ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Marthe Valle και Monica Johansen στους ημιτελικούς του MGP!

Τα ονόματα δύο ακόμα καλλιτεχνών προστέθηκαν σήμερα στον κατάλογο των συμμετεχόντων που έχει ανακοινώσει η κρατική τηλεόραση της Νορβηγίας για τους ημιτελικούς του MGP 2012. Πρόκειται για τις Marthe Valle και Monica Johansen. Συνολικά, ο αριθμός των καλλιτεχνικών σχημάτων που έχουν ανακοινθεί ως τώρα ανέρχεται σε επτά και περιλαμβάνει τους: PlumboNora Foss Al-JabriIsabel ØdegårdMalinIrresistibleMarthe Valle και Minnie Oh.

Η Marthe Valle έγινε γνωστή μέσα από το τηλεοπτικό talent show “X Factor”, στο οποίο κατετάγη στην  θέση. Αποτελεί μια δημοφιλή ανερχόμενη ερμηνεύτρια, ενώ το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί αποτελεί μια δική της δημιουργία, με τίτλο “Si”.

Σε ότι έχει να κάνει με την Monica Johansen (γνωστή και ως Minnie Oh), πρόκειται για μια ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα της indie σκηνής, η οποία έχει καταξιωθεί μέσα από το πρωσοπικό της στυλ, τόσο σε μουσικό όσο και σε σκηνικό επίπεδο. Η παρουσία της στο Melodi Grand Prix αναμένεται να προσδώσει μια διαφορετική νότα, ενώ η ίδια η τραγουδίστρια σχολίασε τη συμμετοχή της ως εξής: “το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστώ ονομάζεται You And I και πραγματεύεται την ανάγκη των ανθρώπων να κυνηγούν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη ζωή τους, αφού υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι προσέγγισης των ιδανικών τους”.

Θανάσης Νάκος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ