ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Στις 2 Μαρτίου ο εθνικός τελικός!

Το τηλεοπτικό δίκτυο της Ουγγαρίας MTVA δημοσίευσε σήμερα λεπτομέρειες για το A Dal (Ένα Τραγούδι), το σόου ανάδειξης του ενδέκατου εκπροσώπου της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision.

Σύμφωνα με το esctoday.com, το A Dal θα πραγματοποιήσει 3 προκριματικούς στις 2, 9 και 16 Φεβρουαρίου, 2 ημιτελικούς στις 23 και 24 Φεβρουαρίου και το μεγάλο τελικό, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 2 Μαρτίου.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή των φετινών συμμετοχών, το MTVA ανακοίνωσε πως υπεβλήθησαν συνολικά 240 τραγούδια, από τα οποία θα επιλεγούν 30 και 20 από αυτά θα συμμετάσχουν στους ημιτελικούς. Η εντεταλμένη επιτροπή, μέλος της οποίας είναι και η εκπρόσωπος του 2007 Magdi Rusza, μαζί με το τηλεοπτικό κοινό θα επιλέξει από 4 έως 10 τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον εθνικό τελικό, ο οποίος θα αναδείξει το φετινό εκπρόσωπο με τη διαδικασία του televoting.

Η Ουγγαρία μετρά μέχρι σήμερα 10 μόλις συμμετοχές, με καλύτερη μέχρι σήμερα την τέταρτη θέση της Friderika Bayer το 1994, ενώ μετά την καθιέρωση των ημιτελικών στο διαγωνισμό μετρά 4 προκρίσεις στο μεγάλο τελικό από συνολικά 6 συμμετοχές.

[youtube id=”F1RoQAwgAvg” width=”600″ height=”350″]

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

 

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτοί δεν έστελναν από νωρίς κάθε χρόνο; Θυμάμαι από πέρυσι που ήταν από τους πρώτους…

  2. https://ogaegreece.com/hungary-2012-4/
    Δημήτρη, αν κοιτάξεις το παραπάνω άρθρο, θα δεις ότι πέρσι επέλεξαν στις 11/2, άρα φέτος, δεδομένου ότι προστέθηκαν και τα προκριματικά ως τηλεοπτικό θέαμα, θα επιλέξουν με μια μικρή καθυστέρηση! Πρόπερσι είχε γίνει απ’ευθείας ανάθεση στην Kati Wolf, η οποία είχε και αυτή ανακοινωθεί αρχές Φεβρουαρίου.

  3. Απο τις πλέον αδιάφορες χώρες του διαγωνισμού!!!!!!!!!!!
    Δε μπορώ να τη φανταστώ καν στη δεκαπεντάδα!!!!!!!!!!!!!

  4. Η Ουγγαρία έχει ξαναμπεί στην 10άδα το 2007 και μάλιστα κατέλαβε την 9η θέση με την Magdi Rusza Με το Blues η οποία είναι και μέλος της επιτροπής που θα κρίνει τα τραγούδια,εύχομαι καλή επιτυχία με επιστροφή στην 10άδα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ