EUROVISION 2012: Στην Αλβανία το Barbara Dex Award!

Το Barbara Dex Award, δηλαδή το βραβείο της πιο κακοντυμένης συμμετοχής στο διαγωνισμό της Eurovision, κέρδισε για φέτος η Rona Nishliu από την Αλβανία. Κάθε χρόνο μετά το πέρας του διαγωνισμού διενεργείται σχετικό δημοψήφισμα όπου και αποφασίζεται ποια από τις συμμετοχές του διαγωνισμού εκείνης της χρονιάς είναι η πιο κακοντυμένη και κερδίζει το βραβείο το όνομα του οποίου προήλθε από την τραγουδίστρια του Βελγίου του 1993. Η Rona Nishliu συγκέντρωσε 829 βαθμούς έναντι 551 που συγκέντρωσαν οι Jedward από την Ιρλανδία που αναδείχθηκαν δεύτεροι σε αυτήν την κατηγορία. Αναλυτικά η δεκάδα έχει ως εξής:

1. Albania – Rona Nishliu (829)
2. Ireland – Jedward (551)
3. Bulgaria – Sofi Marinova (232)
4. The Netherlands – Joan Franka (163)
5. Ukraine – Gaitana (145)
6. Denmark – Soluna Samay (82)
7. Turkey – Can Bonomo (76)
8. Sweden – Loreen (66)
9. Bosnia & Herzegovina – Maya Sar (62)
-. San Marino – Valentina Monetta (62)

[youtube id=”QeBL2UHhyEc” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”RsDkQqjVP0I” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην 8η θεση των πιο κακοντυμενων η Λοριιιιιιν??? Αυτο που φοραγε ηταν πολυ απλο και κομψο και επισης πανακριβο,απο Σουηδο σχεδιαστη…χαχα,ελεος,και και η Ρονα πιο κακοντυμενη? Οι Λευκορωσοι που ειναι? 😛

  2. Ο Αγιος Μαρίνος γτ δεν έχει τον αριθμό 10 δίπλα?Μήπως επειδή δεν πέρασε στον τελικό?Δε νομίζω!Ούτε η Βουλγαρία, αλλά ούτε η Ολλανδία δεν πέρασε στον τελικό!

  3. Και το Μαυροβούνιο δε θεωρείται κακοντυμένη συμμετοχή στο διαγωνισμό της Eurovision?

  4. Α ναι σωστά!Σε ευχαριστώ Laurinda!Μου λείπουν οι μέρες που έμπαινα στο OGAE GREECE & άκουγα τις συμμετοχές των χωρών, διάβαζα για τις πρόβες & τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση!Ολα τα καλά, κάποτε τελειώνουν!Τουλάχιστον, περάσαμε καλά!Ας είμαστε καλά του χρόνου & θα είμαστε & πάλι εδώ!Εγώ θα συνεχίζω να μπαίνω στο OGAE GREECE, για τυχόν νέα ανάρτηση!

  5. Δικαιως 1η η Αλβανια μα ελεος ντυσιμο ηταν αυτο σαν κομης δρακουλας ηταν,αμ το μαλλι;Επισης πολυ καλα εκαναν και εβαλαν και τους Jedward δευτερη θεση οπως και τα υπολοιπα.Αλλα σε αυτο που θα διαφωνησω καθετως ειναι η 8η θεση της Loreen!Ελεος παιδια ενταξει τι αλλο δηλαδη να φοραγε η κοπελα ισα ισα που δεν ηταν κιτσ αλλα κομψοτατο και ηταν και πανακριβο γιατι ηταν χειροποιητο και καπου ακουσα οτι το πληρωσε η ιδια!

  6. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνουν οι Jedwards για να πάρουν αυτό το βραβείο? Γι’αυτό θα επιστρέψουν ακόμα πιό κιτς του χρόνου για να το σηκόσουν :D.

  7. Χαχα,παιδια οι Jedward σιγουρα θα ξαναπανε του χρονου!Νομιζω σε μια συνεντευξη ειπαν ‘Stockholm next year,it’s gonna be amazing!’ χαχαχαχα,παλι στο σβερκο θα μας κατσουν! 😛

    • Γι’αυτό όλοι του χρόνου ψηφίζουμε Ιρλανδία γιατί μέχρι να νικήσουν κάθε χρόνο θα πηγαίνουν!

  8. Συγχαρητηρια στην Αλβανια, το αξιζε πραγματικα!!! Που ειναι ομως η Πορτογαλια, η Μολδαβια, και η Λευκορωσια?

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ