ΤΟΥΡΚΙΑ: Επιλογή με….εσωτερικές διαδικασίες!

Ο ραδιοτηελεοπτικός φορέας της Τουρκίας που είναι υπεύθυνος για τη συμμετοχή της χώρας στην Eurovision 2013, TRT, ανακοίνωσε στο διαδικτυακό σάϊτ esctoday, ότι το τραγούδι καθώς και ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα σον 58ο διαγωνισμό στο Μάλμο της Σουηδίας, θα επιλεχθούν με εσωτερικές διαδικασίες. Ήδη το κανάλι βρίσκεται σε επαφές με παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας της Τουρκίας με σκοπό να βρεθεί η καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση για το 2013 και σύντομα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Η Τουρκία επιλέγει με ανάθεση τις συμμετοχές από το 2006 και έπειτα, ενώ το ίδιο είχε κάνει και το 2003 όταν η Sertab και το τραγούδι της Every way that i can, της έφεραν τη νίκη.
Τελευταία συμμετοχή της γειτονικής μας χώρας που επιλέγει με εθνικό τελικό ήταν το τραγούδι Rimi rimi ley από τη Gulseren.

[youtube id=”PzDbtWMQfug” width=”600″ height=”350″]

Xar;alampow Grammatik;opoylow

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. συμπα8ητικο το τραγουδακιιι “rimi rimi ley” καλη επιτυχια στην γειτονισσα μας για φετος (αν και περση δεν α3ιζε την 7η 8εση αυτο το σαχλοτραγουδο 😛 ) τεσπα…μια απορεια…τι εννοει οταν λεει”εσωτερικές διαδικασίες”??? 3ερει καποιος να μου πει?? 🙂

  2. H ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗ. 2% ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΣΙ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ σημαντικος δημιουργος δεν θα συμμετειχε σε ανοιχτο τελικο και γιαυτο συνεχιζουν τις χουντικες πρακτικες με κλειστες διαδικασιες. Ας μην ακολουθησει η Ερτ την Τουρκια. Ελεος, δεν ειμαστε σαν αυτους στη Δημοκρατια.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ