ΣΟΥΗΔΙΑ: ‘Ενα πολύ θερμό καλωσόρισμα στη Loreen!

Η φετινή νικήτρια της Eurovision, Loreen, επέστρεψε στην πατρίδα της, τη Σουηδία, το βράδυ της Δευτέρας. Την επόμενη μέρα, χιλιάδες συμπατριώτες της συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Hotorget για να υποδεχτούν την 5η νικήτρια της Σουηδίας στο διαγωνισμό της Eurovision, η οποία τους χάρισε το πολυπόθητο τρόπαιο με το εκπληκτικό ρεκόρ των 372 βαθμών. Η Loreen αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή, τραγούδησε ζωντανά το Euphoria, δίνοντας ραντεβού σε όλο τον κόσμο της Eurovision για τον επόμενο Μάη στη Σουηδία.

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

sourcesctoday

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. elphzo na ksana pah otan ephstrepsh to maroko sthn esc 🙂 !!!!!!!!!!!!!!! pia lena kai prashna aloga, thn epomenh 10atia h loreen 8a kanh megalh ephthxia kai 8a thn akoume shxna !!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Μπράβο Loreen!!! Την άξιζες πραγματικά τη νίκη!!! Φοβερή υποδοχή από τον κόσμο…

  3. υπεροχη απλα!!!εδω και χρονια μια νικη που αξιζε πραγματικα!!!! παντως εχει μια φατσα λιγο χασισωμενη…..

  4. Εξοργισμένοι είναι οι fans της Eurovision στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τα αποτελέσματα του τελικού και την προτελευταία θέση που πήρε ο Engelbert Humperdinck με μόλις 12 βαθμούς.
    Τα μηνύματα που έστειλαν πολλοί στο BBC δείχνουν την ξεκάθαρη επιθυμία του κοινού να σταματήσει να πηγαίνει η χώρα τους στο διαγωνισμό τραγουδιού που χαρακτηρίζεται από “πολιτική ψήφο”, όπως λένε.
    Από τις 42 χώρες που συμμετείχαν μόνο η Ιρλανδία, το Βέλγιο, η Λετονία και η Εσθονία ψήφισαν τον καταξιωμένο ερμηνευτή και αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό των Άγγλων. Ο γνωστός παρουσιαστής Philip Schofield έγραψε στο Twitter του: “Είναι ώρα να εγκαταλείψουμε το διαγωνισμό τραγουδιού. Ακόμη κι αν στείλουμε τον Robbie Williams δεν πρόκειται να κερδίσουμε, γιατί όλα γίνονται βάση πολιτικής”.
    Ακόμη, σύμφωνα με την “Daily Mail” είναι χιλιάδες τα μηνύματα που μιλούν για “εξευτελισμό” της χώρας στο διαγωνισμό και υποστηρίζουν πως είναι ώρα να φύγουν από τη διοργάνωση και να μην σπαταλούν άλλα χρήματα και χρόνο.

    • Καλά οι Βρετανοί το απώλεσαν τελείως το αποδεδειγμένα λιγο μυαλό που είχαν (ψήφος στους συντηρητικούς) και ενώ στέλουν το Γερόντι με τα πεπαλαιωμένα άσματα και περιμένουν αποδοχή από την Ευρώπη αντί για κράξιμο και απαξίωση, όπως είναι φυσιολογικό. ΤΟ μεγάλο όνομα φίλοι Άγγλοι το στέλνουν όταν μεσουρανεί και είναι εντός κλίματος, όχι όταν σιτέψει και εβδομηνταρίσει. Τελευταίοι έπρεπε να είχανε βγει με την ρετρό σαχλαμάρα που μας έστειλαν. Ας στείλουν κάτι σύγχρονο και καλοπαρουσιασμένο όπως η Σουηδία και θα δεις πότε θα επιστρέψουν στις πρώτες θέσεις. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!!!!!!

  5. Γβσκ την πα…. Που στείλαμε την υποστηριξαμε δε θα σου δώσουμε λογαριασμό για τίποτα ΆΝΤΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΕΣ ΕΊΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ;;;;;;;;;

  6. γ.βσκ: εδω ειμαστε και παλι και τα ιδια λεμε, μια χαρα ηταν η Ελευθερια, τωρα αν δεν ηρθε το αποτελεσμα που ελπιζαμε και θελαμε, τι να κανουμε; δεν ειναι καθε μερα του Αι Γιαννιου!!!

  7. Στην αρχή του βίντεο, η Loreen λέει μισά σουηδικά, μισά αγγλικά: “Tack för att ni kom, det här ska jag ta med mig for the rest of my fucking life”.

    Δηλαδή: «Ευχαριστώ για την παρουσία σας, θα πρέπει να το κουβαλάω μαζί μου για το υπόλοιπο της γαμημένης ζωής μου!»

    Θεά, ασυζητητί.

  8. Ε νομίζω gemini αποκλειετε να το είπε αυτο το τελευταίο τεσπα σα γυναίκα δε μετέχει καθόλου αλλά η φωνών της είναι……τε-λει-α δε χορταινω να την ακούω

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ