ΠΟΛΩΝΙΑ: Απόφαση για τη συμμετοχή της στις 24 Νοεμβρίου!

Το εθνικό ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο  της Πολωνίας, TPV, ανακοίνωσε πως η οριστική απόφαση για τη συμμετοχή ή μη της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision, που θα λάβει χώρα στο Μπακού το Μάιο του 2012, θα ανακοινωθεί στις 24 Νοεμβρίου.Σύμφωνα με το escdaily.com, το τηλεοπτικό δίκτυο της Πολωνίας δεν έχει λάβει οριστική απόφαση για τη συμμετοχή της χώρας στον επόμενο διαγωνισμό, βασιζόμενοι κυρίως στο γεγονός ότι η χώρα έχει προκριθεί μόνο μία φορά στον τελικό μετά το 2005 κι αυτή για να πάρει μόλις την 23η θέση το 2008 με την Isis Gee και με την καλύτερη θέση της Πολωνίας (2η) να αποτελεί η παρθενική της εμφάνιση στο διαγωνισμό το 1994 με την Edyta Gorniak.
Εφόσον ανακοινωθεί η συμμετοχή της χώρας στις 24 Νοεμβρίου, τότε αναμένονται και ανακοινώσεις για τον τρόπο επιλογής του τραγουδιού, το οποίο παραδοσιακά επελέγετο στις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Να θυμίσουμε, τέλος, ότι η φετεινή συμμετοχή της Πολωνίας ήταν το τραγούδι “Jestem” από τη Magdalena Tul το οποίο δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της 14ης Μαΐου.

[youtube id=”9JgdfUC9W7A” width=”600″ height=”350″]

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η αποχώρηση δεν είναι λύση!Αν το πάρει πιο ζεστά θα έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα.Αν και πέρυσι ήταν η τελευταία χώρα που άξιζε την τελευταία θέση στον Α’Ημιτελικό…..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ