ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Τα αποτελέσματα του πρώτου προκριματικού!

Η κρατική τηλεόραση της Λιθουανίας ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του πρώτου προκριματικού γύρου που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο.

Το τηλεοπτικό κοινό, όπως ανακοινώθηκε μετά το τέλος του προκριματικού, έδωσε την πρώτη θέση με 1006 ψήφους στο συγκρότημα Saules Briolai και το τραγούδι τους Loreen, τη δεύτερη θέση με 411 ψήφους στον Andrius Pojavis με το τραγούδι Something και την τρίτη με 285 στον Vincentas Linkevicius με το τραγούδι Dance the night.

Η κριτική επιτροπή έδωσε την πρώτη θέση στον Gabrielius Vagelis με το τραγούδι Sacrifice, τη δεύτερη θέση στους Vudis και Samanta Tina με το τραγούδι Hey chiki – mama, τους στίχους του οποίου έχει γράψει ο Γιώργος Καλπακίδης, και την τρίτη θέση στο συγκρότημα Saules Briolai και το τραγούδι τους Loreen.

Στους ημιτελικούς του Δεκεμβρίου προκρίθηκαν τελικά το συγκρότημα Saules Briolai και το τραγούδι τους Loreen, ο Gabrielius Vagelis με το τραγούδι Sacrifice και ο Andrius Pojavis με το τραγούδι Something.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος προκριματικός με 8 συμμετοχές που θα διαγωνιστούν για 3 θέσεις στους ημιτελικούς.

Saules Briolai – Loreen

Gabrielius VagelisSacrifice

Andrius PojavisSomething

Λουκάς Βλαβιανός

πηγή: lrt

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ έξυπνη η κίνηση του συμπατριώτη μας στιχουργού που αν και έγραψε στίχους για τραγούδι αλλού κράτους το οποίο τελικά δεν θα διαγωνιστεί στον ημιτελικό αλλά δεν πειράζει η προσπάθεια δεν είναι βλαβερή. Όσο για τον ύμνο προς την Loreen αν τελικά κερδίσει,νομίζω ότι θα πάει καλά η Λιθουανία φέτος.

  2. Πολύ έξυπνη η κίνηση του συμπατριώτη μας στιχουργού που αν και έγραψε στίχους για τραγούδι αλλού κράτους το οποίο τελικά δεν θα διαγωνιστεί στον ημιτελικό αλλά δεν πειράζει η προσπάθεια δεν είναι βλαβερή.

  3. mono o gabrielus axizei kai autos elaxista ….aporo me tin lithouania pou kanei ena soro prokrimatikous kai xodeuei lefta kai vgazei ta pio xaza tragoudia !

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ