ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Οι 4 συμμετοχές που προκρίθηκαν στον τελικό!

Ανακοινώθηκαν απόψε τα 4 τραγούδια που προκρίθηκαν στον τελικό της 20ης Δεκεμβρίου από τον Α’ Ημιτελικό που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο, ύστερα από την προσμέτρηση και της βαθμολογίας της επιτροπής.

Το τηλεοπτικό κοινό είχε δώσει την πρώτη θέση στους Gerai Gerai & Miss Sheep με το τραγούδι War in the wardrobe, τη δεύτερη στην Elvina Milkauskaitė με το τραγούδι Closer, την τρίτη στην Neringa Šiaudikytė με το τραγούδι Used To Be και την τέταρτη θέση στους Gabrielius Vagelis & Ieva Zasimauskaitė με το τραγούδι I Fall In Love. 

Η επιτροπή συμφώνησε με το κοινό και έδωσε την πρώτη θέση στους Gerai Gerai & Miss Sheep με το τραγούδι War in the wardrobe, έδωσε τη δεύτερη θέση στους Božolė με το τραγούδι Happy And Free, το οποίο το κοινό είχε κατατάξει στην τελευταία θέση, την τρίτη θέση στους Gabrielius Vagelis & Ieva Zasimauskaitė με το τραγούδι I Fall In Love και την τέταρτη θέση στον Andrius Pojavis και το τραγούδι Something.

Τελικά τα 4 εισιτήρια δόθηκαν στους Gerai Gerai & Miss Sheep, Gabrielius Vagelis & Ieva Zasimauskaitė, Božolė και Andrius Pojavis.

Να υπενθυμίσουμε ότι εκτός από τα 8 τραγούδια που θα προκριθούν απευθείας από τους 2 ημιτελικούς οι υπεύθυνοι της λιθουανικής τηλεόρασης έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν 1 ή 2 ακόμη συμμετοχές από όσες διαγωνίστηκαν.

Σήμερα γυρίστηκε στα studios της λιθουανικής τηλεόρασης ο Β’ Ημιτελικός που θα προβληθεί το ερχόμενο Σάββατο. 9 συμμετοχές για 4 ακόμη θέσεις για τον τελικό (σε παρένθεση οι δημιουργοί):

1. Beissoul & GabrielėBeautiful Life (Raigardas Tautkus, Raimondas J.Nabus, Beissoul, Gabrielė Griciūtė)

2. Monika Linkytė  – Baby Boy (Dmitrij Šavrov)

3. Sophie Make it happen (Eglė Sabaliauskaitė, Einius Jarutis)

4. Linas AdomaitisI W tonight (Linas Adomaitis, Bjorn Hansen)

5. Girmantė Vaitkutė – Time to shine (Vytautas Bikus,.Girmantė Vaitkutė)

6. Giedrė Smolskaitė Stay awake tonight (Raigardas Tautkus, Gabrielė Griciūtė)

7. El FuegoLedo gabalėlis (Laura Remeikienė)

8. Gintarė Korsakaitė – Dreaming (Raigardas Tautkus, Jokūbas Daubaris, Gabrielė Griciūtė, Raimondas J.Nabus)

9. DARJump (Arvydas Martinėnas, Gorgi)

Η τελευταία συμμετοχή του Β’ Ημιτελικού είναι μια σύνθεση του Έλληνα δημιουργού Γιώργου Καλπακίδη.

Αυτή τη φορά δεν θα περιμένουμε μια βδομάδα για να μάθουμε ποιοι προκρίθηκαν στον τελικό, καθώς το Σάββατο το βράδυ θα ανακοινωθούν τόσο τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού όσο και εκείνα της επιτροπής και θα γνωρίζουμε όλες τις συμμετοχές του μεγάλου τελικού.

Λουκάς Βλαβιανός

πηγή: lrt

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε μεγάλη κρίση φέτος ο Διαγωνισμός …. Προσωπικά δεν το περίμενα με τπτ για τη Βοσνία, κ πλέον φοβάμαι κ για άλλες Βαλκανικές χώρες…. Επίσης απορώ με την Μολδαβία κ το πως θα τα βγάλει πέρα φέτος. Αναφέρομαι στη συγκ. χώρα γιατί από την αρχή αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με το κόστος συμμετοχής κ συνήθως οι ίδιοι οι εκπρόσωποι της πλήρωναν τα έξοδα..
    39 ως σήμερα λοιπόν, αν κ φοβάμαι ότι θα επιστρέψουμε στο 2004 -36 χώρες- ….

  2. μα τι να πω? ολα ειναιιιιιι,,,παρε τ ενα κ χτυπα το αλλοοοο…. καημενη λι8ουανια παλι στα πατωματα 8α σερνεσαι χΔ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ