Η Μαντώ στο Shamone… με τον OGAE GREECE!

Δύο εβδομάδες περίπου πέρασαν από την πρώτη πολύ επιτυχημένη εμφάνιση της Μαντώς στο Shamone. Ο OGAE Greece ήταν φυσικά εκεί και στις δύο πρώτες εμφανίσεις της, όπως πάντα άλλωστε, για να απολαύσει τη Μαντώ σε μια διαφορετική, ιδιαίτερη εμφάνιση σε ένα νέο για εκείνη χώρο που όπως αποδείχθηκε, της πάει πολύ!

Οι δύο βραδιές είχαν τέτοια απήχηση στον κόσμο, που αποφασίστηκε η παράταση των εμφανίσεών της εκεί, από 4 σε 5 Κυριακές, ενώ δεν αποκλείεται η συνεργασία να επεκταθεί και το 2013.

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ, η Μαντώ ανέβηκε στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή του Shamone ξεκινώντας τη βραδιά με μια από τις πιο πρόσφατες διεθνείς επιτυχίες, το “Skyfall” της Adele, το οποίο κατάφερε να κάνει δικό της προσθέτοντας τις δικές της ερμηνευτικές πινελιές. Ακολούθησαν δεκάδες επιτυχίες, τόσο από τη διεθνή όσο και από την εγχώρια μουσική σκηνή.

Madonna, Prince, Whitney Houston, Adele, Amy Winehouse, Michael Jackson, σε ένα mashup με Demy, Vegas, Στοιχηματίζω, Αισθήσεις, Ρούχο Δανεικό και πολλές ακόμη επιτυχίες από την προσωπική της δισκογραφία που ξεσήκωσαν κυριολεκτικά το κοινό που γέμισε τον χώρο από νωρίς.

Η ίδια η ερμηνεύτρια φαίνεται να περνάει πολύ καλά και η ίδια αυτοσχεδιάζοντας πάνω στη σκηνή και επεκτείνοντας το πρόγραμμά της με τραγούδια που της ζητάει ο κόσμος. Στη δεύτερη βραδιά μάλιστα μετά από απαίτηση του κόσμου, ερμήνευσε ολόκληρο το “Never let you go” το τραγούδι με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision 2003.

[youtube id=”IwARmFcJPsk” width=”600″ height=”350″]

Η Μαντώ θα συνεχίσει τις εμφανίσεις της στο Shamone για τουλάχιστον 3 ακόμη Κυριακές και όπως μάθαμε θα υπάρξουν εκπλήξεις στο πρόγραμμα…

Αλέξανδρος Λιάπης

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαίρομαι πραγματικά που η αγαπημένη Μαντώ εκπροσώπησε την Ελλάδα με αυτή την ονειρεμένη μπαλάντα, και με αφήνει παγερά αδιάφορο η κακή βαθμολογική θέση! Τεράστια αδικία (αυτά περί φορέματος, μαλλιού κλπ, απλές αμπελοφιλοσοφίες)!
    Σαν Έλληνας φαν νοιώθω υπερήφανος που στο επετειακό σώου για τα 50χρονα της Γιουροβίζιον περιλαμβάνονταν η Μαντώ και η επίσης εξαιρετική Σοφία Βόσσου στο φιλμάκι με τις σπουδαίες ερμηνεύτριες του διαγωνισμού!
    ΑΝΟΙΞΗ και NEVER LET YOU GO τα 12μου για 1991 και 2003!
    Μία από τις επόμενες Κυριακές θα είμαι στο Shamone για ν΄απολαύσω από κοντά την αγαπημένη Μαντώ!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ