ΙΣΠΑΝΙΑ: η 2η πρόβα!

Η Pastora Soler στη σημερινή δεύτερη πρόβα της εμφανίστηκε στη σκηνή με λευκό κοντό μπλουζάκι και ασύμμετρη μακριά φούστα. Οχι, το φόρεμα δεν το είδαμε ούτε σήμερα. Η κάμερα ξεκινά μακριά από τη σκηνή και πλησιάζει τη γοητευτική ερμηνεύτρια η οποία εντυπωσιάζει και πάλι με την υπέροχη ερμηνεία της. Στην αρχή είναι μόνη της και στην κορύφωση του τραγουδιού εμφανίζονται 5 ακόμη στα φωνητικά.

Στο background σταγόνες που πέφτουν, αστέρια και χρυσές αποχρώσεις. Η Pastora Soler φαίνεται σίγουρη για τις φωνητικές της δυνατότητες και αυτό είναι το στοιχείο πάνω στο οποίο ποντάρουν φέτος Ισπανοί. Χωρίς εφέ (τουλάχιστον απ’ότι είδαμε μέχρι τώρα), με μόνα όπλα ένα καλό τραγούδι και μια υπέροχη ερμηνεύτρια, ελπίζουμε φέτος να κερδίσουν τη μάχη για την πρώτη δεκάδα.

[youtube id=”ySybV3anTqs” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. η καλυτερη συμμετοχη της ισπανιας μετα το 1995 και την επισης υπεροχη Anabel Conden με το ”Vuelve conmigo” και για να μαθαινουν οι μικροτεροι http://www.youtube.com/watch?v=p8nTjiEdI2c
    δεν ξερω αν ειναι η τυχερη λεξη το conmigo για την ισπανια αλλα αυτη η εμφανιση ειναι για βραβειο..της αξιζει μια θεση στην 3αδα και εγω το θεωρω πολυ πιθανο.καλη επιτυχια!

  2. Καθηλωτική η ερμηνεία της Pastora Soler. Μακάρι μια θέση στην 5άδα,της αξίζει.

  3. Θεα η Παστόρα, ετσι κ αλλιως ομως θα βγει δευτερη κ καλύτερα , γιατί δεν ξερω αν για τους ισπανους ειναι τόσο επιθυμητο το βραβειο.γιατί κακά τα ψεματα:ο βορραςεχειτα χρήματα,κ μην ξεχναμε κ πόση πολιτικη πέφτει στην ολη ιστορια. Αλλά μακαρι να βγει.

  4. pistevw pws aksizei tin prwti thesi, kati ligotero apo tin prwti thesi tha meinei stin istoria ws o pragmatikos nikitis pou pote den nikise
    pistevw pws an kai i ispania exei oikonomiko provlima tou xronou tha mporesei na diorganwsei mia teleia Eurovision (an kerdisei)
    12 points to Spain

  5. Ειναι αστείο που βλέπω τους ανθρώπους να εντυπωσιάζονται τόσο από μια όντως πολύ καλή φωνή και να λένε οτι αξίζει το βραβείο γι αυτό.Το τραγούδι δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.Θα μπορούσε κάλλιστα να παίζεται στους τίτλους μιας μεξικάνικης σαπουνόπερας 10 χρόνια πριν.

    • καλα κι εγω σοκαρομαι απο ανθρωπους που λενε οτι θα ψηφισουν ρουμανια,νορβηγια η οτι αξιζει για πρωτια η κυπρος αλλα δεν καθομαι να σχολιαζω την αποψη και τη γνωμη του καθενος..αλλωστε ποτε η μουσικη δεν ηταν κατι το αντικειμενικο..κατι που για καποιον ειναι αισχρο για καποιον αλλον ειναι τελειο.οποτε το μονο που ειναι αστειο ειναι να κανεις κριτικη την προτιμηση των αλλων.

      • Γιατι βρε παιδια,τι σημασια εχει,εγω δηλαδη που θα ψηφισω Νορβηγια και Ισλανδια ειμαι ανισορροπη?:P Η μουσικη ειναι μουσικη,αν σ’αρεσει ο ρυθμος και το τραγουδι θα κατσεις να κοιταξεις αν ειναι ποιοτικο ή ‘δευτερο’? Ετσι και αλλιως η Eurovision δεν ειναι Μεγαρο,χωραει ολα τα ειδη και μπορεις να διασκεδασεις με ολα!

      • Giannismits, Μόλις σχολίασες τη δική μου και μίλησες και για το πόσο σε σοκάρει το γούστο των άλλων!LOL!

    • Την Ιταλια που την βαπτιζουν φαβορι για ποσα χρονια πισω σου κανει το τραγουδι???

      • file ConP,
        epidi i Jazz kai i Soul mousiki exei vgei apo tin moda pou ta media epivalei den simeni pws to tragoudi einai paliomoditiko. i eurovision den einai Pop diagwnismos, stin eurovision mporis na stileis oti thelis, apo Rock mexri kai Laika opws persi i Ellada.. kathe allo ektos apo paliomoditiko den einai, to tragoudi einai fresko me mia poli orea erminia apo tin Nina Zilli… an tis modas ginei i Jazz kai i Soul tote den tha einai paliomoditika, ta panta einai antikeimenika stin mousiki kai den mporeis na ta krineis me kritirio tin moda…
        Filika

    • @dimitris, esu kai merikoi akomoi edo mesa, pos na to pooooooooooo, eisaste geloiei,asxeta me to ean i Ispania einai oriai i oxi, ALLA MALLON EISAI POLY NEOS GIA NA KSEREIS TI FRASEI……PERI OREKSEOS KOLOKYTHOPITA

  6. Συμφωνω με τον Δημητρη το τραγουδι δεν λεει και τιποτα οτι αξιζει ειναι η φωνη της και σε καθε της προβα η φωνη της ειναι τελεια αλλα…

  7. Για πολύ περισσότερο.Της Ισπανίας το ακούς ευχάριστα ακόμα και σήμερα

  8. Παιδια ομως οσο και να θελουμε στην 5αδα δεν προκειτε να μπει γιατι πολυ απλα η Ισπανια δεν εχει δυνατες συμμαχιες στο διαγωνισμο! Μονο οι επιροπες μπορουν να τη βαλουν στην 10αδα αν και νομιζω οτι θα βρισκεται στη 10η – 15η θεση γιατι υπαρχουν αρκετα τραγουδια που θα ψηφισουν οι επιτροπες (Σουηδια, Ισλανδια, Ιταλια που ειναι και η αγαπημενη τους!)

  9. η ψηφος μ φετος 9α παει ισπανια κ ας ειναι κ η χωρα που 9α μας περασει γ 1 ψηφο!!!

  10. Το τραγούδι ειναι συμπαθητικό , η ερμηνεία είναι επιβλητική ( προτιμώ της Αλβανίας όμως ).Σίγουρα μια θέση στην 5αδα των επιτροπών και πολύ πιθανόν top 10 συνολικά…

    • Πραγματικά φίλε Donnie Darko 83 (ωραίο nick name by the way) η Ισπανίδα μαζί με την Αλβανή εκπρόσωπο έχουν τις καλύτερες φωνές στο φετινο διαγωνισμό. Η παρουσίαση είναι μελετημένη και η όντως επιβλητικότατη ερμηνεία κατορθώνει να σε κάνει να ξεχνάς το τετριμμένο του άσματος! Αν μάλιστα δεν καταστρέψουν ενδυματολογικά το κομμάτι τους, ως συνήθως, με τίποτα πατσαβούρια υψηλής ραπτικής (κατά την ταπεινή μου άποψη θα πρέπει να φορέσει κάτι κλασσάτο και απλό στο χρώμα του χαλκού ή του χρυσού), τότε η Ισπανία μπορεί να ελπίζει για κάτι πολύ κοντά στην πρωτιά!

  11. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ!ΜΗ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΛΠ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ 10 ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ!!

  12. Pastora, κορίτσι μου, ό,τι και να λέμε για σένα, λίγο είναι! Υποκλινόμαστε!

  13. ΘΑ ΚΟΝΤΟΡΟΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΣΟΥΗΔΙΑ & ΙΣΠΑΝΙΑ………ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣςςςςςςςςςςςςςςςςς…………..Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΚΑΙ ΔΙΨΑΕΙ………… Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1969……..ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…………( ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ 3 ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ)…….ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ………………. ΟΠΟΤΕ ……..ΑΣ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΦΕΤΟΣ…..ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!

  14. μπραβο της ΘΕΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ πααααααααρα πολυ ωραια φωνη (πως και δεν βραχνιαζει απορω χαχαχαχα)

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ