EUROVISION: And the winner is…….

Μετά από ψηφοφορία που διεξήχθει με το τέλος της φετινής Eurovision, μεταξύ των επισκεπτών του, το γνωστό σάϊτ που ασχολείται με το διαγωνισμό, eurovisiontimes, έδωσε για πρώτη φορά τα βραβεία της Eurovision για 15 συνολικά κατηγορίες. Μεταξύ αυτών, η καλύτερη παρουσίαση , η καλύτερη φωνή αλλά και κάποιες σχετιζόμενες με αρνητικές παρουσιάσεις όπως αυτή της χειρότερης εμφάνισης. Η Ελλάδα νικήτρια στην κατηγορία της πιο όμορφης τραγουδίστριας (Ελευθερία Ελευθερίου). Πιο αναλυτικά η λίστα έχει ως εξής:

1. Ο πιο δίκαιος αποκλεισμός:

Μαυροβούνιο: Rambo Amadeus – Euro Neuro

2. Το χειρότερο σόου:

Μαυροβούνιο: Rambo Amadeus – Euro Neuro

[youtube id=”JHnqF5PLP2w” width=”600″ height=”350″]

3. Η πιο κακοντυμένη συμμετοχή:

Αλβανία: Rona Nishliu – Suus

[youtube id=”QeBL2UHhyEc” width=”600″ height=”350″]

4. Η χειρότερη συμμετοχή φωνητικά:

Ρωσία: Buranovskiye Babushki – Party for everybody

[youtube id=”BgUstrmJzyc” width=”600″ height=”350″]

5. Η πιο όμορφη γυναίκα της Eurovision 2012:

Ελλάδα: Ελευθερία Ελευθερίου

[youtube id=”NreIi8ma_PY” width=”600″ height=”350″]

6. Ο πιο όμορφος άνδρας της Eurovision 2012:

Γερμανία: Roman Lob

[youtube id=”cScJPH20P3A” width=”600″ height=”350″]

7. Το μεγαλύτερο ”αστέρι” της Eurovision 2012, 8. Η καλύτερη σύνθεση, 9. Οι καλύτεροι στίχοι, 10. Η πιο καλοντυμένη συμμετοχή, 11. Το καλύτερο σόου επί σκηνής:

ΣΟΥΗΔΙΑ: Loreen – Euphoria (Peter Boström και Thomas G:son)

[youtube id=”Pfo-8z86x80″ width=”600″ height=”350″]

12. Ο πιο άδικος αποκλεισμός:

Ελβετία: Sinplus – Unbreakable

[youtube id=”lkMSptuVqHQ” width=”600″ height=”350″]

13. Ο καλύτερος παρουσιαστής (βαθμολογίας):

Γερμανία: Anke Engelke

[youtube id=”Bzkg9VGPN4Y” width=”600″ height=”350″]

14. Η καλύτερη ανδρική ερμηνεία:

Εσθονία: Ott Lepland

[youtube id=”T7BaTBe0UD8″ width=”600″ height=”350″]

15. Η Καλύτερη γυναικεία ερμηνεία:

Ισπανία: Pastora Soler

[youtube id=”U8J1b62wOao” width=”600″ height=”350″]

 

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

sourceurovisiontimes

 

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στα περισσότερα θα συμφωνήσω, με εξαίρεση ίσως τον πιό άδικο αποκλεισμό που για μένα ήταν η Σλοβενία.

  2. Θα συμφωνήσω με όλα! Ειδικά με τον πιο άδικο αποκλεισμό με την Ελβετία. Είχα στεναχωρηθεί τόσο εκείνη την μέρα ήταν ΠΟΛΥ μεγάλη αδικία…..

  3. asxeto paidia egw lew tou xronou na pai sigrotima stin eurovison kati san tous antique me entono elliniko stixio kai mn xexname oti ta sigrotimata aresoun stous skandinavous to 2001 mas edosan
    sweden:12
    norway:8
    iceland:8
    denmark:5

  4. LOL…!!! Oti poio akuro exw akousei…Dn mas edwsan epeidh eixame sugkrothma….alla epeidh htan t sugkekrimeno sugkrothma…Elena paparizou sou leei kt t onoma…???

  5. Συμφωνω με ολα εκτος ομως απο τους καλυτερους στιχους και τον πιο αδικο αποκλισμο.Πιστευω πως οι στιχοι της Ισλανδιας και της Δανιας ηταν πολυ καλυτεροι.Οσο για τον πιο αδικο αποκλισμο οκ δεν λεω φετος εστειλε καλο τραγουδι η Ελβετια και θα αξιζε να περασει αλλα πιστευω οτι ηταν πιο αδικο για την Σλοβενια που ηταν και φαβορι η της Βουλγαριας που στο κατω κατω θα περναγε κιολας αλλα ισοβαθμησε με Νορβηγια.Παντως με ολα τα αλλα συμφωνω απολυτα και ειδικα με τον καλυτερο παρουσιαστη η Anke ειναι φοβερη,η καλυτερη παρουσιαστρια και στον διαγωνισμο ειναι απλα τελεια την παω παρα πολυ!

  6. Θα συμφωνήσω με όλα!!!!!Πράγματι η καλύτερη παρουσιάστρια βαθμολογίας ήταν με διαφορά η Anke απολαυστική και με πάρα πολύ χιούμορ όπως και πέρυσι στην Γερμανία!!!!!!Ich liebe Anke Engelke!!!!!Στον πιο άδικο αποκλεισμό συμφωνώ απόλυτα για την Ελβετία και την Σλοβενία αλλά θέλω να προσθέσω και την Πορτογαλία σε αυτές γιατί το τραγούδι ήταν πάρα πολύ όμορφο και η παρουσίασή του το ιδιο γενικά τα περισσότερα κομμάτια που εχει στειλει η Πορτογαλία στο διαγωνισμό είναι δυνατά ειδικά το Senhora do mar με την Vania Fernandes!!!!!!!!Επίσης θα συμφωνήσω 100% με τον πιο δικαιο αποκλεισμό αυτόν του Μαυροβουνίου.Είχα συνηθίσει να ανοίγει ευχαριστα τον διαγωνισμό 2008,2009!!!!

  7. Συμφωνώ απλά μου έσπασε λίγο τα νεύρα η σουηδία με τόσα βραβεία καιιιιιι χάρηκα με την Ισπανία μπράβο και πάλι μπράβο τη θεωρώ φοβερή τη γυναίκα

  8. Βλεποντας τα ονοματα των στιχουργων βλεπω οτι ο ιδιος στιχουργος που εγραψε για την Σουηδια ,εγραψε και για Νορβηγια. Ο Peter Bostrom ειναι το ιδιο προσωπο και για τις 2 χωρες σωστα;Οποτε εχουμε νικη και τελευταια θεση ταυτοχρονα.Αν επαναλαμβανω κατι ξαναειπωμενο χιλια συγνωμη ομως τελευταια δεν μπαινω καθημερινα στο site.

  9. Συμφωνώ κι εγώ με τα παραπάνω βραβεία. Ο πιο άδικος αποκλεισμός ήταν σίγουρα της Ελβετίας όπως και της Σλοβενίας αλλά και της Πορτογαλίας. Η Ρωσία παρόλο που κέρδισε το βραβείο της χειρότερης συμμετοχής φωνητικά, ψηφίστηκε δεύτερο από το κοινό και τις επιτροπές!!! Έλεος…για μένα δεν θα έπρεπε να είχε περάσει ούτε στον τελικό…

  10. Χωρις να δω αναλυτικα την βαθμολογια ειμαι απολυτως σιγουρη οτι σ αυτη τη ψηφοφορια τα 12αρια για την Ελευθερια πεφταν βροχη.Αδιαφιλονικητο φαβορι απο την αρχη.

  11. Ο Thomas G:son ειναι και ενας απο τους στιχουργους του “Remembering the summer nights” της Ποντε που το ειχαν στειλει στην ΕΡΤ και το απερριψαν!

  12. διαφωνω με τους καλυτερους στιχους. οι καλυτεροι στιχοι ηταν της ισλανδιας με διαφορα… ελεος δηλαδη με την σουηδια!! ειπαμε ωραιο τραγουδι αλλα οχι κι ετσι….

  13. Καλυτεροι στιχοι πιστευω πως ηταν της Λιθουανίας,παρόλο που δεν μου αρεσει..!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ