EUROVISION 2013: 26 Νοεμβρίου ξεκινά η πώληση των εισιτηρίων (updated)!

Η EBU ανακοίνωσε σήμερα ότι η πώληση των εισιτηρίων για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision θα ξεκινήσει στις 26 Νοεμβρίου. Ο παραγωγός του show Martin Österdahl εμφανίστηκε ικανοποιημένος που οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν πριν τα Χριστούγεννα και σίγουρος ότι πολλοί θα είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν να παρακολουθήσουν το διαγωνισμό γιατί υπάρχουν εισιτήρια για όλα τα βαλάντια, μια και τα φτηνότερα εισιτήρια κοστίζουν μόλις 10€.

Εισιτήρια προς πώληση θα διατεθούν για τις τελικές πρόβες των ημιτελικών και του τελικού, τόσο της προηγούμενης ημέρας που ψηφίζουν οι εθνικές επιτροπές όσο και τις μεσημεριανές της ίδιας ημέρας, και φυσικά για τα τρία Live Shows. Οι τιμές θα κυμαίνονται από 10 έως και 216 €.

Η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί της 26ης Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα Ticnet.se, και στο τηλέφωνο +46775780000.

Ειδική μέριμνα έχει προβλεφθεί όπως κάθε χρόνο για τους φανατικούς φίλους της Eurovision, μέλη του OGAE International, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια στην Arena γύρω από τη σκηνή, εισιτήρια ωστόσο που για πρώτη φορά δεν θα αντιστοιχούν σε θέσεις. Όσοι βρεθούν στην Arena θα είναι όρθιοι σε μια προσπάθεια της EBU, σύμφωνα με τον κ. Österdahl, να έρθουν πιο κοντά στη σκηνή και να αποτελέσουν ακόμη μεγαλύτερο κομμάτι του show με τον ενθουσιασμό και την αφοσίωσή τους. Οι fans, μέσω των OGAE clubs σε όλη την Ευρώπη, θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια στο χώρο της αρένας από 26 Νοεμβρίου έως και 3 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια εισιτήρια για το συγκεκριμένο χώρο θα μπορεί να αγοράσει οποιοσδήποτε από το διαδίκτυο. Η τιμή του συγκεκριμένου πακέτου, που θα περιλαμβάνει τα τρία live shows και τις βραδυνές Dress Rehearsals, θα κοστίζει περίπου 345€.

Η Σουηδική τηλεόραση SVT ανακοίνωσε ότι τελικά θα υπάρχει και μία ζώνη στην αρένα με θέσεις για τους fans, τόσο στα live shows όσο και στις πρόβες που περιλαμβάνονται στο πακέτο, τη διαχείριση των οποίων θα αναλάβει ο OGAE International. 

Μετά την χωροθέτηση των τηλεοπτικών γερανών και καμερών θα δοθούν στην κυκλοφορία και επιπλέον εισιτήρια.

Σήμερα ανακοινώθηκε επίσης ότι μεγάλος χορηγός της Eurovision 2013 θα είναι η εταιρεία τηλεπικοινωνιών TeliaSonera, η οποία είχε συνεργαστεί με την EBU και στο διαγωνισμό στο Ελσίνκι το 2007. Η συγκεκριμένη εταιρεία με επιχειρήσεις στις Βαλτικές χώρες, στη Σκανδιναβία, τη Ρωσία και την Τουρκία είναι από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη στο χώρο δραστηριότητας της και οι υπεύθυνοι της EBU εμφανίστηκαν αισιόδοξοι ότι η τεράστια πείρα και τεχνογνωσία της θα προσφέρει πολλά στη Eurovision.

Λουκάς Βλαβιανός

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ