ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Σίγουρη η συμμετοχή της το 2013!

Ο Αρχηγός της αποστολής της Λιθουανίας στη Eurovision κ. Audrius Giržadas επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της χώρας στο διαγωνισμό το 2013 στη Σουηδία.

Όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα escdaily.com η επιλογή του εκπροσώπου της χώρας θα γίνει με μια σειρά τηλεοπτικών εκπομπών αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμη η ακριβής διαδικασία.

Το 2012 ο Donny Montell με το τραγούδι του Love is blind κατόρθωσε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της Eurovision όπου κατέλαβε την 14η θέση με 70 βαθμούς, με 12 βαθμούς από τη Γεωργία και 8 από τη Λευκορωσία.

 

Λουκάς Βλαβιανός

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα αποτελέσματα για την Κύπρο βαθμολογία είχαν αναρτηθεί απο την EBU αλλα ξαφνικά σε 2 λεπτά τα άλλαξαν … Τα συμπεράσματα δικα σας !
    Οδό για την Λιθουανία μου άρεσε το 2007 και το 2011 τα αλλα ήταν εσχος και αδιάφορα !

  2. Τζώνυ Καλημέρης:Τι συνέβη και δεν ανέλαβε τελικά την θέση του προέδρου της ΕΡΤ http://tvnea.blogspot.gr/2012/08/blog-post_842.html

    Αν ο Τζώνυ Καλημέρης ήταν προέδρος της ΕΡΤ, είχαμε ελπίδες για τη eurovision!Φέτος η διοργάνωση της επιλογής τραγουδιού, θύμιζε συναυλία!Ντράπηκα πολύ!

  3. Η εκπρόσωπος της Γαλλίας κατηγόρησε την Γιουροβίζιον για πολιτικά παιχνίδια και θεωρεί πως θα έπρεπε να βγει 3η ή έστω 10αδα

    • Το τραγουδι της ειναι πολυ μετριο και η σκηνικη παρουσια επισης ηταν μια αποτυχια. Κατα τ’αλλα ηθελε και 10αδα τρομαρα της!!!

    • μα ηταν το χειροτερο και πιο παλιακο τραγουδι την βραδια του τελικου(μετα το τουρκικο)! εδω χωρες με ωραια τραγουδια(νορβηγια,δανια,ισλανδια,κυπρος,ρουμανια κτλ.) πατωσαν… με την γαλλιδα θα ασχολουμαστε?-.^

  4. Παράλληλα δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την 26αδα όπως ψήφισε η κάθε χώρα με βάση τα fan club της 1ο fan club ήταν αυτο της Κύπρου το οποίο ψήφισε ως εξής απο 1-12 τα αποτελέσματα ειναι με βάση την ΕΠΙΤΥΧΙΑ που έκαναν τα τραγούδια μετα την Γιουροβίζιον και με βάση ποσα κατέβασαν οι χρήστες του ο τερμάτισε ή αγόρασαν ( δεν συμπεριλαμβάνεται η Κύπρος )
    12 Σουηδια
    10 Σερβία
    8 Ιταλία
    7 Αγγλία
    6 ελλαδα
    5 Ρουμανία
    4 αζερμπαιτζαν
    3 Δανία
    2 Ισλανδια
    1 Γαλλία

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ