ΕΛΒΕΤΙΑ: Όλες οι συμμετοχές του τελικού της 15ης Δεκεμβρίου!

Ανακοινώθηκε σήμερα η τελική λίστα των συμμετοχών του εθνικού τελικού της Ελβετίας που θα διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου στο στο Kreuzlingen.

Μετά την ιταλόφωνη και τη γαλλόφωνη τηλεόραση ήταν η σειρά της γερμανόφωνης να ανακοινώσει τις 4 συμμετοχές της για τον τελικό. Η επιλογή έγινε μεταξύ 180 τραγουδιών τα οποία ψήφισε το κοινό μέσω διαδικτύου αλλά και ειδική κριτική επιτροπή του καναλιού. Οι καλλιτέχνες που επιλέχτηκαν είναι ο Anthony Bighead, παρουσιαστής μουσικών εκπομπών στο νεανικό κανάλι  Joiz TV, o Jesse Ritch, που συμμετείχε στο talent show Pop Idol, η Melissa, που συμμετείχε στον ισπανικό τελικό το 2011,  και το συγκρότημα Heilsarmee, ένα ξεχωριστό γκρουπ που αποτελείται από μέλη από 20 έως 94 ετών. Τα 4 τραγούδια μπορείτε να ακούσετε και να δείτε στην ιστοσελίδα της γερμανόφωνης τηλεόρασης.

Η λίστα με τις 9 συμμετοχές είναι η ακόλουθη:

1. Anthony Bighead – Do The Monkey

2. Heilsarmee – You And Me

3. Jesse Ritch – Forever & A Day

4. Melissa – The Point Of No Return

5. Carrousel – J’avais rendez-vous

6. Nicolas Fraissinet – Lève-toi

7. Nill Klemm – On my way

8. Chiara Dubey – Bella Sera

9. Ally – Catch me.


Λουκάς Βλαβιανός

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την Ελβετία στο Μαλμο πιστεύω θα την εκπροσωπήσει η Melissa!!Νομίζω έτσι θα έχει περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί στον τελικό!!!

  2. Και εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο είναι το «You and me» των Heilsarmee γιατί έχει ρυθμό και μουσική που σου μένει και είναι πιασάρικο. Είναι ότι πρέπει, αλλιώς το «J’avais rendez-vous» των Carrousel.

  3. 1. Do the monkey : ΑΠΑΙΣΙΟ, ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ! Θα επρεπε να αποκλειστει για κακογουστια για 2 χρονια η Ελβετία!
    2.You And Me: Δεν ειναι κακό, αλλα δεν ειναι για πολλά στη Σουηδία, δεν παει για βραβείο, αλλα ως μελωδία καλο ειναι… Παντως σου φτιαχνει το κεφι… χμμμ
    3.Forever & A Day: Δεν εχει να πει κατι… υπαρχουν τετοια καθε χρονο… μετα λενε για την Ελλάδα…
    4. The Point Of No Return: Για Σουηδια καλο θα ηταν… συνταγη Σουηδικουν ποπ αλα γιουροβιζιον! Δεν ειναι κακο για την Ελβετία… live δεν ξερω πως θα το υποστηριξει η κοπελιά! Δεν ειναι το Υπερ- χορευτικο κομματι αλλα δεν το βαριεσαι!
    5. J’avais rendez-vous: Ας το πουμε “εθνικ”…της Ελβετίας! Δεν ειναι κακο… αλλα δεν εχει ελπιδες να κανει κατι καλο! Δεν χρειαζεται να παει μεχρι το Μαλμο!
    6. Lève-toi: Δεν με ενθουσιασε, δεν λεει κατι για μενα!
    7. On My Way: Βαρετο…
    8. Bella Sera: Πιστυεω οτι οταν ψηφιζαν το Μηνμονιο3 επρεπε να παιζει αυτο ως πενθιμο εμβατηριο…
    9.Catch me: Ασε καλυτερα, δεν θελουμε να σε πιασουμε!!

    Αρα προσωπικά επιλεγω το You and Me ή το The Point Of No Return!
    Βεβαια για βραβειο η Ελβετια ουτε κουβεντα… για τελικό…δυσκολο!

  4. Heilsarmee to Malmo ! exoun fygei idi gia Sweden!!! einai to kalutero kai pistevw pws kati mporei na kanei– na perasei teliko — ! lete na valei kai o Theos to xeri tou ?? prokeitai gia mia mpanta pou ekproswpei ton Strato Swtirias / The Salvation Army mia ierapostoliki xristianiki kinisi ! ola ta meli tis mpantas einai energa meli tis kinisis autis — gia na doume!! — an paei spaei kai to rekor ilikias– o pappous einai 94 etwn!

  5. Εγώ ψηφίζω γαλλόφωνη τηλεόραση με διαφορά! Και τα 3 τραογύδια της είχαν κάτι να μου πουν. Τα τραγούδια της ιταλόφωνης τηλεόρασης αδιάφορα. Της γερμανόφωνης μέτρια έως κακόγουστα (Do the monkey) ! Πιστεύω οι ελβετοί θα στείλουν τους Heilsarmee . Για μένα το καλύτερο τραγούδι είναι των carrousel.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ