Eurovision 2013: Πριν τα Χριστούγεννα η τελική λίστα με τις χώρες!

Η EBU ανακοίνωσε σήμερα ότι η τελική λίστα με τις χώρες που θα λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2013 θα ανακοινωθεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Με την κίνηση αυτή οι υπεύθυνοι της EBU προσπαθούν να σταματήσουν το χορό από φήμες και εικασίες για τη συμμετοχή ή όχι ορισμένων χωρών.

Όλες οι χώρες έχουν υποχρέωση να δηλώσουν έως τις 15 Δεκεμβρίου αν θα λάβουν μέρος την επόμενη χρονιά στη Eurovision. Ο υπεύθυνος για το διαγωνισμό κ. Sietse Bakker εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλοί κρατικοί ραδιοτηλεοπτικοί φορείς στην Ευρώπη, το 2013 θα λάβει μέρος στη Eurovision ο συνήθης τα τελευταία χρόνια αριθμός χωρών, μεταξύ 38 και 42.

Τα τελευταία χρόνια η EBU προσπάθησε να μειώσει το κόστος διοργάνωσης του διαγωνισμού λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές δυσκολίες και είναι σε θέση, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο κ. Bakker,  να βοηθήσει κάποια χώρα που θα κερδίσει και αντιμετωπίζει προβλήματα στην οργάνωση της Eurovision.

Υπομονή λοιπόν λίγες μέρες και σύντομα θα μάθουμε ποιες τελικά είναι οι χώρες που θα απουσιάσουν το 2013 και αν μεταξύ αυτών θα είναι και η Ελλάδα. 

 

Λουκάς Βλαβιανός

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν έχω να βάλω πετρέλαιο να ζεσταθεί η οικογένεια μου,δεν έχω στολίσει γιατί σκέφτομαι ακόμα και το λίγο ρεύμα που καίνε τα λαμπάκια,η δουλειά μου είναι ρευστή ως τις γιορτές γιατί μπορεί να μείνω άνεργος και το μεγαλύτερο άγχος μου θα είναι αυτό.. Θα πάμε στην Γιουροβίζιον φέτος?????Άρθρα επί άρθρων και μηνύματα επί μηνυμάτων…
    Έλεος όμως!!!!!!!!
    Όλοι είμαστε φανς του διαγωνισμού και τον αγαπάμε αλλά δεν θα πάθουμε και τίποτα αν λείψουμε και κανα δυο χρόνια και επιστρέψουμε δριμύτεροι…
    Τα πράγματα εκεί έξω είναι πολύ πιο σοβαρά από αυτό…
    Χαλαρώστε λίγο….
    Τα φιλιά μου και καλές γιορτές όσο το δυνατόν γίνεται σε όλους…

    • Συμφωνω μαζι σου, απλα το θεμα ειναι η υποκρισια του κυριου Κεδικογλου… και της ΕΡΤ!
      Αλλο να εκανε η ΕΡΤ περικοπες παντου αρα να μην συμμετειχε και αλλο να σπαταλαει χρηματα σε εκπομπες μηδενικης αποδοχης απο τον κοσμο και να λενε οχι σε ενα προγραμμα που φερνει εσοδα… εκει ειναι το θεμα!

    • Πολλοί αντιμετωπίζουν/με ανάλογα προβλήματα.Αυτό όμως είναι το site του OGAE GREECE και είναι φυσικό ΕΔΩ να μιλάμε για την EUROVISION.

  2. Ηλία μπορεί και να έχεις δίκιο. Όμως σε ένα Ελληνικό site που αφορά αποκλειστικά στον διαγωνισμό της Eurovision, δεν είναι το πιο λογικό να απασχολεί τους αρθρογράφους η συμμετοχή ή μη, της χώρας σε αυτόν; Μήπως μπαίνεις κατά λάθος εδώ;

    • Για τόσο σοβαρά θέματα, όπως η eurovision, προτίμησε μπλοκς όπως το infognomonpolitics ή το Enkripto εκεί θα βρεις έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για αυτό το φλέγον θέμα που απασχολεί την ανθρωπότητα

      • Φιλε…Kost … εχει πλακα… 🙂 Παντως θα μαθουμε πριν τις 21/12/2012 εαν θα παμε… τουλαχιστον αν ειναι να πεθανουμε ολοι… τουλαχιστον να μην φυγουμε με την αγωνια αν θα συμμετειχαμε ή οχι 🙂

  3. Εγώ πάντως είμαι κατά το να αποσυρθούμε φέτος από την Eurovision, για εμένα και νομίζω και για πολλούς άλλους είναι ένα από τα λίγα ευχάριστα προγράμματα που προβάλονατι τον χρόνο στην τηλεόραση, ε δεν θέλω αυτό να πάψει να συμβαίνει, θέλω έστω και κάποιες μέρες να χαίρομαι πραγματικά και να ξεχνιέμαι από τα όσα γίνονται!!!!

  4. ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ, προσελαβαν μεχρι και τη ΡΑΝΙΑ ΘΡΑΣΚΙΑ για νεες εκπομπες!! Αλλα και Μαμαλακη, Φερεντινο και δε συμμαζευεται….Φυσικα ανανεωσαν οι Αμυρας- Τσιτσιμπικου και ο Σπυρος Παπαδοπουλος. ΡΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ? ΝΤΡΟΠΗ.
    http://newpost.gr/post/174802/Star-alert-kai-i-rania-thraskia-ert-moy–/

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ