ΓΑΛΛΙΑ: Προς αναζήτηση νέων ταλέντων για την Eurovision 2013!

 

Μετά την απογοητευτική 22η θέση της Γαλλίας στον 57ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, το κανάλι που είναι υπεύθυνο για την εκάστοτε εκπροσώπηση της χώρας τα τελευταία χρόνια (France 3) φαίνεται να αλλάζει γραμμή πλεύσης και να απευθύνεται σε πιο νέα ταλέντα την προσεχή χρονιά. Ο διευθυντής του France 3, Thierry Langlois, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι τόσο η Anggun όσο και το τραγούδι της Echo δεν άξιζαν τέτοια χαμηλή θέση στο διαγωνισμό και ότι στο εξής η εκπροσώπηση στην Eurovision θα είναι υπόθεση πιο νέων και άσημων καλλιτεχνών μιας και δεν είναι συμφέρον να πηγαίνουν μεγάλα ονόματα τα οποία τελικά κατατάσσονται σε χαμηλές θέσεις. Τη δυσαρέσκειά της για την 22η θέση εξέφρασε και η Anggun που δήλωσε ότι ναι μεν θεωρούσε σίγουρη νικήτρια τη Loreen αλλά και η ίδια άξιζε μία θέση στη 10αδα και γιατί όχι και πιο ψηλά.

Ο τελικός της Eurovision συγκέντρωσε 23% τηλεοπτικού μεριδίου (4,4 εκατ. τηλεθεατές) φτάνοντας στη 2η θέση εβδομαδιαίας ακροαματικότητας, ενώ έφτασε και τα 8,8 εκατ. τηλεθεατές στις 23:06 ώρα Γαλλίας.

[youtube id=”0DZ7DbdeOeE” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

sourcesctoday

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Ελλάδα θα πάρει μέρος του χρόνου?Εχουμε κανένο νέο?Το τραγούδι της Γαλλίας, δεν ήταν κακό!Μπορούσε & καλύτερα! 😉

  2. o monadhkos logos gia ton opio patonh oi galia hdhka ta 2 teleutea xronia exei na kanoi me tis shmaxies tis, kai idhka me th taxamou dh8en an8rophsthkh boh8ia pou esthle persh sthn lhbhi exase kai autous pou eixai !!!!!!!!!!!!!!! tou xronou 8a kerdhsh mia apo tis 5 parakato xores, agglia, dania, roumania, islandia, bosnia kai apo ekei kai pera ligotero ph8anes einai h galia kai h italia kai hsos ksana h souidia logo tou oti arxhsan na exoun megalhtero endiaferon gia to melodi kai thn eurovision kai auto 8a tous odhghsh sto na ephlegoun sosta sto melodi, kai gia auto phstebo oti einai polh ph8ano na ksana kerdhsh h souidia mexrh to telos auths ths 10aetias ……..

    • Συμφωνω απολυτα με τις χωρες που προβλεπεις για πρωτια, εγω θα εβαζα και αρμενια ,γιατι θα ερθει αποφασισμενη του χρονου!

  3. Σύμφωνα με τον OGAE CYPRUS η Κυπρος τα πήγε πολύ καλά στις επιτροπές, αλλά χανακώθηκε από το televoting. Οι μεγαλύτεροι βαθμοί που πήρε από τις επιτροπές ήταν 12αρια από Σουηδία, Ισλανδία, Σερβία, Ελλάδα, 10 από Ισραήλ, Ιταλία, Ισπανία, 8 από Ρουμανία και Αλβανία.

    • Δεν νομιζω να ειναι 10 απο Ισραηλ γιατι και το televoting να εδινε 0, δεν γινεται η Κυπρος να πηρε μονο 3 ή 2 απο Ισραηλ!

    • Σε ποιό site τα γράφει αυτά; Η Ισλανδία να δώσει 12 στη Κύπρο και όχι Σουηδία; Χλωμό

  4. Ναι δίκιο έχουν δεν άξιζαν την 22η θέση, άξιζαν με το παραπάνω την 26η. Μακράν το χειρότερο τραγούδι του τελικού μαζί με της Τουρκίας!

  5. Άχρωμο άγευστο και παντελώς αδιάφορο το τραγούδι των Φράγκικης Δημοκρατίας το οποίο σε συνδυασμό με την διεθνή και Ευρωπαϊκή πολιτική της χώρας το έφεραν στη θέση που του άρμοζε, ίσως και λίγο πιο ψηλά. Απορώ με την έκπληξη των Φράγκων για την 22 θέση! Κρίση δεν είχαν γι αυτό που άκουγαν? Μακράν καλύτερό του το Comme çi Comme ça της Ευρυδίκης το 2007, το οποίο βέβαια και αγνόησαν βαθμολογικά οι “φίλοι” μας οι Φράγκοι δείχνοντας την δήθεν ανωτερότητα της υπερδύναμης σε όλα. (?) Και πολύ τους η 22η θέση για φέτος!!!

  6. Εχουν απολυτο δικιο οι Γαλλοι πολυ αδικη η θεση που πηραν το τραγουδι ηταν παρα πολυ ωραιο οπως και η εμφανηση.Κριμα και παλι κριμα τζαμπα πηγε και το promo tour που δεν αφησε τελικο για τελικο η κακομοιρα η Anggun.Αλλα ειπαμε φετος ηταν η πιο αδικη ψηφοφορια που υπηρξε ποτε απλα αισχος!Μονο η νικητρια αξιζε.Τελος παντων καλη επιτυχια στους Γαλλους σε οτι αποφασισουν τελικα να κανουν αν και δεν θελω να κερδισουν γιατι ουτε μας ψηφιζουν ουτε και τους πολυσυμπαθω σαν λαο εκτος βεβαια αν εχουν ενα τραγουδι τελειο σαν το euphoria που δεν πιστευω…

  7. εγιναν γενικα μεγαλες αδικιες φετος βλεπε Νορβηδια, Ισλανδια, Δανία, Ισπανια, Ρουμανια, Ελλαδα, Κυπρο +++

  8. Ρε anguun μου πολλα θες εδώ η Νορβηγία είχε 7 βαθμους μόνο οκ το song της Γαλλίας δεν ήταν για 22η θέση αλλά δε μπορείς να τα έχεις όλα δικα σου αυτό το κατάλαβα απο την φετινή μας θέση που μετά απο σχεδόν μια δεκαετία στην δεκάδα πήγαμε 7 θέσεις κάτω απο αυτήν τεσπα η Γαλλία ας μάθει το μάθημα της να στέλνει πιο καλα τραγούδια….εμ τι;μπρικια κολλάμε;;;

  9. Μια χαρά τα πήγαν οι Γάλλοι σε σχέση με αυτό που παρουσίασαν και που ήταν ψιλοχάλια όπως και πέρυσι.!Έλεος!Οι Έλληνες όμως λατρεύουν τις θεωρίες συνωμοσίας!

  10. Κατι ασχετο…..Η Angunn ειναι 38 χρονων! Το διαβασα στη Wikipedia! Παντως η αληθεια ειναι οτι δεν της φαινεται! Γιατι το αλλο…… η Valentina Moneta(Σαν Μαρινο) ειναι 37 ενω η Pastora Soler απο την Ισπανια μονο 32 ενω φαινεται τουλαχιστον 40!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ