ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: 1ος Προκριματικός…τί ψήφισε το κοινό!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η μετάδοση του πρώτου προκριματικού γύρου της εθνικής επιλογής της Λιθουανίας για τη Eurovision 2013. 8 τραγούδια αγωνίστηκαν για τις 3 θέσεις που οδηγούν στους ημιτελικούς.

Απόψε ανακοινώθηκε μόνο το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού. Τις περισσότερες ψήφους (1006) έλαβε το συγκρότημα Saules Briolai και το τραγούδι τους Loreen. Στη δεύτερη θέση με 411 ψήφους ήρθε ο Andrius Pojavis με το τραγούδι Something και στην τρίτη με 285 ο Vincentas Linkevicius με το τραγούδι Dance the night.

Απομένει η ανακοίνωση της ψηφοφορίας των δύο επιτροπών για να δούμε ποιοι τελικά θα πάρουν το εισιτήριο για τους ημιτελικούς.

Η μία επιτροπή που ήταν παρούσα στο studio αποτελούνταν από τον σχολιαστή της Eurovision για τη λιθουανική τηλεόραση Darius Užkuraitis, τη ραδιοφωνική και τηλεοπτική παραγωγό Zita Kelmickaitė, τον συνθέτη Deivydas Zvonkus και τον παρουσιαστή πρωινής ενημερωτικής εκπομπής Ramūnas Zilnys.

Άλλη μία επιτροπή με μέλη τα ονόματα των οποίων δεν έγιναν γνωστά άκουσε τα τραγούδια και έδωσε τη δικής της βαθμολογία.

Ο επόμενος προκριματικός θα μεταδοθεί το ερχόμενο Σάββατο 10 Νοεμβρίου.

Λουκάς Βλαβιανός

πηγή: lrt

7 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ