ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Η τελική λίστα με τους 30 υποψήφιους! Ακούστε τα περισσότερα τραγούδια!(UPD)

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε νωρίτερα σήμερα, το εθνικό ουγγρικό τηλεοπτικό δίκτυο MTVA ανακοίνωσε τα ονόματα καθώς και τα τραγούδια των φετινών 30 υποψήφιων, που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για να εκπροσωπήσουν τη χώρα στον 58ο διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει το Μάιο στο Malmö. Οι 30 φετινές συμμετοχές επιλέχθηκαν ανάμεσα από 244 συνολικά τραγούδια που είχαν υποβληθεί. Η επιλογή έγινε από εντεταλμένη πενταμελή επιτροπή, μέλη της οποίας είναι η Magdi Rúzsa, εκπρόσωπος της χώρας το 2007, καθώς και ο Csaba Valkó, τραγουδιστής των Compact Disco, που εκπροσώπησαν τη χώρα τον περασμένο Μάιο στο Μπακού. Μια σημαντική διαφορά από την περσινή επιλογή είναι ότι τα τραγούδια πρέπει να παρουσιαστούν στην ουγγρική γλώσσα!

Μετά από κάποιες ακυρώσεις τραγουδιών που παραβίαζαν τους κανονισμούς και τις αντίστοιχες αντικαταστάσεις, οι 30 φετινές συμμετοχές είναι οι εξής:

Plastikhead feat Laci Gáspár – A szeretet él
Peti Puskás – Amíg a tűz ég
Gergő Rácz – Csak állj mellém
Gabi Völgyesi – Csak te légy
Tamás Palcsó – Ezt látnod kell
Laura Cserpes – Élj pont úgy
Ádám Szabó – Hadd legyen más!
Tamás Vastag – Holnaptól
Mónika Hoffman – Hullócsillag
Gergő Baricz – Húz
Mrs Columbo – Játszd újra
Bye Alex – Kedvesem
Gyula Éliás – Mindhalálig várni rád
András Kállay Saunders – My baby
Odett – Ne engedj el
Ildikó Keresztes – Nem akarok többé játszani
Fatima Mohamed – Nem baj
Background – Neonzöld
Zoltán Fehér – Nincs baj
Tibor Gyurcsík – Örök harc
Rami – Puzzle
Flash Travel – Soha ne add fel az álmaidat
Szilvi Agárdi & Dénes Pál – Szíveddel láss
Krisztián Burai – Született szívtörő
United – Tegnap még más voltál
Bence Brasch – Túl egyszerű
Bogi – Tükörkép
Gigi Radics – Úgy fáj
Veca Janicsák – Új generáció
Lilla Polyák – Valami más

Να θυμίσουμε ότι λίγες μέρες νωρίτερα, το MTVA είχε ανακοινώσει ότι το  A Dal(Ένα Τραγούδι), το σόου για την ανάδειξη του ενδέκατου εκπροσώπου της Ουγγαρίας, θα αποτελείται φέτος από:

3 προκριματικούς στις 2, 9 και 16 Φεβρουαρίου, όπου κοινό και επιτροπή θα επιλέξουν από 3 τραγούδια ο καθένας (σύνολο 6) δίνοντας έτσι το εισιτήριο για τους ημιτελικούς σε συνολικά 18 τραγούδια (6 από κάθε προκριματικό),

2 ημιτελικούς στις 23 και 24 Φεβρουαρίου, όπου επιτροπή και κοινό θα επιλέξουν από 2 τραγούδια ο καθένας (σύνολο 4) στέλνοντας στον τελικό συνολικά 8 τραγούδια

Το Μεγάλο Τελικό, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 2 Μαρτίου. όπου από τα 8 διαγωνιζόμενα τραγούδια, η επιτροπή θα διαλέξει τα 4 που θα περάσουν στο Σούπερ Τελικό, στον οποίο το κοινό αποκλειστικά θα επιλέξει το νικητή.

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

3 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ