ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Η Alyona Lasnkaya στο Μάλμο! (Updated)

Την Alyona Lasnkaya και το τραγούδι της Rhythm of love ανέδειξε νικήτρια η βραδιά με το απόλυτο 12αρι και από το κοινό αλλα και την κριτική επιτροπή.

Τη δεύτερη θέση πήρε το συγκρότημα Nuteki με το τραγούδι Save me και την 3η θέση η Satsura με το τραγούδι Get out of my way.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Alyona Lasnkaya ήταν η νικήτρια και του εθνικού τελικού της χώρας της το 2012 όμως λίγες μέρες αργότερα αποκλείστηκε, και στο Αζερμπαϊτζάν τα ξίδεψαν οι Litesound.

Να δούμε αν φέτος θα καταφέρει τελικά να εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο στη Σουηδία.

[youtube id=”4FmkrrSFe2w” width=”600″ height=”350″]

Η Λευκορωσία επιλέγει απόψε το βράδυ το τραγούδι και τον καλλιτέχνη που θα ταξιδέψουν στη Σουηδία εκπροσωπώντας τα εθνικά χρώματα. 10 συμμετοχές θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο σε μια βραδιά που θα ξεκινήσει στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

Ο νικητής θα προκύψει από την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού και ειδικής επιτροπής επαγγελματιών του χώρου της μουσικής.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι η Olga Ryzhikova και ο Denis Dudinsky ενώ καλεσμένοι είναι οι πρώτοι εκπρόσωποι της Λευκορωσίας στη Eurovision το 2004 Aleksandra & Konstantin και ο εκπρόσωπος της χώρας το 2007 Koldun, ο οποίος με το τραγούδι Work your magic κατέλαβε την 5η θέση, που είναι η καλύτερη θέση της χώρας στο διαγωνισμό.

Η σειρά εμφάνισης των τραγουδιών, τα οποία μπορείτε να ακούσετε καθώς και να δείτε τις πρόβες των συμμετοχών εδώ, είναι η εξής:

1. Vitaly VoronkoI wonder how you

2. Max LorensI love your charming eyes

3. Alyona LasnkayaRhythm of love

4. YankeyLetter to mother

5. Beaver Band Incredible girl

6. Daria Catch me again

7. Uzari Secret

8. Alexey GrossOne way love

9. Nuteki BandSave me

10. SatsuraGet out of my way

Τη βραδιά μπορείτε να παρακολουθήσετε στην κρατική τηλεόραση της Λευκορωσίας (Δορυφόρος Hot Bird 13A, 11200.00,  V, 27500, 5/6).

Διαδικτυακά μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο eurovisiontv εδώ ή απευθείας στην ιστοσελίδα του Belarus TV εδώ.

Λουκάς Βλαβιανός

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το Top 3 :

    1) Alexey Gross – One Way Love 7.5/10
    (για μένα μακράν το καλύτερο)

    2) Alyona Lanskaya – Rhythm of Love 6.5/10
    ( σχεδόν είμαι σίγουρος ότι αυτή η συμμετοχή θα επιλεγεί και ειδικά μετά από αυτό που έγινε πέρσυ με την Alyona αλλα μου φαίνεται ψιλοβαρετό)

    3) Nuteki – Save Me 6.0/10
    (έχει ανέβει στην εκτίμηση μου, μπορεί να κάνει την έκπληξη αλλά στο Μάλμε δύσκολα )

  2. καλα ξεκινησαμε με ενα ωραιο τραγουδι φετος πιστευω θα καταφερουν να προκριθουν στον τελικο και να παρουν και μια καλη θεση στον τελικο

  3. Είχαν και πιο ωραία τραγούδια κατα την γνώμη μου αλλά οk είναι είναι ένα εντάξει τραγούδι με καλή παρουσία. Μπορεί να τα πάει καλά!

  4. kaloutsiko an prose3oune ligw tin emfanisi tha pane kaloutsika thimizo den iparxoun oi othones led kai ta lipa pou tha entipodiasoun fetos prepi n dimiourgisoun oloi pano sto stage alios papaleison…

  5. Δεν ενθουσιάστηκα αλλά δεν είχαν και καλύτερα απ’αυτό. Ακόμα πάντως δεν είναι σίγουρο ότι θα πάει αυτό, οι Λευκορώσοι μας έχουν συνηθίσει σε περίεργες αλλαγές τραγουδιών.

  6. ημουν σιγουρη για αυτην την απιλογη!!!! το τραγουδι μ αρεσει αρκετα και με μια καλη παρουσιαση στο μαλμε 9α παει καλα…. 😉 καλη επιτυχια λευκορωσια….. 😀 ααα κ ελπιζω εν τελει να παει αυτο γιατι απο περσι οι λευκορωσοι μας εχουν συνη8ισει σε αλλαγες κ ακυρωσεις τραγουδιων…

  7. Η υπουργός τουρισμού σε συνέντευξη της στο ΠΑΡΟΝ πριν μέρες δήλωσε οτι διαφωνεί με την μη συμμετοχή μας στην eurovision!Πιο αναλυτικά υποστήριξε οτι χρειαζόμαστε πολύ την προβολή που παρέχει στη χώρα ο διαγωνισμός ενώ αποκάλυψε οτι ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΧΟΡΗΓΟΣ που καλύπτει ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ. Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου θα ξέρουμε τι θα γίνει.(13 του μήνα παίρνουμε την δόση).Τα ιδιωτικά κανάλια ασφαλώς και προτιμούν να απέχουμε από τον διαγωνισμό για λόγους συμφέροντος.Δεν θέλουν με τίποτα να πάνε στην ΕΡΤ μεγάλα μερίδια από την διαφημιστική πίτα λόγω eurovision γιατί αυτό σημαίνει ότι θα χάσουν αυτοί έσοδα από διαφημίσεις…

  8. δεν θα συμμετέχουν Αυστρία,Σλοβακία,Πορτογαλια,Πολωνία,Βοσνία,Λουξεμβουργο,Τσεχια,Ελλάδα,Ανδόρρα,Μαρόκο
    Επιστρέφει το Μονακό

    • Σε τι αναφέρεσαι;Η Αυστρία έχει ανακοινώσει οτι ο εθνικός τους τελικός είναι στις 15 Φεβρουαρίου ενώ Βοσνία και Ελλάδα δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη τις προθέσεις τους,

  9. Σε γενικές γραμμές, αδιάφορο. Λογικά, αν δεν αλλάξουν τραγούδι, σειρά έχει ο Κοντόπουλος που θα το πάρει και θα του αλλάξει τα φώτα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ