ΒΕΛΓΙΟ: Το Love Kills στο Μάλμο! Ένας Έλληνας με το Βέλγιο!

Έλαβε χώρα σήμερα το πρωί ο εθνικός τελικός του Βελγίου για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον 58ο διαγωνισμό της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο το Μάλμο της Σουηδίας. Η επιλογή καλλιτέχνη είχε γίνει με απευθείας ανάθεση στο νεαρό καλλιτέχνη Roberto Bellarossa, ο οποίος ερμήνευσε 3 τραγούδια και στη συνέχεια το κοινό επέλεξε το νικητήριο. Το όλο πρόγραμμα ήταν ραδιοφωνικό, ενώ το Roberto πλαισίωναν άλλοι 5 νεαροί τραγουδιστές που ερμήνευσαν μαζί του πολλές επιτυχίες της Eurovision. Τα υποψήφια τραγούδια ήταν τα Love Kills , Reste toi και Be heroes. Το κοινό στο τέλος του τελικού ανέδειξε νικητήριο τραγούδι το Love Kills, δίνοντας του το πολυπόθητο εισιτήριο για το Μάλμο. Το Love Kills είναι μία σύνθεση του δικού μας Ανδρέα Αναστασίου από την Κύπρο που το 2011 ηταν ένας από τους δημιουργούς της τότε συμμετοχής της Κύπρου, Σαν άγγελος σε αγάπησα.

[youtube id=”JIXLpyjneRE” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”a5yvy744vg8″ width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”WfesGbXVMZk” width=”600″ height=”350″]

 

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

58 ΣΧΟΛΙΑ

  1. simpathitikos to tipas alla oti kai an dialegan den eixe knena song kt to idietero to 3to mprori n xe kt klitero apo ta alla . alla kai pl tpt to idietero pio pl marese perisi iris tcp kali epitixia..

  2. Xμμ.. καλούτσικο, δεν μπορώ να πώ οτι ενθουσιάστηκα αλλά ούτε κακό το λές. Στον τελικό το βλέπω πολύ δυσκολο να περάσει, πάντως σε σχέση με την Iris που ήταν πολύ βαρετή, αυτός είναι κάπως καλύτερος.
    Η Κατάταξή μου μέχρι στιγμής
    1. Ελβετία
    2. Βέλγιο
    3. Λευκορωσία

  3. σιμπαθιτικό τραγούδι, αλλά δεν πιστεύω οτι θα έχει πολύ αναταπόκριση,είναι απλό κομμάτι και βαρετό θα έλεγα.Θα του έβαζα 6/10 γιατί ίσως μπορεί να έχει καλή σκηνική παρουσία στο Malmo.

  4. Εντάξει δεν είναι κακό. Είναι λίγο Βαρετό αλλά ο τραγουδιστής έχει γλυκό και φρέσκο προσωπάκι κ το τραγούδι είναι πολύ νεανικό! Νομίζω πως το 3ο ήταν καλύτερο πάντως….

  5. Πολύ βαρετό. Η Iris ήταν πολύ καλύτερη, αν και το τραγούδι της ήταν βαρετό, ήταν άψογη στο live. Μέχρι στιγμής:
    1. Switzerland
    2. Belarus
    3. Belgium

  6. Μου αρεσει και κυριως το θυμαμαι με μερικες αλλαγες και εξασκηση στην προφορα πιστευω οτι μπορει να παει τελικο.
    Μου αρεσει περισσοτερο απο το παιδικο της Ελβετιας!

  7. ποσο βαρετοοοο!!!ποσο?? πραγματικα δεν εχει καμια ελπιδα για προκριση στον τελικο…κριμα και ειναι ελληνα συν8ετη και ο νεαρος ειναι συμπα9ιτικος…κριμα!κριμα!της ιρις περσι ηταν σαφως καλυτερο γιατι ειχε 2-3σημεια κορυφωσης και η ιρις ειχε φωναρα στο live…αυτο παλι…μονοτονο απο την αρχη ως το τελος :/ τρεις χωρες εχουν επιλε3ει προστοπαρων τραγουδι και το δικο μου τοπ3 διαμορφωνεται ως ε3ης:
    1.ελβετια!
    2.λευκορωσια!
    3.βελγιο!

  8. TO RESTE-TOI ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΝΩ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΥΠΕΡΕΧΕΙ!ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΙΚΟΤΗΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!

  9. Χάλια η προφορά του στα αγγλικά. Το τραγούδι πολύ επιεικώς 4/10 και στον τελικό για να περάσει πρέπει να είναι τα υπόλοιπα πολύ χειρότερα από αυτό. Αν όμως κάτι τέτοιο συμβεί δεν νομίζω να δει κανείς την eurovision. Οπότε δεν θα πειράζει αν δε πάμε.

  10. Πιο βαρετο πεθαινεις!!Αλλα ο τραγουδιστης πολυ συμπαθητικος και ωραια φωνη…μεχρι στιγμης μονο το τραγουδι της Ελβετιας λεει κατι…

  11. NAI TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ Η ΟΧΙ? ΠΟΟΟ ΡΕ ΦΙΛΕ .ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!!!!

  12. pww edw pera pate pio arga kai apo ton thanato ! ti ginete me emas? bgalte ena dimosieuma pou n leei to kai to perimenete den exei bgi akoma apofasi apo tin ert kai malon tha mas tzasoun epidi den ginete n perimenoune oloi ta zwa apo tin kratiki tv kai min mas kratate se agonia etsi adika dropi xD

  13. Το τραγούδι δε λέει πολλά, αλλά δεν το λες και κακό, κατά τη γνώμη μου. Επίσης, εδώ, η ενορχήστρωση είναι υποτυπώδης, συνεπώς δε μπορούμε να έχουμε πλήρη εικόνα, αν δεν το ακούσουμε στην τελική εκδοχή. Ο ερμηνευτής συμπαθητικός και με δυνατότητες, αλλά φαίνεται αρκετά άπειρος. Σε γενικές γραμμές, νομίζω ότι το Βέλγιο, για άλλη μια φορά, θα δυσκολευτεί να δει τελικό.

  14. στο star ειπαν οτι την Τριτη θα αποφασιστει επισημως. και θα διαλαξουμε αναμεσα σε Φουρειρα- μια αλλη που δεν συγκρατησα ονομα- αλλα ακουστηκε και για Παπαριζου:/

    • Η Φουρειρα εχει πει οτι θα πηγαινε Eurovision μονο με αναθεση!Λετε να ισχυουν οι σποντες του Καλημερη για απευθειας αναθεση?Παντως οντως με τα φωνητικα της θα τα βρουμε σκουρα αν ισχυουν οι φημες…ε ρε τι εχουμε να δουμε παλι…εκανε και το μαλλι μαυρο με αφελειες να φερνει σε Loreen τρομαρα της! 😛

  15. To 8ema ine sobaro…to agoraki dn mporei na tragoudhdh poios tn ebale na pai eurovision..??rezili egine me apokorufoma to 2.30 k meta…xalia profora xaliaaaaa tragoudi xalia fwnh genika xaliaaaaaaaaaa…

  16. Λοιπόν,παιδιά μην λέμε ανοησίες,eurovision θα πάμε είναι σίγουρο.Επίσης, φήμες λένε πως ο χορηγός είναι το MAD , το οποίο θέλει να διοργανώσει και τον εθνικό τελικό.Υπαρχουν,βεβαια και μικροτερη χορηγοι εκτος του MAD.ΤΕΛΟΣ,ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΤΑΡ ΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΛΩΣ ΓΤ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΘΩΜΑΪΣ ΑΠΕΡΓΗ,ΒΓΗΚΕ ΓΤ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ ΠΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ.ΤΕΛΟΣ Η ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ,ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ.ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ.

  17. H Ελενα αποκλειεται να παει φετος με την Ελλαδα, βεβαια υπο αλλες συνθηκες μια συμμετοχη της στην Eurovision της Σουηδιας θα ηταν τελειος συνδυασμος.. Εαν πχ οι Antique συμεμτειχαν το 2000 θα το ειχαν σηκωσει μεσα στη Στοκχολμη!
    Αν παει ομως… η Ελλαδα χριζεται φαβορι… και ειναι λογικο να μην θελουμε να κερδισουμε…. Απο την αλλη… χρειαζεται κατι να ξεκινησει η αντεπιθεση της Ελλαδας…εστω και απο την Eurovision… αλλα αμα τα μαθει αυτα η Μερκελ… οτι παμε να χτυπησουμε Eurovision…ασε…καλυτερα 🙂

  18. Σιγά μην πάει και η Βίσση!Η Παπαρίζου δεν πάει με τίποτα(και καλά κάνει).Πολύ καλή σκέψη είναι να πάει η Θωμαίς Απέργη με 1 κομμάτι στο στυλ της Nina Zilli.

  19. Ολοι βγήκαμε ειδικοί στο ποια θα παει και ποιος οχι ? είστε η ΕΛΕΝΑ παπαριζου και δεν το ξερω ???? οχι ! Αν γουστάρει να παει θα παει αν οχι δεν θα παει απλα τα πραγματα ! Δεν ειναι ρομπότ ! Οτι θελει θα κανει επομένως αφήστε τα ” αποκλείεται ” και τα ” σίγουρα θα παει ” ! Μέση λύση δεν υπάρχει έλεος !

  20. Ωραίο το βέλγικο τραγουδάκι, αλλά χρειάζεται βελτιώσεις! Συγχαρητήρια στον Ανδρέα Αναστασίου! Καλή τύχη!

  21. Ότι δηλαδη η Νινα Ζιλι με τη μαλακια τραγούδι της Ιταλίας το 2012 που πατωσε στο κοινό , ειναι και πρότυπο ελληνικής συμμετοχής …μόνο απο εδώ θα το άκουγα. Το καθε άγνωστο σουργελο τύπου Μαρία, κουλα, λιτσα, θωμαιδα απεργη.. Να κάτσει ΣΠΙΤΙ του. Εγινε αγώνας να συμμετέχουμε φέτος. Δεν θα πάμε με όποιον άσχετο βρούμε μπροστά μας. ΕΛΕΟΣ.

  22. 3 τραγούδια έχουν βγει μέχρι στιγμής,κ τα 3 βαρετά κ αδιάφορα όσο δεν παίρνει!όσο για μας ρε παιδιά μην αγχώνεστε,θα πάρουμε μέρος.αλλά Παπαρίζου δε νομίζω να δούμε,ωστόσο θα χαιρόμουν να τη δω παρουσιάστρια του διαγωνισμού!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ