Η επιστροφή της… κινηματογραφικής Καίτης Γαρμπή! Ο OGAE Greece ήταν εκεί…

Έχοντας από καιρό δείξει πως αναζητάει πλέον το διαφορετικό έπειτα από μια πολύχρονη και πολύ επιτυχημένη καριέρα, η Καίτη Γαρμπή κάνει το επόμενο βήμα που ίσως αποτελέσει το next best thing στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και όχι μόνο.

[youtube id=”QL-L1Cz1Ymk” width=”600″ height=”350″]

Από τις 12 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο έως και τις 10 Νοεμβρίου η Καίτη Γαρμπή εμφανίζεται στην αίθουσα 11 των κινηματογράφων ODEON Cosmopolis. Ο OGAE Greece ήταν φυσικά εκεί, και τα τρία πρώτα Σαββατοκύριακα των εμφανίσεών της, όπως βρίσκεται πάντα κοντά στους καλλιτέχνες που μας έχουν τιμήσει εκπροσωπώντας της χώρα μας στο διαγωνισμό της Eurovision.

Σε αυτό της το βήμα, η ερμηνεύτρια φαίνεται πως νιώθει σαν στο σπίτι της, αφού όπως δήλωσε, από μικρή την μάγευε ο κινηματογράφος, και με το να τραγουδάει μέσα σε μια τέτοια αίθουσα πραγματοποιεί ένα μεγάλο όνειρό της.

Κανείς θα περίμενε πως κάνοντας μια τέτοια τολμηρή επιλογή όσον αφορά στο χώρο, θα επέλεγε πολύ αυστηρά τα κομμάτια εκείνα από το ρεπερτόριό της (και ειδικότερα από τους τελευταίους δύο δίσκους της με τα τραγούδια του Νίκου Αντύπα) που θα την έφερναν πιο κοντά σε αυτό που δυστυχώς οι Έλληνες έχουν διαχωρίσει ως «έντεχνο» τραγούδι. Ευτυχώς για τους θαυμαστές όμως, και όχι μόνο, η Καίτη έχει κάνει μια επιλογή τραγουδιών που δεν αφήνει πίσω κανένα είδος από αυτά που έχει ερμηνεύσει στο παρελθόν.

Μπαλάντες, χασάπικα, ζεϊμπέκικα βρίσκουν όλα τη θέση τους μέσα στο καλοδουλεμένο πρόγραμμα που παρουσιάζει η Καίτη Γαρμπή και οι συνεργάτες της, ενώ αρκετά από αυτά τα ερμηνεύει διαφορετικά απ’ότι είχαμε συνηθίσει, αφού πολύ εύκολα το τσιφτετέλι μπορεί να γίνει τζαζ, και το χασάπικο να μετατραπεί σε μπαλάντα.

Επειδή όμως μιλάμε για ένα χώρο κινηματογραφικό, δε θα μπορούσε να αποκλείσει αγαπημένα τραγούδια από τον κινηματογράφο. Έτσι, το δεύτερο μέρος του προγράμματος ξεκινά με τραγούδια που ακούστηκαν σε μερικές από τις πιο αγαπημένες Ελληνικές (κυρίως) ταινίες περασμένων δεκαετιών. Τραγούδια του Χατζηδάκι, του Ζαμπέτα, του Ξαρχάκου, του Πλέσσα, του Κραουνάκη, μας ξανασυστήνονται μέσα από τη αισθαντική φωνή της Καίτης Γαρμπή.

Το πρόγραμμα που διαρκεί περίπου 2μιση ώρες, είναι μια ευκαιρία για τον κόσμο να απολαύσει την Καίτη Γαρμπή με ένα τρόπο που δεν είχε συνηθίσει στο παρελθόν. Η ίδια η τραγουδίστρια φαίνεται να το απολαμβάνει, και όπως φάνηκε από την κατάμεστη αίθουσα που συναντήσαμε όσες φορές βρεθήκαμε εκεί, μάλλον το ίδιο το απολαμβάνει και ο κόσμος. Μια ειλικρινής προσπάθεια από μια τραγουδίστρια που είχε συνηθίσει στις μεγάλες πίστες, και που τολμάει να πει «Μου λείψατε» σε κάθε της «κινηματογραφική» παράσταση…

Μέχρι τις 10 Νοεμβρίου
Εισιτήρια: www.i-ticket.gr

Η Καίτη Γαρμπή, ήταν η 16η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον 38ο διαγωνισμό της Eurovision, που πραγματοποιήθηκε στο Millstreet της Ιρλανδίας το 1993. Με το τραγούδι της “Ελλάδα, Χώρα του Φωτός” και με όπλα το χαμόγελο, τα εκφραστικά της μάτια, και ένα αρκετά σέξι για την εποχή του φόρεμα, συγκέντρωσε 64 βαθμούς κατακτώντας την πολύ καλή για τα δεδομένα της Ελλάδας εκείνη την εποχή 9η θέση.

[youtube id=”wsXX6WlMj6E” width=”600″ height=”350″]

5 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ