ΤΣΕΧΙΑ: Απούσα και το 2013!

 

Ο τσέχικος κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας, CT, που είναι υπεύθυνος για τη συμμετοχή της χώρας  στην Eurovision, ανακοίνωσε ότι δεν έχει πρόθεση να λάβει μέρος στο διαγωνισμό το 2013 αλλά ούτε και στο προσεχές μέλλον. Αυτό βέβαια, δεν αποτελεί έκπληξη μιας και τα αποτελέσματα από τις 3 συμμετοχές της Τσεχίας στης Eurovision είναι πολύ φτωχά: Το 2007 με το Mala dama από τους Kobat κατέλαβε την 28η θέση (και τελευταία) στον ημιτελικό με 1 μόλις βαθμό, το 2008 με το Have some fun από την Tereza Kerndlova την 18η θέση στον Β ημιτελικό με 9 βαθμούς και το 2009 με τους Gipsy.cz και το Aven romali την τελευταία θέση στον Α ημιτελικό με 0 βαθμούς. Από την άλλη, η ακροαματικότητα του διαγωνισμού στην Τσεχία είναι πολύ χαμηλή και όπως αναφέρουν και τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης καθόλου ικανοποιητική για μια περαιτέρω διερεύνηση μιας πιθανής συμμετοχής στο κοντινό μέλλον.

[youtube id=”2m2JGqmd9QY” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”wBD9BBAzgrw” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”JsjBPt-GeFc” width=”600″ height=”350″]

 

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. kala kai me autes tis shmetoxes pou exei sthlh perhmene oti 8a pernouse ???? ti na ph kai to san marino pou to 2008 kai to 2011 esthle arhstourghmata kai apoklhsthke ………. oust kai mhn ksana pathsete to podi sas, akouse ekei na sthloun ton souperman se enan diagonhsmo ston opio exoun parh meros kalhtexnes opos h selhn ntion, o tsonh logan, h bhkh leandros, h patrhsia kas, oi abba, oi secret garden kai posoi alloi ……… sta tsakhdia na pate, pou 8a snomparete eshs enan tetio diagonhsmo !!!!!!!!!!!!!!

  2. Θα ήθελα να επιστρέψουν για να πληθαίνουν οι χώρες,χαχαχ,και γιατι όχι να στείλουν κάτι καλό!Αλλα…

  3. Χαλια μαυρα και οι 3 τρεις συμμετοχες της. Για μενα εκεινη του 2008 ηταν σε σχεση με τις αλλες ελαφρως καλυτερη. Δε μου λειπει καθολου η Τσεχια!

  4. ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΦΟΥ ΤΟ 2007 ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ 7% ΤΟ 2008 ΤΟ 4,5% ΚΑΙ ΤΟ 2009 ΤΟ 5,5% ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ?
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΣΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ
    12.ΤΟΥΡΚΙΑ
    10.ΡΟΥΜΑΝΙΑ
    8.ΣΕΡΒΙΑ
    7.ΣΚΟΠΙΑ
    6.ΑΓΓΛΙΑ
    5.ΣΟΥΗΔΙΑ
    4.ΙΤΑΛΙΑ
    3.ΔΑΝΙΑ
    2.ΑΛΒΑΝΙΑ
    1.ΕΛΛΑΔΑ

  5. Καλυτερα που ειναι εκτος διαγωνισμου…Η Τσεχια δεν φημιζεται για τους ψηφους της στην Ελλαδα.. ^_^ οποτε μια χαρα…Μακαρι να μη 6υμμετα6χει και καμια Λετονια,Λιθουανια κτλ..

  6. Δεν περιμεναμε κατι διαφορετικο ^_^ ΟΚ, οτι μπορουσαν εστειλαν οι ανθρωποι αλλα… Παιδια, να ρωτησω κατι αλλο? Γιατι ο OGAE δεν εγραψε αρθρο για το καινουργιο τραγουδι της Ελευθεριας? Περυσι για τον Λουκα ειχε γραψει…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ