ΣΟΥΗΔΙΑ: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Melodifestivalen 2013!

Ανακοινώθηκαν σήμερα από το σουηδικό κρατικό κανάλι, SVT, οι ημερομηνίες στις οποίες θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και ο τελικός του Melodifestivalen 2013, καθώς και οι πόλεις που θα λάβουν χώρα αντίστοιχα. Σύμφωνα λοιπόν με τη σχετική δημοσίευση , το πρόγραμμα για την εθνική επιλογή της Σουηδίας έχει ως εξής:

Α ημιτελικός: 2 Φεβρουαρίου 2013 (Karlskrona- Telenor Arena)

Β ημιτελικός: 9 Φεβρουαρίου 2013 (Goteborg – Scandinavium)

Γ ημιτελικός: 16 Φεβρουαρίου 2013 (Skellefteå – Skellefteå Kraft Arena)

Δ ημιτελικός: 23 Φεβρουαρίου 2013 (Malmö Malmö Arena)

Γύρος 2ης ευκαιρίας: 2 Μαρτίου 2013 (Karlstad-Löfbergs Lila Arena)

Τελικός: 9 Μαρτίου 2013 (Stockholm -Friends Arena)

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παιδια διάβασα τυχαία σε ένα σουηδικό μπλογκ ( με αγγλική μετάφραση ) πως υπάρχει ήδη ένα τραγούδι ( με καλλιτέχνη ) το οποίο συνδυάζει το μυστήριο και το ρυθμό του euphoria με Σουηδια 2006 ,Σουηδια 2008,και Σουηδια 2009 ! Και λένε πως αν μετέχει τότε μάλλον και το 2014 θα μείνουμε Σουηδια !!!

  2. auto to louxembourgo 2013 exei arxhsh na mou spah ta neura dioti pleon sxedon olla ta sxolia einai apo to idio atomo :/ !!!!!!!!!!!!! mono tou ta leei mono tou apantah pfffffffffff !!!!!!!!!!

  3. Ελπίζω φέτος να μην δούμε παρόμοια τραγούδια με το euphoria απο άλλες χώρες αν και νομίζω πως θα γίνει κάτι τέτοιο καθώς όλοι θα έχουν την ιδέα να πρωτοπορήσουν για να πάρουν την νίκη. Ετοιμαστείτε για μια χρονιά πολύ alternative.

  4. Εύχομαι αυτην τη χρόνια στην Σουηδία να τα πάει καλά κι όχι ΌΠΩΣ την τελευταία φορά 1992 όπου διοργανώτρια πόλη ήταν επίσης το Μάλμε (22η θέση στους 23)!

  5. […] Εκτός όμως από τα παραπάνω ονόματα ερμηνευτών, τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για τη συμμετοχή στο φεστιβάλ καταξιωμένων συνθετών, όπως ο Thomas G:Son και ο Christer Bjorkman. Ο χρόνος, τελικά, είναι εκείνος που είτε θα επιβεβαιώσει, είτε θα διαψεύσει τα εν λόγω δημοσιεύματα, αφού σύντομα το SVT πρόκειται να προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις, σχετικά με τα ονόματα των συμμετεχόντων στο Melodifestivalen 2013. Προς το παρόν, τα μόνα δεδομένα που έχουν δοθεί επίσημα στη δημοσιότητα είναι οι ημερομηνίες και οι πόλεις στις οποίες θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και ο τελικός της φετινής διοργάνωσης (περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε σε αντίστοιχο άρθρο μας, πατώντας εδώ). […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ