EUROVISION 2012: Γενική πρόβα 1ου ημιτελικού!

Σε απευθείας περιγραφή από το Κέντρο Τύπου της 57ης Eurovision και το Baku Crystal Hall, η γενική πρόβα του 1ου ημιτελικού, με ώρα έναρξης στις 16:00, και τη συμμετοχή της Ελλάδας στην 3η θέση. Ενώ λίγη ώρα πριν ξεκινήσει ο ημιτελικός, η Ελλάδα έρχεται 1η στο poll που διεξάγεται ανάμεσα στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, εδώ στο Baku.

Μετράμε ήδη καθυστέρηση περίπου 20 λεπτών στην έναρξη της γενικής πρόβας.

Για την ώρα βλέπουμε εξωτερική πανοραμική εικόνα του σταδίου και της Πλατείας της Σημαίας του Baku από μια κάμερα  εγκατεστημένη στην παραλία της πόλης και θα χρησιμοποιηθεί πολλάκις τις 3 διαγωνιστικές βραδιές.

Και η πρόβα ξεκινά.

Εισαγωγικό βίντεο με μνημεία και αξιοθέατα του νυχτερινού Baku και έπειτα πλάνο στην αρένα και οι 3  παρουσιαστές Eldar, Nigar και Leyla μας καλωσορίζουν στη χώρα τους, την πόλη τους και τον διαγωνισμό, σε 3 γλώσσες, Αζέρικα, Αγγλικά και Γαλλικά. Μας συστήνονται ένας – ένας και μας εξηγούν τα διαδικαστικά του ημιτελικού. Οι γραμμές της ψηφοφορίας θα ανοίξουν μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης όλων των τραγουδιών και όχι από την αρχή του διαγωνιστικού μέρους.

Και η παρουσίαση των τραγουδιών ξεκινά.

Στις cart postale βλέπουμε παρουσίαση μιας πλευράς  του πολιτισμού και της παράδοσης του Αζερμπαϊτζάν.

1η χώρα το Μαυροβούνιο. Κάπως υποτονική η ερμηνεία του ‘Euro Neuro’ από τον Rambo Amadeous.  Κάποια στιγμή ξετυλίγονται δύο πανό με λογοπαίγνια πάνω στους στίχους του τραγουδιού. Και τρίτο πανό. Ο ένας χορευτής τυλίγεται σ’ ένα από αυτά.

Ακολουθεί η Ισλανδία και βλέπουμε ακριβώς την ίδια cart postale.. γιατί προφανώς οι διοργανωτές δεν θέλουν να μας δείξουν ακόμη τις cartes postales που έχουν ετοιμάσει.

Εξαιρετική ερμηνεία των Greta και Jonsi,  εξαιρετική και η τηλεσκηνοθεσία, ειδικά τα πλάνο από την steady cam και την Greta στο βιολί.

Εικόνα από την επόμενη χώρα, που είναι η Ελλάδα, πριν ανέβει η ομάδα στη σκηνή.

Η Ελευθερία Ελευθερίου στη σκηνή και βλέπουμε και το πολύ λειτουργικό της φόρεμα. Κοντό και ασύμμετρο, σε μεταλλικές αποχρώσεις του μπλε και του κοραλί, δένει με τα χρώματα των γραφικών και τους φωτισμούς. Σε λευκό και μπλε ντυμένα τα αγόρια, ενώ οι αμάνικες μπλούζες τους δίνουν την εντύπωση ότι έχουν επάνω τους σχοινιά. Μπλε φορέματα για τα κορίτσια. Μια μεγάλη αχοιβάδα στο δάπεδο της σκηνής και στο κέντρο της οθόνης LED και ένα κοχύλι στην πλαινή οθόνη. Άνετη και γλυκιά βγαίνει η Ελευθερία στις τηλεοπτικές οθόνες, ενώ να σημειώσουμε ότι έχει αγαπηθεί πολύ εδώ στο Baku, ιδιαίτερα από τους κατοίκους της πόλης.

Βίντεο: Άγγελος Κασκαμπανιώτης

[youtube id=”_2NcLadCPjY” width=”600″ height=”350″]

Η συμμετοχή της Λετονίας στη συνέχεια, με την Annmary να φοράει μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα με διαφάνειες και λεπτομέρειες με στρας. Πολύ καλή η ερμηνεία της. Απογειώνει το τραγούδι της.

Πλάνο της Rona Nishliu, από την Αλβανία, που είναι ντυμένη και χτενισμένη κάπως εκκεντρικά. Μόνη της στη σκηνή αλλά καταφέρνει να τη γεμίσει με την ερμηνεία της. Στα κοντινά πλάνα ωστόσο απεικονίζεται κάπως άγρια. Η κίνηση που λείπει, δίνεται από την γρήγορη τηλεσκηνοθεσία.

Διάλειμμα στη ροή παρουσίασης των τραγουδιών και παρουσίαση των αριθμών της τηλεψηφοφορίας, ενώ ακολουθεί ένα βίντεο με πλάνα του euroclub.

Ακολουθεί η Ρουμανία, με την ερμηνεύτρια να είναι ντυμένη στα κόκκινα και τους μουσικούς στα λευκά. Βλέπουμε κόκκινες λεπτομέρειες επίσης στα μουσικά όργανα που κρατάνε.

Η Ελβετία τώρα στη σκηνή, που γίνεται μπλε και αλλάζει σε κόκκινη και πράσινη στη συνέχεια. Δυναμική η παρουσία των Sinplus.

Βλέπουμε κανονικά την cart postale του Βελγίου, με εικόνες του Baku και τα τεχνολογικά επιτεύγματα των Αζέρων στον τομέα των τηλεοπτικών μεταδώσεων.

Η Iris επί σκηνής με λευκό κοντό φόρεμα. Λευκές γραμμές και ροζ μπουρμπουλήθρες στις οθόνες της σκηνής. Φωνητικά δεν έχει κανένα πρόβλημα στην απόδοση του ‘Would you?’.

Η διασκέδαση στο Baku, θέμα της cart postale για την Φιλανδία.

Πράσινο το φόρεμα της Pernilla, κοντό με μακριά ουρά. Δίπλα της ένας άντρας καθιστός παίζει βιολεντσέλο, ενώ χρησιμοποιείται και εφέ αέρα.

Θρησκευτικά μνημεία του Αζερμπαϊτζάν, το θέμα της carte postale για τη συμμετοχή του Ισραήλ.

Οι Izabo ανεβαίνουν στη σκηνή, για να ερμηνεύσουν το ‘Time’ και οι οθόνες γεμίζουν τεράστια ρολόγια. Τα μέλη του συγκροτήματος ‘παίζουν’ με την κάμερα. Νερό πάνω στα τύμπανα των ντραμς, κι ένα ρομαντικό φιλί για το τέλος.

Η μουσική τζάζ, το θέμα της cart postale του Σαν Μαρίνο.

Με μπλε δερμάτινο κοστούμι και ασημί μεταλλικό μπουζάκι η Valentina. Το λογότυπο της εταιρίας κατασκευής του υπολογιστή επί σκηνής καλύφθηκε με τη σημαία της χώρας μέσα στην καρδιά του λογοτύπου της Eurovision. Μια παρουσίαση που οπτικά κάνει το τραγούδι περισσσότερο συμπαθές για το τηλεοπτικό κοινό.

Ενώ τώρα η Ελευθερία Ελευθερίου βρίσκεται κοντά μας στο Press Center και δέχεται τα συγχαρητήρια των διαπιστευμένων δημοσιογράφων.

Αθλητικές εγκαταστάσεις του Baku, στην cart postale της Κύπρου.

Σε αποχρώσεις του ροζ ντυμένη όλη η ομάδα της Κύπρου. Κοντό φόρεμα για την Ήβη Αδάμου με στρας. Η ίδια παίζει με το φακό και δείχνει να απολαμβάνει την ερμηνεία της. Πολύ ωραίο το τελευταίο κοντινό της πλάνο, μαζί με το εφέ αέρα.

Μπαλέτο και κλασική μουσική στην carte postale για τη Δανία.

Η εμφάνιση της Soluna Samay είναι πανομοιότυπη με εκείνη στον εθνικό τελικό της χώρας της.

Οι γιαγιάδες από τη Ρωσία ακολουθούν και η  carte postale τους έχει θέμα το ηλιόλουστο Baku.

Μια νοσταλγική και ρομαντική εμφάνιση δοσμένη με χιούμορ, που το λιγότερο που καταφέρνει είναι να κάνει συμπαθείς προς το κοινό τις 6 κυρίες. Κοντινά πλάνα στο δεύτερο μέρος του τραγουδιού, λίγο πριν…τα κουλουράκια βγουν από τον φούρνο. Έντονο το χειροκρότημα που απέσπασαν.

Ανταπόκριση από το Green Room με την Nigar στη συνέχεια και διάλογος με τη Valentina από το Σαν Μαρίνο σ’΄αυτή την πρόβα.

Η παράδοση του Αζερμπαϊτζάν, το θέμα της carte postale της Ουγγαρίας.

Μαύρα τα κοστιούμια των Compact Disco, χρωματιστά τα γραφικά στις οθόνες και το δάπεδο της σκηνής. Αστέρια και καρδιές στα γραφικά, ενώ ο τραγουδιστής χρησιμοποιεί και τον διάδρομο της σκηνής που την ενώνει με το Green Room.

Χορεύτριες των ‘Art Ballet’ του Baku, στην carte postale της Αυστρίας.

Υπερκινητικοί οι Trackshittaz στην ερμηνεία τους. Παιχνίδι με τα φώτα και τις νέον λεπτομέρειες στα κοστούμια των χορευτριών στη γέφυρα του τραγουδιού.

Η φωτιά, το θέμα της carte postale για τη Μολδαβία.

Ο Pasha Parfeny είναι πολύ άνετος στην ερμηνεία του τραγουδιού του. Τα φορέματα των χορευτριών είναι κοντά, εμπριμέ και παραπέμπουν θα λέγαμε σε ζωγραφισμένα πήλινα αγγεία. Γρήγορη τόσο η χορευτική παρουσίαση, όσο και η τηλεσκηνοθεσία.

Τελευταίο το τραγούδι της Ιρλανδίας και στην carte postale της βλέπουμε παραδοσιακούς χορούς του Αζερμπαϊτζάν.

Οι Jedward ντυμένοι με space ρομποτικά κοστούμια και χτενισμένοι πιο νεανικά, ‘χάλασαν΄τα χαρακτηριστικά τους τσουλούφια. Το συντριβάνι τους λειτουργεί πολύ καλά τηλεοπτικά. Πριν το τελευταίο ρεφραίν, σχηματίζουν μια καρδιά με τα χέρια τους. Στο τέλος του τραγουδιού μπαίνουν μέσα στο συντριβάνι και λούζονται από το νερό.

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των 19 τραγουδιών και βλέπουμε τους αριθμούς της τηλεψηφοφορίας, ενώ οι παρουσιαστές μας εξηγούν τη διαδικασία. Οι ίδιοι δίνουν το σύνθημα της έναρξης της ψηφοφορίας και ακολουθεί το 1ο recap των τραγουδιών από το 1 στο 19.

Η Nigar και πάλι στο Green Room μας δείχνει το CD και το DVD της φετινής διοργάνωσης.

Στη συνέχεια ένα βίντεο με φυσικά τοπία της χώρας που μας φιλοξενεί, χιονισμένα βουνά,  καταπράσινες πεδιάδες, ποτάμια, η πόλη του Baku σε πανοραμικά πλάνα, μνημεία και αξιοθέατα, εικόνες που είδαμε στις cartes postales των χωρών που διαγωνίζονται.

2ο recap των 19 τραγουδιών και πάλι από το 1 στο 19.

Η Nigar και ο Eldar μετρούν αντίστροφα για τη λήξη της ψηφοφορίας και παρουσιάζουν την interval act: Ένα συγκρότημα παραδοσιακών χωρών του Αζερμπαϊτζάν με επιφανείς μουσικούς παραδοσιακής μουσικής. Ένας μεγάλος βράχος στο κέντρο της σκηνής και πολυάριθμοι χορευτές.

Και στη συνέχεια η αναφορά στις 6 χώρες που διαγωνίζονται απευθείας στον τελικό, με αποσπάσματα των τραγουδιών τους.

Η ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και ο Executive Supervisor του διαγωνισμού Jon Ola Sand επιβεβαιώνει ότι όλα τα διαδικαστικά της ψηφοφορίας πήγαν καλά.

Οι φάκελοι ανοίγουν ένας – ένας ηλεκτρονικά, και τα ανακοινώνει η Leyla, με ταυτόχρονα πλάνα των φιναλίστ. Ο τελευταίος φάκελος ‘ανοίγεται’ από τους άλλους δύο παρουσιαστές.

Ελπίζουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Κύπρο.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως στη σημερινή πρόβα προκρίθηκαν και η Ελλάδα και η Κύπρος.

Μπορείτε να δείτε τις επίσημες φωτογραφίες της πρόβας, πατώντας εδώ.

Βασίλης Τερζόπουλος

270 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παιδια σας παρακαλώ πολύ μπορει να μου στίλει καποιος το προγραμμά των πρόβων?

  2. ΧΩΡΙΣ εικόνα ρα παιδιά!!! Απλά τα παιδιά του OGAE θα μας περιγράφουν τον παλμό και τις εμφανίσεις!!!
    Έλεοςςςςς!!!!

  3. Καλά Πάνο μου μη συγχύζεσαι!!! ΄Ετσι όπως το γράφει συμπεραίνει κάποιος πως θα κάνει κάτι διαφορετικό απ’ τις άλλες μέρες…
    ΟΚ, θα είναι όπως πριν λοιπόν, βίντεο ή φωτογραφίες και άρθρο… πάσο!

  4. Ρε παιδια ασχετο αλλα τι επαθε φετος το σταρ?? Απο’κει που εστελνε 5 δημοσιογραφους και σε καθε δελτιο μιση ωρα τουλαχιστον μιλαγανε για την γιουροβιζιον φετος τιποτα.. τι μεταλλαξη ειναι αυτη?

  5. siga tin atapokrish.i souliwth mas tiflwne sto fema.perisi itan mia dana fetos den iparxi kati dinato.kati asxeto ta stoixhmata sto opap mexri pote isxyoun paraskevi mporo na pexw?opoios xeri as mou pei.

  6. Σε λευκό και μπλε ντυμένα τα αγόρια, ενώ οι αμάνικες μπλούζες τους δίνουν την εντύπωση ότι έχουν επάνω τους σχοινιά……. ΛΕΤΕ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ?

  7. Καλύτερα που δεν υπάρχει εικόνα.Να υπάρχει και μια αναμονή βρε παιδί μου!Θα δοθούν εικόνες μετα νομίζω,Δεν κατάλαβα όμως!Η Ελλάδα πως βγαίνει ως εικόνα και ως ήχος;;;Το φόρεμα κολακεύει την Ελευθερία?

  8. Εγω τα περιμενα αλλιως 🙁 Παντως καλα ειναι αρκει το φορεμα της Ελευθεριας να μην ειναι κορμακι!

  9. Απο οτι μπορεσε να ακουστει… φωνητικα ηταν οκ σε αυτη τη προβα…(επιτελους ακουστηκε και η Χαλκιτη)…οσο για το φορεμα, ωραιο αλλα μηπως το παρακανανε λιγο ???..πολυ κοντο!!!!

  10. ναι ισως ειναι λιγο πιο κοντο απο οσο πρεπει…:p αλλα τα χρωματα ειναι πολυ ωραια και της πηγαινει

  11. Το φόρεμα είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Τώρα θα γκρινιάζουμε και θα θάβουμε για το μήκος του… Χαχαχαχα…. 😀

  12. Βρε παιδια μην κανετε ετσι…δεν θελετε να εχει και λιγο σασπενς?Παλια τα τραγουδια δεν τα ακουγε καν ο κοσμος πριν τη μεγαλη βραδυα του διαγωνισμου!Τοσες προβες ειδαμε,τοσες αναλυσεις καναμε,αν δουμε και τη γενικη προβα και τα πλανα του σκηνοθετη τι θα μας μεινει για αυριο?

  13. Konto ksekonto…. ti eimaste tipota semnotifoi….
    Telio to forema sou kouklara mou!!! ETSI PETAKSE TA MATIA TOUS EKSO TON EVROPEON.. afroditi onoma kai pragmata etsi!! ellinida kaloni thea!!

  14. χαχα xaris πραγματικα καλλονη…θα φαινεται πολυ ωραια στις οθονες των Ευρωπαιων!!:)

    • Φιλε Ηλια σε πληροφορω οτι η Ελευθερια δεν εχασε ουτε μια νοτα και επιτελους ακουσαμε και την Χαλκιτη! Σε αντιθεση με την Ηβη που η φωνη της ετρεμε και ακουγοταν λαχανιασμενη!

  15. Η Ελευθερια ειναι σκετη κουκλα!! ειδικα με αυτο το ρουχο ειναι πραγματικα “Aphrodisiac” <3 🙂

  16. Ξένα blogs για την πρόβα: Eleftheria is is a beautiful black, red and white dress and they’ve simplied the routine, taking out the very messy lift of the singer. Much simpler, much much better performance. A huge improvement. Greece will be in the final, if she does this tonight.

  17. Αν φωνητικα το κομματι αποδωθει σωστα (υπηρχε μεγαλη βελτιωση σημερα) θα βγει πρωτη η Ελλαδα και παλι στον ημιτελικο της…συμμετοχες τυπου Ισλανδιας που συνηθως παρουσιαζονται ως φαβορι ακομα και για τη νικη ,τελικα παιρνουν 2-3 δεκαρια και 2-3 εξαρια απο τις γειτονικες σκανδιναβικες χωρες (και μονο) και συνηθως τις ψαχνουμε στη δεξια μερια του πινακα…

  18. Δεν ακουγεται καλα εδω! Πριν που την ακουσαμε ζωντανα ακουγοταν τελεια! (Σαν playback)

  19. Καλά η Ισλανδία αξίζει πολύ!Οχι για να ανεβάσουμε ενα κατώτερο κομμάτι να μειώνουμε τραγουδάρες και φωνάρες…

  20. Καλά,κούκλα και τέλεια επιλογή φορέματος!Η χορογραφία ίδια μου φαίνεται.Άνετη είναι και χαμογελαστή.Φωνητικά ακούγεται σχετικά οκ.

  21. Μιλαω καθαρα εμπειρικα με το τη γινεται στη eurovision συνηθως σχετικα με το στυλ συμμετοχων …δεν ειπα οτι δεν ειναι οκ κομματι της Ισλανδιας (αν και θεωρω οτι πιο παλιομοδιτικο πεθαινεις)…ουτε οτι το ελληνικο ειναι καλυτερο …απλα ετσι γινεται συνηθως…η βαλκανικη εθνικ-ποπ μουσικη ελκει περισοτερο τις μαζες γενικα…μηπως να θυμηθουμε λιγο το “ποιοτικο” κομματι της Ουγγαριας περσι που οι επιτροπες και οι φαν του θεσμου υποτιθεται οτι θα το πηγαιναν πολυ ψηλα” ??…τι τερματισε τελικα?..20ο ‘η παρακατω?…απειρα παραδειγματα…

  22. Eurofish,Τι σχέση έχει το περσινό κομμάτι της Ουγγαρίας που ήταν ενα europop της προηγούμενης δεκαετίας με το Nordic εθνικ κομμάτι της Ισλανδίας?Πιο κοντά στο είδος είναι με το τραγούδι του Rybak και όχι με της kati Wolf.

    • Δημήτρη μου τι κάνεις?
      Σας πεθύμησα πολύ! Τι νίλα έπαθαν οι άλλοι στο σάιτ! Ελπίζω μόλις το ξαναφτιάξουν να καταφέρω να ξαναμπώ….
      Εχθές ανακάλυψα και τον Donnie και χάρηκα πολύ.
      Τι προβλέπεις γιά φέτος?

      • Α!Είσαι η Έφη!!!Τελικά σε είχαν κάνει ban?Ασε,κρίμα με το site!Σαν άστεγος αισθάνομαι! 🙂 Φέτος,πιστεύω οτι ο διαγωνισμός είναι πολύ δυνατός! Εξακολουθώ να πιστεύω οτι η Σουηδία έχει τον αέρα του νικητή.Ιταλία,Σερβία,Ρουμανία,Ισλανδία,Αζερμπαιτζάν,Ισπανία θα είναι ψηλά επίσης.Γερμανία και UK πιστεύω θα τα πάνε καλά με τις επιτροπές και κάποια απο τις μπαλάντες της Αλβανίας,της Βοσνίας η της Εσθονίας θα πάει πολύ καλά.Εσυ,τι προβλέπεις?Υπάρχει και αυτό το site όπου θα βρεις και άλλους ! http://eurovisiontimes.wordpress.com/

  23. to mikro exei pleon parei aera kai de pianete i xorografia mou dixnei pio demeni (oxi oti trelenome alla mou efige i proti apogoitefsi) ta rouxa APSOGA fonitika mia xara…pername me ta tsarouxia.

  24. Δεν μιλαω ακριβως για το εκαστοτε μουσικο στυλ..μιλαω για στυλ συμμετοχης…θελει μεγαλη αναλυση τωρα αυτο…παντως συνθετικα και της Ισλανδιας ‘κομματι της προηγουμενης δεκαετιας’ ειναι…και το εθνικ στοιχειο δεν διαφαινεται και τοσο πλεον…ειναι εμφανης η προσπαθεια τους να φυγουν απο αυτο και απλα να το παρουσιασουν σαν μια ρομαντικη μπαλαντα για αυτο και η μετατροπη των στιχων του σε αγγλικα…τελος παντων το βλεπω εκτος 10αδας τελικα αυτο για διαφορους λογους…αλλα θα δειξει…peace

  25. eleftheria eisai thea kai olh h emfanish skizei !!!!gia allh mia xronia h elladara teliko kai 10kada!! synexizetai h paradosh!! me tn emfanish ths kleinei to stoma se olous autous tous kakohtheis pou me to pou epilexthike thn thavane mexri thanatou opws to star pou akoma kai twra sta deltia vazei ena reportaz eurovision kai se auto vrizei thn eleftheria!!exw varethei na akouw kakies!! kleiste ta loipon oloi ta stomatakia sas!! kai pali BRAVO ELEFTHERIA!!! pame gia oti kalutero!!! axizoume polla fetos!! <3

  26. Bravo elladara!!!! Bravo kai sto xorografo kai sto segredaki kai stous natargeorgiou gia ta rouxa!entyposiastika!pio wraia apo oti eixa fantastei!!!!!!!! Go greece 12 points!!

  27. kala pedia i eleftheria skizi. ta rouxa ne FANTASIKA. NA MIN PO MEGALA LOGIA ALLA INE
    ISOS TO PIO OREO FOREMA PU EXO DI STI EUROVISION. KE TIS PAI GANTI. BRAVO SE OLI TIN OMADA

  28. μπορει να μην πιστευω οτι θα παμε καλα αλλα το φορεμα της ειναι ολα τα λεφτα.ειναι @ναρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  29. Η ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και ο Executive Supervisor του διαγωνισμού Jon Ola Sand επιβεβαιώνει ότι όλα τα διαδικαστικά της ψηφοφορίας πήγαν καλά.

    Οι φάκελοι ανοίγουν ένας – ένας ηλεκτρονικά, και τα ανακοινώνει η Leyla, με ταυτόχρονα πλάνα των φιναλίστ. Ο τελευταίος φάκελος ‘ανοίγεται’ από τους άλλους δύο παρουσιαστές.

    Ελπίζουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Κύπρο.

    Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως στη σημερινή πρόβα προκρίθηκαν και η Ελλάδα και η Κύπρος.

    ρε παιδια δηλαδη οι 10 φιναλιστς εχουν βγει?

    • Τι εννοείς;Πρόβες κάνουν κι αυτοί.Ανακοινώνουν 10 τυχαίους φιναλίστ για να δουν οτι όλα λειτουργούν σωστά.Πως να βγει αποτέλεσμα αφού δεν ψήφισαν ουτε οι επιτροπές ούτε εμείς;

  30. Πολυ ωραιο το φορεμα και πολυ προτοτυπο! Περιμενα να απογοητευτω αλλα το αποτελεσμα με αποζημιωσε! Καλη μας επιτυχια! Ισως να μη μπορουμε να ψηφισουμε τη χωρα μας ωστοσο η αγαπη για τη συμμετοχη μας ειναι το παν και μπορει να φτασει ακομα και στο μακρινο Μπακου!

  31. εμενα δεν μου αρεσει που δεν στηριζεται η ελευθερια απο την Ελλαδα. Το σταρ παιρνει βραβειο αθλιοτητας. Οταν πηγε ο Ρουβας τον κανανε θεο, καθε 5 λεπτα και δελτιο ειδησεων οτι θα νικησουμε.
    Τους ειχαν θαψει ολους, ειδικα τον νορβηγο. Τωρα θαβουν την ελευθερια. Για κλαματα… Η Ελευθερια ΟΚ δεν παει και με οπερα τραγουδι. Ενα καλο συνηθισμενο τραγουδακι με εθνικ στοιχεια αλλα με εκνευριζει που την θαβουν λες και η Καλομοιρα η Παπαριζου ειχαν παει με τα πιο ποιοτικα τραγουδια. Ειδα την προβα generale.
    Ελπιζω η τηλεοπτικη καλυψη να ειναι καλυτερη και αφροδισιακη.. Δεν θελουμε πρωτια αν και μη σας πω την αξιζουμε. Τουλαχιστον αν δεν νικησουμε εμεις να νικησει η κυπρος. Τωρα η Σουηδια θα βγει αλλα τελοσπαντων. Ωραιο το τραγουδι τους αλλα δεν αξιζει πρωτια. Δεν θα σχολιασω την Ρωσια ουτε και τις αλλες χωρες που κατηγορουν την Ελλαδα για κιτσ εμφανιση ενω οι δικες του εμφανισεις ειναι για κλαματα. Γιατι νομιζετε οτι αμα στελναμε την Δαρρα θα μας ψηφιζαν απλα τους εκνευριζει το γεγονος οτι οτι και να στειλουμε μπαινει στην δεκαδα.

    • Giorgo, 2 pragmata tha sou pw
      1) Oi katines tou star dn upostirizoun tin Ellada gt ithelan arxika na paei to frokalo i Dora
      2) Skepsou mono na nikisoume ti tha ginei, kai poso mallon, ti tha leei to Star, pou opws eipes, ton Saki ton eixan nikiti kai patwse !

  32. kala , EPATHA PLAKA, I ELEFTHERIA INE PARA MA PARA POLI OMORFI KE TO ROUXO TON NATARGEORGIOU TIS PAI PAAAAAAARA POLI, TA XROMATA , OLA , BRAAAAAAAAAAVO PEDIA, MAS TO KRATOUSATE MISTIKO MEXRI TELEFTEA STIGMI ALLA AXIZE, THA SKISOUMEEEEEE!!!

  33. Πολυ εντυπωσιακο αποτελεσμα!το φορεμα ειναι οτι καλυτερο και φυσικα η ελευθερια μεσα δειχνει πιο αφροδιτη απο ποτε!ευχομαι τα καλυτερα!μπραβο στους σχεδιαστες που εκαναν το κοριτσι μας να φενετε υπερλαμπρη οσο ειναι…

  34. Μπράβο μπραβο..1000 μπραβο..στην ελληνική αποστολή..τα ρούχα πολύ ωραια..αν και θα ήθελα το φόρεμα να είναι λίγο πιο μακρύ…το background βελτιώθηκε πολύ..τα παιδιά ήταν γεμάτα ενέργεια…Καλή επιτυχία Ελλάδα…Καλή επιτυχία Κύπρο..εύχομαι να μας φέρετε όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα….!!!!!!!!!

  35. H Ήβη φοράει μάλλον το ίδιο φόρεμα που φορούσε προχθές…Είδατε τι φοράνε τα δίδυμα??? Αίσχος!Χα,χα!

  36. Παιρνω πισω οσα εχω ασχημα εχω πει.Εξαιρετικη εμφανιση.Το φορεμα ξεπερναει καθε προσδοκια..
    Καταπληκτικο.Και η Ελευθερια πραγματικη κουκλα-Αφροδιτη.Την χορογραφια την ξεφορτωσαν απο τις περιτες “φλυαριες”.Δεμενα εμφανισιακα ολα τα κοστουμια.
    Ενα μεγαλο μπραβο.Παμε κατευθειαν για τελικο.

  37. Πραγματικα ελαμψε το κοριτσι μας.φαντασμαγορικο show και τελειο εντυπωσιακο φορεμα!ειναι κουκλα!

  38. Σίγουρα προκρινόμαστε, αν είχα δει και τις άλλες χώρες θα ήξερα και αν προκρινόμαστε με άνεση.

  39. Σεξ απήλ και παιχνίδι με τη κάμερα. Σαν παρουσία λάμπει κι είναι χαρά της ζωής αν και μου φέρνει ολίγον Αλίκη Βουγιουκλάκη έτσι επιτευμένα που κουνάει τα μαλλιά της. . Αλλά για μένα αυτό είναι το μόνο ατού της συμμετοχής μας. Από κει και πέρα δεν με πείθει φωνητικά όπως ακούγεται και το χορευτικό εξακολουθεί να είναι αλλού γι’αλλού (κι ελπίζω να μην το καταγράφει η κάμερα).

  40. λέτε να μαθευτεί τίποτα σήμερα το βράδυ μετά την 2nd dress rehearsal για το τι ψήφισαν οι επιτροπές??ν

  41. an exeis kapoios kapoio link me thn emfanisei ths kuprou exw periergeia!!!mpraboooooooo sthn eleutheria mas tha skisoume!!!!!!!!!!ta to kleisoun oloi osoi legane ta xeirotera!!!!

  42. tha simfoniso me tin eleonora, ine oti pio oreo exo di stin eurovision, to forema tis pai toooooso poli, ta xromata , to ifasma fenete apistevto, san plekto metalize ine . bravo stous natargeorgiou, bravo ke stous xoreftes simera ta dosane ola. GOOOO GREECEEE

  43. Παιδιά, ξέρει κανείς πώς ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στον ημιτελικό; Θα είναι ηλεκτρονικοί φάκελοι ή θα τους κρατά η παρουσιάστρια στα χέρια;

  44. INE TOOSO OMORFI , TIS AXIZE O TITLOS SAN I PIO OMORFI TIS FETINIS EUROVISION.
    BRAVO SE OLO TO TEAM. TO FOREMA …TA SPAI… !!! AN IXE TITLO GIA BEST DRESSED THA TON EPERNE KE AVTO. THEA

  45. bravo stous natargeorgiou
    to forema ine toso telio pano tis, ta xromata ine tromera,
    tha paroume psifous apo to poso telio ine ke poso tis pai.
    bravo ke eftixos den apogoitevtikame.

  46. Και φέτος μέσα στην 10άδα θα είμαστε!!! Και αφήστε τους ξένους να λένε έχουν σκάσει από την Ζήλια τους που μπαίνουμε κάθε χρόνο και βγάζουν όλο κακία…

  47. Πραγματικά το φόρεμα της Ελευθερίας είναι υπέροχο όπως και τα ρούχα των χορευτών αλλά και αυτό της Βικτώριας Χαλκίτη. Και η χορογραφία έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, μπράβο στην ελληνική αποστολή. Εύχομαι ο σκηνοθέτης αύριο να κάνει καλή δουλειά. Καλή επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο!!!

  48. μπράβο το φόρεμα είναι υπέροχο, μπράβο στην ελληνική αποστολή. μπράβο στους natargeorgiou .Το φορεμα ξεπερναει καθε προσδοκια.

  49. paidia ti wra tha ginei h telikh proba pou tha phifisoun oi epitropes???tha uparxei kapoio efe???pantws opws kai na einai mprabo aksizeii ena mprano!!!

  50. Einai exeretiki h Ellada exoume olo to paketo gia na paroume tin prwti thesi ston imiteliko mas…kai sigoura top6 ston teliko.. bravo se olous!!!

  51. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΙΑ..ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΝΕΡΟ,ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΤΛΠ!! ΜΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΦΕ ΑΕΡΑ!! ΘΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕΕ!! ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

  52. Καλα το φόρεμα είναι πιό ορέο και απο της παπαριζου.
    ειναι οτι καλυτερο ,μπράβο

  53. ΛΕΤΟΝΙΑΑΑΑ<3 <3 <3!!!
    ,ΕΛΛΑΔΑ
    ,ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,
    ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ,
    ΚΥΠΡΟΣ
    ΡΟΥΜΑΝΙΑΑ!!
    Anmary τέλειο στάρ είσαι μία πραγματική ντίβα τουλάχιστον 10 πόντους από την Ελλάδαα<3!!

  54. Ti fwtia gia efe re paidia afou i ert den edwsw tipota ….tis fwties tis plirwnoun ta e8nika kanalia ..metra poses fwties eixe persy to Azerbaijan…..

  55. Το esckaz μέσα από το στάδιο προβλέπει ότι Ελλάδα και Ιρλανδία δεν θα προκριθούν…:O

  56. Η χορογραφια βελτιωνεται αισθητα απο προβα σε προβα…μηπως να ζηταγαμε αναβολη της eurovision για καμια βδομαδα ?

  57. Αν δεν παιχτει παρασκηνιακα τιποτα η Ελλαδα θα περασει και ανετα…δηλαδη τι υποστηριζουν στο esckaz? οτι δεν θα συγκεντρωσει η Ελλαδα αυριο 60 ποντους ? (με Κυπρο, Αλβανια, Ρουμανια, Βελγιο κτλ στον ημιτελικο?)…ξερει κανεις και ποιες απο τις big5 ψηφιζουν αυριο??

  58. το Αζερμπαιτζαν θα δωσει επισης καλο βαθμο..ειναι στα ακουσματα τους…αμα ηταν και η Γερμανια αυριο να ψηφιζει ειχαμε περασει πριν ακομα γινει ο ημιτελικος ;)..αλλα και παλι πιστευω οτι ξεκιναμε με 40 ποντους στανταρ..so…

  59. paidia egw epeidh mphka sto site tou esckaz kai ta grafei sta rwsika, ap oti katalava me to google translator, meta thn prova xwrise to esckaz tis xwres se kathgories! exei prwta (kata thn gnwmh tou blogger panta ),thn kathgoria ”100% pistevw pernane ston teliko” kai exei kapoies xwres. Emas mas exei akrivws apo katw sto “Mallon nai”!

    • Όχι εμάς μας έχει στο εντελώς “όχι”!
      Κάvω παράθεση:
      “Yes. No Ireland and Greece. Maybe risky. But that’s how I see it after tonight.”

  60. Κακή φωνητικά ήταν η Ελευθερία στην πρόβα που ψηφίζουν οι επιτροπές… μάλλον θα πρέπει να ψηφίσουμε έξυπνα για να βοηθήσουμε την Ελληνική συμμετοχή!

    Not a strong start here for Eleftheria who was notable out of tune on the first verse- and it continued into the second. The choruses are better, and the end of the song is vastly better from the beginning, but this was not the performance she needed tonight.

    escxtra.com

  61. Για την Ιρλανδια οκ ειναι βασιμο..τα παιδακια ειναι τσιρκο και το τραγουδι εντελως νεροβραστο…αλλα το σκεπτικο οτι ενα εθνικ-ποπ κομματι προερχομενο μαλιστα απο χωρα με γειτονικες χωρες οπως η Ελλαδα ειναι για να αποκλειστει, δε στεκει…με αυτο το στυλ συμμετοχων η Ελλαδα,η Αρμενια και η Τουρκια οχι μονο περνανε εδω και 7-8 χρονια αλλα στο televoting ειναι εντος 5αδας σχεδον παντα στον τελικο..

  62. ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟGAE ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ PRESS CENETER ΑΝ ΗΤΑΝ ‘Η ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΗ ΟΣΟ ΛΕΓΕΤΑΙΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

  63. Όλα τα blog γράφουν ότι η Ελευθερία δεν ήταν καθόλου καλή φωνητικά στη βραδυνή πρόβα.

  64. Παιδιά έχουμε πρόβλημα..αν οντως ηταν τόσο κακή δυστυχώς χάνουμε τις επιτροπές και το 50%! Λέτε να είμαστε εμείς φέτος που θα μείνουμε εκτός??
    Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι..

  65. Προσωπικά θα ψηφίσω τον Άγιο Μαρίνο. Είναι ένα τραγούδι αδύναμο και επειδή όπως ξέρουμε η δέκατη και εντέκατη θέση παίζουν σε 2-3 πόντους κάθε φορά θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα κάνω το παν για να περάσουμε…

  66. PS Και η Ήβη δεν ήταν απόλυτα σωστή φωνητικά… τι έγινε βρε παιδιά εκεί στο Μπακού;; Μάτι;;

  67. egw tin akousa live apo to webcast , paidia itan ligo ektos sto prwto couple- ta paralene-, meta ola ok, min pw kai kalutera, BUT den nomizw oti oi epitropes tha mas xaideupsoun , kai oute tha perasoun ola ta ruthmika tragoudia.. nomizw oti exoume provlima! prepei na pame eksairetika kala sto televoting!

  68. Φοβάμαι ότι επιβεβαιώνομαι (αν αληθεύουν οι αναφορές και δεν είναι κακόβουλα σχόλια) για τις φωνητικές επιδόσεις της Ελυθερίας. Ουδέποτε με έπεισε.
    Θα τη δούμε κι αύριο γιατί οι επιτροπές δεν είναι και οι πλέον αμερόληπτες και το κοινό έχει ένα σημαντικό 50%

  69. Σας παραθέτω την κατάσταση της Μαρίας Κοζάκου στο fb:
    “Δεύτερη Γενική πρόβα στο Μπακού, αυτή που βλέπουν οι κριτικές επιτροπές. Καλύτερα από κάθε άλλη φορά η ελληνική συμμετοχή. Ολα απρόσκοπτα.”

  70. θα αγχωθηκε προφανως…η σερι παρουσιες στη 10αδα θα αγχωνουν τις αποστολες μας οσο τα χρονια θα περνανε ολο και περισοτερο…;)…κανεις δε θελει να ειναι αυτος που θα σπασει αυτο το σερι γιατι ξερει τι θα επακολουθησει και τι θα ακουσει στην Ελλαδα μετα…δυστυχως ετσι ειναι….

    • Πάντως αν μπει στη δεκάδα η Ελευθερία και δεν το αφήσει μετά μπορεί να κάνει κάτι καλό στην Ελλάδα. Αρκεί να μην τα παρατήσει όπως o Σαρμπέλ και ο Λούκας…

      • Συμφωνώ και πιστεύω οτι με το Aphrodisiac αδικείται..Έχει φωνάρα και είναι για πολύ καλύτερα πράγματα..!!!
        Αλλά να μου πεις από κάπου πρέ[ει να ξεκινήσει.. Μακάρι να πάει πολύ μπροστά!

  71. kathiste re paidia na to doume!Deite kai ligo apo to escextra ta sxolia twn blogger g tis alles xwres gia thn fwnhtikh epidosh! Sta perissotera einai arnhtika! 😉

  72. ενταξει ειναι λογικο λιγο να μην ειναι ακριβης στις φωνες τους και η ηβη και η ελευθερια. Τα τραγουδια τους ειναι περισσοτερο studiou. Αλλα μην πτωειστε, εγω που ακουσα τα τραγουδια στην προβα ηταν μια χαρα, γενικα η κριτικοι υπερβαλλουν, ποσο μαλλον οι bloggers. 24 ωρες μενουν και θα δουμε… εδω ειδα οτι λενε οτι η Ρωσια ειναι καλη. Αμα βγει η Ρωσια πιο ψηλα απο εμας , του χρονου να στειλουμε και εμεις αποστολη ντυμενη φοιβο και αθηνα.

  73. Μην ανησυχειτε …αυτο το “out of tune” ειναι πολυφορεμενο σαν χαρακτηρισμος για τις συμμετοχες μας σχεδον παντα …καποιες φορες ισως δικαιολογημενα αλλα γενικα ο Ελληνας τραγουδαει με τροπο που οι περισοτεροι ξενοι ανταποκριτες συνηθως δεν τον αντιλαμβανονται σαν 100% “ορθολογικο”…π.χ. Αλκαιος…α και επισης με καθαρα αυστηρα μουσικα κριτηρια, η Παπαριζου (αλλα και η Sertab) ηταν οντως εκτος τονου ..σε ολο το κομματι τους σχεδον…και εκεινη που ελεγε το Qele Qele το ιδιο…nevermind…

  74. Εγώ έχω αν πω ότι ο κ. Ρήγος μας χαντάκωσε γιατί αν η χορογραφία ήταν αυτή που έπρεπε να είναι και όχι αυτό το πανηγύρι τότε κανείς δεν θα είχε να πει αρνητικό σήμερα και να είναι βάσιμο. Εγώ στηρίζω απόλυτα την ελληνική συμμετοχή αλλά όσο και να λένε κάποιοι ότι η χορογραφία βελτιώθηκε πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι μια αποτυχία που υπονομεύει το τραγούδι και δεν βρίσκω κάτι θετικό ούτε καν στη γέφυρα όπου θα έπρεπε να το απογειώνει. Πιο πολύ λυπάμαι όμως την Ελευθερία γιατί πιστεύω ότι από τη μεριά της δίνει το 100% και αν το Σάββατο δεν μπει στη δεκάδα (Γιατί στον τελικό θα περάσει) τότε έχει να ακούσει πολλά πίσω στην Ελλάδα.

    • Φιλε Γιαννη ουτε εμενα μου αρεσει η χορογραφια αλλα περιεχει καποια στοιχεια που θυμιζουν την ιστορια της Ελλαδας (πρωσοπικα πιστευω πως δεν εχουν καμια ουσια) αλλα οι επιτροπες μπορει και να μας ευνοησουν μονο και μονο γι’αυτο! Ο κοσμος ετσι κι’αλλιως θα μας ψηφισει γιατι εχουμε ενα πιασαρικο κομματι και μια ΠΑΕΜΟΡΦΗ παρουσια!Οποτε μαλλον θα παμε καλα γι’αυτο μην αγχωνεσαι

      • Συμφωνώ ότι το κομμάτι είναι πιασάρικο και η Ελευθερία πολύ λαμπερή και οποιαδήποτε άλλη χρονιά δεν θα υπήρχε θέμα εισόδου στη δεκάδα φέτος όμως υπάρχει ένα γενικότερο αρνητικό κλίμα το οποίο δεν το καταλαβαίνω. Μονίμως διαβάζω σχόλια του τύπου ότι πάλι στέλνουμε τα ίδια και τα ίδια ή ότι η εμφάνιση είναι φτωχή και αναρωτιέμαι…μετά από 10 χρόνια (Σάκης 2003) φέτος τους ξίνισε το μπουζούκι και το τσιφτετέλι;Λες και οι άλλες χώρες δεν στέλνουν το ίδιο ύφος και στυλ τραγουδιού κάθε χρόνο. Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιος αρνητισμός προς την Ελλάδα φέτος. Βέβαια αυτοί που τα λένε δεν θα μας ψήφιζαν έτσι και αλλιώς οπότε…αλλά όπως και να το κάνουμε το αρνητικό κλίμα υπάρχει και μεταδίδεται δυστυχώς.

      • Συμφωνω! Αυτο το κλιμα αρνητισμου υπηρχε και παντα θα υπαρχει!! Απλα φετος και γενικοτερα αυτα τα χρονια θα το βιωσουμε για τα καλα!
        1)Εχουμε οικονομικη κριση σαν χωρα και ολοι πιστευουν οτι μονο εμεις ευθηνομαστε!
        2)Οσον αφορα τη Eurovision, επικρατει ενα αισθημα ζηλιας επειδη παρ’ολες τις δυσκολιες τα τελευταια 11 χρονια εχουμε καταφερει να ειμαστε 9 χρονια στην 10αδα και μεσα σε αυτα 1 νικη! Επισης εχουμε και ενα ρεκορ (8 συνεχομενα χρονια στην δεκαδα) και οι αλλοι σκεφτονται οτι μας δινουν λεφτα και εμεις τα ξοδευουμε σε αστειους διαγωνισμους! (ασχετα αν αυτο ειναι αληθεια η οχι γιατι αυτα που τους πλασαρουν εξω ειναι ενα θεμα που δυστηχως δεν μπορουμε να κανουμε κατι!)

  75. Σε συνέντευξή της πριν από 2 μέρες η Ελευθερία δήλωσε ότι δεν έχουμε δει ακόμα όλη τη χορογραφία, και αναρωτιέμαι αν δεν έδειξε σήμερα κάτι στην πρώτη πρόβα – πότε έχουν σκοπό να το δείξουν. Ευελπιστώ να απογειώσει το κομμάτι προς το τέλος όπως έγινε στον ελληνικό τελικό. Επίσης επειδή ακούτε πολλά αρνητικά σχόλια από blogs να σας πληροφορήσω ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν καμία σχέση με μουσική, χορογραφίες κτλ. όσο μπορείτε να κρίνετε εσείς ένα αποτέλεσμα στο ίδιο βαθμό το κάνουν και αυτοί. Προσωπικά θα έδινα περισσότερη σημασία στα λεγόμενα μιας ραδιοφωνικής παραγωγού με εμπειρία χρόνων όπως η κα. Κοζάκου παρά στο κάθε παιδάκι που περνά την ώρα του εκεί πέρα.

  76. Ναι δεν υπηρχαν επιτροπες στα κομματια που ανεφερα σαν “out of tune”…αλλα αυτα οχι μονο περασαν τελικο αλλα τα 2 βγηκαν πρωτα και το 1 τριτο…εδω ολη η κουβεντα γινεται μηπως 1-2 φωνητικες ασταθειες στερησουν προκριση σε τελικο…αυτο ειναι υπερβολικο …εδω ρε παιδια η Αρμενια περσι με ενα απο τα πιο χαζα τραγουδια ever και την τραγουδιστρια οχι απλα εκτος τονου, αλλα εκτος τοπου και χρονου και για 1 μολις ποντο θα περναγε !….;)

  77. Αν ήταν να περνάνε στο τελικό οι ολόσωστες φωνές, ο διαγωνισμός θα κρατούσε ένα τέταρτο…..

  78. καντε υπομονη μεχρι αυριο..το οτι θα μπορουσε η χορογραφια να ειναι διαφορετικη ναι θα μπορουσε..αλλα ελεος..ας ειμαστε ρεαλιστες..πρωτη θεση ουτε για αστειο.και εδω που τα λεμε δεν το θελουμε κιολας..για γιουροβιζιον ειμαστε.και το λεω εγω που παρακολουθω φανατικα πολλα χρονια!και σιγα το κραξιμο που θα φαει η ελευθερια..ποιος ασχολειται πλεον?κανενας..ουτε θεμα στις ειδησεις του σταρ..πιστευω οτι θα περασει και θα ναι 10αδα..για πρωτη πιστευω σουηδια..και για κυπρο στην δεξια πλευρα του πινακα..αυταααα

  79. Ναι,το είδαμε πέρσυ πόσο επηρέασαν τα επιεικώς απαράδεκτα φωνητικά των Jedward και Eric Saade τη ψήφο των επιτροπών…6η και 9η θέση στον τελικό αντίστοιχα ( σε επιτροπές ).Για να μην αναφερθώ στη Hadise που δεν τραγούδησε ποτέ τα ρεφραίν της και οι επιτροπές την αντεμοιψαν με τη γενναιόδωρη 8η ( νομίζω ) θέση στον Τελικό…Αν οι επιτροπές θέλουν να μας χαντακώσουν ( ξανά ) 8α το κανουν κι ας τραγουδήσει η Ελευθερία άρτια όπως τον Λούκας πέρσυ…

  80. sto star den pezi epidi to star tou apagorevoune na mpi sto stado gia tria xronia epidi tin xronia tu saki ixe dixi plana tou skinotheti eno tin sigkekrimeni mera apagorevotan, fetos ine i devteri xronia pou den pai mesa sto stadio.

  81. oute mesa, oute ekso…genika einai mes tin kakia..EAN valei kana thema stis eidiseis..genika exoune me alla pragmata na asxolithoune..kai edw pou ta leme polu pio simatnika..

  82. ayto pou den mporw me tipota na katalabw einai giati enw einai ena koritsi toso omorfo fresko k talantouxo prepei na exei ayto to “prostyxo” yfos…moiraia gynaika den einai, ntiva (opws i paparizou) oute me sfaires…. giati den symperiferetai san koritsi kai exei ayto to slutty yfos den to katalabainw. Mia xara koukla k fwnara einai . de goustarw na blepw to braki tis pws to lene… Kai den eimai pouritanos. Apla to olo look tin kanei na fainetai deyterH (mhn pw teleytaia)… kai xerw pws den einai

    • Κωνσταντίνε, η μικρή παίζει ένα ρόλο ο οποίος έχει και τη πονηριά του και τη χαριτωμενιά του και τη τσαχπινιά του…
      Το ρούχο είναι ένα κορμάκι με φουστάκι και είναι το κοστούμι του ρόλου.
      Θεωρώ το επίμαχο πλάνο ατυχές.

  83. ΄Οσον αφορά τη δεύτερη dress rehersal που είναι καθοριστική γιατί απο το βίντεο αυτής θα ψηφίσουν οι επιτροπές, διαβάζω άσχημη εξέλιξη για την πρόβα της Ελλάδας.Δείτε τι γράφουν οι 2 σχολιαστές. Στην πρώτη πρόβα τα πήγε περήφημα. Για να δούμε και τη δεύτερη μπας και δεν είναι τόσο μεγάλη η ζημιά και μήπως τα παραλένε. Το εύχομαι. http://escxtra.com/2012/05/semi-final-1-second-dress-rehearsal/

  84. gia ton kostantino: an pas me avta mialia, tote i madonna tha itan i arxipou…a k i lady gaga i madamme…dld eleos. pou mou vazis pos den ise ke pouritanos.

    • mi sygrineis tis p… me tis bourtses.
      i madona kai i lady gaga dimiourgisan k dimiourgoun moda kai styl… de fainontai “fthnes”. ayto einai to problima mou. oxi to sexy k to aisthisiako…. to tsoule.

  85. Η ΕΛΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ!!!Η ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕ ΛΙΓΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΠΟΘΕΩΝΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ….ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ……

  86. απο τοτε που υπαρχουν οι δυο ημιτελικοι δηλαδη απ το 2008,η 10η χωρα που περναει μαζευει μεσο ορο 60-65 βαθμους..
    ειναι δυνατον η ελλαδα να μη μπορει να μαζευψει τοσους βαθμους?με κυπρο,αλβανια,βελγιο,σαν μαρινο,ουγγαρια (οι σταθερες που μας δινουν μεγαλους βαθμους) αλλα και με ισπανια,ιταλια,ρωσια αλλα και αζερμπαιτζαν που φαινεται οτι αρεσει την ελληνικη συμμετοχη..
    ακομα κι αν παμε πολυ ασχημα στις επιτροπες..
    περσυ η ρωσια ηταν 16η στις επιτροπες με 31 βαθμους και 4η στο televoting και τελικα περασε 9η στον τελικο με 64 βαθμους.
    μαυτες τις χωρες ακομα και στις επιτροπες θα δεν νομιζω να παμε τοσο ασχημα.στο televoting λογικα θα ειμαστε μεσα στις 5 πρωτες.
    επισης περσυ η αρμενια ηρθε 154 στις επιτροπες με 33 ποντους και 7η στο televoting με 75 και στο συνολο ηρθε 11η με 54 και για εναν ποντο δεν μπηκε τελικο..
    με ολα αυτα θελω να πω πως ειναι τρελο να μη περασει η ελλαδα στον τελικο..
    νομιζω αυτο ειναι το ζητουμενο αυτη τη στιγμη.να περασει στον τελικο.μετα βλεπουμε…
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!

  87. Άδικο πάντως που συγκρίνουν ένα στατικό τραγούδι με ένα άλλο που δεν έχει στιγμή ακινησίας…

    • Ε άλλο ένα στοιχείο που δείχνει ότι είναι απλοί bloggers και όχι άνθρωποι που έχουν να κάνουν με την μουσική 🙂

  88. GIA MIA AKOMA FORA DRAMATOPOIEITE THN KATASTASH…MHN AKOUTE TI LENE…MPEITE STHN EPISHMH SELIDA THS ELEUTHERIAS ELEUTHERIOU STO FACEBOOK K BGALTE MONOI SAS SYMPERASMATA

  89. εεε μπερδευτηκα!!! 😛 τελικα οι επιτροπες ψηφισαν χθες στη δευτερη προβα? και σημερα δεν θα γινει η τελευταια προβα?

  90. Παιδια εννοειται οτι θα περασουμε! Α να ρωτησω,στην ΕΤ1 θα το δουμε ετσι? Σε 13 ωρες ξεκιναει ο α’ ημιτελικος!!!

      • Λοριντα, οσοι εχουν καινουρια τηλεοραση με ψηφιακα καναλια μπορουν να τη δουν δτην ερτ HD που τα δειχνει τοσο τελεια που ειναι σαν να βρισκεσαι στο σταδιο. 😉

      • Billy ναι το ξερω,εγω τωρα προσφατα εβαλα ψηφιακο αλλα ολο κοβεται και χανονται καποια δευτερολεπτα απο αυτο που βλεπω ειδικα στο κρατικο καναλι,και κολλαει και η εικονα μερικες φορες…ελπιζω στο ΕΡΤ HD να μην εχει προβληματα αποψε,εχει οντως φοβερη εικονα! 🙂

    • εχω ερτ HD και πίστεψε με την έχω τεστάρει στο τσάμπιονς λίγκ. είναι άπειρα καλύτερη από τα κανονικά ψηφιακά κανάλια!!!

  91. Το τραγουδι μας ειναι πολυ πιασαρικο και θα παει πολυ καλα.περα απο αυτο η ελευθερια ειναι η πιο οομορφη και φοραει το πιο ωραιο φορεμα.μου αρεσε και της παπαριζου αλλα αυτο ειναι πολυ πιο εντυπωσιακο.

  92. kala paidia den iparxi metro sigkrisis. tis paparizou to forema itane apla oreo, ligo koinotipo isos.
    avto ine kati poli diaforetiko. bravo

  93. nai kai ego to vlepo. eleos… to pio ekneuristiko einai oti prin 2 xronia mas ta prizan kanonika me ton rouva, eno eixe athlio tragoudi, kai mi po gia ta lefta pou eixe dosei i ert gia tin ekprosopisi tou 2009.. einai gelioi. ego den eida tpt kits stin eleutheria, kai oti tha vgaloun kai tin eleutheria afoni, eleos,eleos.
    to tragoudi mporei na min tin voithaei alla oxi kai afoni. kai ama vgei i eleutheria na deite pou tha lene oti perase apo tyxi.. mia xara einai i eleutheria, to tragoudi adynamo- nai les kai oi alles xores exoun kalitera- i parousia dynamiki. Olo vlepoyn ta arnitika eleino…

  94. tha s pw egw bghke enas den kserw to onoma tou kai elege oti lene oi ksenoi oti eimaste xalia me liga logia kai oti einai h exeiroterh emfaniseis mas tosa xronia kai mia ksathia ekei leei oti fainete to fraki ths den einai auto forema kai den thumizei ellada auto kai tetoia mono h meleti ta eipe kala blamenoi!!!!!me exoun neuriasei!!

  95. αφου δεν πηγε η βαπτιστήρα του Δρακάκη τι θέλατε να πουνε??Μου βγαζανε την Δωρα φαβορι. που ακούστηκε? Κριμα γιατί νομιζα οτι μερικοι απο εκει μεσα αγαπανε τον θεσμο. Εχει πέσει σύρμα απο ψηλά να μην μιλανε πολύ για την Ελευθερία.

  96. Καλα μωρε τα εχουν παιξει και εκει στο star? Ελεος πια,ο Σακης ολο θεος και θεος,αλλα η Ελευθερια που ειναι νεο κοριτσι και νεα στο χωρο ειναι μπαζο και καλα και αφωνη!Ενταξει,δεν εχει και τη φωνη της Pastora για παραδειγμα(εγω την προτιμω σε ελληνικα τραγουδια,αναδεικνυει καλυτερα την φωνη της) αλλα δεν ειναι αφωνη!Και για τα λεφτα που διαθεσαμε μια χαρα ειναι αυτο που θα παρουσιασουμε και η Ελευθερια κανει πραγματικα ο,τι περναει απ’το χερι της,αμαν με το κραξιμο…σ’ενα δελτιο μαλιστα κραζανε ολες τις αλλες συμμετοχες και λεγανε ‘ευτυχως που υπαρχουν αυτα για να μην προσεξει κανεις τα δικα μας χαλια’ Tragic!

  97. ma avto poulai sto STAR paidia, ti perimentate? to kraximo. an den poulouse to kraximo den tha ipirxe kan to kanali.
    anamenomeno i xanthia na to kraxi ke i ‘italida’ na to vri konto. ti na kanoume? avto ine to star

  98. Παιδια μην αγχωνεστε για τις επιτροπες….Νομιζετε οτι αυτες ψηφιζουν δικαια και μονο και μονο το καλυτερο τραγουδι; Η καθε μια το συμφερον της κοιταει! Ειναι αυτες που εχουν καταστρεψει τον διαγωνισμο αντι να τον βελτιωνουν! Επισης εννοειται οτι θα εγραφαν οτι ολα αυτα τα αρνητικα σχολια, το κανουν καθε χρονο για να ριξουν την Ελλαδα επειδη μπαινει συνεχομενα 8 χρονια δεκαδα! Εδω στην dress rehearsal που η ελευθερια ηταν αψογη καποιοι “εξυπνοι” ξενοι ( που η συμμετοχη τους νομιζουν ειναι καλυτερη, τυπου ιρλανδοι, ρωσσοι) ελεγαν τα χειροτερα! Ας εμπιστευτουμε την Κοζακου που ειπε οτι ηταν η καλυτερη μας προβα! Αμα δεν πηγαινε κατι καλα θα ελεγε “υπηρξαν καποια τεχνικα προβληματα κλπ αλλα δεν πτοουμαστε” και τετοια! Εγω ελπιζω ωστοσο να τα παμε καλα! Αν και δεν ειμαι απο τους μεγαλους φαν του διαγωνισμου, αλλα μ’ αρεσει σαν βραδια show, καθε χρονο πιστευω στο τραγουδι μας, οπως και περσι ημουν σιγουρη οτι θα παιρναμε πολυ καλη θεση ενω ελεγαν ολοι οτι θα πατωσουμε κι ομως στο televoting ημασταν 3οι!

  99. mou fenete i eurovision ekselizete se ena poli megalo politiko paixnidi eidika fetos.. koitaxte pou i ellada tha perasei ston teliko, mporei na einai stin dekada gia ta prosximata. alla gia tin kipro anisixo, eno einai kali kai aksizei na einai stin dekada, akouo synexeia gia sinomotika oti den theloyn tin kypro. tha einai adikia an einai i kirpos fetos den einai mesa stin teliki dekada min sou po kai pentada. kai tha po kai kati stous ksenoys pou krazoyn. otan stelname typoy kathos prepei manto 2003 mas vgazan 17 tora lene oti stelnoume sourgela.. den koitan ta xalia tous leo ego.. i mones symmetoxes pou aksizan na nikisoun tin teleytaia dekaetia itan toy rybak kai tis servias oles oi alles itan kathorisemenes, pios thimate to tragoudi toy ajerbaijan i tis germanias. Dikaiologies tis europis. kai min xexname emeis oi ellines oti to 2005 pou pige i paparizou, i elllada den pernage apo imiteliko kai den ipirxan kritikes epitropes. kai min po gia to tour tis paparizou, i ta lefta tis ert, kai genikotera poso tha piese kai i kivernisi gia to diagonismo kathos min ksexname itan kai mia epoxi pou i ellada itan sta pano tiis,me olympiakous kai euro. Den ta leo gia na meiosi tin niki tis paparizou alla gia katalavoyn oti i ellada fetos kanei mia aksiologi prospatheia me to tipota. kits tha elega tin symmetoxi tou sarbel, tou rakitzi kai tou rouva..tora megali adikia pros tin eleutheria.. ego pantos pisteuo oti tha ta paei kala.

  100. Και το esckaz συνεχίζει τα αρνητικά σχόλια για τη συμμετοχή μας και γράψανε το παρακάτω:

    Placed 2 bets for tonight
    Xhuxhmaxhuxh – Tue, 22/05/2012 – 12:13

    Belgium to qualify
    Greece not to qualify

  101. Ρε παιδια τι ειπαν στο star για την προβα της Ηβης?Οτι ειχε προβληματα?Το επιασα στο τελος το θεμα και δεν ακουσα!

  102. Laurinda έλεγαν ότι κατά τη διάρκεια της πρόβας της Κύπρου υπήρξε ένα μπλακ άουτ..και οι επιτροπές είδαν μισό το τραγουδι..όμως το ρικ διαμαρτυρήθηκε και επανέλαβαν τη πρόβα για να βαθμολογησουν..!!

  103. http://www.google.gr/search?tbm=isch&hl=el&source=hp&biw=1607&bih=865&q=snow+white&gbv=2&oq=snow+&aq=1&aqi=g10&aql=&gs_l=img.1.1.0l10.940.3090.0.4370.5.5.0.0.0.0.120.578.0j5.5.0…0.0.bMI46Bt0gwc#hl=el&gbv=2&tbm=isch&sa=1&q=snow+white+queen&oq=snow+white+q&aq=1&aqi=g2g-S7&aql=&gs_l=img.1.1.0l2j0i24l7.20180.26179.0.27850.2.2.0.0.0.0.121.239.0j2.2.0…0.0.ryfNq_FhSdk&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=28a2c0345749d1df&biw=1607&bih=865h=865
    Ειμαι σιγουρος οτι φετος οι Αλβανοι εμπνευστηκαν στυλιστικα απο την κακια μητρια της Χιονατης!

  104. Παιδια τα μαθατε για την Αλβανια ετσι? Δεν θα κανει αναμεταδοση του α’ ημιτελικου με αποτελεσμα να μην μπορουν να ψηφισουν οι Αλβανοι (που παντα μας ψηφιζουν) και θα δωσουν μονο τις βαθμολογιες της επιτροπης τους!

      • Odws twra to diavasa kai egw kai isxyei oti einai logw tou atiximatos.Na eyxithoume syllipitiria stin Alvania kai gia tis toses psyxes pou xathikan…To oti den tha metadwsoun ton imiteliko kai den tha psifisoun einai to ligotero…

      • A γι’αυτο εγινε?Δεν το ηξερα!Εννοειται,αυτο ειναι το λιγοτερο…Συλλυπητηρια στις οικογενειες τους

  105. Οι κύριοι στο Σταρ πρέπει να ντρέπονται! Ειδικά ο κ. Μάλλης κι η ξανθιά μαντάμ να μιλάνε για κιτς, πάει πάρα πολύ! Αν δεν ήταν γελοίοι, θα ήταν τραγικοί!

    • Πάλι οργισμένη είσαι εσύ βρε παιδί μου, με την “ανθελληνική” συμπεριφορά της Σάρας και της Μάρας??

      • Έχεις δίκιο, φιλαράκι! Εξάλλου το κάνουν επίτηδες μήπως τσιμπήσουν κανένα νουμεράκι πουλώντας ξινίλα. Κι ενώ το ξέρω, πέφτω στη παγίδα. Είναι εξωφρενικά και εξόφθαλμα καραγκιόζηδες!

  106. epeisis eipan oti to forema stous xenos thimizei kits k pornostar.alla star eine afto allote xaideuei allote gratsouna.telos pantwn exw na pw merika pragmata.den eprepe na paei ekei i nikh giati akouw polla gegonota.otan kerdizei mia xwra i eurovision prepei na koita oxi mono ton xwro alla k tin xwra den koitaei ekei to baku pou egine gnwsto thelei k skandala.to 99 vriskomoun ierousalim k den thimame na ginotan tetoia k as eixan frontisei tilepolitikoi evraioi na xaraktirisoun to diagwnismo ergo tou satana pou vraveusan to gay simvolo tis xwras.o kosmos itan anoixtos oi evraoi eidan me kalo mati tin nikh.ezhsa sto israil k i dinami tis dana kerdise to kosmo.alla apo tote perasan xronia k eidame polla gay stoixeia sto diagwnismo.telos pantwn i nikitria xwra prepei na exei polla ektos apo xwro.

  107. Παιδια αυτο το σαιτ εχει στειλει δημοσιογραφους στο Μπακου???
    Καμμια ενημερωση….!!!
    Δεν εγραψαν το κυριωτερο πως ηταν η Ελευθερια και η Ηβη στην προβα βαση της οποιας θα ψηφισουν επιτροπες….???
    Πως ηταν βρε παιδια??
    Σε πολλα σαιτ και το ΣΤΑΡ θαβουν την Ελληνικη συμμετοχη ακουσατε τιποτα???
    ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΣΑΣ ΕΦΑΓΑΝ??

    • Πράγματι, δεν έπρεπε να υπάρχει μία ενημέρωση; Κάτι; Γιατί ρε παιδιά τόση ησυχία; Κρίμα…

  108. malakies leei o mallis. dikes tou apopseis einai gia na thapsei to tragoudi. den peirazei. POLLOI DEN XONEUOUN OTI I ELEUTHERIA EINAI MIA KOUKLA, kai akoma kai na to lene auto dimosiografoi ap exo, einai gnosto oti den xoneuoun oti i ellada einai kathe xrono stin dekada! TSOUZEIIIIIIIIII!

    • Πες’τα πεσ’τα! Όλοι αυτοί που χύνουν φαρμάκι κάθε χρόνο και ιδιαίτερα φέτος είναι για γράψιμο κανονικό! Η Ελλάδα έχει δημιουργήσει ΠΑΝΙΚΟ και αυτό ενοχλέι πολλούς! Είναι μόνο κάποιοι ανεγκέφαλοι που δουλειά δεν έχουν και για να πάρουν κανα νούμερο ή ακροαματικότητα και γενικά για να ”πουλήσουν” λένε ό,τι μπανανία τους κατέβει! Τα ανθρωπάκια αυτά δεν είναι ικανά να μας κάνουν το παρμικρό! Ούτε φυσικά να μας σταματήσουν! Μόνο ο απλός κόσμος έχει αυτή τη δύναμη που στο κάτω κάτω ούτε εξουσία τύπου και τηλεόρασης έχει ούτε συμφέροντα!
      ΓΡΑΦΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΟΙ ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ!
      ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ…ΑΙΩΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ!ΟΥΣΤ!!!!!!

  109. τραγωδιααυτο που εγινε στην αλβανια.η χωρα ειναι σε πενθος..
    οτι ειναι να γινει θα γινει παιδια ακομα και με τους βαθμους της επιτροπης της αλβανιας..
    μην αγχωνεστε..σιγουρα τα πραγματα δεν φαινονται ευκολα και θετικα αλλα πιστευω να τα καταφερουμε.
    επισης απορω γιατι μπαινεται στη διαδικασια και βλεπετε σταρ..κι εγω καποια χρονια πριν εβλεπα σταρ και συγχιζομουν..πλεον αδιαφορω και δεν εχω ιδεα τι λενε.οι ανθρωποι ειναι το λιγοτερο γραφικοι και δεν με σοκαρει τιποτα απ τις λασπες που πετανε.
    και ο λουκας περσυ που ειχε φωναρα και ειχαμε ενα επιβλητικο τραγουδι εκτιμηθηκε απ τις επιτροπες?οχι..το οτι εχουμε ποπ δεν σημαινει οτι θα τα παμε τοσο ασχημα σε επιτροπες..
    υπομονη..το βραδυ μετα τις 12 θα εχουμε να πουμε πολλα!

  110. O MAλλις στο σταρ βγηκε και ειπε τις δικες του αποπσεις κ οταν τον ρωτησαν ποιος τα λεει αυτα ειπε οι ξενοι δημοσιογραφοι μη εχοντας καν το θαρρος να στηριξει οτι ειναι η γνωμη του.πολυ γελιος ο τυπος!φτηνη δεν ειναι ουτε η ελευθερια ουτε η χορογραφια ουτε το φορεμα!αυτος ειναι ο φτηνος και ο ξεπεσμενος που την μερα που η χωρα του διαγωνιζετε βγαινει και λεει οτι του κατεβει σκεπτομενος τα δικα του συμφεροντα και φιλιες!λοιτα κατι σουργελα που υπαρχουν και τα εχουν ελευθερα να βγαινουν να μιλανε!

  111. Pou tous vrhkane aftous tous aga****** sto star kai tous vgazoun na milane!poso defteroi kai laikoi mporei na einai!h tzortzela!onoma gia kounelli exei kai gnwmh!eftixos einai kai h meleth pou ta phre kai eipe ta pragmata me to onoma tous!tragikoi!perimenan thn xlamida!vlaxa!

  112. Πριν λίγο έγινε η τελευταία μας πρόβα..
    Από το escxtra:

    Greece now. And while Iceland was fully dressed up, Greece is again casual. She sounds much better than last night however it was last night that counted for the juries.

  113. ΠΡΩΤΗ Η Ελλάδα στην ψηφοφορία του Press Center!!!!

    1. Greece 402
    2. Romania 401
    3. Russia 400
    4. Iceland 384
    5. Cyprus 376
    6. Denmark 346
    7. Ireland 344
    8. Switzerland 328
    9. Moldova 327
    10. Albania 306
    11. Israel 282
    12. Austria 281
    13. Hungary 280
    14. Latvia 279
    15. Finland 239
    16. Belgium 230
    17. San Marino 214
    18. Montenegro 171

  114. Ποπο ας περασουμε ΠΑΝΑΓΊΑ μου θα το βλέπω με τοσηηηηηη αγωνία που δεν θα κάτσω στο καναπέ ούτε τη μια απο τις 3-4 ώρες του διαγωνισμού αλήθεια πείτε μου αν ξεκινάει στις 10 το βράδυ η στις 9;;;;;;;

  115. avtos o themis k i xanthi ine poli astioi, diladi i xora tous ine proti stn psifoforia tou a’ imitelikou, ke i xenoi dimosiografi to mono pou ipothike sta sites ke blogs, ke avto mpor na to dite sta official blogs, ine oti i eleftheria den itan sta kalitera fonitika, alla itane para poli hot ke tha pari psifous me to kavto mini forema.
    diladi eleos mazi tous.. milane aorista ke ekfrazoun tn gnomi tous xoris na tin dikeologoun . i alli to vrike polli sinothismeno to forema. ke to ide xiliades fores. forema plekto se avto to xromatismo ke avto to ifos thelo na mou to feri na to do. giavto ta pire i eleonora ke i italida, alla pes mou star ine me ftinous kavgades zi ke iparxi.

  116. Ας αφησουμε το σταρ και τις μικροαστες που προσπαθουν να φανουν μεσα απο ανακριβειες και μπουρδες και ας στιλουμε την θετικη μας ενεργεια στην ελευθερια και στην ομαδα της και να τους ευχιθουμε να πανε σουπερ αποψε,να μην ακουνε τιποτα και εχουνε ολο το πακετο!αν η καθε τζορτζελλα ηταν τοσο κορμαρα λαιι μπορουσε να βαλει φορεμα οπως της ελευθεριας δεν θα εβγαζε τοση ξινιλα!καλη τυχη παιδια!

  117. i tzortzella as di ta xalia tis ke na di to xali nimfiko pou exi foresi k as min to pezi ke kritis modas. o kathenas tin doulia tou… nikokira

  118. akoma den vrika pou ta ipan ola avta i ‘xenoi dimosiografoi’ sto internet. poloi tha ithela na do tes ma…ies pou ipe o mallis sto star pou tis vrikes ke tis akouse.
    krima pou oute na ipostirixoume rtin rouxa mas sosta tin mera tou diagonismou den katafernoume na kanoume.

  119. kala mexri ke tn paparizou ethavan avtoi sto star mexri pou vgike proti ke tin apotheosan…ti na kanoume, tzortzella ke themis enantion meletis ke floridas…. mia xara!!!

  120. Τελικά η Κύπρος είχε πρόβλημα όντως έφυγε κάτι απο το τραπέζι που στέκεται η ηβη και σταμάτησαν την πρόβα έτσι οι χώρες δεν μπόρεσαν να τη ψηφίσουν,η πρόβα όμως έγινε σήμερα άρα φαντάζομαι πως δε θα έχει τέλεια απόδοση απλά καλή ας ελπίσουμε το καλύτερο (ΈΤΣΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΉΘΗΚΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΕΓΏ )

  121. Για εμας που ειμαστε εκτος Ευρωπης μηπως ξερει κανεις αν και πως μπορουμε να δουμε τον ημιτελικο ζωντανα;

    • Αν εισαι Αυστραλία, Βραζιλία, Κίνα, Χιλή, Αίγυπτο, Ινδία, Νέα Ζηλανδία, Σρι Λάνκα, Φιλιππίνες μπορεις να το δεις γιατι το εχουν αγορασει το show αυτες η χωρες (οπως και καποιες αλλες που δεν αναφερονται )!! δεν πιανετε ελληνικη τηλεοραση εκει; αν ναι μπορεις να το δεις απο τη νετ! Αλλιως ελπιζω να πιανει σημα εκει η web tv μας! http://www.ert.gr/webtv/index.php/web-tv-live/net-live.html

    • αν το Link σου λεει το περιεχομενο δεν ειναι διαθεσιμο μεσω του ertwebtv λογω πνευματικων δικαιωματων δοκιμασε το και μετα γιατι ενω μου επιανε τοση ωρα τωρα μου εχει βγαλει αυτο το μηνυμα!

  122. Την στιγμή που η κυπριακή αποστολή και η Ήβη Αδάμου εμφανίστηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το La La Love και η κριτική επιτροπή των χωρών έπρεπε να βαθμολογήσει τις εμφανίσεις των 18 τραγουδιών… ένα απίστευτο black out σε όσες χώρες μετέδιδαν τον διαγωνισμό σε H.D έφερε κρύο ιδρώτα… Οι χώρες αυτές ενώ είδαν τις υπόλοιπες χώρες την Ήβη Αδάμου είδαν μόνο μερικά δευτερόλεπτα… Αμέσως το ΡΙΚ, η Ευη Παπαμιχαήλ και ο Κλείτος Κλείτο διαμαρτυρήθηκαν γραπτώς και έτσι η κριτική επιτροπή παρέμεινε στις θέσεις τους μέχρι να προβληθεί για δεύτερη φορά και να ψηφίσουν σωστά όλα τα μέλη…
    Επιβεβαιωμένο και σίγουρο

  123. Αχ αντε σε λιγοτερο απο 2 ωρες ξεκηναει.Ωχ Θεε μου τι αγωνια θα περασω παλι.Η καρδια μου θα χτυπαει σε πολυ γρηγορους ρυθμους….Φφφφφφφφφφφ,μακαρι να περασουμε!!!!!!Καλη επιτυχια Ελλαδα!!!!!!

  124. Maria ευχαριστω αλλα ειμαι Νεα Υορκη.Κατι τετοιες στιγμες μετανοιωνω που εκοψα την δορυφορικη.Ξερω οτι υπαρχει ενα παρανομο site που με 30 δολλαρια σου δειχνει απευθειας ολο το προγραμμα της χωρας που θελεις ομως δεν ξερω τ ονομα του site για να κανω την συνδεση.

    • Marika δεν πιανεις BBC? Εγω οταν ημουν Νεα Υορκη επιανα και ετσι σωθηκα την περιοδο της Eurovision 😛 Mπορεις να το δεις και στο web tv του eurovision.tv αν θες!Αλλα μαλλον θα κολλαει και θα σερνεται επειδη θα ειναι φορτωμενο…

  125. Laurinda Εχεις δικιο δεν το σκεφτηκα. BBC exω.Αλλα για τον τελικο θα πω τον δικο μου να με συνδεσει για 1 μηνα με το παρανομο σαιτ για να δω tην μεταδοση απο την Κοζακου και υστερα ολα τα σχολια των ελλην.καναλιων.Εννοειται και του Σταρ .χωρις την Σουλιωτη δεν μπορω η καυμενη

    • Απαπα ασε το star θα σου σηκωθει η τριχα! 😛 Καλα ναι,αλλη χαρη να ακους την Κοζακου!Με το ΕΡΤ World America τι παιζει? Δεν το πιανεις εκει?

  126. tpt alla na euxarhsthseis kai thn laurinda giati kai auth sou eipe pws mporeis na to deis apo to site ths eurovision apla egw sou edwsa kai thn dieu8unsh… 🙂

  127. Laurinda εχει δικιο η Ιωαννα ευχαριστω . απο Optimum πηγα Verizon αλλη εταιρεια και δεν ξερω ποιο καναλι ειναι που.Ασε που ειμαι και απο λιγο εως πολυ Ποντια (το λεω με καμαρι αυτο) και με την τεχνολογια δεν εχω και τις πιο αριστες σχεσεις.Ασχετο τωρα αλλα ο νεαρος David Guetta θα εμφανιστει τελικα στο διαλειμμα πριν την ψηφοφορια;Χα,χα που ειναι η Αντωνια να μας διαφωτισει.

  128. Guys, στο MAD εχει βραδια Eurovision! (Τωρα εχει ενα διαλειμμα αλλα μετα συνεχιζει!)

  129. πιστευει κανεις οτι η Ρωσια δεν περναει;εξυπνο η κινηση με τις γιαγιες

  130. ελλαδα και κυπρος χαλια??απογοητευτηκα…απο φωνη κορμαρες..αισχος. δεν ακουγατε την χαλκιτη..την χορτασατε σημερα?μονο αυτη τραγουδουσε…ελεος

  131. κυπρος , ισλανδια και ελβετια!!!! αντε ρε ελλαδαρα και το σαββατο ειναι ετοιμο το eurovision party στο σπιτι μου!!!!

  132. Βρε παιδια ναι,στην Ελλαδα και στην Κυπρο πιο πολυ ακουγονταν τα δευτερα φωνητικα απ΄την Elle και την Ηβη!Απογοητευτηκα λιγακι,αλλα οκ…

  133. οντως, περιμενα πολυ καλυτερα, φωνητικα και απο την ελευθερια και απο την ηβη. Η ελευθερια φαινοταν οτι κρατουσε δυναμεις στην φωνη για το τελος απο την αλλη η ηβη τραγουδουσε αλλα σαν να μην μπορουσε να μπει απο το ρεφρεν στην στροφη..
    Δεν ξερω εαν σωζομαστε με τισ παρουσιες ττων κοριτσιων διοτι η σκηνοθεσια ηταν χειροτερη και απο τις προβες. Ας ελπιζουμε να περασουν και οι δυο..

  134. kostas k. sorry alla einai teliooo,mou aresei toso polu pou den borw na to vgalw apo to mialoo mou,gt na min perasei???????gt as m to apadisei kapoios,gt????!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ