ΣΟΥΗΔΙΑ: Η φετινή νικήτρια στο “Hall of Fame” του Αεροδρομίου της Στοκχόλμης!

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο Arlanda της Στοκχόλμης, το μεγαλύτερο από τα 5 που διαθέτει η πρωτεύουσα, οι ταξιδιώτες έρχονται σε επαφή με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της χώρας από τον χώρο της πολιτικής, του πολιτισμού, του αθλητισμού και των γραμμάτων μέσα από τεράστιες αφίσες που κοσμούν την αίθουσα των αφίξεων, η αλλιώς στο λεγόμενο “Hall of Fame” του αεροδρομίου. Μεταξύ των ανθρώπων που έχουν τιμηθεί με αυτόν τον τρόπο βρίσκονται η Βασιλική οικογένεια της Σουηδίας, οι Abba (Σουηδία 1974), Ingmar και Ingrid Bergman, Björn Borg, Carola (Σουηδία 1983, 1991, 2006), Marie Fredriksson και Per Gessle (Roxette), Greta Garbo, Stieg Larsson, Alfred Nobel, Monica Zetterlund (Σουηδία 1963), Alice Babs (Σουηδία 1958) και πολλοί ακόμη.

Από φέτος τον Ιούλιο, οι επισκέπτες της πόλης, θα αντικρίζουν και τη νικήτρια του διαγωνισμού της Eurovision, Loreen, αφού θεωρούν πως και αυτή πρόσφερε πολλά στην ανάδειξη της χώρας μέσα από τη νίκη της, που θα φέρει τον διαγωνισμό στη Σουηδία για 5η φορά.

«Είναι μεγάλη τιμή, και απίστευτο συναίσθημα να είμαι μέρος του Hall of Fame της Στοκχόλμης, μαζί με τόσο σημαντικούς ανθρώπους της Σουηδίας», δήλωσε η Loreen όταν έγινε η ανακοίνωση.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η Loreen θέλει να υποδεχεται τους ανθρώπους στη Στοκχόλμη μαζί με τόσους άλλους που κοσμούν το Hall of Fame στο αεροδρόμιο Arlanda της Στοκχόλμης. Με το ταλέντο και την ισχυρή της προσωπικότητα, είναι ένας καλός πρεσβευτής της πρωτεύουσάς μας», δήλωσε ο Ian Lindqvist, διευθυντής επικοινωνίας του αεροδρομίου.

Η Loreen εκπροσώπησε τη Σουηδία στον 57ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, με το τραγούδι “Euphoria”. Με 181 βαθμούς πέρασε πρώτη από τον Β’ Ημιτελικό και κέρδισε τον τελικό με 372 βαθμούς και ρεκόρ 12 βαθμών (18 στο σύνολο). Ένα χρόνο πριν, είχε συμμετάσχει ξανά στη διαδικασία ανάδειξης εκπροσώπου της χώρας στο διαγωνισμό, το Melodifestivalen, με το τραγούδι “My heart is refusing me” φτάνοντας μέχρι το γύρο της “Δεύτερης Ευκαιρίας” όπου και αποκλείστηκε.

[youtube id=”Pfo-8z86x80″ width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”I-zlTUCqwCI” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

3 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ