ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η 2η πρόβα!

Ολοκληρώνονται οι τεχνικές πρόβες με την αποστολή της Γερμανίας και τον Roman Lob στη σκηνή του Crystal Hall. Φοράει το ανοιχτό καφέ παντελόνι που είδαμε χθες σε κρεμάστρα, λευκό t-shirt με μεγάλη λαιμόκοψη και μπλε σκούρη ανοιχτή ζακέτα. Στο κεφάλι του πάντα ο χαρακτηριστικός γκρι σκούφος. Αποδίδει το ‘Standing Still’ με άνεση, υπό χρυσούς και κίτρινους φωτισμούς και αρκετά κοντινά πλάνα. Στη δεύτερη πρόβα του τραγουδιού άλλαξε τη μπλε ζακέτα με ένα καρό πουκάμισο, και τον γκρι σκούφο με έναν μαύρο. Και νέα δοκιμή χρωματικών συνδυσμών στην τρίτη εκτέλεση, με τζιν πουκάμισο και γκρι σκούφο.

[youtube id=”pacrXD4A_Xc” width=”600″ height=”350″]

Κάπου εδώ οι τεχνικές πρόβες των 42 διαγωνιζόμενων καλλιτεχνών ολοκληρώνονται και ουσιαστικά ο διαγωνισμός μπαίνει στην τελική του ευθεία. Η ομάδα του ogaegreece.com θα είναι μαζί σας και πάλι με την περιγραφή της γενικής πρόβας του 1ου ημιτελικού.

Βασίλης Τερζόπουλος

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξακολουθει να ειναι καλος φωνητικα αλλα το τραγουδι του παραμενει μια χαζομπαλαντουλα.

  2. ΜΕΤΡΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ ΦΩΝΗΤΙΚΑ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο 1ΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ,ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΔΥΜΑΣΙΩΝ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

  3. Roman has really awesom voice he is not gonna win but i really bielive he is gonna make it to the top 10 4 germany this year (no afeans) he is not the coolest guy but hes voice rock meen!!!

  4. Δε θυμάμαι αν έχω δει/ακούσει χειρότερη Γερμανική συμμετοχή στο διαγωνισμό….
    Σκουπίδι απ’ τα λίγα.

  5. Δεν θυμάμαι να μου είχε αρέσει από το πρώτο άκουσμα.Σαφώς και πρόκειται για τραγούδι που στηρίζεται στην ψήφο των επιτροπών…Δεν το βλέπω μέσα στο top 15 του televoting…Παρ’όλα αυτά , κατέληξε ( με το πέρασμα του χρόνου ) να μου αρέσει αρκετά.Καλή επιτυχία !

  6. Μετά τα δύο χρόνια με την ατάλαντη Γερμανίδα, αυτό φαντάζει όαση! Υπέροχη συμμετοχή και καλή τύχη στον συμπαθέστατο ερμηνευτή!

  7. ok stin arxh to theorusa apla simathitiko….twra arxise na m aresei poli….wrea melodia…wrea logia….wrea fwni…wreo still o tipas….mia xara ….fetos kai oi 6 xwres pou eine ston teliko wrea tragudia exun…alla kai genika mia xara tragudia eine ta fetina ektos apo elaxistes e3ereseis

  8. Μαζί με την Ιταλία και η Γερμανία φαίνεται πως δεν κόπτεται ιδιαίτερα να διεκδικήσει το τρόπαιο φέτος! Ο τραγουδιστής κρύβεται πίσω από το σκούφο του, η όλη παρουσίαση αξιοπρεπέστατη μεν, καθόλου αξιομνημόνευτη δε! Πάντως δεν σε ενοχλεί καθόλου το γερμανικό τραγουδάκι, από αυτά που ακούς στο ράδιο και τα σιγοψιθυρίζεις μερικές φορές.

    • Άσχετο, αλλά έχω να προσθέσω ότι μου αρέσει περισσότερο από της Ισπανίας και της Ισλανδίας, αλλά λιγότερο από της Σλοβενίας

  9. Από την αρχή έχω τη βεβαιότητα πως αυτό θα πατώσει…. Θα χαθεί μέσα στα υπόλοιπα συμπαθητικά τραγουδάκια του διαγωνισμού.

  10. Ωραίο τραγούδι, πολύ καλός ερμηνευτής, αλλά σκηνικά αδιάφορος…

  11. Γενικά υπάρχουν κάποιοι/ες τραγουδιστές/ριες που έχουν φοβερή φωνή αλλά το τραγούδι…..όπως:Γερμανία,Ουκρανία,βουλγαρία,Γαλλία,ΠΓΔΜ,Αλβανία. ΠΡΟΣΟΧΗ αυτά τα τραγούδια ΔΕΝ είναι Χαλια απλά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα

  12. ενα υπεροχο τραγουδι που μπορει να ακουστει παντου!! αυτο ειναι συμμετοχη!! απορρω με καποιους εδω μεσα που τρελαινονται με τραγουδακια στυλ ρουμανιας και θεωρουνξ το συγκεκριμενο αδιαφορο και σκουπιδι!! μα τοσο ασχετοι με τη μουσικη?

  13. Μίλτο αγόρι μου κανείς δε μπορεί να είναι άσχετος με τη μουσική εκτός αν εννοείς με τη φωνή αλλά σε παρακαλώ μη νομίζεις πως ότι αγαπάς είναι το καλύτερο άντε

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ