ΑΛΒΑΝΙΑ: Οι Adrian Lulgjuraj & Bledar Sejko στο Malmö!

Το 51ο Festivali i Këngës έληξε με μεγάλους νικητές τον Adrian Lulgjuraj και τον Bledar Sejko, οι οποίοι με το τραγούδι τους Identitet (Ταυτότητα) κατάφεραν να πείσουν την κριτική επιτροπή και να αποσπάσουν το πρώτο βραβείο στο φεστιβάλ και το εισιτήριο για τον 58ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Τη δεύτερη θέση έλαβε η πρώτη εκπρόσωπος της Αλβανίας στη Eurovision Anjeza Shahini και την τρίτη η Hersi Matmuja. Το νικητήριο τραγούδι έλαβε από την εφταμελή κριτική επιτροπή 70 βαθμούς συνολικά, επομένως πήρε από όλους τους κριτές το άριστα.

Ο Bledar Sejko είναι διάσημος κιθαρίστας την Αλβανία και το 2011 συνόδευσε στη σκηνή στο Ντύσελντορφ την εκπρόσωπο της χώρας στη Eurovision Aurela Gaçe. Ο Adrian Lulgjuraj είναι τραγουδιστής αλβανικής καταγωγής από το Μαυροβούνιο.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα του τελικού έχουν ως εξής:

1. Adrian Lulgjuraj & Bledar Sejko – Identitet – 77 βαθμοί
2. Anjeza Shahini – Love – 60 βαθμοί
3. Hersi Matmuja – Kush ta dha këtë emër? –48 βαθμοί
4. Kejsi Tola – S’jemi më atje – 42 βαθμοί
5. Flaka Krelani – Labirint i zemrës – 39 βαθμοί
5. Merland Kademi – Këtu fillon parajsa – 39 βαθμοί
7. Rezarta Smaja – Ti? – 36 βαθμοί
8. Bojken Lako – Lot… Jetë? Dashuri – 27 βαθμοί
9. Dr. Flori & Fabi – Jam ti! – 11 βαθμοί
9. Rosela Gjylbegu – Dëshirë – 11 βαθμοί
11. Ardian Bujupi – I çmendur për ty – 10 βαθμοί
12. Kelly – Ylli im polar – 3 βαθμοί
13. Xheni & Enxhi Kumrija – Arti i një fundi – 2 βαθμοί
14. Lynx – Si ty askush – 1 βαθμός
15. Selami – Kolonja Ku je? – 0 βαθμοί
15. Valon Shehu – Nuk do të ndal – 0 βαθμοί
15. Vesa Luma – S’jam perfekt – 0 βαθμοί

Λουκάς Βλαβιανός

55 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μετά το περσινό υποτονικό αριστούργημα, ιδού και ένα υπερδυναμικό!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ!!! Λίγες βελτιώσεις και όλα θα πάνε πρίμα!!!

  2. Αν και προτιμούσα την Kejsi Tola, και αυτό το κομμάτι μου αρέσει πολύ. Γενικά μου αρέσει η ροκ, ειδικά οταν συνδυάζεται με έθνικ. Το κομμάτι χρειάζεται πάντως μία πιό σύγχρονη ενορχήστροση.

  3. Αν και ο ένας ήταν στην συμμετοχή του 2011 όπου τότε η Γειτόνισσα δυστυχώς δεν κατάφερε να προκριθεί πιστεύω αυτή την χρόνια η Αλβανία να είναι και πάλι στον τελικό.

  4. eleos re pedia, i kejsi tola itan katapliktiki pses, giati vgalan auto to prama? siggnwmi alla fetos den tha tous kanw tin xari na tous psifisw opws to 2009 kai 2011 (pou estilan aristourgimata)
    anyway, kali tous epitixia

  5. Δεν μ’αρέσει ούτε αυτό :Ρ

    5. Αλβανία
    4. Λιθουανία
    3. Ελβετία
    2. Λευκορωσία
    1. Βέλγιο

  6. Μία διόρθωση έχω να κάνω στην τρίτη θέση είναι Η (γυναίκα) Hersi Matmuja. Επίσης έχω να προσθέσω ότι επειδή παρακολούθησα τον τελικό με φίλους από την Αλβανία μου είπαν ότι η προφορά του Adrian Lulgjuraj ήταν τόσο “τραχιά” που δυσκολεύονταν να τον καταλάβουν. Το τραγούδι είναι υπέροχο κατά τη γνώμη μου και θα είναι έγκλημα να αλλάξει η γλώσσα ερμηνείας στα αγγλικά

  7. Πολυ καλο!Καλα οχι σαν τα αριστουργηματα των 3 τελευταιων ετων,αλλα καλο!Αν το γυρισουν και στα αγγλικα θα ειναι ακομα καλυτερο!Kαι τολμουν και σε κατι διαφορετικο,εμεις να τα βλεπουμε αυτα!

  8. Προτιμουσα την Kejsi Tola! Αυτο που επελεξαν νομιζω πως μπορει να περασει τελικο, θα ηθελα ομως αγγλικο στιχο.

  9. Δεν τρελαίνομαι… και επίσης παρατήρησα πως πριν να ψηφίσει η τελευταία επιτροπή είχε το Ιndetitet 60 βαθμούς και το Love 52 βαθμούς. Ξαφνικά, το Ιντετιτετ πήδησε ως δια μαγείας στους 67 βαθμούς χωρίς να ψηφιστεί, και έτσι λαμβάνοντας το 7 απ’την τελευταία κριτική επιτροπή έφτασε στους 74 και το Love με το 10αρι στους 62. Η πραγματική βαθμοογία είναι 67 για το πρώτο και 62 για το δεύτερο. Δεν αλλάζει βέβαια το τελικό αποτέλεσμα αλλά νομίζω πως άξιζε να ειπωθεί. Η Kejsi μ’άρεσε οπως και η Anjeza, αυτό που βγάλανε μέτρια μ’αρέσει. Πάντως και πέρσι στην αρχή δεν μ’αρεσε το Suus όμως όταν το άκουσα στο Μπακού μου ανέβηκε αρκετά. Τέλοσπάντων, καλή επιτυχία.

  10. Άλλη μια χρονιά, η γειτονική Αλβανία στέλνει ένα πολύ ωραίο τραγούδι. Πολύ φοβάμαι όμως, ότι για άλλη μια χρονιά θα έχει πρόβλημα στην παρουσίαση, η οποία πάντοτε υπολείπεται της αξίας του τραγουδιού. Πόσο μάλλον φέτος που η όψη του κιθαρίστα δεν εμπνέει αισιοδοξία!
    Καλή τύχη Αλβανία!

  11. Ενδιαφέρον άκουσμα το τραγούδι… Κατά τη γνώμη μου, όμως, χρειάζεται σημαντική βελτίωση – ενορχηστρωτικά κυρίως – για να μπει τελικό… Οι εκπρόσωποι δε μ’αρέσουν, ούτε στο ερμηνευτικό, ούτε στο σκηνικό σκέλος… Νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε τη συνέχεια, μιας και οι γείτονες έχουν αποδείξει ότι δουλεύουν πολύ και, συνήθως, σωστά τις υποψηφιότητες τους, για να έχουμε πιο πλήρη εικόνα…

  12. Δυστυχως..φέτος δε μου αρεσει καθόλου το τραγουδι της αλβανίας..διότι είναι τελείως έξω από τα ακούσματα μου..

  13. Δεν τρελένομαι με το τραγούδι.Υπήρχαν πολύ καλύτερα όπως της Kejsi Tola η του Ardian Bujupi.Για μένα ειδικά ο Ardian Bujupi θα έπρεπε να εκπροσωπίσει την Αλβανία στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision…

  14. Μπανανόφλουδα φέτος για την Αλβανία! Αδίαφορο έως βαρετό. Το ακούμε κάθε χρόνο από πολλές χώρες. Δεν διαφέρει σχεδόν σε τίποτα, Αχ τι τραβάς κι εσύ ταλαίπωρο ΡΟΚ ! .Βέβαιος αποκλεισμός. Τι να συγκρίνεις με το περσινό αριστουργημα; Μέχρι στιγμής και τα 5 επιλεγμένα τραγούδια (ισάριθμων χωρών) την πάτησαν με τη βιασύνη τους για γρήγορη επιλογή). προχειροδουλειές και τραγούδια παγερά αδιάφορα. έχουν ήδη αποκλειστεί. Έχουμε έτσι κάποιες παραπάνω ελπίδες πρόκρισης. Αμήν!

  15. Για Victory. Ενω η Ελλαδα που αργει παιρνει πρωτιες. Ο πρωτος ειναι πρωτος και απο κει και κατω παρηγορια στον αρρωστο.

    • Αν αυτόείναι καταπληκτικό τότε το ef βγαίνει από το deaf . Αν με αυτό το τραγούδι πάρεις ποτέ υην 1η θέση, τότε ας μείνουμε εμείς αρρώστοι για πάντα. Πάντως ένα DEPON θα βοηθούσε τον πονοκέφαλο αν ξεχνάς το σερί προκρίσεων της Ελλάδας στους τελικούς. Βλέπεις για όλους εμάς κι αυτλο ελιναι μια μικρή νίκη! Ας μην αναφέρω το σθνεχόμενο top 10. Και μην βιαστείς να μου απάντησεις για το περσινό. Ξέραμε καλά τι στέλναμε και τι θα κατάφερνε. Φέτος όμως τα MAD δεν πένε για χαβαλέ. Θα στείλουν βερύ πυροβολικό και τα κανόνια μας θα ακουστούν συνατά στην Ευρώπη φέτος! Φιλιά και Καλές γιορτές! Και μην τα πέρνετε όλα επί προσωπικού. Γούστα είναι αυτά !

      • Αν αυτό είναι καταπληκτικό τότε το ef βγαίνει από το deaf . Αν με αυτό το τραγούδι πάρεις ποτέ την 1η θέση, τότε ας μείνουμε εμείς άρρωστοι για πάντα. Πάντως ένα DEPON θα βοηθούσε τον πονοκέφαλο αν ξεχνάς το σερί προκρίσεων της Ελλάδας στους τελικούς. Βλέπεις για όλους εμάς κι αυτό είναι μια μικρή νίκη! Ας μην αναφέρω το συνεχόμενο top 10. Και μην βιαστείς να μου απάντήσεις για το περσινό. Ξέραμε καλά τι στέλναμε και τι θα κατάφερνε. Φέτος όμως τα MAD δεν πάνε για χαβαλέ. Θα στείλουν βαρύ πυροβολικό και τα κανόνια μας θα ακουστούν δυνατά στην Ευρώπη! Φιλιά και Καλές γιορτές! Και μην τα πέρνετε όλα επί προσωπικού. Γούστα είναι αυτά !

    • ef,
      Είσα άδικος/η με την Ελλάδα!Έχουμε 1 πρωτιά στην 26η μας συμμετοχή,έχουμε σύνολο 33.Η Γερμανία που είναι και ιδρύτρια χώρα του διαγωνισμού έκανε να κερδίσει μόλις το δεύτερο στα 54 χρόνια συμμετοχών της!Η Πορτογαλία απο το 64 μέχρι σήμερα όχι νίκη,ούτε πεντάδα δεν είδε ποτέ!8 σερί διαγωνισμοί στην πρώτη δεκάδα,δύο νίκες σε ημιτελικούς(μαζί με Σουηδία!).
      Η πιο πετυχημένη χώρα του νεότερου διαγωνισμού είμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Kala ok ama goystareis apo twra alvania kai elveteia mallwn dn xereis na akoys kalli xeni moysiki!!!! Kalli i alvania alla palli melodika mas ta kane ta pragmata kai i elveteia den to sxoliazw apla!!! Epilewn liga ta logia soy gia tin Ellada s epi8imeizw pws plewn epityxeia einai na peraseis teliko ef m kai oxi na kerdiseis kai otan mia xwra san tin ellada to kanei ka8e xrono apo tote poy vgeikan i imiteliki den nomizw oti s kovei na grafeis asxima sxoleia asxetos an to tragoydi dn s aresei!!!

  16. δεν μου πολυαρεσει… :/ η8ελα να εβγαινε η tola,η οποια ηρ8ε 4η :/ αυτο εδω ειναι τελειως εκτος απο τα ακουσματα μου και πιστευω πως επειδη ειναι πολυ δυναμικος ο ηχος(σαν το 2011 “fell the pasion”) ισως δεν περασει στον τελικο….τεσπα,καλη επιτυχια 🙂

  17. Μόνο στην αρχή η μουσική μου αρέσει. Κατά τ άλλα Βαρετό και αδιάφορο. Δεν ξέρω ίσως είμαι εγώ η περίεργη αλλά και το περσινό που όλοι λέγατε τόσα καλά σχόλια εμένα μου φαινόταν Χαλιά. Γούστα τι να πω…..

  18. Ενω εχει ωραιο ρυθμο και εχει και εθνικ ακουσματα, το συνολο μου τα χαλαει. Η ενορχηστρωση ειναι; Οι ερμηνευτες; Η προχειτοτητα; Δεν το βλεπω να εχει θεση στον τελικο παντως…

  19. Δεν είναι κάπως άδικο να ψηφίζει μόνο η επιτροπή; Πως γίνεται να επέλεξαν αυτό; Η Kejsi και η Anjeza ήταν πολύ καλύτερες!

  20. Να έχεις την Kejsi και την Hersi ακόμη και την Flaka και να επιλέγεις αυτό το σπαστικό κομμάτι.Δεν είναι χάλια απλώς irrelevant!

  21. Οτι και να εστελνε η Αλβανια φετος προσωπικα θα εκανα παντα συγκριση με το περσυνο αριστουργημα οποτε κατα την αποψη μου δεν συγκρινοντε…απλα καλο φετος αλλα θα περιμενω να δω τι αλλαγες θα κανουν.

  22. Για Victory και ellas-eurovision. Επαναλμβανω ο πρωτος ειναι πρωτος και τα αλλα παρηγορια στον αρρωστο. Και πηρα την αφορμη απο το σχολιο της προχειροτητας. Η προχειροτητα εχει αντικτυπο στην διοργανωση. Αν το τραγουδι ειναι καλο η οχι εξαρταται απο την εμπνευση του συνθετη ο οποιος θα μπορουσε να το εχει γραψει μηνες πριν και φυσικα απο τη δουλεια πανω στο κομματι και δεν εχει να κανει με μια καλη η οχι [προχειρη] διοργανωση Οσο για την Ελλαδα ναι τα τελευταια χρονια εχει καλα πλασαρισματα αλλα οσο και να το κανουμε οταν παρακολουθω τον τελικο περιμενω 12αρια και την πρωτια. Ειναι κακο? Την παρακολουθω δηλ. την βλεπω και την ακουω και στο τελος θελω να ειμαι περηφανος και οχι ψωροπεριφανος.

    • Δηλαδη η λογική σου ειναι οτι πρέπει καθε χρόνο η Ελλάδα να κερδίζει για να ειναι επιτυχημένη;
      Το να πεις, οτι θελω να στελνουμε ενα τραγουδι με αξιωσεις που να να μπορει να διεκδικει την πρωτια κτλ να το καταλαβω! Εξαλλου και εγω πιστευω οτι σε εναν διαγωνισμο πρεπει να συμμετεχει καποιος με στοχο την νικη… βεβαια δεν γινεται να κερδιζεις παντα…

    • Ντάξει,όλοι μας θα θέλαμε να κερδίζουμε κάθε χρόνο το θέμα είναι να επιστρέψουμε στα εφικτά!Επαναλαμβάνω.Άλλες χώρες ούτε πεντάδα δεν έχουνε δει!Όλοι θέλουμε γαλανόλευκη στην πρώτη θέση όπως και κάθε άλλος απο κάθε άλλη χώρα!Αλλά ντάξει!Ένας διαγωνισμός δεν έχει μόνο πρώτη θέση!Να θυμίσω οτι το Volare ήρθε τρίτο!Το Dors mon amour που κέρδισε το ξέρει η μάνα του;Δες το κι’έτσι!

  23. ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ,δεν το περιμενα αυτο απο την αλβανια γιατι οι περισσοτερες συμμετοχες της ηταν πολυ καλες(2004-05-08-09-10-11-12),η επιτροπη ηταν κομπλεξικη γιατι και η Anjeza shahini και η Kejsi tola ειχαν παει ξανα στην eurovision,αυτο που εγινε ηταν τεραστια αδικια γιατι και οι 2 ειχαν πολυ καλα τραγουδια

  24. Ναι. Εγω αυτο θελω. Καθε χρονο πρωτια. Ο πρωτος ειναι ο νικητης. Ο δευτερος βλεπει μονο την πλατη του πρωτου. Και προτιμω εναν χαλια, προχειρο. αηδια, ο”τι χειροτερο ελληνικο τελικο απο ενα χαλια τραγουδι. Και αν οι συνθετες που συμμετεχουν στελνουν μαλακιες να μη γινονται δεκτες οι συμμετοχες τους. Ειναι τιμητικο να μην παιρνει μερος η Ελλαδα απο το να γινεται ρεζιλι. Πρωτια και μονο πρωτια.

    • Kala ta vlepeis ayta poy grafeis i ta pas ston anemelo!!! Poios s eipe paidaki moy oti i ellada ginete rezili poy to diavases ayto??? akoma kai edw sti vretania poy tin sxoliazoyn katwtata ka8e xrono den ginete rezili!!! Kai liga ta logia s gia tin syn8esi oi an8rwpoi poy epilegoyn tragoydia stixoys sun8esi den einai opoioi na ne pernoyn apo epitropes moysikwn !!! Ypirxan polla kalla tragoydia ta teleytaia 5 xronia asxetos an den perasan opws tote me tin ponte!!! Kai lypame poy den fernoyme tin niki ka8e xrono den mas ftanoyn ta lefta lew na min pame kai teliko fetos symfwneis??!!!

  25. Η Ελλαδα καθε χρονο στελνει τραγουδια του σωρου.Τα ακους και την αλλη μερα τα ξεχνας. Μοναδικη εξαιρεση το 2005. Αν καποιο απο τις μαλακιες που στελνει πλασαριστει καλα ειναι γιατι ηταν λιγοτερο μαλακια απο των αλλων χωρων. Πρεπει να υπαρχει δικαστηριο που να δικαζει αυτους που καταστρεφουν τη μουσικη και ολους αυτους που τους χειροκροτουν. Και στην Γιουροβιζιον νομιζουν οτι με το να δειξεις μπουτι κωλο βυζι και κοιλιακους προαγεις τη μουσικη. Και υπαρχουν και αυτοι που βλεπουν καλες θεσεις της Ελλαδας και νομιζουν οτι κατι ειμαστε. Ας μου πει καποιος, αυτη ειναι καλη μουσικη που μπορει να γραψει η Ελλαδα? Η μουσικη της μιας χρησης?

    • Kala eise polly asteios telika.Gia pes moy esu apo ola ta tragoydia poy akoyses perysi kai propersy pianis xwras akoys to tragoydi sto radiofwno ektos tis soyidias kai einai axiosimiwti na min xehasti. File m den xerw giato ti grafei i ellada alla gia na pernane ka8e xrono ta tragoydia tis sto teliko kai idietera twra poy psifizoyn kai moysikes epitropes sigoyra se vgaze ektos kata polly ama exeis provlima me ti moysiki tis elladas grapse esy ena tragoydi kai steiltw!!!

  26. Γιατι ολοι το ακουσατε και εμενα μου βγαζει οτι εχει αποσυρθει απο τον χρηστη;Βγαινει και σε αλλους αυτο;Κρυφο το εχουν;

  27. Καλα τα λες. Μονο η Σουηδια. Και η Ελλαδα 17 και πανω απο την Ελλαδα αλλες 15 μαλακιες η μαλλον 14 βγαζω την Σερβια απο τις μαλακιες. Εγω δεν ξερω να γραφω τραγουδια ξερω ομως να αξιολογω. Και ο’τι γραφω για την Ελλαδα ισχυει και για τις αλλες χωρες. Αλλα δεν με ποναει για αυτες αλλα επειδη ειμαι Ελληνας με ποναει για τη δικη μου χωρα. Εχω την εντυπωση οτι συμφωνουμε κατα 80% αλλα δεν το εχεις καταλαβει. Διαβασε παραπανω τι γραφω εγω και τι απαντας εσυ και θα το διαπιστωσεις.

  28. Η Ελλαδα καθε χρονο στελνει τραγουδια του σωρου.Τα ακους και την αλλη μερα τα ξεχνας. Μοναδικη εξαιρεση το 2005. Αν καποιο απο τις μαλακιες που στελνει πλασαριστει καλα ειναι γιατι ηταν λιγοτερο μαλακια απο των αλλων χωρων. Πρεπει να υπαρχει δικαστηριο που να δικαζει αυτους που καταστρεφουν τη μουσικη και ολους αυτους που τους χειροκροτουν. Και στην Γιουροβιζιον νομιζουν οτι με το να δειξεις μπουτι κωλο βυζι και κοιλιακους προαγεις τη μουσικη. Και υπαρχουν και αυτοι που βλεπουν καλες θεσεις της Ελλαδας και νομιζουν οτι κατι ειμαστε. Ας μου πει καποιος, αυτη ειναι καλη μουσικη που μπορει να γραψει η Ελλαδα? Η μουσικη της μιας χρησης?

    ΠΕΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕ. ΦΕΤΟΣ Η ΕΡΤ ΔΙΑΛΕΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ οποτε θα παμε ακόμα χειρότερα και με ακόμα χειροτερο τραγουδι. τα ονόματα είναι….Μύρωνας Στρατής, Αθηνά Μανουκιάν και Θωμαιδα Απέργη ! χα χα χα!! Ωρε ξεφτιλίκι και παλι!! Που εισαι χρύσπα μου καταντήσαμε να λεμε, φαντάσου!!!!

    • EPEIDI EIMAI SIGOUROS OTI EISAI AP TOUS TIPOUS POU KATHE XRONO PARAPONIOUNTAI GIA TO OTI TO TRAGOUDI DEN EINAI KALO, GIA PES MAS LOIPON, TI THA SE IKANOPIOUSE? O MARIOS FRAGKOULIS? I THA SOU FAINOTAN KAI AUTOS ANEPARKIS? KAI AN THEOREIS ASXETOUS AUTOUS POU XOUN TOSES XILIADES VIEWS STO YOUTUBE, KAI TO MAD TO MEGALITERO MOUSIKO KANALI TIS XORAS, EXEIS PROVLIMA SOVARO.

      GENIKOTERA, STAMATISTE NA TO PAIZETE DIVES KATHE XRONIA KAI SKASTE

  29. MIA Π@Π@ΡΙ@ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ… ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ

  30. Ειμαι απο αυτους που περυσι ξεκινησα να σχολιαζω γραπτα αλλα ναι καθε χρονο δεν με ικανοποιει η ποιοτητα των τραγουδιων μας. Δεν εστιαζω στον ερμηνευτη αλλα στη μουσικη. Εκει εχω την αντιρρηση μου.Και η Θωδη να πηγαινε που λεει ο λογος δεν θα με χαλαγε αν το κομματι ηταν ΤΟ κομματι ρε φιλε. Και δεν ειναι γνωμονας καλης ποιοτητας για καποιο τραγουδι το γεγονος οτι παιζεται στο ΜΑD. Και αν νομιζεις οτι το να διαφωνεις με το κακο εισαι ντιβα τοτε ναι ειμαι ντιβα και στη δικη μου δημοκρατια μπορω να διαφωνω. Στη δικη σου απ’ ο’τι καταλαβαινω απο τα γραφομενα σου σκατε

  31. Η Αλβανια ειναι αξιοπρεπεστατη στον θεσμο, εχει στειλει καλες συμμετοχες και περναει τελικους με το σπαθι της, αλλα αυτο το τραγουδι δεν μου αρεσει αλλα και παλι μου φαινεται καλυτερο απο το περσινο που ενταξει εμενα με χαλασε αρκετα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ