ΟΥΚΡΑΝΙΑ: H Zlata Ognevich με το τραγούδι Gravity στο Malmö!

Η Zlata Ognevich με το τραγούδι Gravity επικράτησε στον εθνικό τελικό της Ουκρανίας και θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον 58ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Malmö.

Τηλεοπτικό κοινό και επιτροπή συμφώνησαν δίνοντας το άριστα (40 βαθμούς) στη νικήτρια, η οποία στον εθνικό τελικό της Ουκρανίας για τη Eurovision 2011 είχε κατακτήσει τη 2η θέση και είναι μια από τις μεγαλύτερες σταρ στη χώρα της.

Τη δεύτερη θέση με 37 βαθμούς κατέκτησε η Dasha Medova με το τραγούδι Don’t Want To Be Alone και την τρίτη με 33 βαθμούς ο Eduard Romanyuta με το τραγούδι Get Real With My Heart.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Mikhail Nekrasov και τους στίχους ο Karen Kavaleryan. Να σημειώσουμε ότι ο συνθέτης του τραγουδιού ήταν και ο δημιουργός του Wild Dances της Ruslana που το 2004 κέρδισε στη Eurovision στην Κωνσταντινούπολη.

 Ας δούμε λοιπόν το νικητήριο τραγούδι αλλά και τα τραγούδια που πήραν τη 2η και 3η θέση.

[youtube id=”WqzawOffrQw” width=”600″ height=”350″]

Λουκάς Βλαβιανός

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μεγάλο φαβορί θα είναι η Ουκρανία φέτος!
    ΥΣ. ειναι “ο” Karen Kavaleryan” , από τους πιο επιτυχημένους Ρώσους στιχουργούς και ήδη μετρά 7 συμμετοχές στον διαγωνισμό της EUROVISION !

  2. μεχρι και σημερα συμφωνούμε ολοι οτι ειναι η πιο καλη συμμετοχή στην φετινη Eurovision!! πολυ καλο αυτο!!

  3. Δεν συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό.Ξεκινάει όμορφα και περιμένεις κάτι καλό και μετά τίποτα.Καμία κλιμάκωση,μια άδεια ενορχήστρωση.Πρέπει να το βελτιώσουν.Είναι οκ γενικά…

  4. Ε αυτό μάλιστα! Σπουδαία τραγουδίστρια η Zlata Ognevich! Πολύ καλό τραγούδι, με δυνατότητες να γίνει και ακόμα καλύτερο (και θα πρέπει να γίνει, κατά τη γνώμη μου). Ο στίχος δημιουργεί προσδοκίες και για μια ωραία σκηνοθεσία… Νομίζω ότι θα δει μία άνετη 10άδα φέτος η Ουκρανία.

    ΥΓ. Τα φωνητικά θα προτιμούσα να αλλάξουν επάγγελμα…

  5. Νιώθω πολύ άκυρος φέτος, μου αρέσουν αυτά που οι άλλοι βαριούνται και δεν μου αρέσουν αυτά με τα οποία οι άλλοι ενθουσιάζονται.

    6. Αλβανία
    5. Λιθουανία
    4. Ουκρανία (τίποτα ιδιαίτερο)
    3. Ελβετία
    2. Λευκορωσία
    1. Βέλγιο

  6. 6. Λιθουανία
    5. Βέλγιο
    4. Αλβανία
    3. Λευκορωσία
    2. Ελβετία
    1. Ουκρανία
    Παρόλα αυτά κανένα από τα παραπάνω δεν πιστεύω ότι αξίζουν την νίκη στην eurovision. Ελπίζω στο μέλλον να βγουν καλύτερα τραγούδια. Η Ουκρανία έχει ωραίο τραγούδι, αλλά αν δεν κάνει μερικές αλλαγές στα φωνητικά και στην σκηνική παρουσία θα φτάσει το πολύ μέχρι την 7η θέση.

  7. paidia teleiws disneykai apo piso afto to backround san tragoudi tis barbie….. parolo afta tha paisei mia poli kalo thesi an sinehisei an min iparhei kai tosos adagonismos me love kills kai albania mehri tora by far to kalitero ade b

  8. 1 Αλβανία
    2 Ελβετία
    3 Ουκρανία
    4 Λιθουανία
    5 Λευκορωσία (κάπου διάβασα ότι θα το αλλάξουν το τραγούδι τους)
    6 Βέλγιο

  9. Zlata Ognevich with Gravity ή σε ακριβή μετάφραση Σαlata Ognevich με το τραγούδι Τσιρίδity. Αν και πάλι αν ξαναλέω περάσει στον τελικό (για την ομορφια και τις γειτονίες της) μάλλον η GRAVITY (ΒΑΡΥΤΗΤΑ) θα το τραβήξει πολύ χαμηλά στην βαθμολογία. Δυστυχώς το σερί των μέτριων επιλογών καλά κρατεί.

  10. Χαλια ειναι, μη λεμε τωρα οτι αυτο το τραγουδι ειναι καλο… αχταρμας…. Υπαρχει περιπτωση αυτο το τραγουδι να κανει επιτυχια στον κοσμο? ΟΧΙ…. χαλια!

  11. Επιτελους!Ενα πραγματικα καλο κομματι!Φοβερη φωνη η Zlata! Καλη τους επιτυχια!Το καλυτερο μεχρι τωρα!
    Και οντως θυμιζει λιγο Disney!

  12. πολυ ωραιοοοο…μετα το περσινο φρικιο…ε3αισια επιλογη που 8α παει πολυ ψηλα(τελικο σιγουρα και ισως και 5αδα)βρε λετε….κιεβο 2014? χΔ μπραβοοοο ουκρανια μου αρεσει πολυ! μα τι μελωδια,μα τι φωνη μα τι δυναμισμος?πωπωπωπω….υπεροχο…και η κατατα3η μου των χωρων που επελε3αν μεχρι σημερα εχει ως ε3ης
    06.αλβανια
    05.βελγιο
    04.λι8ουανια
    03.λευκορωσια
    02.ελβετια
    01.ουκρανια!
    😀

  13. Θέλει ΠΟΛΥ βελτίωση στα φωνητικά και μετά στην σκηνική παρουσία. Αλλά αν Βελτιωθεί μπορεί να φτάσει ψηλά…. Μέχρι στιγμής
    1.Ελβετία
    2.Ουκρανία
    3.Λιθουανία
    5.Λευκορωσία
    6.Βέλγιο
    7.Αλβανία

  14. Μετα το τραγουδι της Ελβετίας που ειναι το καλυτερο μου ως τωρα μπορω να πω οτι μου αρεσει και της Ουκρανιας. Αλλα σαν κατι να του λειπει… Τα αλλα με αφηνουν αδιαφορο.

  15. Μάλιστα… Τώρα εδώ συμβαίνει το εξής. Έχουμε καλή πρώτη ύλη (που φέρνει σε Tarzan ή The Lion King) που υφίσταται τέτοια ταλαιπωρία ώστε τελικά να καταστρέφεται. Αυτό που άκουσα δηλώνει ότι το τραγούδι είναι καλό, η φωνή της τραγουδίστριας καλή αλλά φαίνεται μια αδυναμία στο να διαχειριστεί το τραγούδι (σκούζει σε πολλά σημεία) και φωνητικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ. Ελπίδα για βελτίωση υπάρχει, καθώς η Ουκρανία μας έχει συνηθίσει στο να παρουσιάζει χάλια την συμμετοχή της στον εθνικό τελικό και να την εμφανίζει εξαιρετική τον Μάιο.

  16. egw sas blepo edw kai meres olous n lete akira pia xora tha kerdisi fetos me oute kan n exoume akousi to tragoudi auths tis kapia xoras exw akousi pos mono apo ta 6 song exete bgali pies tha mpoun 10ada egw prosopika den exw n po tpt apla ta 6 song den me siginoun gri kati mpori na knei i elbetia gt einai makran to kalitero os simera ola ta alla einai kinos gia rakosilektes skoupidia pou oute festibal erasitexnikon efibikon banton den pane auta.. elpizo n ala3i h poria gt den mas blepo kala!

  17. Πολύ ωραίο! Μέχρι στιγμής :
    6. Αλβανία (άμα επέλεγαν την Kejsi θα ήταν ΠΟΛΥ πιο πάνω..)
    5. Βέλγιο
    4. Λιθουανία
    3. Λευκορωσία (κρίμα που θα αλλάξουν τραγούδι.. μου άρεσε)
    2. Ουκρανία
    1. Ελβετία

  18. Απλά συμπαθητικό με μια καλή τραγουδίστρια, που δυστυχώς κουράζει με την πρoσπάθειά της ν’ αποδείξει πως είναι ακόμα καλύτερη! Καμμία σύγκριση με το αριστούργημα SWEET PEOPLE (2010) και την εξαιρετική Alyosha!

  19. kalo to tragoudi, tromeri fwni i kopelia
    alla mexri tin 10i thesi, tipota perissotero (an i alles xwres dialeksoun kati kalo kai oxi vlakies opws lithuania kai velgio)

  20. Καλό αλλά θα πάει τελικό λόγω γειτονιάςΠολύ καλύτερο πάντως απο το περσινό ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ……….!!!!ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ Η ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΜΕΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ!!!!!!!!

  21. Ενταξει καλο ειναι αλλα ειναι σαν soundtrack κινουμενων σχεδιων.Παντως η κοπελα εχει πολυ ωραια φωνη κι αν το βελτιωσουν λιγο σκηνικα και ενδυματολογικα θα παει πολυ καλα.Φυσικα σιγουρα θα περασει τελικο γιατι ειναι η Οκρανια και γιατι ειναι χιλιες φορες καλυτερο απο το περσινο το οποιο περασε και ηταν μια βλακεια.

  22. Εκεινος ο μαυρος στα φωνητικα, μονο ηχορυπανση προκαλει! Αν τον βγαλουν νομιζω πως το τραγουδι θα βελτιωθει παρα πολυ!

  23. Πολυ καλη επιλογη απο την ουκρανια,θελει πολλες αλλαγες κι στα φωνητικα και στα σκηνικα,εμενα το κομματι μου θυμιζει λιγο το i see you της Leona lewis

  24. Το 2011 με ενα πραγματικο outsider βρεθηκε 4η πιστευω πως και το 2012 θα είναι στην 10δα και απο τι στιγμη οπου υπάρχουν ομοιότητες με Αυστρια 2011 (και τα δύο τραγούδια απο παιδικό της ντίσνει) θα βρεθεί και στη 5δα της κριτικής άρα μιλάμε για ένα δυνατό κομματι που θα είναι σοβαρό χαρτι
    για μένα
    1.Λευκορωσία ( πανέμορφη και με δύνατο τραγούδι)
    2.Ουκρανία (πιστεύω θα το βελτιώσουν κιόλας)
    3. Ελβετία ( αυτό το α-α-α σου μένει αν και η μελλίσα επρπε να πάει)
    4. λιθουανία (είναι κάτσι σονγ :P)
    5.Αλβανία
    6.Βελγιο (τα 5 πρ’ωτα σονγκσ κάτι λένε αυτο πραγματικά βουιτο )

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ