ΣΟΥΗΔΙΑ: Ανακοινώθηκαν τα ονόματα της κεντρικής επιτροπής για την Eurovision 2013!

Ανακοινώθηκαν από το SVT, τα ονόματα των 4 μελών της επιτροπής που θα αποτελέσει τον κεντρικό πυρήνα για τη διοργάνωση της Eurovision 2013. 3 άνδρες και μία γυναίκα απαρτίζουν την επιτροπή που θα ξεκινήσει τις διεργασίες της αμέσως και μεταξύ άλλων θα επανδρώσει και τις υπόλοιπες θέσεις που απαιτούνται για μια τέτοια διοργάνωση. Για το σκοπό αυτό το SVT έβγαλε ανακοίνωση για όποιον είναι γνώστης επί των θεμάτων οργάνωσης τηλεοπτικών γεγονότων και ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στο project Eurovision 2013, να υποβάλλει αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση personalesc2013@svt.se.

Τα μέλη της επιτροπής είναι οι Christel Tholse Willers που προέρχεται από το τμήμα του SVT στην πόλη Μάλμο και θα είναι επικεφαλής δημοσίων σχέσεων, ο Johan Bernhagen, επικεφαλής παραγωγής, ο Martin Österdahl, επικεφαλής της ομάδας αλλά και υπεύθυνος παραγωγής και φυσικά ο Christer Björkman, γνωστός από τη δουλειά του ως επικεφαλής του Melodifestivalen από το 2002 και πέρα αλλά και ως Head of Delegation τηε Σουηδικής αποστολής στην Eurovision.

Η Eurovision 2013 προγραμματίστηκε να λάβει χώρα στις 14, 16 και 18 Μαίου 2013 στη Σουηδία στο Μάλμο ή στη Στοκχόλμη (κάτι που θα ανακοινωθεί στο προσεχές μέλλον)

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. του χρονου θα νικησει κατι τελειο λογικα αφου θα γινει στη σουηδια.α και οντως καλυτερα στοκχολμη

  2. Μα τωρα δεν παρουσιασαν το καινουριο σταδιο που θα ειναι και το καινουριο ‘σπιτι’ του Melodifestivalen? Στοκχολμη φυσικα!

  3. Την άλλη πόλη δεν την έχω ακούσει καν και γιαυτο προτιμώ Στοκχόλμη.παιδιά φέτος ο διαγωνισμός αφού είναι σίγουρο πως ηταν στημενος για μένα ήταν ο χειρότερος που έχω δει

  4. sto malmo na ginei h eurovision?????den pane kala oi souhdoi mu fainetai!!!edw extisan oloklhro stadio me 65.000 8eates to swedbank arena kai 8eloun na pane sto malmo????ELEOS!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ