (έχει γράψει για Vegas) σύμφωνα με τους κανονισμούς της EBU είναι οκέι. Το περσινό ρουμάνικο είχε κυκλοφορήσει απ’τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, και μια χαρά το δέχθηκε η κρατική τους τηλεόραση στον εθνικό τελικό! Νομίζω ότι ταιριάζει πολύ σε Eurovision και αν ,μη τι άλλο θα ήταν μια καλή ανεβαστική επιλογή στον εθνικό τελικό μας!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ