ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Cascada…Glorious…14 Φεβρουαρίου στον εθνικό τελικό!

Στον εθνικό τελικό της Γερμανίας στις 14 Φεβρουαρίου συμμετέχει το συγκρότημα Cascada, πολύ διάσημο με μεγάλες επιτυχίες τόσο στη Γερμανία όσο και στο εξωτερικό.

Το συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2004 αποτελείται από την τραγουδίστρια Natalie Horler, τον DJ Manian και τον Yann Peifer. Έχουν πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια albums παγκοσμίως και στις μεγαλύτερες επιτυχίες τους συγκαταλέγονται τα τραγούδια “Everytime We Touch”, “What Hurts the Most” και “Evacuate the dancefloor”.

Στη γερμανική επιλογή για τη Eurovision 2013 Unser Song für Malmö συμμετέχουν με το τραγούδι Glorious το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο και μπορούμε να το ακούσουμε.

 

Λουκάς Βλαβιανός

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. kaloutsiko, i germania estile kai kalitera alla ki auto einai isaksio twn teleftewn simetoxwn tous
    elpizw na to stiloun auto giati ta ipolipa pou akousa itan metria ews xalia

  2. Πολυ ωραιο το τραγουδι τους μακαρι να το στειλουν,αλλα πιστευω οι γερμανοι θα επιλεξουν στο τελος κανενα ξενερωτο τραγουδι.

  3. einai poluuuu diasimi paidia afth 9a vgei ston germaniko telikoo..kai ta tragoudi einai to wreoteroo ws tr pistevw!! pados tn 9avmazw poluu tn Cascanda tn 3erw polla xronia!

  4. λοιπόν το τραγούδι είναι μια καλή παραγωγή με τον κλασικό ήχο των Cascada (electropop-dance) , σίγουρα όχι Euphoria , πρέπει να το δούμε και σκηνικά και φωνητικά.. μ αρέσει αλλά δύσκολο για Γερμανία 2014.. κάτι δεν με πείθει στην όλη ιστορία.. πάντως και το little sister , και το heart on the line και το glorious kai to craving είναι καλές συμμετοχές για μένα και αναμένω και τα υπόλοιπα από τον γερμανικό τελικό!

  5. Περιμενα κατι καλυτερο…δεν με εντυπωσιασε…σιγουρα αυτο θα βγει στον γερμανικο τελικο,αλλα για Γερμανια 2014 χλωμο…

  6. Πωπω ποσο επηρεαστηκε αυτη απο το Euphoria? Σχεδον ιδιο τραγουδι ειναι. Οσο για εμας την Ελλαδα τι θα γινει? Τελικος με Μυρωνα Στρατη, απεργη και Μανουκιαν ξεραμε αλλα τωρα αποσυρθηκε τελευταια στιγμη ο Στρατης πραγμα που ειναι μια θετικη εξελιξη.

  7. Κακή αντιγραφή του Euphoria!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Καλό πάτο Γερμανία και θυμίσου!!!
    Έχεις μια πολύ ωραία και επιβλητική γλώσσα!!!!!Χρησιμοποίησέ την επιτέλους!!!!!!!!
    Και πρόσεχε Cascada μη σου ρίξουν κανα χιόνι και βήξεις στη τζενεράλε!!!!!!!!!1

  8. Εμένα δεν μ’αρέσει και πολύ. Δεν είναι κακό αλλά είναι μια άσχημα αντιγραφή του euphoria! Τίποτα το ιδιαίτερο… Έχουν καλύτερα τραγούδια στον εθνικό τελικό, αλλά οι cascada έχουν πολλούς Fun είμαι σχεδόν σίγουρη πως αυτοί θα βγουν…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ