ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Το επίσημο video για το “Lautar”!

Δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα το βίντεο κλιπ του “Lautar”, που τραγουδά ο 26χρονος Pasha Parfeny και θα αποτελέσει τον όγδοο εκπρόσωπο της Μολδαβίας στο διαγωνισμό της Eurovision. Σύμφωνα με τη χθεσινή κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης των χωρών, η συμμετοχή της Μολδαβίας θα εμφανιστεί στη 17η θέση (από τις 18) του πρώτου ημιτελικού που θα λάβει χώρα στις 22 Μαΐου στο Μπακού, για να διεκδικήσει την πρόκρισή της στο μεγάλο τελικό της 26ης Μαΐου.

Όλες τις λεπτομερείες της φετινής συμμετοχής της Μολδαβίας στη Eurovision μπορείτε να διαβάσετε στη σχετική σελίδα στην ιστοσελίδα μας.

[youtube id=”3H7AILnPoio” width=”600″ height=”350″]

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

9 ΣΧΟΛΙΑ

    • Juliet, φαντάζομαι ότι λογικά πρέπει να αντιλαμβάνεσαι και μόνη σου ότι αυτή η συμπεριφορά δε σε τιμάει, πόσο μάλλον που στον είπαν χθες κι άλλα παιδιά. Έχω μπει κι έχω δει το blog σου 2-3 φορές… Φιλότιμη προσπάθεια, αλλά γράφεις και κάποιες ανακρίβειες… Για παράδειγμα, χαρακτηρίζεις το τραγούδι της Πορτογαλίας “λάτιν μπαλάντα”… Είναι Φάντο, ένα είδος μουσικής που για τους Πορτογάλους αποτελεί πολιτιστικό θησαυρό, πράγμα το οποίο θα έπρεπε να γνωρίζεις, αφού όλο το φετινό
      Festival Da Canção ήταν αφιερωμένο στη Φάντο… Θα σου πρότεινα, λοιπόν, να διοχετεύσεις την ενέργεια σου πρώτα στη διασταύρωση των πληροφοριών του blog σου και μετά στην προώθηση του. Σε ό,τι αφορά την τελευταία δε (προώθηση), θα μπορούσες να έχεις μπει σε 4-5 σημαντικά post (ως eurofan φαντάζομαι ότι είσαι σε θέση να τα αναγνωρίσεις) και να μας το γνωστοποιήσεις, αντί να μας πετάς σχεδόν σε κάθε άρθρο το link. Λίγο-πολύ, σε όλα τα post οι ίδιοι σχολιάζουμε, άρα θα καλυπτόσουν. Τώρα, το μόνο που καταφέρνεις, είναι το αντίθετο από αυτό που θέλεις να πετύχεις… Εν ολίγοις, η τακτική σου δεν εξυπηρετεί την επίτευξη του στόχου σου… Φιλικά

  1. Καλο ειναι τελικα!Μου θυμιζει τη συμμετοχη της χωρας το 2009!Ευτυχως που εχουμε και αυτα τα ανεβαστικα τραγουδια φετος!

  2. Πολύ ωραίο τραγούδι!Δυστυχώς όμως, η Μολδαβία τα βρίσκει πάντα σκούρα στην eurovision!Ενώ περνάει στον τελικό, αδικείται πάρα πολύ(κατά τη γνώμη μου)ενώ στέλνει πολύ ωραία τραγούδια!Το 2009, το τραγούδι ”Hora Din Moldova” με ερμηνεύτρια τη Nelly Ciobanu, κατέκτησε τη 14η θέση με 69 βαθμούς!Το 2010 το τραγούδι “Run Away” με ερμηνευτές τους Sun Stroke Project & την Olia Tira, κατέκτησε τη 22η θέση με 27 βαθμούς!Κρίμα, κρίμα!

  3. Το 10 μου για το 2012 (με 12 στην Τουρκία)! Είναι φανερό πως γουστάρω κεφάτα κομμάτια φέτος για το τοπ μου!
    Μαζί με το 2007, οι δύο καλύτερες συμμετοχές της Μολδαβίας, που μόνο πέρσι έστειλε καρασκούπιδο!

  4. Από ότι θυμάμαι από τα Λατινικά στο σχολείο το Lăudar σημαίνει επαινώ. Μετά απο ένα γρήγορο ψάξιμο τώρα στα Μολδαβορουμάνικα βρήκα να σημαίνει το ίδιο, “Επαινώντας”. Πρόκειται για μια συμμετοχή που μόνο επαίνους μπορεί να εισπράξει, έως και μια πολύ ψηλή θέση στη βαθμολογία του τελικού. Πάντρεμα της παραδοσιακής βαλκανικής μουσικής με το σήμερα. Οι ψηφοφόροι της Ευρώπης αγαπάμε και σεβόμαστε την παράδοση όταν αυτή είναι καλά και ευχάριστα δοσμένη με το σήμερα, γι αυτό και την ψηφίζουμε! Υπέροχο κομμάτι!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ