ΙΣΠΑΝΙΑ: Παρούσα στο Malmö!

Η Ισπανία είναι μια από τις χώρες που μέχρι στιγμής επιβεβαίωσαν την παρουσία τους στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision στη Σουηδία. Παρόλο που είναι μια από τις χώρες που έχουν ιδιαίτερα πληγεί από την οικονομική κρίση, και παρόλο που δεν βλέπει συχνά τις συμμετοχές της να πλασάρονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, το ισπανικό κανάλι TVE αναγνωρίζει τα πλεονεκτίματα μιας συμμετοχής στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό και δήλωσε τη συμμετοχή του και για το 2013.

Όσον αφορά στη μέθοδο επιλογής του καλλιτέχνη και του τραγουδιού που θα διαγωνιστεί, σύμφωνα με το esctoday.com, μάλλον θα κινηθεί με τον ίδιο τρόπο που έκανε και το 2012, αφού με την απ’ευθείας ανάθεση στην Pastora Soler, μια πολύ έμπειρη και αγαπητή καλλιτέχνιδα η Ισπανία κατάφερε και μπήκε στη δεκάδα, κάτι που είχε να συμβεί από το 2004!

[youtube id=”U8J1b62wOao” width=”600″ height=”350″]

Έτσι λοιπόν το TVE βρίσκεται σε συζητήσεις με γνωστούς καλλιτέχνες της χώρας και μάλιστα θα προβεί σε ανακοινώσεις πολύ σύντομα!

Αλέξανδρος Λιάπης

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φήμες έλεγαν ότι η Ισπανική τηλεόραση απειλούσε με αποχή από το Διαγωνισμό, αν δεν ερχόταν στην δεκάδα φέτος, κάτι που δεν έγινε στο τσακ τελικά. Λογική η συμμετοχή της μιας που πάντα βρίσκεται στον Τελικό, ωστόσο στην πεντάδα έχει να βρεθεί από το 1995. Ελπίζω η Ελλάδα να ακολουθήσει το παράδειγμα της κ να μην αναφέρεται η Πορτογαλία ως παράδειγμα προς μίμηση, κ επιτέλους να σταματήσει όλη αυτή η φημολογία κ η ανάλυση της συμμετοχής μας. Η ΕΡΤ αν δεν πάει τελικά θα επιστρέψει ξεκάθαρα σε τακτικές κ νοοτροπίες της δεκαετίας του 80′ όπου φλερτάραμε ουκ ολίγες φορές με την τελευταία θέση -1985,1988,1990-

  2. Πάει η Βοσνία!Κρίμα!Πέρναγε πάντα τελικό σαν εμάς,τη Ρουμανία,τη Ρωσία και την Ουκρανία(απο 2004) και το Αζερμπαϊτζάν (απο 2008)!
    Θα χαλάσει το σερί της!Αλλά αν έχουν πρόβλημα και δεν υπάρχει άλλη λύση τί να κάνουν;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ