ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Ανακοινώθηκαν οι δέκα φιναλίστ!

Μετά από δύο μέρες ακροάσεων, το εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο της Λευκορωσίας BTRC ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του τα ονόματα των δέκα φιναλίστ του φετινού Eurofest, του σόου ανάδειξης του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Μάλμε τον ερχόμενο Μάιο. Ανάμεσά τους, ονόματα γνώριμα στο Eurofest, όπως η Alyona Lanskaya, η οποία είχε αρχικά επιλεγεί πέρσι να εκπροσωπήσει τη χώρα στο Μπακού, αλλά αντικαταστάθηκε από τους Litesound, καθώς και ο περσινός φιναλίστ Uzari.

Οι καλλιτέχνες και οι τίτλοι των τραγουδιών, προς το παρόν τουλάχιστον, καθώς στο Eurofest οι καλλιτέχνες δικαιούνται να αλλάξουν τραγούδι, είναι οι εξής:

  • Max Lawrence  – I love your charming eyes
  • Alyona Lanskaya – Rhythm in love
  • Alexei Gross – One way love
  • Daria – Catch me again
  • Nuteki  Band – Save me
  • Satsura – Get out of my way
  • Uzari – Secret
  • Яnkey – Letter to mother
  • Vitaly Voronko – I wonder how you
  • Beaver Band – Incredible girl

Σύμφωνα με το eurovision.tv, ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί η ημερομηνία του ημιτελικού, το BTRC αποφάσισε ότι θα διεξάγει κατευθείαν τον εθνικό τελικό! Έτσι, λοιπόν, ο δέκατος εκπρόσωπος της Λευκορωσίας θα επιλεχθεί με 50% televoting και 50% ψήφο επιτροπής το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου στο Μινσκ.

Σχετικό βίντεο από τις ακροάσεις μπορείτε να δείτε εδώ.

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

9 ΣΧΟΛΙΑ

    • kai pou kanoune? Kati tha allaxoune kati tha vroune mexri ton maio. Gia thimiste mou, i ebu exei pei kati i mpaaa? giati ENTELOS TIXAIA i leukorossia einai mia ap tis liges xores pou mporei na diorganosei tin eurovision….

      • Αυτό τώρα απορώ από που προκύπτει! Η Λευκορωσία θα διοργανώσει και πανευρωπαϊκό διαγωνισμό! Ας συμμαζευτεί και ας κοιτάξει πρώτα να κάνει ελεύθερες εκλογές και μετά κοιτάει και τα θεάματα. Άκου είναι από τις λίγες χώρες που ΜΠΟΡΕΙ να διοργανώσει το διαγωνισμό! Σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Μια απομονωμένη λόγω καθεστώτος και φτωχή χώρα να παρουσιάζεται ως ικανή να διοργανώσει το διαγωνισμό. Είχα να ακούσω τέτοια εμπεριστατωμένα νέα από τον καιρό που η αντωνία είχε λλλλλλλλλλυυυυσσσσσαααάξξξξξει με την επικείμενη δυναμική συμμετοχή του Λουξεμβούργου.

  1. Apomonomeno san kratos einai alla einai gnosto oti lefta exei kai oti vrisketai ipo tin prostasia tis rossias ( exoune kai paromia kathestota).Kai tote loipon gia pes mas pia mporei…. i esthonia isos? i ta skopia? tha trelathoume teleios….

  2. Τα Σκόπια συντηρούνται απο τους γείτονες!!!Ούτε οικονομία δε έχουνε!!Αν εμείς πτωχεύσουμε αυτοί θα εξαφανιστούν απο το χάρτη!Η Βουλγαρία ή η Γεωργία ας πούμε μπορούν πολύ καλύτερα να διοργανώσουν!!!

  3. Αλλά μιας και το θίξαμε…Νομίζω οτι η Ολλανδία θα το πάρει φέτος!Και να διοργανώσει μπορεί άψογα,και πλούσια είναι.Βέβαια έχει και την παιδική φέτος.Μπορεί να μην τα καταφέρει συνεχόμενα,αλλά στην πρώτη ευκαιρία,ακόμα και το 2013 με την Ανούκ,αν στείλουν κάτι ωραίο και πρωτότυπο,η EBU θα τους παρακαλάει να κερδίσουν κι ας στείλουν και τον Παντελίδη!Lol!!(βλ.Γερμανία 2010).

      • Όπως και η Τουρκία πιστεύω που είναι καλά αυτήν την περίοδο,ίσως να κερδίσει φέτος!!!Αν πάει και με όνομα και καλό τραγούδι!Κάποιος που να το’χει,γενικά,οικονομικά γιατί με την κρίση δε θέλει πιστεύω η EBU να πάει σε καμια ΠΓΔΜ ή Μαυροβούνιο η γιουροβίζιον να καταστραφεί!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ