ΕΣΘΟΝΙΑ: Παρούσα στο Malmö!

Το εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο της Εσθονίας ERR ανακοίνωσε μέσω του επικεφαλής της εσθονικής αποστολής στη Eurovision Mart Normet πως η χώρα θα είναι παρούσα και στον 58o διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο στο Malmö της Σουηδίας.

Σύμφωνα με το escdaily.com, ο Mart Normet ανακοίνωσε πως η 19η συμμετοχή της Εσθονίας θα γίνει και πάλι μέσα από το Eesti Laul, το γνωστό τηλεοπτικό διαγωνισμό για την επιλογή του τραγουδιού που συνήθως αποτελείται από δυο ημιτελικούς και το μεγάλο εθνικό τελικό. Λεπτομέρειες για το φετινό Eesti Laul θα δοθούν στη δημοσιότητα αργότερα μέσα στη χρονιά, οι ιθύνοντες, ωστόσο, του τηλεοπτικού δικτύου εκφράζουν την αισιοδοξία τους μετά τη φετινή επιτυχία της χώρας τους, η οποία κατάφερε να καταταγεί έκτη στο μεγάλο τελικό του Μπακού με τον Ott Lepland και την μπαλάντα του “Kuula”.

[youtube id=”T7BaTBe0UD8″ width=”600″ height=”350″]

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. mprabo stous esthonous-exoun steilei merika polu oraia tragoudia..to fetino itan i megali epituxia pou kaneis den perimene(kala kai i albania bebaia…)
    kali epituxia!

  2. An den ipirxan epitropes tha sas elega pou tha tan autos…. Makari na tis vgaloun gia na einai dikaio to apotelesma kai gia na xoume endiaferousa psifoforia

    • δηλαδή θα προτιμούσες στην 4η θέση το έκτρωμα της τουρκίας, στην 10αδα η ιρλανδία, με τόσο μικρή διαφορά από την σουηδία την ρωσία, ιταλία και ισπανία στον πάτο? οι επιτροπές ψήφισαν πολύ καλύτερα από το televoting με εξαίρεση κάποιες παραφωνίες όπως την ουκρανία, και την εσθονία στην 10αδα.. δηλαδή αμα στην 10αδα τους ήταν η κύπρος και η ρουμανία θα ήταν η τέλεια 10αδα!

      • Μόνο που η Ιρλανδία, είχε μεγάλη διαφορά από τη Σουηδία και τη Ρωσία στους βαθμούς του κοινού!Η Σουηδία πρώτη με 343 βαθμούς, η Ρωσία δεύτερη με 333 βαθμούς και η Ιρλανδία δέκατη με 89 βαθμούς!

      • όχι άλλο εννοώ απλώς το διατύπωσα λάθος! εννοώ την μικρή διαφορά πόντων ανάμεσα σε σουηδία και ρωσσία!

      • Tha protimousa na exoume mia endiaferousa psifoforia opos tha xame 2 xronia tora! kai den mporeis na katigoriseis pos to koino evgale oti na nai stin proti thesi giati kai i souidia kai i rosia itan poli kales!

  3. παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τι ψήφισε ξεχωριστά η κάθε επιτροπή και η κάθε χώρα στο televoting? στο wikipedia έχει μόνο τα γενικά αποτελέσματα…

  4. Μποδώ να σου πω μόνο της Ελλάδας και της Κύπρου

    Ελλαδα

    Κοινό Επιτροπές
    12 Κύπρος 12. Σερβία
    10 Σουηδια 10. Αλβανια
    8 αζερμπαιτζαν 8.κυπρος
    7 Ρουμανία 7.ιταλια
    6 ρωσια 6αζερμπαιτζαν
    5 Ιταλία 5 Ισπανία
    4 ουκρανια 4 Ρουμανία
    3.μολδαβια 3 μολδαβια
    2.αλβανια 2 ουκρανια
    1.Σερβία 1. Ρωσια

    • δηλαδη η κυπρος στις επιτροπες πηρε 12αρια απο ακυρες χωρες (ισραηλ, ισλανδια, σουηδια) και δεν πηρε απο την ελλαδα? 😛

    • Συγνώμη η βαθμολογίες που έδωσες για την Ελλάδα δεν μπορεί να είναι σωστές. Στο σύνολο δώσαμε 10 Αλβανία 8 Σερβία 7 Ρουμανία 6 Σουηδία 5 Αζερμπαϊτζάν (μπορείς να το ελέγξεις και στην wikipedia). Αν ισχύουν αυτά που λές η βαθμολογία μας θα ήταν 10 Αζερμπαιτζαν (8+6=14) 8 Σερβία (1+12=13) 7 Αλβανία (2+10=12).

  5. Απευθείας ανάθεση στον Μιχάλη Χατζηγιάννη για την Eurovision;

    Πριν λίγες μέρες πολλά δημοσιεύματα ήθελαν την ΕΡΤ να κάνει πρόταση για απευθείας ανάθεση στον Μιχάλη Χατζηγιάννη για την ερχόμενη Eurovsion. Ισχύει όμως;
    Άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος διαψεύδει ότι υπήρξε κάποια τέτοια πρόταση στον τραγουδιστή. «Όχι, όλα αυτά δεν ισχύουν! Δεν υπήρξε καμία απευθείας ανάθεση από την ΕΡΤ στον Μιχάλη, ούτε και έγινε κάποια πρόταση μέσω τρίτων», δήλωσε στο yupiii.

  6. η Κύπρος ψηφισε

    televoting
    JURIES

    12 GREECE SPAIN
    10 SWEDEN SWEDEN
    8 ITALY GREECE
    7 SERBIA SERBIA
    6 SPAIN GERMANY
    5 ALBANIA ALBANIA
    4 ESTONIA RUSSIA
    3 ROMANIA ICELAND
    2 UK ROMANIA
    1 ICELAND ITALY

    • τότε το αζερμπαϊτζάν πως πήρε 8 από την κύπρο? ο.Ο
      εσύ αυτά από που τα βρήκες?

  7. Ακόμα και η Κύπρος παραπονέθηκε αφου το αζερμπαιτζαν δεν χλμ ψηφίστηκε απο κανέναν ! Όπως και άλλες 2 συμμετοχές ! Το δήλωσαν ξεκάθαρα ! Τα αποτελέσματα αυτα είχαν αναστηθεί προσωρινά ( 2 λεπτά απο την EBU ) αλλα μετα ” άλλαξαν ” !!!! Τα συμπεράσματα δικα σας

  8. Όσο για την ελλαδα μαγειρευτηκαν ! Το είπανε πολλοί ειδικοί που ασχολούνται με τις βαθμολογίες όπως και μέλος της επιτροπής μας !

  9. Επειδή ο επομενοσ διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί σε μια σκανδιναβική και στην προκείμενη περίπτωση στη Σουηδία,θα είναι ένα καλό προνόμιο πιστεύω για την Εσθονία ώστε να τα πάει πολύ καλά και γιατί όχι τέλεια εξάλλου το 2001 όπου ο διαγωνισμός διεξήχθη στη σκανδιναβική Δανία είχε κερδίσει.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ