ΣΟΥΗΔΙΑ: Το SVT ανακοίνωσε τους παρουσιαστές του Melodifestivalen 2013!

Το κρατικό κανάλι της Σουηδίας που είναι υπεύθυνο για τη διεξαγωγή του Melodifestivalen, SVT, ανακοίνωσε τους παρουσιαστές του διαγωνισμού για το 2013, σε ειδική συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα το πρωί. Πρόκειται για τους Gina Dirawi και Danny Saucedo, που θα είναι και οι νεώτεροι παρουσιαστές του Melodifestivalen που έχουν επιλεχθεί.
Η Gina Dirawi είναι μόλις 21 ετών, και κατάγεται από το Sundsvall, και στο ενεργητικό της συμπεριλαμβάνεται μία πλούσια δράση ως blogger και παρουσιάστρια τόσο του ραδιοφώνου όσο και της διαδυκτιακής τηλεόρασης όπου παρουσιάζει την εκπομπή The Ana Gina Show και ήταν μία από τις 3 παρουσιάστριες του Melodifestivalen πέρυσι.
Ο Danny Saucedo είναι 26 ετών, τραγουδιστής και ξεκίνησε την καριέρα του από το σουηδικό Pop Idol το 2006 ενώ στη συνέχεια υπήρξε μέλος του γκρουπ E.M.D. Σαν σόλο καλλιτέχνης συμμετείχε στο Melodifestivalen 2011 ( In the club) και Melodifestivalen 2012 (Amazing), τερματίζοντας και στις δύο χρονιές 2ος.

[youtube id=”CuFj1CeFVCs” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δόξα τω Θεώ!Δηλαδή ο Ντάνυ θα μας αφήσει ήσυχους και δεν θα ξαναπροσπαθήσει,να υποθέσω!

  2. koitaxte to tragoudaki tou dany kaloukiko htan…(9/10) alla san to “euphoria”DEN HTAN!!!!!ooyyyf paei aytos afou 8a paroysiasei to Melodifestivalen 2013 logika den 8a 3anaepixeirhsei gia na ekproswphsei thn souhdia….aaax nai souhdoi…thn parousiash ths eurovision ana8este thn stous:paparizou <3kai eric saade <3 😀 ^_^

    • Παντα η Ελλαδα ειναι απ’τις τελευταιες που δηλωνουν συμμετοχη ετσι και αλλιως…ας ελπισουμε οτι και φετος απλα θα αργησουμε!

      • Όντως ρε παιδιά!Ξεφτίλα!Μέχρι και τα Σκόπια δήλωσαν συμμετοχή,πού-όχι προβληματική-αλλά ΚΑΘΟΛΟΥ οικονομία δεν έχουν!ΕΛΕΟΣ!

  3. Ναι μη χασει αυτος! Να δωσει το παρον μην τον ξεχασουν οι Σουηδοι! 😛 Τουλαχιστον δεν θα παρει μερος ξανα!

  4. Βαζουμε στην ακρη τον Danny για φετος! Χαιρομαι ομως που η Σουηδικη τηλεοραση διαλεξε νεα παιδια για κατι τετοιο!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ