ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Με την Anouk στο Malmö!

Σε μια κίνηση ματ, το Ολλανδικό κανάλι TROS φαίνεται πως αποφάσισε αυτό που εδώ και αρκετά χρόνια ζητούν οι Ολλανδοί θαυμαστές του διαγωνισμού της Eurovision. Να εκπροσωπηθεί δηλαδή η Ολλανδία από έναν καταξιωμένο, τόσο στη χώρα όσο και στο εξωτερικό, καλλιτέχνη. Έτσι, ανακοινώθηκε σήμερα πως τη χώρα της, που δεν έχει περάσει στον Μεγάλο Τελικό από το 2004, θα εκπροσωπήσει η τραγουδίστρια Anouk. Η επιβεβαίωση μάλιστα ήρθε από την ίδια την Anouk μέσω ενός video που ανέβασε η ίδια στο Facebook. (δείτε το εδώ)

Η Anouk, 37 ετών, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στη χώρα της, έχοντας γνωρίσει και την παγκόσμια αναγνώριση μέσω αρκετών επιτυχιών της. Το μεγάλο της άνοιγμα έγινε το 1997 με το τραγούδι “Nobody’s wife” ενώ ακολούθησαν αρκετές ακόμη επιτυχίες, βραβεία και πολυπλατινένια albums.

[youtube id=”3RaHTDNude4″ width=”600″ height=”350″]

Το όνομά της βρίσκεται εδώ και χρόνια ψηλά στις λίστες καλλιτεχνών που οι fans του διαγωνισμού επιθυμούσαν να δουν επάνω στη σκηνή με τα χρώματα της Ολλανδίας. Το περασμένο Καλοκαίρι υπήρξε μια μικρή κόντρα μεταξύ της καλλιτέχνιδος και του καναλιού, όταν η ίδια πρότεινε τον εαυτό της ως εκπρόσωπο για το Malmö δηλώνοντας πως έχει έτοιμο τραγούδι, ενώ το κανάλι ήθελε να διοργανώσει ημιτελικούς για την επιλογή καλλιτέχνη και τραγουδιού.

Σε συνέχεια της σημερινής ανακοίνωσης, το TROS πληροφόρησε τα Μέσα Ενημέρωσης πως δε θα διεξαχθεί διαγωνισμός για την επιλογή του τραγουδιού, παρά μόνο πως θα δημοσιοποιήσουν το τραγούδι και το video clip του, μέσα στον ερχόμενο Φλεβάρη.

Αλέξανδρος Λιάπης

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. idaiteri fwni , idaitero styl/ufos tragoudiwn .. epitelous meta apo mia 5etia fimologias , telika paei Eurovision i Anouk.. pistevw pws irthe i wra gia tin Ollandia na perasei teliko! Good Luck..

  2. mhpws…..netherlands 2014???….pisteyw fetos mphkan dynamika k 8a ta pane kala 😉 (ektos k an ein mapa t tragoudi)vre paidia…..na mhn kanoume k meis aythn t6hn kinhsh “mat”??? 😉 na mhn steiloume apey8eisa kamia demy…kamia ponte kana xatzhgiannh….? e? 😉 9a glytosoume k ta perrita e3oda(e9nikh epilogh klp) 😉

  3. ΥΠΕΡΘΕΟΤΗΤΑ Η ANOUK! Επιτελους οι Ολλανδοι εκαναν σωστη κινηση! Αντε με το καλο και η νικη!

  4. Άντε μπας και δούμε την Ολλανδία να πηγαίνει καλά, η Ανούκ είναι μία πολύ καλή τραγουδίστρια και άμα έχει καλό τραγούδι μπορεί άνετα δεκάδα τουλάχιστον.
    Αν και η Ολλανδία δεν έχει συμμαχίες, πιστεύω πως η EBU θα ήθελε μία Ολλανδική νίκη, μιάς και η Ολλανδία είναι μία χώρα που έχει χρήματα και τεχνογνωσία ‘ωστε να διοργανώσει Eurovision.
    Πάντως 8 χρόνια για την Ολλανδία μακριά απο τελικό είναι πάρα πολλά, και αν δεν τα καταφέρει ούτε και φέτος ίσως αποχωρήσει.

  5. Μ’αρέσει που έκαναν και τους “δύσκολους” στο TROS…
    Ωραία ξεκινήσαμε φέτος, πολύ χαίρομαι!
    Μακάρι να κάνουν μία καλή επιλογή τραγουδιού, που θα βοηθήσει την Anouk να αναδείξει το ταλέντο της και να δώσει στη χώρα της, επιτέλους, ένα καλό αποτέλεσμα.
    Άσχετο: Πέρασαν κιόλας 15 χρόνια από το “Nobody’s wife”;! Πω, πω… γεράματα…

  6. Πολύ χάρηκα που θα εκπροσωπήσει η Anouk την Ολλανδία. Εύχομαι το κομμάτι που θα επιλέξουν να αξίζει. Καλή επιτυχία!!!

  7. dn thelw n xalasw auth thn atmosfera xaras k esiodoksias omws poly fovame pws pleon dn paizei rolo t onoma t kalutexnh…k poso mallon mias ollandezas prin 15 xronia p ebgale 1 2 tragoudakia…dn nmzw n kanei aisthsh ektos an exei tragoudi next level opws t euphoria gt st stil tou nobody s wife dn exei ekpida kamia…an thelete paradeigma sas anaferw thn angun patwse…oi epitropes every year fernoun t panw katw…dn tha tous sugkinhsh h mpogia ths ollandezas…

  8. Καλή επιτυχία στην κοπέλα και μακάρι να στείλει την Ολλανδία στον τελικό διότι η αδικία έφτασε στα όριά της για τη χώρα και είναι πολύ κρίμα να είναι έξω για 8 χρόνια.

  9. Καλή επιτυχία στην κοπέλα και μακάρι να στείλει την Ολλανδία στον τελικό Μετά από 8 χρόνια

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ